Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Corey Goode: Portaluri si teleportare

Corey Goode: Portaluri si teleportare

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 25.09.2015
Citit de: 1117 ori
Conţine: 1387 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1000

Complexul militar-industrial a reusit sa recupereze mai multe scaune-fotolii speciale dintr-o epava a unui OZN prabusit, scaune ce sunt folosite pentru a imbunatati uluitor de mult capacitatea de constiinta a celui care este asezat in ele, pana la punctul in care el poate creea la vointa cu o mare usurinta si poate manifesta sa apara fizic un anumit obiect, "din nimic".

Corey Goode: Portaluri si teleportare



In episodul 13 al seriei Cosmic Disclosure, Corey si David dezbat multe aspecte misterioase ale Ufologiei: tehnologii de constiinta. Conform marturiiilor unor alti informatori ce au luat contact cu David, complexul militar-industrial a reusit sa recupereze mai multe scaune-fotolii speciale dintr-o epava a unui OZN prabusit. Aceste scaune speciale sunt folosite pentru a imbunatati uluitor de mult capacitatea de constiinta a celui care este asezat in ele, pana la punctul in care el poate creea la vointa si poate manifesta sa apara fizic un anumit obiect "din nimic" cu o mare usurinta.

Goode arata ca astfel de scaune speciale pot fi, si chiar sunt folosite pentru a creea portaluri ce traverseaza spatiul dar si timpul, subliniind ca aceasta era una din marile probleme ale Programelor Spatiale Secrete. Informatiile furnizate de Goode arata ca timpul este mult mai dinamic, mai fluid, mai maleabil decat am fost facuti sa credem.

David Wilcock: Dintre toate informatiile furnizate mie de catre anumiti martori participanti in Programele Secrete, o anumita tema este fascinata, si mi-a fost dezvaluita de Daniel. El spunea ca a lucrat in Proiectul Montauk, pe care el insa il numea Phoenix III. Dupa afirmatiile sale, complexul militar-industrial a reusit sa procure un scaun dintr-un OZN prabusit, iar acest scaun functiona ca o interfata pentru constiinta umana. Cel care era asezat pe acel scaun putea vedea, pe un monitor aflat in fata lui, 22 de forme de unda sinusoidale ce erau reprezentarea anumitor ritmuri energetice ale campului sau personal de energie. Apoi se ajungea pana la ceea ce ei numeau "punctul de liniste", care era o tacere a mintii, moment in care cele 22 de forme de unda de pe monitor deveneau plate, semnaland in acest fel lipsa agitatiei mentale. In aceasta etapa, conform marturiei lui Daniel care a experimentat personal acest scaun special, incepeau sa apara o multime de situatii uluitoare. De exemplu, daca te gandeai la un obiect, atunci intreaga energie ce "alimenta" acel scaun (si care avea o anumita frecventa de vibratie, si era furnizata de un imens transformator electric), acea energie uriasa era folosita (prin intermediul scaunului) pentru a creea "din nimic" obiectul imaginat, care aparea acolo instantaneu. De asemenea, Daniel a mai spus ca daca te gandeai la un anumit loc atunci aparea un fel de miraj real, un "decupaj" in realitatea fizica a camerei, prin care puteai vedea chiar acel loc la care te-ai gandit, iar prin acel decupaj puteai trimite oameni care pur si simplu se trezeau apoi instantaneu in locul respectiv. Exact ca un portal. El spunea ca astfel de scaune erau echiparea standard in acel model de OZN, iar pilotul se aseza pe un astfel de scaun si isi imagina apoi in ce loc sa calatoreasca moment in care OZN-ul era transportat instantaneu direct in acel loc.

Corey Goode: Intr-adevar, pot sa confirm ca astfel de scaune speciale cu interfata a constiintei exista si sunt folosite. In astfel de scaune ne-au asezat pentru antrenament, pe vremea cand eram copil in Programele MILAB. Acele 22 de forme de unda constituie un mod concret de masurare a starii noastre de constiinta, si ei urmareau sa ne aduca intr-o anumita stare de constiinta, la comanda. Eram asezati intr-un astfel de scaun, si urmareau sa vada care dintre noi toti putea sa modifice ANUMITE forme de unda intr-un anume fel, specificat dinainte. Practic, la comanda. Noi nu eram folosti pentru a manifesta, pentru a creea "din nimic" obiecte, si nici pentru a creea "portaluri", asa cum ai mentionat, dar eram antrenati cu astfel de interfete de constiinta pentru a ne dezvolta abilitatile mental-emotionale.

David Wilcock: Ce ne poti spune despre acea stare de "tacere a mintii"?

Corey Goode: Atunci cand ajungi in ceea ce se numeste "starea Theta" (stare ce se poate determina in mod exact observand cu aparatura medicala civila activitatea electrica a creierului), pierzi contactul cu corpul fizic, cu lumea inconjuratoare, este o stare de constiinta superioara. Mintea este complet lipsita de ganduri, nu te mai gandesti "mi-e frig", sau "ce voi manca maine", etc. Vreau sa spun ca nu mai ai ganduri deloc. Oamenii spun ca e imposibil sa nu ai ganduri, pentru ca ei sunt obisnuiti ca mintea lor sa fie ca o gara prin care trec neincetat o multime de ganduri. Ei ne antrenau sa ajungem in aceasta stare de "tacere a mintii".

[Comentariu Justin Deschamps: In starea de constiinta Theta, intreaga atentie este in mod egal distribuita spre toate sursele de informatii existente, este o stare de ne-discriminare. In aceasta stare meditativa avansata, mintea nu mai este focalizata asupra unui anumit aspect sau gand. Aici lasi totul sa vina si sa plece fara sa acorzi o atentie speciala. Esti detasat. In aceasta stare avansata se manifesta toate capacitatile ce sunt numite paranormale: vedere la distanta, precognitie, intuitie, etc. Din punct de vedere stiintific, aceasta stare se explica prin punerea in acord, in sintonanţă a ritmurilor interne ale omului. Forma acelor 22 de unde indica (deci nu reprezinta ele-insele cauza, ci sunt efectul) daca constiinta noastra este intr-o stare "permeabila" ce-i faciliteaza receptia sau transmisia de informatii (pe cale paranormala). Cu cat mentinerea in aceasta stare superioara este mai facila, cu atat mai usor avem acces la abilitati paranormale, situatie ce necesita o buna interfata psiho-mentala intre lumea interioara a timp-spatiului si lumea exterioara a spatiu-timpului].

Corey Goode: Mai tarziu am aflat ca in acest fel sunt operate OZN-urile, ele sunt conduse direct prin constiinta. Majoritatea fiintelor care conduc astfel de nave poarta un fel de banda pe cap sau isi aseaza palmele pe zone speciale de pe pupitrul de comanda. Nava va dispare din locatia curenta si va apare instantaneu in locatia imaginata de operator, la fel cun Fiintele Sferice [fiinte din Alianta Sferelor - nota AIM], care sunt fiinte din densitatile superioare ce au transcens nevoia de a avea un trup material, ele isi materializeaza (isi creeaza) un trup - atunci cand au nevoie pentru a interactiona cu forme de viata din densitatile mai joase - prin simplul act al vointei proprii si astfel noi putem spune ca ei "calatoresc" in orice punct din Univers. De fapt, ei se afla permanent "in afara" Universului fizic, si doar atunci cand e nevoie isi creeaza un trup fizic aparand instantaneu.

David Wilcock: Este acelasi lucru cu a calatori prin portalurile energetice de tip Stargate?

Corey Goode: Nu. Totul e vibratie, totul e energie. Fiecare sistem solar, fiecare planeta, fiecare "loc" are o "semnatura" energetica unica si proprie. Daca te gandesti la acel loc si la "semnatura" sa energetica, la ambianta sa specifica, atunci ai acces la realitatea acelui loc. Din moment ce Universul este holografic, tu pur si simplu iti sincronizezi propria ta frecventa (care te defineste in mod unic) cu aceea a locului vizat, si astfel "dispari" din realitatea curenta aparand "ca prin minune" in realitatea locului respectiv.

David Wilcock: In cartile lui Carlos Castaneda [ce au fost publicate si in limba romana - nota AIM], se afirma ca unii şamani au invatat cum sa se teleporteze singuri. Modul in care ei o fac este urmatorul: in timpul unei calatorii cu corpul astral (in afara corpului fizic), ei reusesc sa isi "aduca" in acel loc imediat si corpul fizic. Asa functioneaza?

Corey Goode: Da, asa este. Anumite fiinte chiar calatoresc in acest fel. Noi o numim proiectare astrala. Practic, iti trimiti constiinta (prin mijloace paranormale) intr-o anumita locatie, observi ambianta inconjuratoare cu mare atentie, apoi "memorezi" vibratia specifica acelui loc si o transferi inapoi catre trupul fizic schimband propria vibratie, punand-o in acord cu acea a locului de destinatie, moment in care dispari din locul unde erai si apari in locul de sosire. Teleportare prin proiectare astrala.

David Wilcock: Iar acel scaun special din OZN-uri este un fel de dispozitiv-asistent tehnologic care ajuta la acest proces de teleportare?

Corey Goode: Da. Unele civilizatii extraterestre au gasit astfel un mod de a "pacali", de a "insela" limitele naturale ce exista in Univers, si "copiaza" tehnologic ceea ce fiintele superioare fac in mod natural, fara nici-un fel de tehnologie.









Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1000

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Peste 2000 vizite
Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american
Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale, rupe tacerea. Chemtrails sau "darele chimice" lasate de avioane pe cerul planetar, si vaccinarile, sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara.
nota 9.71 din 2335 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting