Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Moartea papei

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 15.05.2009
Citit de: 1919 ori
Conţine: 1657 cuvinte
9.80
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=102

Moartea misterioasă a Papei Ioan Paul I

de Gregory Christiano

Papa Ioan Paul I a murit după numai 33 de zile de pontificat (26 august 1978 - 28 septembrie 1978). Este unul dintre cele mai scurte pontificate din istoria papalităţii. Oficial, cauza morţii sale este infarctul miocardic (stop cardiac). Dar există multă confuzie şi neclaritate în detaliile despre moartea sa fulgeratoare, iar multe voci strigau "CRIMĂ!".

"Papa cel surâzător", cum l-au numit cei care l-au preţuit, s-a născut pe 17 octombrie 1912 langa Belluno, în Italia. Albino Luciani (numele său adevărat) a fost numit arhiepiscop în 1958, patriarh al Veneţiei în 1969 şi cardinal în 1973. Credea cu toată tăria în ecumenism şi în reducerea averii Bisericii. Era sincer, deschis, umil şi nu aspira la scaunul papal. După moartea Papei Paul al VI-lea, Luciani a fost ales în cea de-a doua zi a Conclavului din 1978. A refuzat să poarte tiara papală şi nu a acceptat să fie plimbat în scaunul gestatorial. Avea de gând să revizuiască poziţia Bisericii despre contracepţie, să desfiinţeze banca Vaticanului şi să demită mulţi cardinali masoni.

Loja P-2 a fost infiinţată în 1877 (cunoscută ca loja Propaganda Due). A devenit lojă secretă în 1970 şi a fost implicată într-un scandal financiar, drept pentru care s-au făcut percheziţii în birourile sale şi au fost găsite liste cu membrii săi, printre care se numărau multe personalităţi din conducerea Serviciilor Italiene, oficiali din guvern, şefi de poliţie, oameni de afaceri, jurnalişti, etc. Deşi oficial a fost desfiinţată, loja secretă Propaganda Due operează şi astăzi.

Mulţi clerici din Roma erau ostili faţă de Luciani. Se spunea chiar că el a fost ales de cardinali în mod deliberat pentru că se credea că era prea slab pentru a-i putea "deranja" cu ceva, iar starea sa de sănătate precară le dădea speranţa că va muri prematur, fără a putea face nimic. Cu toate acestea, spre surprinderea şi consternarea acestor cardinali, Papa Ioan Paul I a început imediat investigarea Băncii Vaticanului şi dorea să renunte la toţi marii prelaţi care erau francmasoni.

Era pe punctul de a face câteva demiteri şi noi numiri, îndepărtându-i pe cei acuzaţi de operaţiuni financiare şi acţiuni suspecte. Toate acestea constituie motivele uciderii sale.

Scandalul Băncii Vaticanului

Banca Vaticanului (sau Institutul de Muncă pentru Religie - IOR), este proprietatea personală a Papei, care o şi conduce. Banca acordă împrumuturi pentru diversele proiecte religioase din lume. S-a descoperit că banca se folosea de influenţa binecunoascută pentru a realiza acţiuni riscante în scheme ilegale, inclusiv spălare de bani.

Banii au fost investiţi prin Roberto Calvi, şeful Băncii Ambrosiano din Milano şi francmason. În cele din urmă acesta a fost acuzat de fraudă finaciară în 1981 - din bancă lipsind 1,3 miliarde de dolari. Calvi a fugit în Anglia, unde a fost găsit mort, spânzurat de un pod din Londra, în condiţii identice unui ritual masonic.

Un alt participant în acest scandal a fost Michele Sindona, sfătuitor (secretar) personal al Papei Paul al VI-lea. Sindona a fost otrăvit în inchisoare. Aceasta fraudă financiară sordidă este legata de masonerie, de Mafie, de contrabanda cu arme, de influenţe politice şi bani canalizaţi prin CIA (Agentia Centrala de Informaţii din SUA) pentru a finanţa mişcarea poloneză Solidaritatea.

Papa a fost otravit?

În cartea sa "În numele Domnului: o investigaţie despre uciderea Papei Ioan Paul I" (apăruta în 1984), David Yallop afirmă că a fost folosită otrava numită "digitalis". Papa lua medicamente pentru tensiune arterială scăzută, astfel încat chiar şi o jumătate de linguriţă de digitalis îi putea fi fatală. Dar Papa suferea şi de o proastă circulaţie a sângelui care a dus în 1975 la o embolie a ochiului. Nu se ştie însă cine a reusit să-i strecoare otrava în medicamentul lichid Effortil pe care-l lua zilnic.

Există multe contradicţii în legătură cu moartea sa. Raportul iniţial al Cardinalului Villot spunea că Sfântul Părinte a fost găsit mort de Sora Vincenzia şi nu de un secretar. Într-un raport se spunea că a fost găsit mort în baie, în timp ce altul afirma că se afla la biroul din dormitorul său. Nici măcar ora la care a fost găsit nu este clară: 4:30 sau 5:30, dimineaţa. Estimările oficiale susţineau că ar fi murit la ora 23:00, pe 28 septembrie. Nu s-a făcut nici-o autopsie.

Papa tuşea violent în acea după-amiază, iar la ora 20:00 discuta cu doi secretari. După cină, s-a grăbit pentru a da un telefon în jurul orei 21:15. Aceasta ar fi declansat stopul cardiac. Dar care este adevărul?

Motive pentru crimă

Conducătorul spiritual de la Roma, Albino Luciani, începea de fapt o revoluţie. El dorea să dea o nouă direcţie Bisericii, direcţie care era considerată total inacceptabilă şi periculoasă de multi înalţi oficiali ai Bisericii.

Avea de gând, în primul rând, să scape de anumite persoane care se aflau în poziţii de conducere ale Bisericii. Aici este vorba de francmasoni. Existau peste 100 de masoni în Vatican, de la cardinali până la preoţi. Legea Canonică specifică destul de clar că a fi francmason reprezintă un motiv de excomunicare. Şase oameni puteau pierde foarte mult dacă Papa Ioan Paul I rămânea în continuare pe scaunul pontifical. Era vorba de Marcinkus, Villot, Calvi, Sindona, Cody şi Gelli. O adevărată conspiraţie se crede că s-a format între aceştia, avându-l pe Villot ca iniţiator şi pe Gelli ca executant.

Printre motivele uciderii Papei se numărau seriile de demiteri şi noi numiri la vârf pe care Papa dorea să le înfăptuiască. El dorea de asemenea ca toate bogăţiile Bisericii să fie împarţite la cei săraci. Mai mult, dorea să impuna o altă poziţie a Bisericii în privinţa contracepţiei, ca şi lămurirea încurcatului scandal fianciar de la Banca Vaticanului.

Toţi apropiaţii Papei (secretari personali, medici, gărzile elveţiene, poliţia şi magistraţii italieni) au fost forţaţi să tacă. Sindona, Calvi (de la Banca Ambrosiano), Marcinkus şi Cardinalul Cody riscau să piarda foarte mult dacă Albino Luciani îşi punea planurile în aplicare. Papa descoperise că aproape toţi înalţii prelaţi erau corupţi şi mulţi dintre ei slujeau interesele francmasoneriei.

Detalii concludente

Cardinalul Villot susţinea că a fost un accident tragic. Aproape a insinuat că Papa s-ar fi sinucis! O asemenea explicatie defăimatoare şi total inacceptabilă nu putea veni decât din partea unui francmason, pentru că - într-adevăr - Cardinalul Villot era Mare Maestru Mason.

Sticluţa de Effortil (medicamentul pe care-l lua Papa) a dispărut, la fel ca şi ochelarii şi papucii săi, probabil pentru că el vomitase pe ei. Acestea erau simptome ale otrăvirii cu digitalis. De asemenea, testamentul Papei a dispărut. L-au îmbălsămat imediat după ce Villot a confirmat moartea sa la ora 5:30. A fost chemat un alt doctor decât cel care era oficial în măsură să constate decesul Papei. Don Lorenzi, doctorul personal şi secretarul credincios la Papei, a afirmat că ipoteza stopului cardiac nu poate fi susţinută.

Fraţii Signoracci, cei care au îmbălsămat corpul Papei, au încercat să-i remodeleze faţa pentru ca să aibă o expresie calmă. Cu toate acestea, multe persoane au văzut faţa chinuită a Papei, înainte de a fi remodelată.

Personalul de ingrijire al apartamentului Papei a şters repede orice urmă de amprente, imediat după moartea acestuia. În 12 ore, cele 19 camere au fost atent curăţate de orice urmă. Au fost împachetate toate lucrurile Papei, scrisori, note şi însemnări personale. Toate urmele fuseseră complet şterse. Amintirea că Papa Ioan Paul I fusese acolo părea deja un basm vechi. Vaticanul a sistat şi împiedicat imediat orice investigaţie despre moartea Papei, chiar de la început.

Fratele Papei, Edoardo, afirma că starea lui de sănătate era bună, şi fusese examinat de medici cu trei săptămâni înainte. Iar cel de-al treilea secret de la Fatima, care nu a fost ănsă făcut public, revelează uciderea Papei.

Mostenirea Papei Ioan Paul I

Octombrie 1978: Ioan Paul al II-lea (Karol Vojtyla) îl inlocuieşte pe Albino Luciani. Contrar curentului propagat oficial, nici-unul dintre edictele sau instructiunile lui Luciani nu au fost puse în practică. [Karol Vojtyla a fost francmason - nota AIM].

Ianuarie 1979: Uciderea judecătorului Emillio Alessandrini care investiga activităţile Băncii Ambrosiano. Calvi şi Sindona aveau legături prea apropiate cu Vaticanul.

Martie 1979: Uciderea jurnalistului Nino Pecorelli care demonstra afacerile murdare ale lojei Propaganda Due (P-2).

Iulie 1979: Uciderea lui Giorgio Ambrosioli ca urmare a mărturiilor sale în cazul implicării lui Sindona şi Calvi în afacerile Băncii Vaticanului. Două zile mai târziu este ucis colonelul Antonio Varisco, şeful Serviciilor de Pază din Roma care investiga activităţile lojei Propaganda Due şi care vorbise cu Ambrosioli cu două zile înainte de moartea acestuia. După încă o săptămână vine rândul lui Boris Giuliano, din Poliţia oraşului Palermo, care vorbise şi el cu Ambrosioli înainte de moartea sa, despre spălarea banilor Mafiei realizată de Sindona prin Banca Vaticanului şi depozitaţi în conturi din Elveţia.

Octombrie 1979: În apartamentul lui Enrico Cuccia explodează o bombă. Enrico era martorul lui Ambrosioli.

Februarie 1980: Vaticanul renunţă la înţelegerea cu SUA de a mai furniza depoziţii filmate ale lui Sindona pentru procesul pe care acesta îl are în America, acuzat de fraudă, conspiraţie şi deturnare de fonduri în legătura cu prăbuşirea băncii Franklin National Bank.

Mai şi Iulie 1980: Sindona şi Calvi au fiecare câte o tentativă de sinucidere, în închisoare.

Septembrie 1981: Vaticanul recunoaşte că are interese financiare într-un număr de bănci controlate de Calvi, în valoare totală de peste un miliard de dolari.

Ianuarie 1981: Un grup de acţionari de la Banca Ambrosiano trimit o scrisoare către Papa Ioan Paul al II-lea (Karol Vojtyla) demonstrând legăturile dintre Banca Vaticanului, Roberto Calvi, loja masonică Propaganda Due şi Mafie. Karol susţine că nu a primit nici-o scrisoare.

Aprilie 1982: Tentativă de ucidere a lui Roberto Rosone, General Manager la Banca Ambrosiano în timp ce încerca să legalizeze operaţiunile băncii.

Iunie 1982: Roberto Calvi a fost găsit mort, spânzurat de un pod din Londra. Câteva zile mai târziu, se constata că peste 1,3 miliarde de dolari lipseau din Banca Ambrosiano (Milano).

Octombrie 1982: Giuseppe Dellacha, director executiv la Banca Ambrosiano este găsit mort, aruncat de la o fereastră a băncii.

Martie 1986: Sindona este otrăvit şi moare într-o închisoare italiană.

Într-un sondaj recent, peste 30% dintre italieni (15 milioane de oameni) sunt convinşi că Papa Ioan Paul I a fost asasinat.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=102

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Black Projects şi Energia Liberă
Vă prezentăm un uluitor documentar despre Proiectele Negre şi Energia Gratuită (Liberă), în care veţi afla adevărul despre situaţia actuală a umanităţii şi iminenta schimbare de paradigmă ce va veni curând. Documentarul are meritul de a face cunoscute problemele actuale şi numeroase fapte care sunt încă menţinute ascunse de public, referitoare la tehnologiile spaţiale care deja sunt disponibile pe Pământ.
nota 9.89 din 2678 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting