Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul

Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 10.11.2015
Citit de: 710 ori
Conţine: 609 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
996
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2354
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
775
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1684
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5860
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2609
Se intampla ceva extraordinar in lume
526
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
841
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
710
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3737
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
861
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
611
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1021

Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul

Preluare de la Agerpres

Boala Alzheimer ar putea fi provocată de ciuperci, potrivit unui studiu realizat de cercetători de la Universitatea Autonomă din Madrid (UAM), relatează EFE.

Boala Alzheimer este o boala degenerativa (ce consta in micsorarea creierului) ce afecteaza zone ale creierului care controleaza memoria, inteligenta, capacitatea de judecata, limbajul si comportamentul. Aceasta boala reprezinta forma cea mai comuna de declin mental sau demenţă. Boala Alzheimer este o afectiune mai grava decat pierderea moderata a memoriei ce apare la persoanele in varsta. Aceasta boala se asociaza si cu tulburari de comportament si de personalitate, pierderea abilitatii de a gandi corect si a abilitatii de a efectua activitatile zilnice. Persoanele apropiate observa modificarile la inceput, desi aceste modificari pot fi sesizate si de bolnavi.Echipa de oameni de știință de la Centrul de Biologie Moleculară "Severo Ochoa" (centru mixt UAM — Consiliul Superior pentru Cercetări Științifice), condusă de cercetătorul Luis Carrasco, a găsit elemente caracteristice ciupercilor, precum drojdiile, în mostre de creier prelevate de la pacienți decedați care fuseseră diagnosticați cu Alzheimer.

Studiul, ale cărui rezultate au fost publicate în Scientific Reports, a fost realizat pe baza unor mostre prelevate de la 14 persoane decedate de Alzheimer, a relatat, pentru EFE, Luis Carrasco, profesor de microbiologie.

"Ceea ce am văzut noi este faptul că în diferite regiuni ale creierului persoanelor decedate de Alzheimer se observă ciuperci, în toate cazurile analizate, în timp ce în mostrele prelevate de la persoanele din grupul de control care nu au decedat de Alzheimer nu apar aceste ciuperci", a declarat acesta.

Cercetătorii au localizat resturi de ciuperci prin intermediul imunofluorescenței, tehnică ce utilizează un anticorp care, unit pe cale chimică cu o substanță fluorescentă, marchează sau semnalează — în acest caz — proteinele fungice, a explicat omul de știință de la UAM.

Pentru a descoperi speciile de ciuperci, cercetătorii au extras ADN din mostre cerebrale prelevate de la un pacient și au aplicat tehnica PCR ("Polymerase Chain Reaction", reacția în lanț a polimerazei).

Astfel, au identificat prezența unor specii ca "Cladosporium spp", "Phoma", "Malassezia spp" și diferite specii de "Candida".

În acest articol se publică analiza tipurilor de ciuperci în cazul unui singur pacient, deși echipa lui Carrasco a studiat deja mai multe mostre cu ajutorul acestor tehnici.

"Totul arată că în mostrele de creier prelevate de la persoane decedate de Alzheimer apare un mare număr de specii, între 10 și 15, și că acestea nu sunt repartizate în creier în mod omogen: dacă privim diferite regiuni ale creierului vedem diferite specii de ciuperci", a adăugat.

Aceasta ar putea explica variațiile în ceea ce privește gravitatea și evoluția simptomelor bolii.

Cum ajung ciupercile la creier? Se știe că creierul poate fi infectat de viruși, bacterii, ciuperci, protozoare sau viermi: la creier pot ajunge infecții de orice tip, a mai spus Carrasco.

Acest lucru poate fi posibil în funcție de diferiți factori, precum o slăbire a sistemului imunitar, tipul de dietă etc.

"Aceasta nu înseamnă că persoanele care au micoză pe mucoase sau pe piele vor avea Alzheimer, pentru că imunitatea înnăscută este prima barieră care împiedică aceste infecții să treacă în restul corpului", a subliniat omul de știință. Asadar, un sistem imunitar bun contribuie decisiv la rezistenta impotriva invadarii creierului cu diverse specii de fungi.Carrasco a precizat că trebuie să continue cercetările pentru a se verifica dacă ciupercile sunt cauza și dacă sunt singura cauză. Alte grupuri de oameni de știință trebuie să cerceteze în această direcție și, dacă se va confirma în diferite laboratoare, s-ar putea face în viitor un test clinic.

Nu este prima dată când grupul respectiv asociază maladia Alzheimer și ciupercile (în 2014 a publicat alt studiu), asociere pe care a stabilit-o și în cazul sclerozei laterale amiotrofice.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1021

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la Agerpres

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1690 vizite


Cele mai comentate articole: