Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Eveniment istoric: conferinta Keshe de la Roma (partea a doua)

Eveniment istoric: conferinta Keshe de la Roma (partea a doua)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 16.10.2015
Citit de: 1341 ori
Conţine: 2148 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1007

de Marian Apostol (AIM)

Urmare din prima parte

[preluare de la ArmoniaCosmica.Wordpress.com]

Incidentul cu drona americana

O confirmare deosebit de concretă a impactului real pe care tehnologia Keshe deja a început să îl imprime pe plan internaţional, a avut loc la sfârşitul anului 2011. În data de 4 decembrie 2011 numeroase televiziuni ale lumii au dat publicităţii faptul că o navă-spion militară (dronă) americană, folosind o tehnologie high-tech de ultimă generaţie, a fost capturată de forţele militare iraniene.

Televiziunile iraniene au difuzat imagini detaliate cu nava de spionaj, care era complet nevătămată. Incidentul a pus administraţia SUA într-o postură foarte delicată, din două motive. În primul rând pentru că asemenea acţiuni de spionaj se plasează împotriva tuturor legilor şi regulamentelor internaţionale, fiind asimilate cu acte de război. În al doilea rând, situaţia concretă a dovedit că cele mai performante şi mai secrete nave high-tech americane nu sunt decât simple jucării faţă de tehnologia iraniană.

Această umilitoare constatare a lovit foarte puternic în orgoliul american de „cea mai puternică naţiune a globului”, deşi bineînţeles că mass-media occidentală s-a grăbit să minimalizeze cât mai mult incidentul. Faptul că totuşi lucrurile s-au petrecut exact aşa a fost confirmat de nimeni altul decât Preşedintele SUA, Barack Obama. Acesta a apărut public la postul de televiziune CBS News în ipostaza jenantă de a recunoaşte că a cerut iranienilor să dea drona înapoi (ceea ce de altfel iranienii au refuzat).

Este important să evidenţiem că deşi acea dronă se deplasa la o înălţime de 20.000 de picioare (aproximativ 6 kilometri), iranienii au capturat-o fără să-i producă nicio zgârietură! Aceasta exclude ipoteza că nava s-ar fi putut prăbuşi întâmplător (şi să fie apoi găsită de iranieni), sau că ar fi fost lovită de un proiectil, ori că ar fi fost defectată prin operaţiuni de interferenţă tip hackering. În toate aceste cazuri aparatul ar fi suferit distrugeri majore în urma prăbuşirii. De asemenea, drona era monitorizată de la distanţă de agenţi CIA prin intermediul a opt sateliţi. Era exclus ca ea să se fi rătăcit şi să ajungă în teritoriul iranian dintr-o eroare. În plus, drona era prevăzută cu un sistem de autodistrugere în cazul în care ar fi fost capturată. De fapt, americanii erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de ultimă generaţie pe care o considerau imbatabilă, nava lor spion nici măcar nu poate fi detectată de iranieni. Şi totuşi drona a fost detectată şi capturată din zbor de către iranieni şi apoi adusă intactă la sol. În aceste condiţii apare următoarea întrebare foarte bulversantă: „Ce tehnologie a reuşit să realizeze o asemenea performanţă?” Şi încă „De unde au avut iranienii asemenea disponibilităţi atât de avansate?”. Specialiştii au evaluat că o asemenea tehnologie a implicat o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoare! Acesta este punctul în care în tabloul de ansamblu lucrurile se conexează perfect cu apariţia tehnologiei Keshe.

Nu este un secret că Mehran Keshe a oferit în anul 2008 tehnologia sa guvernului iranian tocmai pentru ca Iranul să se poată apăra şi să rămână o ţară liberă. De altfel membrii Fundaţiei Keshe recunosc că exact tehnologia lor a stat la baza capturării navetei americane. Mai mult, ei avertizează forţele militare americane că dacă ar trimite cele mai avansate prototipuri de avioane de vânătoare pentru a ataca Iranul, atunci acestea vor fi transformate cu cea mai mare uşurinţă (prin declanşarea unor câmpuri magnetice şi gravitaţionale foarte puternice) în simple mormane de fiare vechi.

Membrii Fundaţiei Keshe ţin însă să sublinieze că nu vor folosi niciodată această tehnologie pentru a ataca, ci doar pentru a menţine un climat de pace şi securitate. Mult dincolo de stadiul discuţiilor şi tratativelor, tehnologia Keshe pune într-un mod foarte concret bazele instituirii unui climat de pace mondială pentru că prin adoptarea acestor sisteme, orice naţiune poate avea posibilitatea de a trimite efectiv înapoi la destinatar eventualele rachete nucleare distrugătoare. Acest program este denumit „Return to the sender”. Prin acest program sistemele Keshe nu doar că pot capta din zbor rachetele insurgente (care conform tehnologiei curente au o viteză de aproximativ 2-3 Mach), dar sunt capabile să identifice imediat de unde au fost trimise şi să le returneze cu viteze chiar mult mai mari decât cele cu care au fost expediate iniţial (este vorba de viteze de retur estimate la 35-40 Mach). Mehran Keshe mărturisea cu o tristă ironie că „Mă întreb cine doreşte să testeze asta prima dată”. Să observăm acum un alt lucru foarte semnificativ: deşi – conform numeroaselor declaraţii prezentate în mass-media – SUA era într-adevăr pe punctul de a ataca Iranul la sfârşitul anului 2011, americanii s-au abţinut totuşi să mai facă aceasta!

Revenind la incidentul legat de capturarea dronei, reacţia administraţiei americane a fost că în data de 23 aprilie 2012 Casa Albă a emis un decret prin care preşedintele Barack Obama declara că tehnologia informatică iraniană este cea mai distructivă tehnologie creată vreodată de om şi că orice persoane care au legătură cu aceasta nu mai au autorizaţia de a pătrunde în spaţiul SUA.

Dincolo de aceste declaraţii oficiale, decretul Casei Albe arăta că administraţia americană a devenit pe deplin conştientă de potenţialul militar al tehnologiei iraniene şi încerca să izoleze Iranul pe plan internaţional, propagând asupra acestei ţări obişnuitul pretext „terorist”. Contrar obiceiurilor sale rele din acest gen de situaţii, SUA nu a mai deranjat totuşi Iranul, ceea ce confirmă indirect puterea obiectivă a tehnologiei Keshe.

Realitatea despre structura Universului

Cercetările lui Mehran Tavakoli Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum este posibil ca mişcarea tuturor planetelor, stelelor, galaxiilor şi a celorlalte structuri din Univers să se auto-întreţină timp de miliarde de ani. După aproape 20 de ani de studii, el a elaborat un nou model teoretic despre natura gravitaţiei şi a celorlalte forţe fundamentale din Univers. Unul dintre principiile fundamentale ale teoriei sale este acela că orice entitate din Univers – fie ea un atom, o planetă, o stea sau o galaxie – are gravitaţie şi un câmp magnetic. Acestea două (gravitaţia şi magnetismul) formează un sistem unitar.

Gravitaţia este atracţia, iar magnetismul este repulsia. De asemenea, fizicianul iranian afirmă că ceea ce produce efectele gravitaţionale ale planetelor, stelelor, precum şi dinamica de la nivelul atomilor este interacţiunea a două câmpuri magnetice care sunt produse de nucleele acestor corpuri. În cazul Pământului, de exemplu, teoria oficială în prezent acceptată descrie existenţa doar a unui singur câmp magnetic generat de nucleul planetei. În studiile sale, Keshe a ajuns totuşi la concluzia că există un dublu-câmp magnetic emanat de nucleul Pământului şi că tocmai interacţiunea continuă dintre aceste două câmpuri interioare generează apariţia gravitaţiei şi a magnetismului planetar.

Mehran Keshe arată că partea cea mai interioară a nucleului Pământului posedă hidrogen şi alte câteva elemente care intră în anumite reacţii de fuziune plasmatică nucleară. Curenţii care se creează în acest proces generează un câmp magnetic de bază, care este suprapus peste câmpul magnetic (deja cunoscut) al nucleului. Teoria lui Keshe arată că atunci când două câmpuri magnetice de intensităţi similare interacţionează, ele devin „înlănţuite” într-o sferă dinamică mai mare, iar când asemenea sfere dinamice interacţionează între ele, se produc câmpuri magnetice şi gravitaţionale.

Fiecare câmp magnetic conţine componente plasmatice ale celor trei tipuri de bază ale materiei: materie, antimaterie şi materie neagră. Interacţiunea dintre aceste trei forme de materie se regăseşte sub forma unui sistem mai mare de integrare dinamică, numit de Keshe „Plasma iniţială fundamentală” sau „Neutron”. Din neutron se disociază atomul (cu componentele sale – protonul şi electronul), procesul fiind însoţit de eliberarea unor mici fragmente de câmp magnetic sub formă de energie sau lumină.

Aspectul practic fundamental care a condus la crearea tehnologiei Keshe este bazat pe dinamica plasmei încărcate electric care devine sursă a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale. Inginerul iranian Mehran Keshe a anunţat că pe baza noii înţelegeri a creării gravitaţiei şi a câmpurilor magnetice a reuşit să reproducă tipul de sisteme care se auto-alimentează în mod natural.

Reactor cu plasma

El a construit un reactor plasmatic care reproduce fenomenele ce au loc în nucleul Pământului. Acest tip de reactor (care are cam 15-20 de cm în diametru) are capacitatea să îşi creeze propriile câmpuri 17 magnetice şi gravitaţionale şi nu necesită combustibili convenţionali (fosili), funcţionând doar pe baza unei anumite utilizări a hidrogenului (care este cel mai răspândit element din Univers). Au fost realizate numeroase teste cu reactoare plasmatice simple sau chiar cu banale sticle de plastic deCoca-Cola. Un experiment foarte simplu care evidenţiază producerea unei forme de energie electrică din plasmă, într-o sticlă de Coca-Cola, a fost realizat de MT Keshe în anul 2007.

Cercetările şi experimentele realizate au demonstrat în mod clar că acest tip de tehnologie este fezabilă și de încredere și că energia și materia pot fi generate ieftin şi curat (fără poluare), într-un mod extrem de performant, care a fost până acum total necunoscut științei oficiale.

Au fost îndosariate patente pentru sute de aplicaţii ale acestei tehnologii, cum ar fi generatoare super-eficiente de energie, sisteme antigravitație, purificarea mediului ambiant, nanotehnologia, multiple aplicaţii în domeniul medical, etc. Una dintre aplicaţii este un generator care prin intermediul rotaţiei unui câmp de plasmă magnetizată într-o bobină de sârmă de cupru are capacitatea să inducă un curent de electroni prin acea bobină, care poate genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment.

Mehran Keshe a explicat că întocmai cum electronii se rotesc în mod natural în interiorul atomilor, la fel se rotește şi miezul generatorului său, în virtutea legilor naturii. Rezultatele experimentale obţinute de M. Keshe, arată că s-a reuşit ca prin modificarea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale elementelor, acestea să poată fi trecute dintr-o stare de agregare în alta la temperatura şi presiunea camerei (adică în condiţiile obişnuite de mediu). În mod obişnuit trecerea materiei dintr-o stare în alta se face prin modificarea temperaturii sau presiunii.

Mehran Keshe a extras prin noile metode, direct din aer, gaze precum dioxid de carbon (CO2) sau metan (CH4) şi a reuşit să le menţină sub formă de nano-particule în stare lichidă, de gel, sau de pudră. Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin reproducerea anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale, oriunde în spaţiu.

Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi convertită în materie. La fel se poate proceda şi pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului. Este util să amintim că plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind starea solidă, lichidă şi cea gazoasă. Plasma este starea principală a materiei din care sunt constituite stelele, ceea ce înseamnă că aceasta este starea preponderentă a materiei din întregul Univers.

Vindecarea tuturor bolilor

Aplicaţii deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Aspectul esenţial este că metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale corpului uman. Odată ce o boala este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesară a organului afectat.

Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive, sau pentru deschiderea unor blocaje, pentru a dizolva/resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, pietre, nisip, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula creşterea unor zone afectate. În acest mod celulele bolnave sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sănătate.

Câmpurile energetice care acţionează la nivel informaţional sunt resetate permanent, iar informațiile eronate din organism sunt complet șterse și înlocuite cu informațiile corecte. Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale. Testarea pe mulți voluntari (care epuizaseră toate opţiunile de tratament convenţionale!) a demonstrat în mod clar că rezultatele sunt certe.

Într-un mod deschis şi sugestiv, membrii Fundaţiei Keshe ne transmit că: „Tot ceea ce vă prezentăm poate părea mult prea frumos ca să fie adevărat. Dar cu toate acestea este vorba despre nişte fapte”. Ei consideră că este important ca toţi oamenii să ştie că este dreptul lor legitim să beneficieze de această tehnologie care poate transforma radical lumea.

Distribuie informatia - ajuta la eliberarea umanitatii

După cum este specificat şi în videoclipul promoţional al Fundaţiei, pentru a ajuta la implementarea noilor sisteme este util ca toţi cei interesaţi să distribuie informaţiile despre aceste perspective revoluţionare, să caute să se informeze cât mai bine în continuare ei înşişi şi chiar să solicite guvernelor lor informaţii oficiale despre tehnologia Keshe.

Cu privire la ceea ce va urma în viitorul apropiat, opinia lui Mehran Keshe este că „Aplicarea noii tehnologii pe scena mondială trebuie decisă acum de către guverne. Însă guvernele marilor ţări trebuie să înveţe să ofere şi să ajute şi nu să jefuiască aşa cum au făcut timp de secole”.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1007

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

preluare de la ArmoniaCosmica.Wordpress.com

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Boston şi Waco au fost operaţiuni de tip "steag fals" + UPDATE
In ultima vreme presa si mass-media in general ne inunda cu informatiile asa-zisului atac terorist de la maratonul din Boston si cu accidentul de la fabrica de ingrasaminte din Waco, Texas. Vreau sa aduc putina lumina cu dovezi video si comentariu pe marginea acestor subiecte. UPDATE: o noua inregistrare VIDEO!
nota 9.93 din 2826 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting