Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?

Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 04.01.2016
Citit de: 6178 ori
Conţine: 2142 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
767
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
860
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
861
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4745
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1374
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1026

Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?

de dr. Michael Salla (ExoPolitics.org)
traducere si adaptare de Marian Apostol (AIM)



In luna iulie din 2015 au aparut detalii despre un plan pentru declansarea unor mega-dezvaluiri, plan conceput de o alianta formata din mai multe Programe Spatiale Secrete, pentru a informa populatia Pamantului despre toate aceste Programe Spatiale strict secrete si despre existenta vietii extraterestre. Conform lui Corey Goode, care spune ca a participat activ in mai multe Programe Spatiale Secrete timp de 20 de ani si la inceputul anului 2015 a fost desemnat ca om de legatura de catre un grup de extraterestri, asa-numitul plan de "dezvaluiri totale" consta in publicarea a tone de documente si dovezi.

Intr-un raspuns redactat in 15 iunie 2015 despre in ce anume va consta acest plan de dezvaluiri totale, Goode scrie:

"Un eveniment de dezvaluiri totale va consta in mega-publicarea pe internet a SUTE DE MII de documente, fisiere audio si video, pe mai multe gazde-oglinda, pentru ca oricine sa le poata studia. Va fi o prabusire a "masinariei mass-media" corporatiste ce va conduce la declansarea unei campanii intense si sustinute de educare, atat la radio cat si la televiziune, timp de 24 ore - 7 zile pe saptamana. De notat ca nu toate posturile radio-TV vor fi cooptate pentru acesta, astfel incat populatia sa nu fie coplesita de noile informatii, si sa poata intelege noile adevaruri in propriul ritm, pentru evitarea stresului".

Apoi Goode a comparat acest plan cu unul de asa-numite "dezvaluiri partiale", plan care este de semenea pregatit in amanuntime de catre un alt grup, asa-zisele "elite" ale umanitatii cunoscuti ca "Illuminati/Cabala guvernului secret":

"Daca o persoana sau un grup vor apare in public anuntand existenta extraterestrilor si vizitarea Pamantului de catre ei, impreuna cu anumite tehnologii avansate, dar mentinand insa secrete atat tehnologiile care ar prabusi "Noul Sistem Financiar" ce se pune la cale, cat si crimele impotriva umanitatii savarsite de catre aceasta "elita" despotica impreuna cu anumite grupuri din afara spatiului planetar terestru, atunci veti sti ca nu aveti acces la intregul adevar".

"Aceasta ar fi doar o dezvaluire partiala, atent controlata si distorsionata de catre un grup care isi mentine puterea prin secrete, si care mentine ascunse crimele pe care le-a comis. Majoritatea lumii va fi, bineinteles, şocată, de toate aceste dezvaluiri (chiar daca sunt numai partiale), si le vor ocupa mintea si imaginatia pentru suficient de mult timp. Doar o foarte mica parte dinte oameni isi vor da seama ca asta este doar inca o alta manipulare ordinara..."

Intr-o serie de trei intalniri in legatura cu Programele Spatiale Secrete ce au avut loc in iunie 2015, Goode a descris ca grupul Illuminati s-au decis sa continue cu propriul plan de dezvaluiri partiale, avansand ca posibila data pentru acest eveniment chiar luna noiembrie 2015, daca ar fi ajuns la un acord in aceasta privinta cu alianta formata din Programele Spatiale Secrete.

Nu s-a ajuns la nici-un acord cu privire la aceste dezvaluiri partiale, astfel incat la inceputul anului 2016 ne aflam in situatia de a avea doua planuri DIFERITE in ce priveste dezvaluirile asteptate, care se vor desfasura odata cu atingerea unor conditii necesare.

In cel mai recent episod al serialului Cosmic Dosclosure difuzat online de GaiaTV, prezentat de David Wilcock, Goode a explicat care sunt conditiile ce trebuie sa fie indeplinite pentru ca planul dezvaluirilor totale sa se desfasoare:

"Mi s-a spus ca mega-publicarea pe internet a documentelor va avea loc dupa un eveniment catalizator care va apare aici, pe Pamant. Trebuie sa mentionez ca asta nu inseamna ca va fi exact asa cum am fost informat, dar mi s-a dat ca exemplu prabusirea economica mondiala ce va revela oricarui om de pe Pamant (inclusiv masele de oameni "adormite") ca intreaga economie nu a fost decat o imensa schema Ponzi planetara planuita inca de la inceputuri. Isi vor da seama ca toti cei pe care i-au votat in guverne sunt criminali manipulati de catre Illuminati. In acele momente, masele de oameni care pana tunci erau "adormite" si care pana atunci respingeau informatiile deranjante ca simple "teorii ale conspiratiei", acesti oameni simpli vor deveni receptivi la toate aceste adevaruri. Dupa acest moment, dezvaluirile totale vor inunda internetul, dar si canalele mass-media clasice [radio-TV]".



Un alt aspect important in batalia dintre alianta Programelor Spatiale Secrete si grupul Illuminati in legatura cu magnitudinea si momentul dezvaluirilor (care atunci vor deveni oficiale), este Alianta Terestra (dupa cum o denumeste Goode). Acest grup este compus, in cea mai mare parte, din asa-numitele "palarii albe" - oameni ce activeaza in complexul militar-industrial american, impreuna cu "palariile albe" din alte natiuni majore, si care COOPEREAZA cu blocul tarilor BRICS care se pregateste sa lanseze un sistem financiar paralel, alternativ la cel occidental, lansare care va fi inclusa in procesul de dezvaluiri oficiale.

Desi acest intreg tablou pare deja complicat, trebuie amintit faptul ca grupul Illuminati dispune de o tehnologie super-complexa cu ajutorul careia poate prevedea evenimentele majore VIITOARE folosindu-se de asa-numita Inteligenta Artificiala, fapt ce le permite amanarea succesiva si gradata a dezvaluirilor prin racolarea unor personalitati importante din Alianta Terestra. Urmatorul dialog dintre Corey Goode si David Wilcock, extras din cel mai recent episod al documentarului Cosmic Disclosure, arata problemele cauzate de o asemenea tehnologie:

Goode: Asa-numita Cabala foloseste aceasta tehnologie de inteligenta artificiala avansata care le ofera scenarii FOARTE PROBABILE ale viitorului, informatii care le-au folosit pana acum ca sa fie mereu cu "un pas inainte" in tot acest timp. Alianta Programelor Spatiale Secrete a gasit insa o modalitate de a eluda acest avantaj, si sunt destul de increzatori ca planul lor cu dezvaluirile totale are reale sanse de succes DACA alianta Terestra coopereaza. Daca insa mega-dezvaluirile vor avea loc prea curand, atunci Cabala va fi in stare sa ii minimizeze efectele, numindu-le cu clasica expresie "teoria conspiratiei", "acoperindu-le" cu alte şocuri informationale.

Wilcock: Si spui ca unele persoane din Alianta Terestra au tradat grupul si i-au informat pe Illuminati despre ce anume se afla in acele documente ce vor fi dezvaluite?

Goode: Le-au aratat.

Wilcock: Ceea ce le da ocazia sa-si pregateasca "alibi"-uri si contra-argumente.

Goode: Exact. Vazand ceea ce se afla in aceste documente, Illuminati se pregatesc sa declanseze al Treilea Razboi Mondial, si iau in calcul scenarii de acest fel.

Daca Goode spune adevarul in legatura cu dinamica jocului intre diferitele factiuni implicate in dezvaluiri, atunci este clar ca va fi extrem de greu de prezis daca, si cand anume, va avea loc aceasta dezvaluire totala.

Goode a recunoscut faptul ca anumite factiuni importante din Alianta Terestra au tradat grupul fiind racolati de Illuminati, iar aceasta situatie sugereaza foarte clar ca toate aceste conditii descrise de Goode ca fiind necesare pentru a declansa dezvaluirea totala printr-un eveniment catalizator (cum ar fi prabusirea economica globala) sunt, de fapt, continuu si permanent amanate in mod activ si chiat impiedicate sa aiba loc de catre "masinaria" Cabalei.

Concret, un eveniment catalizator (cum ar fi prabusirea economica globala), asa cum a fost informat Goode, poate fi preintampinat si impiedicat de catre lansarea unui nou sistem financiar care, pana la urma, va fi pus in locul actulalului sistem occidental, desi atunci cand va fi lansat va fi doar un sistem paralel, sau alternativ, la cel actual. (BRICS ofera o alternativa la FMI si Banca Mondiala.) In felul acesta, China si celelalte natiuni din grupul BRICS vor "iesi in faţă" pentru salvarea economiei globale, solicitand in schimb câteva beneficii.



Intr-un comentariu la un articol, Goode descrie un astfel de scenariu dupa cum urmeaza:

"Unele dintre factiunile Aliantei Terestre au fost infiltrate de agenti ai Illuminati si cauta acum sa faca intelegeri si acorduri cu grupurile Cabalei bazandu-se pe faptul ca ofera un nou sistem financiar in care ei solicita mai multa putere de influenta ("Occidentul a avut la dispozitie 100 de ani, acum e randul Orientului la cei 100 de ani ce i se cuvin" - este o expresie celebra care circula foarte mult in randurile grupurilor din Alianta Terestra)".

"Noul sistem financiar va fi insa doar inca un NOU sistem de sclavie economica, chiar daca va fi controlat de un ALT grup de oameni. Planuiesc sa stearga datoriile populatiei si sa ofere bani gratis, asta la inceput... Pentru a da oamenilor speranta si a le castiga increderea in noul sistem financiar".

Cine sunt conducatorii noii banci a grupului BRICS? Noua ordine mondiala se deghizeaza in "alternativa" umanitatii!

Capacitatea de a putea sa vada dinainte, sa prevada conditiile necesare aparitiei unor dezvaluiri totale sugereaza ca grupul Illuminati impreuna cu tradatorii din Alianta Terestra racolati de Cabala vor continua cu planul lor de dezvaluiri partiale atent controlate de ei. Un asemenea plan va consta in aparitia unor tehnologii avansate si va recunoaste existenta vietii extraterestre. Dar toate acestea se vor face astfel incat sa permita grupurilor Cabalei sa isi mentina neschimbata puterea de manipulare si control, si sa evite condamnarile pentru crimele lor.

Controlul pe care il mentin asupra pricipalelor canale ale mass-mediei sugereaza ca grupul Illuminati dispune de resurse uriase de manipulare pe care le poate folosi oricand pentru a "rasuci" si a distorsiona anumite evenimente si informatii in asa fel incat sa le permita continuarea propriului plan. In aceste conditii, "evenimentul catalizator" asteptat de Alianta Programelor Spatiale Secrete poate fi amanat, ascuns, "ingropat" si distorsionat in multe feluri astfel incat sa NU CREEZE receptivitatea psihologica la nivel global ce este necesara in vederea unor dezvaluiri totale.

In consecinta, se pare ca exista o "mica" scăpare in planul strategic adoptat de Alianta Programelor Spatiale Secrete, dupa cum a explicat Goode rationamentul lor. Simplu spus, a astepta aparitia unor conditii globale favorabile dezvaluirilor totale este o strategie care ofera timp pretios cabalei Illuminati pentru a isi pregati in detaliu si a "fura startul" cu propriul plan de dezvaluiri partiale.

Odata ce planul dezvaluirilor partiale, limitate, cenzurate, va intra in desfasurare, atunci schimbarile globale pe care acest plan le initiaza si le determina le vor permite grupurilor Illuminati sa isi mentina influenta globala si sa scape evitand condamnarile pentru crimele comise impotriva umanitatii. Deja am vazut cum actioneaza acest fel de strategie atunci cand atat Congresul SUA cat si presedintele Obama au APROBAT un pachet de legi despre exploatarea miniera a asteroizilor si planetelor din spatiul cosmic, legi care efectiv le dau corporatiilor ce desfasoara IN PREZENT activitati miniere cosmice "frâu liber" sa actioneze dupa bunul plac, pana in anul 2022.

"Dezbina si stapaneste" este strategia favorita a cabalei Illuminati si care este aplicata si in acest caz cand "negociaza" cu diferite factiuni din Alianta Terestra. De subliniat ca pentru o dezvaluire totala este absolut necesara cooperarea Aliantei Terestre, asa cum este planuita de Alianta Programelor Spatiale Secrete.



Ce este de făcut?

O solutie alternativa ar fi declansarea publicarii unor documente ce se afla deja in posesia Aliantei Programelor Spatiale Secrete. Beneficiile unui astfel de start al dezvaluirilor totale, incepand chiar si numai cu un "mic" pachet de documente secrete, sunt numeroase:

- permite cercetatorilor din domeniul OZN si exopoliticii sa studieze aceste documente, sa le compare cu cele deja existente si disponibile public care fac referire la extraterestri si programe spatiale secrete;
- permite pregatirea celor activi public care deja sunt familiari cu dezvaluirile lui Goode si a altor martori, si chiar deschiderea de noi cercetari in acest domeniu;
- va ajuta numerosi oficiali din aparatul de securitate al diferitelor natiuni sa inteleaga mai bine intregul tablou al programelor spatiale secrete, si sa ia decizia de A ACTIONA in consecinta in acord cu propria constiinta si cu propriul lor simt de aparare a interesului public;
- va oferi un solid raspuns criticilor lui Goode care mereu solicita probe care sa demonstreze dezvaluirile sale.

Trebuie spus ca nu este deloc neobisnuit ca anumite documente oficiale ce privesc extraterestrii si OZN-urile sa fie publicate incepand cu un "mic" pachet. Un astfel de eveniment s-a petrecut la inceputul anilor 1980, cand celebrele Documente Majestic au fost dezvaluite de anumite "palarii albe" din CIA si din alte agentii si birouri de securitate americane, devenind disponibile pentru cercetatorii din domeniul OZN-exopoliticii.

Dezvaluirile Documentelor Majestic au continuat timp de aproape 20 de ani incepand din 1984. Ele au fost investigate de proeminenti cercetatori din domeniul OZN cum este dr. Robert Wood, care a folosit tehnici de verificare riguroasa pentru a le confirma autenticitatea.



Documentele Majestic au permis aducerea la lumina a unor zone intunecate ce erau mentinute sub lacatul secretului strict, din domeniul vietii extraterestre si a tehnologiilor avansate. Publicarea Documentelor Majestic este un exemplu despre ajutorul enorm pe care chiar si numai un "mic" pachet de documente il poate oferi in pregatirea publicului pentru aflarea adevarului.

Dat fiind toate aceste riscuri reale ce decurg din asteptarea unui eveniment planetar catalizator pentru inceperea dezvaluirilor totale, ar fi mai înţelept sa se inceapa CAT MAI CURAND POSIBIL IN 2016 aceasta cascada de dezvaluiri, chiar daca initial vom avea la dispozitie doar un "mic" pachet de informatii valoroase, cascada care va putea fi accelerata pe parcurs pe masura ce publicul va deveni mai receptiv psihologic pentru a afla mai multe adevaruri despre programele spatiale secrete si viata extraterestra.




Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1026

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Criza financiară a fost declanşată la ordin
Noua Ordine Mondială se pare că se ţine tare. Cea mai sigură şi rapidă cale de a o instaura este o criză financiară. Sună familiar? Congresmanul american Ron Paul dezvăluie planul "Elitei" de a provoca o criză economică globală.
nota 9.25 din 5266 vizite
Peste 2000 vizite
Activităţile tectonice se intensifică - planeta se transformă
Informaţii despre intensificarea mişcărilor tectonice şi a activităţii vulcanilor din toată lumea ne parvin zilnic pe toate canalele de informare (oficiale şi alternative). Iată mai jos câteva exemple concrete mai importante.
nota 9.89 din 2289 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting