Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania

VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 08.11.2015
Citit de: 3738 ori
Conţine: 293 cuvinte
9.60
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
996
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2355
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
776
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1684
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5861
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2610
Se intampla ceva extraordinar in lume
527
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
842
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
710
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3738
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
862
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
612
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1020

VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania

Odata cu publicarea planurilor de realizare a generatorului Magrav Power de catre Fundatia Keshe, am fost intrebati daca autoritatile romane au demarat cercetarile pentru fabricarea acestui generator in Romania, dat fiind ca la conferinta de la Roma din 16 octombrie 2015 a fost si un reprezentant al Romaniei. La aceasta intrebare nu stim sa va raspundem, insa iata ca exista un grup de studiu al Magrav Power in Romania care a avansat cu cercetarile pornind de la aceste planuri publicate de Keshe.



In cele ce urmeaza va prezentam un workshop realizat virtual, online, in care autorul (Kakasi Sandor din Ungaria - da, el se afla in Ungaria!) explica pas cu pas tot ceea ce trebuie sa stim atunci cand incepem sa realizam acest generator Free Energy. Aceasta inregistrare este cu atat mai binevenita cu cat multi ne-au intrebat daca se poate traduce in limba romana documentatia de realizare a generatorului Magrav Power...





Aceasta este inregistrarea celei de-a cincea intalniri, din ziua de 30 octombrie 2015. Dacă vă interesează discuțiile în limba română pe tema noii științe și tehnologiilor plasmatice ale D-lui Mehran Tavakoli Keshe, grupul de studii Keshe Romania vă invită să participați la întâlnirile viitoare prin platforma ZOOM în fiecare vineri seara la 18:00 ora României:

https://spaceshipinstitute.zoom.us/j/7653212035


Mai multe marturii personale (video si foto) care arata modul de realizare a componentelor generatorului Magrav Power sunt adaugate aproape zilnic in pagina dedicata de pe site-ul Fundatiei Keshe:

http://blueprint.keshefoundation.org


Cea mai recenta inregistrare a grupului de studiu Keshe Romania dateaza din 6 noiembrie 2015:



Deocamdata cercetatorii de pe tot cuprinsul planetei experimenteaza conform acestor planuri de realizare, dar se asteapta ca in viitorul apropiat sa ofere fiecare un model propriu de generator Magrav Power care sa poata fi realizat intr-un proces de fabricatie de serie mare.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1020

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
Adevărul şi timpul liber: o privire lucidă asupra propriei vieţi
Viaţa zilnică a omului obişnuit este parcă "programată" astfel încât timpul liber aproape că a dispărut complet, alungat de numeroasele griji care ne sunt "puse în spate"... O privire atentă arată valoarea timpului liber de care ar trebui să beneficiem fiecare dintre noi.
nota 9.96 din 1264 vizite


Cele mai comentate articole: