Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Rusia foloseste tehnologie extraterestra in razboiul din Siria?

Rusia foloseste tehnologie extraterestra in razboiul din Siria?

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 17.10.2015
Citit de: 1620 ori
Conţine: 1845 cuvinte
9.82
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1011


Rusia foloseste tehnologie extraterestra in razboiul din Siria?

de Michael Salla, ExoPolitics Institute
traducere si adaptare de Marian Apostol (AIM)

In data de 14 octombrie 2015, Veterans Today a publicat un articol semnat de dr. Preston James in care se afirma ca Rusia foloseste deja sisteme de armament avansate ce includ tehnologie extraterestra ca urmare a unui acord cu un grup de extraterestri. Articolul se intituleaza "Asul lui Putin in Siria".



Articolul lui James analizeaza de ce este atat de neobisnuita interventia lui Putin in Siria:

"Ce anume detin actualmente rusii in materie de armament ultra-avansat? Lista este lunga, si include torpile SUPERSONICE capabile sa treaca prin materie inconjurandu-se de un scut energetic inter-dimensional. Rusia detine rachete care, dupa lansare, opereaza ca si cum sunt "inter-conectate unele cu altele" si folosesc un mod de comunicare inter-dimensional [non-clasic] pentru a nu fi interceptate, pentru a se re-grupa, capabile sa urmeze traiectorii curbate ciudate in forma de spirale, semicercuri si altele. Unii cunoscatori cred ca rusii au acum capacitatea de a genera scuturi de invizibilitate de natura inter-dimensionala pentru unele din aeronavele lor militare si unele torpile, asigurandu-se astfel ca acestea devin complet ne-detectabile in cea mai mare parte a zborului, si chiar pot sa distruga satelitii-spion".

Merita remarcat faptul ca analiza lui James are uluitoare asemanari cu afirmatiile lui Corey Goode, ale caror marturii despre mai multe Programe Secrete Spatiale sunt subiectul unui volum recent publicat si a unei serii de documentare.

James isi incepe articolul aratand care sunt sursele sale care i-au furnizat aceste informatii:

"Desi este posibil ca unii dintre directorii publicatiei Veterans Today sa detina acces la unele domenii din aceste Programe Spatiale Secrete, nici una din informatiile dezvaluite in acest articol nu a provenit de la ei, si le-am primit de la alte surse de informare externe, independente".

James nu isi detaliaza sursele sale, dar Corey Goode nu se afla printre acestia, pentru ca informatiile sale difera in multe aspecte. Si totusi, cand vorbim despre Putin si rolul sau in opozitie cu un grup manipulator de control al umanitatii care suprima informatii despre tehnologiile avansate si vizitatorii extraterestri, informatiile provenite de la James si de la Goode se potrivesc uluitor. Aceasta este ori o coincidenta remarcabila [care in mod evident nu e deloc intamplatoare - nota AIM], ori este adevarul despre faptul ca Putin a ajuns la un acord cu vizitatori extraterestri care i-au furnizat tehnologii militare avansate.

Iata cum descrie James acest grup elitist de manipulare si control al umanitatii, si influenta sa in razboiul civil din Siria:

"Este acum clar pentru intreaga lume ca toate aceste entitati numite Statul Islamic, Daesh, AlQaeda, Al Nusra, si similare, sunt ceva mai mult decat simpli mercenari platiti aflati in slujba Masinii Teroriste Israelo-Americane, si de fapt este vorba de soldati creati sintetic [ne-natural - nota AIM], echipati si trimisi acolo, cu scopul de a duce la indeplinire planul de instaurare a Noii Ordini Mondiale a Mafiei Khazariene a Rothschild (MKR)".

Conform afirmatiilor lui James, MKR este in asociere cu unul dintre cele mai nefaste si negative grupuri extraterestre numiti Draconienii:

"Cele mai credibile informatii de care dispun sugereaza ca acest grup nefast (MKR) este manipulat si sustinut de catre Draconieni, care este o rasa diabolica de pradatori cosmici, fiinte mari si puternice, paraziti inter-dimensionali care se hranesc cu manipularea, uciderea, tortura si consumarea oamenilor".

Goode se refera la Draconieni on mod similar, aratand ca sunt cei care dicteaza in mod secret actiunile Elitei, pe care o descrie ca "o Cabala satanica, luciferica". Goode afirma ca el, impreuna cu un alt informator cunoscut sub pseudonimul Lt. Col. Gonzales, au participat la intalniri cu reprezentanti ai Draconienilor organizate de un grup pozitiv de militari numiti "Alianta Programelor Spatiale Secrete".

James face referire la un acord intre rusi si un grup pozitiv de extraterestri care se opun Draconienilor si Cabalei (MKR):

"Surse credibile rusesti afirma ca Federatia Rusa a semnat un tratat (acord) cu un anumit grup de extraterestri, iar acestia sunt in conflict de foarte mult timp cu cei care dirijeaza permanent actiunile si politicile MKR de care se folosesc ca marioneta pentru a prelua controlul total si direct asupra umanitatii de pe Terra".

James continua spunand ca rusii au primit tehnologii avansate cu aplicabilitate militara de la acesti extraterestri benefici, tehnologii care permit neutralizarea celor mai avansate si "de ultima ora" tehnologii militare de care dispune masina de terorism numita Statul Islamic ce este "hranita" neincetat de CIA, Mossad si Arabia Saudita la ordinele RKM.

"La acest moment nu se cunoaste care este planul lor pe termen lung, dar pana acum au echipat Federatia Rusa cu arme uluitor de puternice, in mod special cele care pot sa inactiveze (sa inchida) temporar sistemele electronice de pe o nava sau un avion sau sateliti sau sisteme de radare. Lui Putin i s-a spus ca poate sa dea "sah-mat" Cabalei RKM cu aceste arme superioare, si sa nu-si faca probleme, deoarece este sustinut de catre acest grup de extraterestri".

James se refera a acel incident in care a fost implicat portavionul-vedeta al Marinei Americane, USS Donald Cook, ca exemplu de folosire a tehnologiei avansate de provenienta extraterestra care este dezvoltata si folosita de militarii Federatiei Ruse:

"Unele dintre armele secrete spatiale pe care le are Putin sunt de-a dreptul socante in ceea ce priveste capabilitatile lor. Astfel, una dintre ele a fost testata pe USS Donald Cook in aprilie 2014. Cand au aparut doua avioane miltare rusesti deasupra portavionului american, niciun sistem electric si electronic de pe nava nu mai functiona, astfel ca atat radarul cat si faimosul sistem de aparare Aegis au devenit inutilizabile. S-a raportat ca ofiterii superiori de pe nava erau atat de suparati incat unii dintre ei si-au dat demisia si chiar au parasit serviciul Marinei Militare, spunand ca nu mai au cum sa-si apere navele si echipajele in fata acestor arme rusesti atat de avansate".

Asadar, iata ca informatiile furnizate de James continua pe cele ale lui Goode in ceea ce priveste asocierea lui Putin cu o "Alianta Terestra" ce reprezinta tarile BRICS, care au ca scop rasturnarea planurilor Calbalei RKM.

Iata cum descrie Goode rolul lui Putin:

"Putin si alte elemente ale Aliantei Terestre ce reprezinta tarile BRICS conlucreaza impreuna pentru a rasturna planurile "Cabalei satanice/luciferiene" care inca este la controlul majoritatii tarilor din lume si care este reaspunzatoare nu numai pentru un numar uluitor de manipulari si acte de tip "steag fals", dar se face raspunzatoare si de cele mai oribile crime impotriva umanitatii din istoria cunoscuta. O mare parte din aceste crime au inceput sa devina cunoscute in ultima vreme prin acte de curaj ce le-au dezvaluit. Aceste actiuni oribile i-au determinat pe cei din ALianta Terestra sa isi intensifice actiunile de eliminare a tuturor ramurilor acestei Mafii Planetare Criminale".

Goode spune ca in timpul celor 10 zile de disparitie misterioasa a lui Putin (6 - 16 martie 2015), este foarte posibil ca el sau reprezentantii sai sa fi participat la o intalnire organizata de unul din Programele Spatiale Secrete la o baza de pe Luna, unde s-ar fi discutat folosirea tehnologiilor extraterestre avansate pentru scopuri de aparare:

"Cele 10 zile de disparitie [a lui Putin - nota AIM] se sincronizeaza cu perioada in care a avut loc una din conferintele organizate de Alianta Programelor Secrete Spatiale si Alianta Sferelor ce a avut loc la baza secreta de pe Luna numita Lunar Operations Command, la care au participat multi politicieni de pe Pamant (ce nu fac parte din Cabala malefica) dar si simpli cetateni. Eu personal nu l-am vazut acolo, si nici nu am fost informat ca ar fi participat, pentru ca nu eram prezent la acea parte de conferinta, dar este posibil ca el sa fi fost acolo, sau reprezentantii sai".

In ceea ce priveste incidentul USS Donald Cook, Goode raspunde astfel la o intrebare pe acest subiect:

"Intrebare: Pe 12 aprilie 2014, nava americana USS Donald Cook echipata cu un sistem de lupta Aegis de ultima generatie ar fi fost "incapacitat" de un bombardier rusesc de tip SU-24 care si-a folosit un sistem sofisticat de bruiaj electronic. A fost oare acesta un exemplu de asistenta tehnologica oferita Flotei Stelare (Solar Warden) si aliatilor sai de pe Pamant cu scopul de a schimba balanta de putere politico-militara aici, pe Pamant?

Goode raspunde: Da, asa am fost informat de catre mai multi membri din Alinata Programelor Spatiale Secrete, dar personal nu am vazut niciun raport scris ca sa pot jura ca este 100% adevarat. Cu toate acestea, si alti cunoscatori au afirmat acelasi lucru, deci probabil ca este adevarat".

Iata deci ca dispunem de dovezi circumstantiale evidente care sustin afirmatiile lui James si ale lui Goode. Situatia a facut ca, actualmente, toate portavioanele americane sa fie demobilizate din Golful Persic, conform unui raport al CNN. James afirma ca aceasta masura este urmarea fireasca a faptului ca portavioanele americane nu mai dispun de nicio modalitate de aparare impotriva super-armelor rusesti:

"Ultimul grup de portavioane americane din Golful Persic a fost chemat acasa, si aceasta masura i-a uimit pe multi care credeau ca aceste portavioane nucleare ce dispun de un sistem ultra-performant de aparare de tip Aegis sunt invincibile si isi puneau speranta ca vor opri Statul Islamic... Unii experti militari deja s-au exprimat plastic denumind aceste portavioane scumpe "simple raţe plutitoare" avand in vedere recentele evenimente ce au dezvaluit eficacitatea noilor arme rusesti ce pot dezactiva temporar sursa de energie electrica si toate circuitele electronice, inclusiv radarele si sistemele de sonar impreuna cu torpilele Aegis".

James isi incheie articolul afirmand:

"Puţini realizează faptul ca Presedintele Putin si Federatia Rusa au fost "autorizati" sa faca "şah-mat" Cabala MKR in Siria si Iran, si sa-i "dea jos" daca nu renunta la planurile lor satanice. Putin este de asemenea constient de faptul ca aceasta Cabala MKR a infiltrat cu proprii agenti cea mai mare parte a Pentagonului si a Administratiei SUA, dar si NATO".

Articolul "Asul lui Putin in Siria" semnat de Preston James contine afirmatii uluitoare carora le lipsesc dovezile concrete pe care unii le solicita pentru a-i da crezare. Si totusi, afirmatiile sale se aseamana in mod remarcabil cu cele ale unui alt informator independent, Corey Goode, care a fost pana acum investigat in mod riguros de mai multi cercetatori si jurnalisti fiind confirmat credibil. Mai mult, incidentul cu portavionul Donald Cook din anul 2014, impreuna cu retragerea tuturor portavioanelor americane din Golful Persic, confera credibilitate afirmatiilor lui James.

Daca James si Goode au dreptate, atunci interventia militara in Siria folosind tehnologii avansate dezvoltate cu ajutorul extraterestrilor devine un atu de netagaduit in conflictul din zona. Asa dupa cum sustine James, acest atu va da "şah-mat" oricarei incercari nesabuite a fortelor satanice (Cabala MKR) de a se folosi de Siria ca sa raspandeasca violenta si conflictul in intreg Orientul Mijlociu si dincolo de el ca sa-si realizeze planul bolnav de instaurare a Apocalipsei.

Se pare ca era de control si manipulare a umanitatii de catre Cabala MKR va ajunge la un sfarsit datorita interventiei indraznete a lui Putin. Daca va fi asa, atunci Rusia nu numai ca va pune capat planurilor criminale de a trece umanitatea printr-un razboi mondial nimicitor, dar va putea sa fie ceea ce faimosul profet american Edgar Cayce a prezis in anul 1935: "Rusia va deveni, dupa caderea comunismului, speranta lumii".




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1011

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Iradiat cu microunde
"Soarele este sursa noastră naturală de microunde cea mai puternică. Valoarea limită, impusă de către biroul pentru sănătate radiologică, pentru intensitatea radiaţiilor scăpate din cuptoare cu microunde, este de aproximativ un miliard de ori mai mare decât valoarea intensităţii radiaţiilor din întregul spectru de microunde emis de Soare."
nota 9.67 din 2516 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting