Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Octombrie 2015: Keshe incepe furnizarea generatoarelor Free Energy in toata lumea

Octombrie 2015: Keshe incepe furnizarea generatoarelor Free Energy in toata lumea

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 12.10.2015
Citit de: 1020 ori
Conţine: 2239 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1006

Fundaţia Keshe lansează global dispozitivele "Free Energy" în această lună

de Marius Sumedrea (Burebista2012 Blog)

Intr-un articol din iulie anunţam cititorii blogului [http://burebista2012.blogspot.com - nota AIM]despre evenimente majore care se vor desfăşura în această toamnă. Optimismul a fost cel care m-a îndemnat să subliniez posibilităţile unui viitor posibil pozitiv de schimbări planetare, având în vedere anumite conjuncturi astrale şi celebra săptămână din septembrie în care liderii lumii s-au întâlnit cu ocazia celebrării înfiinţării ONU. Dintre acestea nu s-a materializat nimic, dar am o veste măreaţă pentru toată lumea.



Atunci anunţam că Mehran Keshe prin Fundaţia sa în această toamnă, va face un anunţ important şi iată că s-a adeverit, acel anunţ a fost publicat şi vi-l voi dezvălui şi vouă. După cele câteva postări despre tehnologia Fundaţiei Keshe în care relatam că acestea vor fi puse la dispoziţia întregii umanităţi, s-au găsit tot felul de postaci "Gigi contra" care să comenteze răuvoitor... Iată că acum a sosit momentul adevărului.



In expunerea video pe care o face Dr. Mehran Keshe spune că aceste dispozitive funcţionează pe baza plasmei (starea intermediară dintre materie şi energie, n.b.) şi va revoluţiona modul în care trăieşte omenirea în prezent. Aceste dispozitive vor avea impact major în toate domeniile vieţii de pe planetă. Ele vor fi disponibile tuturor la un preţ de 200$ , au mărimea unei cutii solide, indestructibile. Prin aceste dispozitive vă puteţi genera energia pentru locuinţă sau orice altceva, ceea ce vă va face independenţi de sistemele centralizate de generare a energiei electrice, termice, gaz, etc.

Iată un fragment din expunerea sa în care se arată că pe 16 octombrie 2015 va începe furnizarea acestor generatoare cu plasmă - sunt deja fabricate 12.000 de unităţi (pentru subtitrare daţi click pe dreptunghiul alb din dreapta jos şi apoi din "roata dinţată"- setări, alegeţi subtitrare lb.română) :



Free Energy - sfarsitul sclaviei financiare si a controlului guvernamental si corporatist

Eliberarea acestor tehnologii ale plasmei va însemna sfârşitul actualei ere de control guvernamental şi sclavie financiară. Se vor aplica în domenii ca: hrană, apă, energie, sănătate, religie, frontierele naţionale, călătorie – planetară şi extraterestră şi toate acestea sub sloganul: Energie în schimbul Păcii .

Acest lucru va însemna că vom renunţa drastic la folosirea combustibililor fosili şi tehnologiilor poluante pentru planetă, inclusiv energia nucleară. Această energie a plasmei este şi va fi gratuită şi teoretic infinită, deci cât de mult pentru toată lumea. Nu există licenţe, brevete şi niciun fel de poluare pentru noi sau planetă. Putem folosi aceste dispozitive la orice, de la alimentarea unui laptop, a maşinii, a casei, etc. Vom avea o nutriţie de calitate, tratamente energetice (ptr. că în Univers totul este energie), vom călători unde vrem când vrem pe planetă în mai puţin de 30 de min., graniţele nu-şi vor mai avea rostul. Oamenii vor avea apă, alimente, căldură, lumină, transport, fără niciun cost. Vom trăi abundenţa pe o planetă sănătoasă. Toate zonele poluate, inclusiv nuclear, vor fi depoluate în maxim un an.

Producţia de masă va începe în curând şi s-au luat măsurile necesare pentru ca niciun guvern să nu poată opri asta. Mehran Keshe a repetat că nu va conta dacă o ţară va semna Tratatul de Pace, deoarece unităţile de producţie vor fi pe întreaga planetă iar dispozitivele vor fi produse oricum şi distribuite doritorilor. El spune că în următoarele 6 la 12 luni, omenirea va fi schimbată complet.

Iată şi video cu un astfel de dispozitiv (reactor cu plasmă) :



Aici este un interviu cu Keshe luat de către Mike Harris (activaţi subtitrarea ca mai sus):



Aici aveţi site-ul oficial al Fundaţiei Keshe : http://www.keshefoundation.org

Aici un interviu mai vechi al lui M. Keshe cu subtitrare RO :



Detalii ulterioare ce vor fi publicate voi publica pe blog...

Fiţi optimişti, deschişi schimbării, căci vom trăi foarte curând această schimbare!

Surse: http://www.starshipearththebigpicture.com/ si http://www.richardpresser.com/

Comentarii

Oare cabala cum va reacționa?

Bună seara. Sper să nu poată reacționa în nici un fel. Dacă ar fi să analizăm puțin ce mă face să sper asta, este că respectul pentru însăși viața din jurul nostru l-a ajutat pe acest respectabil fizician Keshe să realizeze această tehnologie. Asta îi garantează nu numai succesul, dar să-i spunem... o oarecare...protecție mai...divină, să-i spunem. Bine... poate e impropriu spus, în oarecare măsură. Dar în esență tot de garantarea protecției este vorba. Dacă în conținutul articolului se spune despre faptul că s-au luat toate măsurile ca niciun stat să nu limiteze accesul la această tehnologie, se pot lua în calcul N și N variante în sensul ăsta. Dar elita lepădăturilor din umbră (cabala), nu au așa ceva - adică respectul pentru viață. Și nici nu vor avea. Iar asta le accelereza sfîrșitul. Și ca ființe, și ca organizație secretă infectă. Gata. Timpul lor a expirat. E rîndul nostru să fim proprii noștri stăpîni. Salutare, și s-auzim de și mai bune.

Sper să se realizeze tot ce spune omul acesta. Trebuie să recunoaștem că a muncit pentru asta. Respect oamenii de genul ăsta. Tot ce am înțeles din spusele lui este că noi oamenii sîntem un microcosmos care se continuă în macrocosmosul format din galaxiile, stelele, și planetele prezente în el. Am fost creați să fim parte din Cosmos, componente esențiale în circuitul neîntrerupt din minus infinit, în plus infinit.Funcționarea corpului uman, precum și mișcarea tuturor corpurilor cosmice, se realizează în ordinea cea mai bine definită posibil. Ba chiar putem spune că sîntem poziționați în cea mai corectă ordine universală. Cosmosul și omul ca și corp material solid, eteric, astral sau cauzal,sînt concepuți sau concepute să funcționeze în aceiași ordine. Fără de care viața nu ar fi posibilă. înainte de a întreba un chimist despre substanțe, este mult mai elegant să întrebi un fizician cum funcționează micromecanismul care face să poată fi compusă substanța. Asta am înțeles eu, cu toate că nu am reușit să urmăresc video-ul pînă la capăt. Cine știe...poate într-un viitor, sper nu foarte îndepărtat, omul să realizeze cu puterea minții ceea ce se realizează azi cu ajutorul tehnologiei. Nu am studii cine-știe de care. Am doar 8+școală profesională, sau de arte și meserii, cum i se mai spune. Sper să nu fiu prea bătrîn atunci. Îmi doresc și mie,dar vă doresc și vouă să ajungem să beneficiem din plin de toate acestea.

Va dati seama ca acest minunat fizician Mehran Keshe, este cel mai cautat om de pe planeta de catre "cabala" ? Va dati seama ca pe acest om Mehran Keshe cabala vrea sa-l elimine in urmatoarele ore si zile ? Va dati seama ca daca cabala ar da gres cu acest minunat om si el ar reusi sa raspandeasca in lume aceste superbe tehnologii, atunci omenirea va fi polarizata ? Caci si cabala si noi ceilalti vom avea arme pe baza de mediul plasmatic si toate cele si ca ei cabalistii vor duce un razboi de dominare in continuare cu noi ? Asadar, ca omenirea noastra sa poata evolua si folosi liber si nestingherita de nimeni aceste tehnologii trebuia ca sa fie eliminata definitiv cabala... trebuie ca oamenii buni - si a venit timpul ca ei - sa faca curatenie si sa constientizam cu totii ca nu mai este timp sa pierdem sute si mii de ani de involutie... Ce ziceti? am dreptate ? Eu sunt optimist si increzator in fortele noastre pozitive, si eu ca si altii doresc sa evoluez nestingherit pe aceasta minunata planeta, pentru ca totii avem dreptul la un viitor mai bun, si la evolutie fizica si spirituala, asa sa ne ajute Dumnezeu. AMIN. Doresc pe aceasta cale sa transmit tuturor celor de pe acest site, cat si vizitatorilor care-mi citesc comentariul si acest articol: TINE-TI APROAPE DE INIMA VOASTRA VIITORUL MINUNAT IN CARE VOM INTRA! Sa fiti sanatosi, si fie ca visele voastre sa vi se implineasca, AMIN!

NAMASTE, MARIUS! Aduci VESTEA MULT AŞTEPTATĂ DE ÎNTREG MAPAMONDUL CONŞTIENT CĂ EXISTĂ ŞI ALTE OPŢIUNI LA SURSA DE ALIMENTARE A CABALEI. Nu va fi facil şi nici simplu. Nimeni nu se aşteaptă ca aceştia să stea cu mîinile în sîn fără a reacţiona. Se vor pune piedici...mă gîndesc, de exemplu, eu cumpăr cu 200 de dolari sau euro acest dispozitiv şi mă debranşez de la sursa clasică de alimentare din casa mea. În contra reacţie ,furnizorul CEZ MĂ VA AMENINŢA CU AMENZI SAU CHEMĂRI ÎN INSTANŢĂ că le-am violat dispozitivele de înregistrare a consumului. Alt scenariu posibil: să zicem că 1000 de cetăţeni se debranşează, sau pur şi simplu renunţă la serviciile furnizorului, iar atunci cînd cititorii de contor vor constata că deşi utilităţile electrice din locuinţă totuşi funcţionează cu consum 0, îi vor acuza pe contractanţi de furt, în consecinţă îi vor obliga la plata unor aşa-zise despăgubiri sau mai grav îi vor tîrî prin tribunale, neacceptînd că ei nu ne mai sînt necesari, toată munca lor fiind inutilă nouă. Îşi vor pierde obiectul muncii, implorînd - aşa după cum bine cunoaştem lozinca lor - "se vor pierde locuri de muncă" ,ca şi cum brusc i-a lovit grija pentru angajaţii de care oricum îşi bat joc în toate felurile. Care va fi contraofensiva marilor corporaţii? Sînt sigur că vor veni cu măsuri, de la abordarea cu duhul blandeţii de a nu renunţa la serviciile lor, ca apoi să apeleze la măsuri de intimidare, după care vor urma ameninţări dintre cele mai înfricoşătoare. Va fi o adevărată revoluţie a neacceptării că noi - masa de manevră - îi vom refuza. Parcă şi văd monopoliştii fierbînd cu spume la gură... de unde vor mai veni BANII? BANII, SÎNGELE LOR. VOR FACE STOP CARDIAC şi boala se va întinde în tot sistemul şi apoi în GUVERNE care îşi vor forţa popoarele prin alte măsuri - cum ar fi stoparea anumitor drepturi, reducerea sau diminuarea altor servicii - pîrghii indirecte prin care statul subvenţionează anumite sectoare publice. Deci, vezi ce implicaţii se vor succeda? De aceea ESTE NECESAR CA OAMENILOR SĂ NU LE FIE FRICĂ şi nici să nu răspundă ofensiv la inerentele provocări la care se vor deda ANUMITE SERVICII. Pesupun că vom fi lucraţi în cel mai mişelesc mod, "pe la spate". Dar vom trăi şi vom vedea.

Cea mai mare vina din acest moment este a noastra. Trebuie sa incetam cu aceasta teama de INTUNECATI... Trebuie sa ne aparam dreptul pe care-l avem pe aceasta planeta. Sa avem curajul sa infruntam INTUNERICUL. La noi este puterea. Ne lipseste curajul. Sunt increzator intr-un viitor luminos "DE AUR". NE VOM TREZI! ESTE DARUL UNIVERSULUI CATRE NOI PRIN ACEST SAVANT.

Namaste, tuturor! Ce este pozitiv.asteptat si ireversibil se va produce. Cabala nu va reusi absolut nimic! Se vor produce transformari in constiinta tuturor, si efectiv tot ceea ce este cabalist sau impus/subjugat de aceste... fiinte, se va dizolva de la sine! Este inutil sa mai credem ca vor putea exista inca aceste forte intunecate sa continue acest infern. Sunt forte pozitive / DIVINE ce protejeaza, tot ceea ce se va raspandi cu mare repeziciune si va salta omenirea din groapa Valului in care am fost introdusi acum 26000 de ani! Nu avem cum judeca ceea ce va urma, cu nivelul actual de constiinta, caci nu poate fi compatibil. Tocmai saltul in constiinta / Noua Era / Evenimentul in aceasta consta, in neputinta de a exista aceste ineptii / inutilitati. Separarea de toate acestea se va produce instantaneu si ireversibil. Treptat, nu se poate instala nimic. Nu are sens sa ne gandim dupa reguli actuale care aproape / deja sunt la timpul trecut,nu exista pentru viitor o astfel de dinamica. Inca nu suntem destul de evoluati sa ne putem imagina macar, indiferent de sursele virtuale de unde ne mai informam, aspecte ale viitorului in Lumina. Dar, perceptia noastra pentru iminenta unui moment este chiar veridica. Adica noua realitate este deja in instalare, dar in alte coordonate de timp, si in momentul constatarii noastre ea este natura/substanta noastra. [...] Fara multe adaugari si explicatii, si cu gradul de discernamant al fiecaruia, vom fi situati/implicati definitiv in asta. Si tocmai in asta va consta polarizarea/polaritatea in ceva/cineva care exista/nu exista.

Imi amintesc, nu demult, cand drone americane au fost deturnate cu ajutorul acestei tehnologii iar cabala a fost foaaaarte infuriata caci nu intelegeau cum s-a putut intampla asta... si turbau la gandul ca iranienii doreau sa faca public de ceva vreme aceste tehnologii pentru a fi de folos tuturor.. au facut presiuni, au incercat sa stopeze, sa negocieze sa cumpere drepturile pentru a putea ascunde "sub obroc" evolutia omului dar... cineva acolo sus inca ne iubeste si ne vrea eliberati de povara sclaviei. Acum multi o sa inteleaga de ce SUA si Israelul vroiau sa acuze pe nedrept Iranul pentru detinerea bombei nucleare si sa porneasca razboi in ideea instituirii acolo unui guvern-marioneta si sa nu mai "miste nimeni in front" legat de aceste tehnologii, create de iranieni cu ajutorul unor parteneri din civilizatii avansate... Acum ca Iranul a dat mana cu Rusia, care a parasit masa cabalei de ceva vreme, si acum cand Iubirea infuzeaza progresiv planeta si toate intentiile egotice de control nu vor mai fi sustinute in aceasta energie, ba mai mult vor iesi la iveala toate manevrele ocultate... fiara cabalei isi va gasi inevitabil sfarsitul... Suntem deja pe curbura in care nu prea mai au ce sa (ne) mai faca, decat sa urle de disperare si sa creeze panica prin trompetistii, minionii fideli, care le vor insoti caderea destul de rapid, pe masura ce Pamantul se inalta in constiinta. Sunt vesti bune pentru inima omului doritoare de Pace. Si acesta e doar inceputul... Iar ceea ce ne asteapta va depasi chiar si imaginatia noastra ce o credem bogata.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1006

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Articol preluat de la Burebista2012 Blog

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Peste 2000 vizite
Băncile centrale nu dispun de aur fizic
O ştire recentă ne anunţă că Germania a demarat o investigaţie oficială pentru a verifica dacă aurul său se află încă depozitat la băncile centrale ale ţărilor partenere. Aurul fizic din lume este furat şi îndepartat din depozite.
nota 9.95 din 2645 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting