Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Stalin a inviat din morti

Stalin a inviat din morti

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 05.11.2015
Citit de: 612 ori
Conţine: 769 cuvinte
9.57
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
996
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2355
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
776
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1684
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5861
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2609
Se intampla ceva extraordinar in lume
527
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
841
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
710
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3737
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
862
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
612
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1018


Stalin a înviat din morţi, «cu moartea pre moarte călcând»

Preluare de la http://bit.ly/1l8UlXe

Legea 217/2015, care interzice opiniile pozitive legate de personalităţi din România ce au fost acuzate de simpatii legionare, stârneşte reacţii în rândul intelectualilor români. Criticul literar Alex Ştefanescu a oferit o scurtă prezentare a „calităţilor” legii respective.

Interviu cu criticul literar Alex Ştefanescu

Reporter: Domnule Alex Ştefanescu, cum vi se pare legea aceasta proaspăt promulgată, ce interzice opinii pozitive legate de personalităţi din România care au fost considerate la un moment dat simpatizante ale Mişcării Legionare?

Alex Ştefănescu: Ceea ce s-a votat în Parlament ca lege nu este lege. Este un text propagandistic, ridicol şi compromiţător din punct de vedere intelectual şi grotesc-înspăimântător din punct de vedere juridic. Pedepsele prevăzute sunt clare – de la trei luni, la trei ani închisoare –, dar faptele care urmează să fie pedepsite sunt descrise vag, astfel încât oricine, chiar şi cineva cu desăvârşire inocent, poate fi acuzat de săvârşirea lor. În viziunea lui Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel, tribunalele care judecă asemenea cazuri trebuie să consulte Institutul Elie Wiesel – adică pe Alexandru Florian – ca să stabilească vinovăţia unui inculpat. Dacă eu, de exemplu, la o petrecere, la vederea unui prieten, ridic mâna dreaptă, Alexandru Florian va decide dacă acest gest trebuie considerat un salut fascist sau o exprimare spontană a entuziasmului faţă de apariţia unui prieten.

R.: Aveţi în minte câteva nume de mari români care ar putea fi cenzuraţi de legea aceasta şi pentru care aţi putea intra la puşcărie?

A.Ş.: Dacă eu scriu în Istoria literaturii române despre Petre Ţuţea şi Mircea Eliade, despre Emil Cioran şi Constantin Noica, despre Mircea Vulcănescu şi Radu Gyr, evidenţiind valoarea excepţională a operei lor, Alexandru Florian va decide dacă am practicat cultul unor fascişti sau criminali de război şi dacă trebuie să fiu condamnat la închisoare.

R.: Se aseamănă cu legile comuniste această lege?

A.Ş.: Da, se aseamănă. Mă miră că această lege (vizând, printre alţii, mari scriitori români) este susţinută tocmai de Alexandru Florian, care se exprimă greoi în limba română, în condiţiile în care tatăl lui, Radu Florian, a folosit o viaţă întreagă limba de lemn a marxism-leninismului.R.: Ce le spuneţi acelora care vă vor cataloga drept fascist, antisemit, pe motiv că nu sunteţi de acord cu această lege?

A.Ş.: Nu m-aş apăra, pentru că trebuie să ai IQ-ul foarte scăzut, ca să-l consideri pe un om ca mine fascist, antisemit etc. Le-aş spune că aşa-zisa „lege” are şi alte „calităţi”:

1. Este antidemocratică, pentru că limitează libertatea de exprimare şi pentru că pedepseşte anumite opinii cu închisoarea, făcând imposibilă o discuţie firească (n-ar fi exclus ca, din cauza ei, să ajungem să vorbim în şoaptă, aşa cum făceam pe vremea comunismului);

2. Este asimetrică, incriminând fascismul şi trecând sub tăcere comunismul (deşi s-a stabilit de multă vreme că ambele regimuri politice au fost dezastruoase pentru omenire, iar Parlamentul României a adoptat o declaraţie oficială care denunţă caracterul „ilegitim şi criminal” al regimului comunist);

3. Culpabilizează categorii întregi de oameni (de exemplu, pe toţi membrii unor organizaţii legionare), eludând caracterul individual al răspunderii în faţa legii. Tocmai din cauza unui asemenea mod de gândire primitiv au avut de suferit evreii în timpul fascismului;

4. Este dogmatică, străină de spiritul ştiinţific, întrucât pleacă de la premisa că anumite concluzii privind perioada dintre cele două războaie mondiale au valoarea unor adevăruri absolute, imuabile, că nimeni nu mai are dreptul să cerceteze şi să regândească pe cont propriu istoria;

5. Este sfidătoare, considerând corecte verdictele date de tribunalele comuniste care au dus la întemniţarea a două milioane de cetăţeni români (dintre care 200 000 au murit în închisori, supuşi unui regim de exterminare).

Deputatul Aurel Vainer afirmă că cei care se opun Legii nr. 217/2015, care pune semnul egalităţii între fascism şi Mişcarea Legionară, sunt „neo-legionari”. Într-un comunicat de presă dat publicităţii, preşedintele Federalei Comunităţilor Evreieşti din România afirmă: „Menirea de fond a legii este de a contribui la apărarea democraţiei în faţa celor care se folosesc de democraţie, pentru a încerca să o distrugă. Campania virulentă desfăşurată de grupuri neo-legionare după promulgarea legii arată că problema există şi că statul român trebuia să-şi creeze instrumentele legale pentru a o gestiona”.

R.: Şi vreau să vă mai rog ceva: transmiteţi-le un mesaj parlamentarilor care au făcut posibilă apariţia acestei aberaţii, unii propunând-o (de la PNL), alţii votând-o (de la toate partidele).

A.Ş.: Prin modul cum este concepută, ca un instrument de persecutare a oricui pentru orice, această leste este stalinistă. Datorită ei, Stalin a înviat din morţi „cu moartea pre moarte călcând”. Cei care au elaborat-o, ca şi cei care au votat-o sunt infinit vinovaţi faţă de ţara în care trăiesc.

Preluare de la http://bit.ly/1l8UlXe


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1018

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://bit.ly/1l8UlXe

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
Peste 2000 vizite
Toamna schimbărilor prefaţată de negocieri toride
Războiul şi zvonuri de război continuă să fie promovate de statele teroriste ca SUA, Israel, şi aliatul lor secret Iran, pe măsură ce cabala criminală disperată ce şi-a însuşit puterea în Occident continuă să spere că ei pot astfel declanşa al treilea război mondial, şi astfel să evite falimentul financiar.
nota 9.37 din 2485 vizite


Cele mai comentate articole: