Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Vladimir Putin - agentul trezirii?

Vladimir Putin - agentul trezirii?

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 11.01.2016
Citit de: 1685 ori
Conţine: 1090 cuvinte
9.93
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
996
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2355
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
776
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1685
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5861
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2610
Se intampla ceva extraordinar in lume
527
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
842
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
710
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3738
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
862
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
612
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1027


Vladimir Putin – agentul trezirii?

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8

Anul trecut, pe scena politică a lumii a avut loc o masivă răsturnare de situaţie. Putin a îndrăznit să schimbe regulile jocului politic, spunând lucrurilor pe nume. Preşedintele Rusiei a fost cât se poate de direct, calm şi credibil la summit-ul ONU din septembrie 2015 şi în alte discursuri şi interviuri care au urmat, comparativ cu aceeaşi veche şi falsă bravadă americană din discursul reprezentantului SUA. Renunţarea la limbajul sforăitor şi lipsit de conţinut al declaraţiilor de faţadă cu care liderii lumii ne obişnuiseră a fost ca un duş rece. Asemenea discursuri directe au puterea de a trezi conştiinţele şi de a aduce în lume transformarea de care este stringent nevoie.Numeroase voci, chiar şi din America, au folosit cuvinte apreciative la adresa lui Putin. Un astfel de exemplu este jurnalistul independent şi scriitorul Zen Gardner, a cărui opinie o redăm în continuare:

„Ceea ce admir la Putin este comportamentul său rece şi tactul plin de artă în modul de abordare a subiectelor majore foarte sensibile. A trebuit să învelească tot ce dorea să spună într-un «discurs diplomatic» bineînţeles, pentru a ajunge la tipul de audienţă al nivelurilor de comunicare care erau impuse, dar a făcut aceasta într-un mod magistral. Nu se simte factorul de «aburire» şi plin de o propagandă decepţionantă pe care o primeşti de obicei de la marioneta cititoare de discursuri Obama.

Ştiu că tocmai aceasta este scena politică – confuză, dar nimic nu este scris în piatră şi mereu există «radicali liberi». Oricare ar fi planurile puse la cale, există întotdeauna suficient loc pentru erori în programul lor – precum şi în presupunerea că restul lumii va crede tot ceea ce zic ei, aşa cum cred ei în mod imperios.

Îmi aminteşte de fenomenul Donald Trump. La început americanii au crezut că va «fâsâi» şi va pleca, după care vom rămâne cu aceiaşi corporatişti de carton, fără alte opţiuni, pe scena teatrului american al absurdului. Dar acum el a obţinut atât de multă simpatie, tot datorită onestităţii sale proaspete versus factorul de «aburire» al curentului marilor afacerişti, care seamănă cu un canal de scurgere, aşa încât «băieţii mari» încearcă cu disperare să coopteze «cartea» sălbaticului Trump, căci după cum ştim controlarea opoziţiei este tactica lor predilectă. Acum îi puteţi vedea cum se luptă pentru a contribui la popularitatea lui – dar fiţi siguri că sunt foarte ocupaţi încercând să-şi înfigă pliscurile pline de răutate şi otravă în potenţiala lor gazdă nouă (adică în Donald Trump în ipostaza de partener – n.t.).

Viermele se transformă în fluture

Nu-mi fac iluzii că majoritatea evenimentelor la care suntem martori zi de zi nu sunt masiv manipulate. Totuşi omenirea se trezeşte, şi nu-i putem stăvili manifestarea în niciun mod. «Puterile care nu ar trebui să fie» au implodat de ceva vreme în timp ce participau la desfăşurarea acestui show de forţe în toate formele, aproape comic.

În acest context, recentele discursuri ale lui Putin sunt extrem de puternice dacă sunteţi atenţi la ton, la claritate şi la simţul autorităţii morale, foarte rar văzut pe scena lumii.

Jocul s-a schimbat, viermele se transformă în fluture.

Discursurile recente ale lui Putin de la întâlnirea clubului Valdai şi de la summit-ul ONU – o analiză briliantă a situaţiei globale şi a psihopatiei americane – sunt profund oneste şi pline de adevăr şi de tact, permiţând celor cărora li se adresează să ajungă la o înţelegere a erorii din modul lor de a privi lucrurile.

Astfel mi-a elevat înţelegerea asupra a cât de strigător la cer de evidentă a devenit axa vestică a răului în ochii multora, chiar dacă le lipseşte curajul de a arăta că «împăratul nu are haine» şi că toţi soldaţii lui - marionete sunt simpli mercenari plătiţi.

Puterea noastră de a co-crea realitatea

Aceasta este o schimbare majoră pe care consider că o putem lua în considerare cu mult curaj. Aşa cum ştim, este nevoie de o masă critică pentru a determina societatea să privească cu onestitate la ceea ce se petrece şi să adopte o nouă paradigmă la scara majorităţii. Când o figură politică de prim rang la nivel mondial dezvăluie greşeala abjectă în care se află acum americanii – fiindu-le impusă până acum maselor, spunându-li-se că această realitate este necesară şi că trebuie să adere la ea – cu o claritate plină de calm, de curaj şi care reîntăreşte puterea de acţiune, cuvintele sale sunt semnificative şi transmit un semnal foarte puternic.

Trezirea, la toate nivelurile, implică de obicei revelaţii uluitoare ale adevărului, care adesea se afla chiar în faţa noastră, dar pe care eram incapabili să îl observăm fiind efectiv hipnotizaţi ca să nu înţelegem, ci doar să acceptăm ceea ce se petrece ca fiind destinul nostru inevitabil.Acest om, indiferent cum percepem întreaga scenă globală, determină exact acest tip de trezire a maselor. Şi puterea de acţiune. Ruşii i-au somat pe americani să plece din Siria, în timp ce lansează foarte puternice represalii asupra hoardelor de mercenari angajate de vestici, care ameninţă poporul sirian şi întreaga regiune. Fără îndoială că vestul turbat, împreună cu Israelul şi cu statele apropiate lor vor lansa atacuri disperate, isterice şi generatoare de genocide, pentru a produce confuzie asupra problemei, încercând să provoace o confruntare încă şi mai mare. În timp ce bestia lor este pe moarte şi se zvârcoleşte în chinuri prin expunerea la lumina adevărului şi a conştienţei publice, forţele întunericului vor face următoarea lor mutare

Este inevitabil, până la un anumit punct, îmi pare rău să spun aceasta. Sunt psihopaţi.

Să sperăm că trezirea globală poate face lumea să acţioneze adecvat în orice formă posibilă pentru a salva situaţia şi pentru a depăşi această nebunie planificată de mult şi care poate conduce la o confruntare majoră: scenariul celui de-Al Treilea Război Mondial care deja există pe agenda lor.

Se pare că locuitorilor planetei li se dă o şansă pentru a evita aceasta.

Depinde de fiecare dintre noi

Nu lăsaţi niciodată garda jos. Știm bine cine aşteaptă pe margini ca să umple orice gol creat prin schimbări regizate sau neplanificate. Acesta este modul lor de acţiune.

Totuşi, o populaţie trezită nu se va întoarce la somn. Amintiţi-vă, totul este posibil! Aceste recente schimbări majore ale situaţiei pot determina o asemenea ridicare a conştiinţei la niveluri foarte înalte, precum şi la nivelul întregii societăţii, încât să producă o transformare majoră.

Depinde de noi. Urmarea orbească a direcţiei care i-a fost impusă a condus umanitatea la captivitatea în care se află. Haideţi să devenim cu toţii conducătorii propriilor vieţi, trăind în totală conştienţă, cu intenţia de a iubi cu o puternică determinare şi de a scoate adevărul la lumină.”

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1027

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://bit.ly/1mPnBU8

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (14a)
Pământul este monitorizat, mai ales în această perioadă foarte specială a evoluţiei sale, de sute şi chiar mii de civilizaţii extraterestre avansate, care urmăresc cu diferite grade de interes evoluţia evenimentelor şi mai ales particularităţile transformărilor care au loc în prezent.
nota 9.82 din 1522 vizite


Cele mai comentate articole: