Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: inregistrarea COMPLETA a conferintei de la Roma a Fundatiei Keshe

VIDEO: inregistrarea COMPLETA a conferintei de la Roma a Fundatiei Keshe

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 19.10.2015
Citit de: 4013 ori
Conţine: 235 cuvinte
9.73
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
914
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
553
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2095
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1098
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
718
Originea democratiei: o poveste cu tilc
415
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1517
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5733
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2346
Se intampla ceva extraordinar in lume
483
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
976
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
785
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
673
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3532
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
826
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
569
Stalin a inviat din morti
1290
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1529
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
870
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
784
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1012


VIDEO: inregistrarea COMPLETA a conferintei de la Roma a Fundatiei Keshe

Prin bunavointa Keshe Foundation Spaceship Institute (Kf-SSI), iata mai jos inregistrarea completa a conferintei organizate la Roma in data de 16 octombrie de catre Fundatia Keshe, la care au participat ambasadori din mai multe tari. La minutul 67 oare Mehran Keshe pronunta "Romania" atunci cand el invita pe unii ambasadori sa isi decline reprezentarea? Oare Romania era reprezentata la aceasta conferinta istorica, de o importanta majora pentru viitorul umanitatii?Cu aceasta ocazie, totiambasadorii si reprezentantii tarilor care s-au aflat prezenti acolo au primit de la Mehran Keshe o cutie in care se aflat un generator de energie ca cel prezentat la conferinta, impreuna cu un stick USB ce contine toate informatiile ce sunt utile pentru a realiza un astfel de generator. Iata mai jos cateva fotografii relevante (in prima fotografie este ambasadorul din Ghana care este primul ambasador ce a primit cutia de la Mehran Keshe):Mehran Keshe le-a reamintit ambasadorilor ca au la dispozitie 10 zile in care sa hotarasca cum vor proceda in continuare, iar dupa aceste 10 zile Kf-SSI va publica pe internet toate informatiile cuprinse in acel stick USB, astfel incat oricine va avea acces complet si gratuit la aceste informatii ce vor schimba lumea din temelii.

Aceasta a fost cea de-a treia conferinta de acest gen pe care Fundatia Keshe a organizat-o pana acum. Iata si posterul, intitulat "Energie liberă in schimbul păcii:

Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1012

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
"Constituţia europeană instituţionalizează un sistem care face din om un subiect economic, un sistem care generează şi mai multă sărăcie, şomaj, poluarea apei şi a aerului. Acest tratat instituie o altă dictatură pe care noi nu o vrem".
nota 9.67 din 2184 vizite
Pregătiți-vă pentru extraordinara întâlnire (1)
La întrebarea "Există extratereştri?" se poate răspunde ca personajul din filmul Contact: "Să fim doar noi... pare o teribilă risipă de spaţiu". Despre existenţa extratereştrilor, şi dovezi ale vizitelor lor pe Pământ găsiţi detalii în acest articol.
nota 9.90 din 1852 vizite


Cele mai comentate articole: