Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)

Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 28.10.2015
Citit de: 1980 ori
Conţine: 1680 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2914
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
481
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3077
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
864
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1526
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1980
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1014

Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)

Urmare din prima parte

Oameni modulaţi conform anumitor frecvenţe

De-a lungul mai multor ani, redacţia revistei franţuzeşti Morpheus a avut ocazia să comunice cu un colonel din cadrul NATO cu care a purtat lungi discuţii şi a realizat schimburi de informaţii. Toţi cei care se află la vârful acestei organizaţii internaţionale sunt recrutaţi din orfelinate încă de la doi, trei ani sau provin direct din clica familiilor care conduc lumea. Ei trec printr-un antrenament şi prin anumite programări mentale disociative realizate prin traume încă de la cele mai fragede vârste, dacă nu chiar de la naştere. Aceste disocieri vizează să le compartimenteze creierul, să dezvolte în ei aptitudini psi, dedublări astrale, dezvoltând o acuitate de 40-50 de ori mai mare decât prezintă un om în mod normal. Viaţa lor, fiinţa lor, funcţiile lor cerebrale reprezintă literalmente nişte unelte dăruite Noii Ordini Mondiale. Sfera lor emoţională este controlată şi chiar poate fi inexistentă în anumite cazuri. Simpaticul colonel, care manifesta o anumită empatie, a abordat presa alternativă franceză pentru a măsura nivelul cunoştinţelor şi al competenţelor acestor jurnalişti din Franţa.

Colonelul a dezvăluit faptul că avea diferite implanturi care îl făceau să basculeze într-o altă personalitate cu alte aptitudini şi cunoştinţe specifice. Pe scurt, după ce a trecut pragul unui laborator al NATO, a fost modulat prin intermediul unei frecvenţe radio, fapt care îl făcea să devină imediat altă persoană, fie genetician, fie astrofizician, fie pilot de vehicule cu motoare neconvenţionale. Revista franţuzească TOP SECRET a publicat o imagine (o scanare) cu una dintre mâinile acestul colonel în care se puteau vedea diferite biocipuri RFID. De altfel, colonelul a afirmat că, asemeni unui calculator, şi creierul său era actualizat în mod regulat. Percepea aceste actualizări precum un bâzâit care provenea de la o undă purtătoare emisă fără îndoială prin satelit. Nu putea şti despre ce informaţii era vorba, dar ştia că ceva se modificase în el prin intermediul primirii unor noi date...

Cel care trece prin ziduri...

Surse confidenţiale au oferit informaţii despre un alt caz uimitor. O persoană a afirmat faptul că a fost cobaiul unor experimente militare de nivel foarte înalt, iar în urma acestora a dobândit o aptitudine ieşită din comun. Dacă nu este atent, trece literalmente prin uşile propriei sale case. Trebuie să se concentreze în prealabil pentru a vedea fiecare uşă în parte, pentru a observa clanţa şi a deschide uşa aşa cum o face toată lumea. Dacă nu se concentrează, dacă nu este atent, acest om poate realmente să treacă prin pereţi dintr-o cameră în alta.

Acest fenomen nu este ceva nemaiauzit până acum. Este descris în anumite texte vedice şi expus în Yoga Sutra lui Patanjali ca şi aptitudine umană posibil de atins prin intermediul practicii yoga. Se adevereşte astfel faptul că militarii occidentali s-au arătat interesaţi îndeaproape de textele sanscrite încă din anii ’30. Acest interes a crescut odată cu apariţia ştiinţelor cognitive, a neuroştiinţelor, a psihotronicii, a modalităţilor High Tech de Mind Control, a procesării holografice a informaţiei etc...

Dacă o anumită parte a creierului este activată printr-o profundă asceză sau în mod artificial prin intermediul unei tehnologii, rezultatele obţinute nu vor prezenta nicio diferenţă faţă de cele menţionate de textele sanscrite. Conform interpretării noastre asupra acestui fenomen, suntem de părere că ansamblul ADN-ului nostru poate fi supus într-un mod natural sau artificial la diferenţe foarte puternice de potenţiale. Dacă aceste diferenţe de potenţiale ating pragul de 1,4 milioane de electronvolţi pe centimetru liniar, atunci nu ne mai aflăm chiar în aceeaşi densitate sau dimensiune precum cea care ne înconjoară. Atunci ne este posibil cu uşurinţă să trecem prin materie, să levităm, să coborâm pe un zid la 90 de grade sau să mergem pe apă. Toate aceste fenomene sunt descrise de 3500 de ani. Anumite minţi raţionale cu o viziune îngustă le-au corelat cu superstiţiile, în timp ce sub „secret militar” au fost realizate experimente foarte reale asupra unor cobai umani...

Arsenalul de unelte pentru controlarea minţii umane

Trebuie să înţelegem foarte bine faptul că, în prezent, reflectarea, raţionalitatea, deducţia, gândirea, logica, orice adevăr, liberul arbitru, toate se află în pericol. De cealaltă parte, emoţia, simţirea interioară, sfera noastră mentală, percepţiile noastre, capacitatea noastră de acţiune, dorinţele noastre şi chiar instinctul nostru de supravieţuire, toate pot fi modulate de la distanţă prin intermediul unor tehnologii care dispun de anumite chei în ceea ce priveşte funcţionarea electrochimiei noastre cerebrale.

Un comis-voiajor performant

Ne confruntăm deja cu anumiţi comis-voiajori care folosesc diferite tehnici corelate cu ştiinţele cognitive. Comis-voiajorul modern ştie să folosească programarea neuro-lingvistică (NLP) pentru a vă influenţa alegerea în mod inconştient. Tehnicile de NLP pot fi asociate cu diferite noţiuni de neuro-marketing pe care el le va obţine formulând anumite întrebări-ţintă despre plăcerea pe care aţi experimentat-o cumpărând cutare sau cutare lucru. Prin aceasta el resuscitează stimulii neuronali ai plăcerii din voi pentru a vă vinde ceva de care nu aveţi deloc nevoie. Dacă acesta împinge lucrurile puţin mai departe, în timp ce vă vorbeşte vă poate oferi anumite hârtii sau obiecte impregnate cu oxitocină, hormonul încrederii care vă va induce o stare de fericire. În plus, poate avea la dispoziţie o antenă psihotronică de mărimea unui stilou prin care să vă moduleze creierul pe o frecvenţă herţiană de mare fericire beatifică, asociind-o cu un fond audio imperceptibil sugerându-i inconştientului vostru: „Cumpărând acest lucru voi fi mai fericit, mai împlinit şi mai ales mai în pas cu moda faţă de prietenii mei care mă vor invidia pentru faptul că am făcut o asemenea achiziţie. De altfel, sunt deja superfericit pentru că am posibilitatea de a cumpăra acest lucru.”

Cu ajutorul acestor tehnici de bază, 95% din populaţie cade în plasă, însă tehnologia stimulilor neuro-incitativi nu se opreşte aici, ea poate să ajungă la folosirea magneto-neuro-programării pentru a-i convinge şi pe restul de 5% care încă se mai opun...

Un comis-voiajor foarte performant

Comis-voiajorii transnaţionali îşi împărtăşesc fişiere despre clienţi pe diferite categorii şi se specializează pentru fiecare în parte. Să spunem că pentru cei 5% din populaţie care se opun, este necesar să formaţi specialişti, comis-voiajori high tech, a căror sarcină va fi să determine această parte reticentă a populaţiei să se conformeze. Tehnicienii angajaţi vor fi mai agresivi dată fiind populaţia-ţintă.

Comis-voiajorul foarte performant începe, fără îndoială, să îşi identifice şi observe de la distanţă viitorul cumpărător. O primă abordare fără a fi văzut va consta într-o „stimulare magnetică transcraniană”. Aceasta din urmă stimulează lobul temporal al creierului cu câmpuri electromagnetice şi deschide poarta către anumite posibilităţi de sugestie la distanţă. Pentru a putea urmări evoluţia clientului-ţintă din interior, se va asigura că acesta va ingera Neural Dust (praf neuronal emiţător), care constă în nişte nano-neuro-detectoare sau cipuri telepatice sintetice psiho-electrice. Conectat la monitorul său, super comis-voiajorul va putea cartografia creierul reticentului şi să îi supravegheze activitatea cerebrală. Atunci, va putea să lucreze şi să îşi pregătească clientul pentru vânzarea sa. Printr-un dispozitiv Remote Neural Monitoring (RNM: Supraveghere Neuronală la Distanţă) el va putea trimite direct anumite imagini către cortexul clientului său scurtcircuitându-i simţul vederii. În paralel, supraveghindu-i activitatea electrică conexă cu vorbirea şi conceptualizarea, el va trimite impulsuri care vor urmări să îi modifice clientului vorbirea şi, progresiv, convingerile şi părerile sale.

Super comis-voiajorul nostru a pregătit foarte bine terenul, dar nu vrea să lase nimic la voia întâmplării, nu vrea să îşi rateze vânzarea, cu atât mai mult cu cât se adresează celor 5% care sunt reticenţi. Prin urmare, îşi va ajusta sistemul RNM bidirecţional sau omni-direcţional pentru a identifica în egală măsură orice informaţie audiovizuală a creierului-ţintă. Această tehnologie electromagnetică este non-invazivă şi se realizează de la distanţă fără nicio dificultate. Este praticată deoarece este şi emiţătoare. Ceea ce înseamnă că va putea să lucreze în profunzime asupra cortextului din punct de vedere auditiv, vizual şi asupra limbajului clientului în timpul fazelor de somn paradoxal. În plus, mai poate să impacteze în profunzime cortexul-ţintă printr-un verb anume ales, prin imagini 3D selecţionate, secvenţe audio subliminale publicitare etc...

Decodând numeric emisiile electromagnetice herţiene ale creierului, acesta va putea să îi cloneze, să îi duplice activitatea neuronală şi să o înregistreze pentru a efectua simulări pe calculator.

Un client pregătit

Toată munca de abordare şi evoluţia electro-neuronală a clientului este vizibilă pe monitor, căci activitatea cerebrală îi este cartografiată în imagini 3D. Când individul respectiv şi-a schimbat părerea, limbajul, el acceptă orice fel de publicitate, se aşează apatic în faţa televizorului în loc să caute informaţii subversive pe internet, ceea ce înseamnă că este pregătit şi deschis faţă de orice sugestie. Activitatea sa cerebrală se încadrează atunci în norme. Super comis-voiajorul poate să se folosească atunci de o antenă psihotronică veche rusească din anii ’50 şi să îi sugereze pur şi simplu: „Mergeţi la întâlnire la Neant la ora 18 pentru semnarea contractului.” Atunci afacerea este ca şi asigurată!

Scenarii foarte posibile

Toate tehnologiile de care am vorbit aici sunt cât se poate de reale şi există de cel puţin 25 de ani. Ele sunt aplicate pe scară largă de către cei de la NSA în Statele Unite ale Americii şi, progresiv, le vor implementa şi în Europa în cadrul programului de „normalizare” a activităţii cortexo-neuronale a cetăţenilor. Aceste tehnologii reprezintă o parte importantă a ingineriei sociale care constă în a orienta ansamblul unei societăţi într-o direcţie sau alta după placul celor care deţin puterea. Dacă se vrea o populaţie cu tendinţe puternice homosexuale, sunt găsiţi neuro-transmiţătorii adecvaţi, care sunt apoi modulaţi, şi se inversează anumite fluxuri energetice. Dacă se vrea ca bazele familiale să fie distruse, sunt introduşi hormoni „de distanţă” în produsele cosmetice feminine şi bărbaţii sunt făcuţi să ingereze într-un mod sau altul ocitocină şi hormoni feminini.

Dacă se vrea modificarea genetică a populaţiei, se pun nanoroboţi modelatori în vaccinuri şi acestea se fac atrăgătoare prin intermediul magneto-neuro-programării mentale. Un procedeu mai puţin invaziv ar consta în a folosi în mod specific un bio-transmiţător UHF conectat prin satelit la scară mondială. Se obţine astfel o modificare genetică a umanităţii prin armonice cuantice.

Tehnologiile de control mental au condus la o gamă tehnologică de modulare genetică umană de la distanţă. Unora dintre noi ni se poate părea că sună ştiinţifico-fantastic, dar suntem deja sub influenţă electro-magneto-radio-hormono-chimică!

Preluare de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8821



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1014

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8821

Recomandări:

Isteria încălzirii globale
Incalzirea globala ar trebui privita ca o problema care necesita o rezolvare imediata din partea noastra, sau, aceasta este o stare normala in evolutia Pamantului? Poate ca ar trebui sa reflectam mai mult asupra actiunilor noastre.
nota 9.35 din 1984 vizite
Peste 2000 vizite
Codex Alimentarius - genocid legal
Aţi auzit vreodată de Codex Alimentarius? Dacă nu, să nu fiţi surprinşi. Este unul din cele mai bine păstrate "secrete deschise" ale guvernanţilor din umbră. A intrat ?n vigoare la 31 decembrie 2009 şi s-ar putea să fie cel mai mare dezastru pentru sănătatea noastră, pentru că stabileşte standardele de siguranţă alimentară, regulile şi reglementările ?n vigoare ?n peste 160 de ţări, adică 97% din populaţia lumii.
nota 9.39 din 3423 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting