Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei

Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 30.10.2015
Citit de: 2256 ori
Conţine: 1074 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1016


Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei

de Marian Apostol (AIM)

Energia este unul dintre "lanturile" cu care umanitatea este mentinuta in actuala stare de dependenta si manipulare de catre cei aflati "in spatele scenei", in asa-numitul guvern ascuns planetar. De 100 de ani oamenii sunt prizonieri ai paradigmei combustibililor (petrol, gaze, carbuni, etc).

Desi de foarte multa vreme s-a demonstrat existenta unor dispozitive cu un randament supra-unitar (mai mare ca 100%), toate aceste descoperiri si inventii au fost mereu tinute departe de opinia publica, uneori chiar cu pretul vietii autorilor si cu distrugerea intregii lor munci si discreditarea publica. Nikola Tesla este unul dintre cei mai renumiti inventatori care s-a "bucurat" de un astfel de "tratament"...

Paramahamsa Tewari este un inginer electrician din India care a fost inspirat de rezultatele obinute de Nikola Tesla. Tewari a urmat o anumita linie de cercetare care l-a condus la textele sacre indiene Vedice in care sunt descrise nave zburatoare numite Vimanas si care sunt puse in miscare de generatoare de energie supra-unitare.

Oricat ar parea de ciudat, Tewari nu este primul care se inspira din uluitoarele scrieri antice indiene... Conform dezvaluirilor lui Corey Goode, Programul Spatial Secret German din anii 1920 - 1930 a avut o linie similara de cercetare: au considerat ca textele Vedice descriu nave zburatoare perfect reale. Germanii au pornit atunci in cautarea pe tot cuprinsul lumii a unor documente si relicve antice care sa ii ajute in avansarea cercetarilor lor. Ajunsi in Tibet, au gasit scrieri secrete stravechi la unii calugari tibetani, de la care le-au dobandit sub amenintarea armelor, si pe care le-au adus cu ei in Germania, pentru a fi studiate. Dupa ce au "descifrat" limbajul folosit in acele texte, si-au dat seama ca acolo sunt descrise chiar scheme si modul de realizare a unor astfel de motoare supra-unitare capabile sa puna in miscare navele Vimanas. 60 de ani mai tarziu, Tewari se pare ca a reusit sa obtina aceleasi rezultate, realizand un generator supra-unitar capabil sa furnizeze o putere de 22 KiloWatt.



Generatorul este numit RLG (Reactionless Generator), si a fost vazut de Toby Grotz, inginer electric si redactor la Collective Evolution, cu ocazia unei vizite in India. Tewari i-a explicat atat modul de functionare, cat si principiile care stau la baza acestui dispozitiv, organizand anumite demonstratii special pentru oaspetele sau. Iata ce scrie Toby:

"In noiembrie 2014 am facut inca o vizita la laboratorul lui Paramahamsa Tewari. Vazusem deja principiile de proiectare ale generatorului la vizita din septembrie 2010. Domnul Tewari mi-a aratat un baston liniar conductor ce era traversat de curent electric si care era lasat sa se roteasca datorita unor mici rulmenti atasati la capetele sale. Sub acest conductor era un circuit magnetic. Conductorul incepea sa se roteasca de indata ce era strabatut de un curent electric, asa dupa cum orice elev invata in liceu. Insa, cu o simpla reorientare a circuitului magnetic intr-un anume fel, iata ca acelasi curent electric nu mai produce nici o rotatie a conductorului! Mai tarziu am facut si eu acest experiment, si am obtinut aceleasi rezultate ca Tewari, care mi-a spus ca aceasta descoperire a stat la baza realizarii generatorului supra-unitar".

"Acest experiment a condus la proiectarea si testarea unor prototipuri de generatoare ale caror eficienta este cu mult superioara oricarui generator realizat pana atunci. El foloseste aceleasi tipuri de materiale din generatoarele obisnuite, clasice, dar circuitul magnetic special configurat anuleaza miscarea de rotatie si in acelasi timp induce un curent electric ce produce energie".



"In timpul testelor din noiembrie, am fost martorul unor masuratori de eficienta a noului model care s-au desfasurat in laboratorul lui Tewari. Al doilea test era mai bun cu cateva procente decat primul, si producea o putere de 6,6 KVA cu o eficienta de 238 %. Tewari are de gand sa conecteze un al doilea set de bobine pe stator pentru a creste eficienta la 300 %. Acest prototip genereaza curent trifazic la o tensiune de 248 V cu o frecventa de 50 Hz. Totul a fost masurat cu instrumente de precizie".

"Mi-a fost permis sa vizitez o fabrica de generatoare electrice (una din cele mai mari din India) ce se intinde pe o suprafata de 130 de acri. Atunci cand inginerul-sef al acestei fabrici a vazut schemele de proiectare ale generatorului lui Tewari, si-a dat seama ca este vorba de cresterea eficientei. Datorita faptului ca au avut incredere in schema proiectului, si a rezultatelor exceptionale obtinute pe un model mai mic, compania indiana a asamblat un generator auto-sustinut proiectat sa produca 20 KVA. Acum se afla in faza de productie un al doilea generator de 25 KVA".



"In martie 2015 m-am intors in India, si am fost martorul discutiilor la o alta mare fabrica de generatoare, unde s-au pus bazele productiei pentru doua modele introductive de 10 KVA si 25 KVA. O alta companie din India are in vedere producerea de generatoare cu o putere de 200 KVA pentru folosirea in parcuri eoliene".

"Uimitoarele descoperiri ale lui Tewari au condus la inregistrarea unor patente pentru a facilita adoptarea modelului de catre fabricile de echipament electric din intreaga lume. De fapt, deja exista discutii detaliate cu mai multe companii de pe 3 continente".



"Cred ca generatorul RLG este o descoperire fundamentala in istoria umanitatii, ce poate pune in miscare rotile evolutiei fara sa consume combustibil fosil (petrol, gaze, etc) sau nuclear. RLG se bazeaza pe proprietatile non-materiale ale spatiului. Tewari a formulat o noua teorie a asa-numitului Vortex Spatial pentru a explica efectele ce stau la baza RLG. Este o noua teorie care unifica spatiul, masa, inertia, gravitatia si lumina. Pornind de la principiile descrise in textele vedice, Tewari a construit un model matematic care explica cuvintele lui Tesla: intreaga materie perceptibila provine dintr-o substanta primara, ceva dincolo de conceptie, care umple spatiul, eterul akasha, care odata pus in miscare da nastere la prana, sau forta creatoare, ce cheama la existenta in cicluri nesfarsite, toate lucrurile si fenomenele - Nikola Tesla".

"In exprimarea lui Tewari: materia universala este creata din prana, iar prana este akasha in miscare, iar akasha este substratul primordial al Universului". Teoria si modelele matematice sunt disponibile la tewari.org

Daca India va reusi sa produca pe scara larga astfel de generatoare Free Energy, pentru public, atunci societatea umana de astazi se va transforma uluitor de mult. Desi este posibil ca interesele corporatiilor si tarilor petroliere sa fie profund afectate, noi speram ca acest demers al Indiei sa obtina rezultatele scontate si sa fie un prim pas in eliberarea umanitatii din paradigma petroliera...



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1016

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Iradiat cu microunde
"Soarele este sursa noastră naturală de microunde cea mai puternică. Valoarea limită, impusă de către biroul pentru sănătate radiologică, pentru intensitatea radiaţiilor scăpate din cuptoare cu microunde, este de aproximativ un miliard de ori mai mare decât valoarea intensităţii radiaţiilor din întregul spectru de microunde emis de Soare."
nota 9.67 din 2516 vizite
Aluminiul duce la demenţă
Numarul cazurilor de Alzheimer este in continua crestere in multe regiuni ale lumii datorita factorilor ambientali, dar prin marirea aportului de calciu si magneziu si prin reducerea absorbtiei de aluminiu aceasta maladie poate fi evitata iar simptomele ei pot fi inversate.
nota 9.42 din 1415 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting