Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » 2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (IV)

2015: Efecte dezastruoase ale politicii impuse de clica din varful francmasoneriei mondiale (IV)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 17.10.2015
Citit de: 573 ori
Conţine: 1801 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1979
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1009

Urmare din prima parte

preluare integrala de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8798

Efectul dezastruos ce există la nivelul planetei Pământ se reflectă deja şi din punct de vedere subtil-energetic

În anul 2014 numărul seismelor foarte puternice s-a dublat!

Un studiu recent a demonstrat că în primul trimestru al anului 2014 au avut loc de două ori mai multe cutremure puternice, comparativ cu media înregistrată din 1979 încoace. Tom Parsons, autorul principal al studiului (cercetător geofizician la US Geological Survey din Menlo Park, California) a declarat: „Am fost recent martorii unei perioade în care a fost observată cea mai ridicată frecvenţă a cutremurelor de pământ înregistrată vreodată.” „Însă, chiar dacă rata cutremurelor de pământ la nivel mondial este în continuă creştere, aceasta nu se poate explica prin factorul hazard”, afirmă Parsons şi Eric Geist, cercetător şi el la USGS. Rezultatele acestora au fost publicate on-line pe 21 iunie anul trecut, în revista Geophysical Research Letters. Parsons spera că va putea demonstra faptul că această creştere a ratei cutremurelor de pământ ar putea avea drept cauză un alt seism mult mai puternic.

Cercetările anterioare au demonstrat că undele seismice care provin de la un cutremur de pământ major s-ar putea propaga de-a lungul globului, declanşând mici cutremure ici şi acolo: „În vreme ce grupul nostru studia capacitatea unui seism de a declanşa, la scară mondială, alte seisme, noi ne întrebam dacă nu cumva acest fapt se produce chiar sub ochii noştri. Mă aşteptam, într-adevăr, să găsesc dovezi pentru ceva ce nu putea fi explicat prin intermediul hazardului”.

Rata medie a acestor cutremure de pământ semnificative, adică a celor care au avut o magnitudine superioară valorii de 7 a fost de 10 pe an din 1979 încoace, după cum constată studiul. Această rată a crescut la 12,5 începând cu 1992, după care a urcat la 16,7 începând cu 2010, o creştere de 65% raportat la rata înregistrată din 1979 încoace. Această creştere s-a accelerat de-a lungul primelor luni ale anului 2014, pentru a ajunge să se dubleze faţă de perioada cuprinsă între anii 1979-2013.

NASA minimalizează cu viclenie importanţa creşterii impactului meteoriţilor ce au lovit Pământul în ultimii 20 de ani



NASA a publicat în luna noiembrie 2014 o diagramă în care puteau fi observate 556 de situaţii de impact înregistrate în urma căderii unor fragmente de meteoriţi ori de asteroizi pe Terra, de-a lungul ultimilor 20 de ani. NASA afirmă că acest studiu este fondat pe numeroase date adunate în perioada 1994 – 2013, în urma impactului unor asteroizi de mici dimensiuni cu atmosfera terestră, impact care a generat nişte aşa-zise bule de foc. NASA a mai adăugat că „mărimea punctelor galbene (impact diurn) şi a punctelor albastre (impact nocturn) este proporţională cu energia luminoasă iradiată în urma impactului măsurat în miliarde de jouli (GJ) şi indică localizarea unor zone de impact cu obiecte care măsoară între 1 metru şi aproximativ 20 de metri”.

Este demn de remarcat faptul că distribuţia acestor zone de impact pe suprafaţa terestră pare aleatorie, însă, de asemenea, trebuie observat faptul că această hartă şi raportul NASA nu indică distribuţia pe fiecare an al acestor zone de impact de-a lungul perioadei de 20 de ani pe care am menţionat-o anterior. Această omisiune le-a permis să dea un subtitlu înşelător care să fie în acord cu concluziile propriului lor raport: „Se petrece tot timpul: asteroizi de mici dimensiuni impactează atmosfera terestră…” şi nu furnizează situaţia pe fiecare an în parte. Incluzând aceste informaţii într-un titlu mai degrabă banal, NASA ne lasă să credem că aceste evenimente sunt mai puţin uniform distribuite de-a lungul celor 20 de ani, adică ne oferă un fel de medie: 27 de situaţii de impact cu meteoriţi recunoscuţi în 2013 (faţă de 556 de evenimente în total, distribuite de-a lungul a 20 de ani).

Societatea Americană pentru Studiul Meteoriţilor afirmă că în anul 2013, au avut loc nu mai puţin de 3.500 de evenimente, observate doar în Statele Unite. Cei care doresc să aprofundeze acest subiect pot să parcurgă baza de date a evenimentelor din Statele Unite. Selecţionând evenimentele din 2013, se poate observa câte dintre cele 184 de cazuri americane de impact cu meteoriţi din intervalul anului trecut, meteoriţi cu o dimensiune suficient de mare pentru a putea fi văzuţi dezintegrându-se ori pentru a fi auzit sunetul exploziei lor, au fost înregistrate simultan în mai multe state nord-americane.

Apoi, întorcându-ne la harta meteoriţilor lumii, realizată de NASA pentru perioada 1994-2013, presupunând că această repartiţie aleatorie globală este exactă, putem să realizăm un mic exerciţiu de extrapolare, pentru a obţine astfel o imagine globală semnificativă a evenimentelor meteorice din 2013.

Suprafaţa Statelor Unite este de 10.000.000 km², iar suprafaţa Terrei este de 510.000.000 km². Împărţind 510 la 10 obţinem 51, deci 51 × 184 = 9.384 de manifestări meteorice în 2013, suficient de mari ca să genereze urme ale fragmentării vizibile la sol şi ca să producă explozii atmosferice suficient de puternice pentru a fi auzite de la sol. Mai există şi alţi factori care intervin: unghiul în care un fragment de cometă sau de meteorit pătrunde în atmosferă, viteza la intrare, interacţiunea sa cu diferitele straturi încărcate electric ale atmosferei, compoziţia etc., toate acesta putând influenţa distanţa pe care cometa ori meteoritul o va parcurge în atmosferă înainte de se dezintegra.

Cu toate acestea, putem să concluzionăm că cifrele referitoare la pericolele spaţiale, aşa cum ni le-a prezentat NASA, sunt trucate, astfel încât să dea impresia că aceste situaţii de impact nu se produc chiar atât de des şi, mai mult decât atât, că ele „s-au produs întotdeauna la fel de regulat ca în prezent”.

NASA ne asigură că „descoperirea şi descrierea precisă a asteroizilor periculoşi pentru a proteja planeta noastră constituie o prioritate fundamentală” pentru agenţia spaţială a guvernului american. Totuşi, reprezentanţii NASA nu dau niciun indiciu că, spre deosebire de marea masă a oamenilor, savanţii sunt la curent cu privire la creşterea enormă a numărului de meteoriţi remarcaţi în această ultimă perioadă de timp.

După cum a scris Pierre Lescondron în Transformări terestre şi conexiunea cosmică a omului: „Datele colectate de către Societatea americană pentru Studiul Meteoriţilor evidenţiază faptul că numărul de meteoriţi înregistraţi în atmosfera noastră a crescut cu 700% de-a lungul perioadei cuprinse între 2005 şi 2013. Mai bine de 2.000 de meteoriţi au fost observaţi deasupra Statelor Unite în 2012, şi aproape 3.500 au fost observaţi în 2013. Aceasta înseamnă o creştere de 64% de la un an la altul”.

Tendinţa NASA către astfel de devieri schizofrenice de la realitate nu ar fi putut să fie într-un mod mai ironic ilustrată decât prin dublul eveniment care a avut loc pe 15 februarie 2013, atunci când agenţiile spaţiale, „experţii” şi mass-media oficială asigurau publicul că asteroidul 2012-DA14 (care are o masă de 180.000 de tone şi un diametru de peste 50 de metri) ar trebuit să treacă fără niciun fel de pericol pe lângă planeta noastră. Însă chiar în orele care au urmat acestor asigurări, un alt fragment, diferit, de asteroid a pătruns pe neaşteptate în atmosfera terestră şi a explodat deasupra oraşului Celiabinsk din Rusia.

NASA afirmă că lucrează la tehnologii de deviere a asteroizilor periculoşi, însă cea mai mare parte dintre acestea sunt inutilizabile. Cum anume ar putea NASA să devieze obiecte spaţiale, dacă savanţii ei nici măcar nu sunt capabili să le observe venind? Singura deviere adevărată şi vizibilă pe care NASA a realizat-o este constituită din efortul de a distrage atenţia publicului de la meteoriţi, minimalizând ameninţarea pe care aceştia o presupun şi făcând populaţia să creadă că „autorităţile” sunt capabile să ne protejeze.

Intervenţia discretă, dar salvatoare a extratereştrilor benefici în cazul evenimentului de la Celiabinsk

În data de 15 februarie 2013, un imens meteorit cu o greutate de circa 7.000 de tone urma să lovească scoarţa planetei Pământ. Practicanţii Școlii noastre de Yoga consideră că invocaţiile paranormale care au fost realizate au contribuit cu certitudine din plin (într-un anume mod), împreună cu toate celelalte invocaţii de acelaşi gen ce au fost realizate la unison în perioada anterioară datei de 21 decembrie 2012, la evitarea unui cumplit eveniment apocaliptic care, în absenţa acestor invocaţii, nu ar fi condus la această reacţie salutară şi binevenită din partea extratereştrilor benefici. Este astfel evident din punctul nostru de vedere faptul că extratereştrii au răspuns la rugile colective care au fost formulate cu acele ocazii şi ne-au ajutat într-un moment dramatic, permiţându-ne în felul acesta să evităm un cumplit eveniment apocaliptic care ar fi avut consecinţe teribile şi de lungă durată asupra planetei Pământ şi asupra noastră, a pământenilor.

Mai precis, respectivul meteorit, având o greutate de peste 7.000 de tone (7.000.000 kg) şi care se deplasa cu o viteză de peste 35.000 km/h (de 10 ori mai rapid ca un glonţ pornit din puşcă), urma să se prăbuşească în Rusia asupra localităţii Celiabinsk. Pe baza analizelor riguroase care au fost realizate după aceea asupra imaginilor video deja existente s-a putut observa că respectivul meteorit (care era alcătuit din rocă spaţială şi a explodat undeva deasupra oraşului Celiabinsk din Rusia) a fost lovit de un OZN care a declanşat explozia, iar în felul acesta au putut fi evitate efectele apocaliptice, cumplite, ale impactului său, efecte devastatoare care ar fi apărut dacă meteoritul ar fi impactat scoarţa terestră.

Este uluitor chiar şi faptul că respectivul moment, în felul lui dramatic, a fost înregistrat video de către câţiva amatori, aspecte ce evidenţiază anumite sincronicităţi în felul lor uimitoare şi aceasta chiar ne face să credem că extratereştrii au ghidat de la distanţă, în mod telepatic, paranormal, respectivele fiinţe umane ca să filmeze acel moment care rămâne, totodată, o semnificativă dovadă a acelei intervenţii extraterestre, care s-a dovedit a fi salutară pentru planeta Pământ.

În urma exploziei acelui meteorit care s-a produs, fără îndoială, numai şi numai datorită acelei intervenţii extraterestre, unda de şoc a distrus peste 100.000 metri pătraţi de sticlă, afectând aproximativ 3.000 de clădiri din oraşul Celiabinsk. Aproximativ 1.100 de fiinţe umane au fost nevoite să solicite îngrijiri medicale, iar 48 dintre ele au trebuit să fie spitalizate.

Cu acea ocazie, cele mai multe vătămări şi răniri au fost provocate de cioburile de sticlă. La scurt timp după aceea, au apărut pe internet dezbateri aprinse cu privire la salvarea planetei Pământ dintr-un cumplit eveniment apocaliptic de către un OZN care a acţionat fulgerător, astfel încât a sfărâmat respectivul meteorit înainte ca acesta să lovească scoarţa planetei noastre (Terra).

Imaginile care au fost captate şi analizate (vezi foto) sunt sugestive în acest sens.

Analizele şi estimările ce au fost realizate după aceea au evidenţiat faptul că respectivul meteorit, cu o greutate aproximativă de peste 7.000 tone, avea aproximativ dimensiunile unui autobuz. Pe baza filmării existente s-a constatat că meteoritul a explodat în atmosferă cu o forţă de aproximativ 30 de ori mai mare decât cea a bombei de la Hiroshima. Ne putem imagina fără prea mare dificultate ce consecinţe catastrofale ar fi avut impactul direct al meteoritului cu scoarţa terestră.

preluare integrala de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8798



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1009

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

preluare integrala de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8798

Recomandări:

Isteria încălzirii globale
Incalzirea globala ar trebui privita ca o problema care necesita o rezolvare imediata din partea noastra, sau, aceasta este o stare normala in evolutia Pamantului? Poate ca ar trebui sa reflectam mai mult asupra actiunilor noastre.
nota 9.35 din 1984 vizite
Peste 4.000 vizite
Distrugerea unei nave reptiliene uriaşe aflată la marginea sistemului solar
Tolec vorbeşte întrun interviu despre o importantă victorie: distrugerea unei nave reptiliene uriaşe de forma unui cub, aflată dincolo de marginea sistemului solar.
nota 9.76 din 4453 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting