Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)

Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 20.01.2016
Citit de: 1158 ori
Conţine: 3886 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
995
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2354
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
775
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1684
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5860
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2609
Se intampla ceva extraordinar in lume
526
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
841
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
709
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3737
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
861
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
611
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1030


Urmare din prima parte...

16. Istoria pe care o ȘTIM / am învăţat-o în şcoală este istorie reală. – FALS! Școala şi Mass media au două scopuri principale: ASCUNDEREA ADEVĂRULUI şi MIMAREA INFORMĂRII. Iar adevărul înseamnă pe lângă realitatea reală din prezent şi adevărul istoric. Istoria, aşa cum ne-a fost ea livrată în ultimii 23 de ani este O MINCIUNĂ. Dacă am cunoaşte adevărul istoric – nu neapărat foarte îndepărtat în timp, de exemplu dacă am ştii pe bune ce s-a întâmplat la Lovitura de stat din ’89, am înţelege MUUULT mai bine ce ni se petrece nouă astăzi ca ţară şi popor. Dar…ăsta e principalul motiv pentru care sistemul de învăţământ este DISTRUS iar Mass media CUMPĂRATĂ -> pentru ca adevărul să nu iasă la iveală.

17. Doctorii ştiu ce e cel mai bine pentru noi – FALS! Unii doctor ştiu! Cei care sunt dispuşi să citească pe cont propriu şi să afle ADEVĂRUL din spatele industriei medicale. Dar aceştia sunt excepţii. Cei mai mulţi aplică ce au învăţat în Școală, iar Școala medicală ne învaţă să oferim bolnavilor pastile, MEDICAMENTE şi TRATAMENTE INEFICIENTE şi CHIAR DĂUNĂTOARE! Cel mai dur exemplu este poate Industria cancerului. Deşi există LEAC natural eficient şi non-toxic pentru cancer (DA, CANCERUL ESTE VINDECABIL!), doctorii continuă să fie criminali şi să recomande Chimioterapie toxică perfect ineficientă. Detalii despre ineficienţa medicinei clasice, explicate de un DOCTOR american, AICI). Din păcate românii respectă cu sfinţenie ”Autoritatea”, fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, preot etc. (detalii în textul Exemple de comportamente care denotă distrugerea mentală)

18. Cancerul este incurabil – FALS! În realitate, cancerul este VINDECABIL, chiar şi în stadii avansate, DACĂ EȘTI DISPUS SĂ CITEȘTI şi să afli cum să te vindeci. Doar doctorii – sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te învaţă din ignoranţă/inconştienţă/rea voinţă că trebuie să te otrăveşti cu Chimioterapie ca să ai vreo şansă, când de fapt Chimioterapia ESTE MOARTEA şi nu te ajută cu NIMIC! Mai mult: ÎȚI FACE RĂU! Cine vrea să afle adevărul trebuie doar SĂ CITEASCĂ! Detalii aici: Ce înseamnă un tratament complet anti cancer. Doctorii promovează otrava numită Chimioterapie, iar pacienţii o iau ca proştii cu miile. Preferă să moară decât să citească… Asta e…

19. Vaccinurile sunt bune şi ne apără de boli/viruşi – FALS! În spatele schmelor naţionale de vaccinare e o întreagă industrie de miliarde de dolari patronată de nişte băieţi deştepti, care nu doar că facă o grămadă de bani prin vinderea vaccinurilor, DAR DISTRUG ȘI POTENȚIALUL DE VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI LUNGĂ al omului, încă de mic copil. Detalii aici: Corupţia din spatele vaccinurilor.

20. Fumatul oferă plăcere / ceva benefic – FALS! Asta este o iluzie incredibilă în care trăiesc săracii fumători. Din fericire există o metodă foarte uşoară prin care ORICINE se poate lăsa de fumat. Detalii în scurtul meu ghid aici: Cum sa te lasi de fumat in cel mai usor mod posibil.

Legat de plăcerea fumatului – cel mai bine se vede această plăcere când elevii de liceu se pitesc prin băile infecte din şcoală ca să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependenţă), când angajaţii din multinaţionale stau zgribuliţi de frig iarna pe balconul palierului ca să fumeze mizeria aia de ţigară pentru că nu au voie înăuntru (PLĂCERE desigur, nu dependenţă); când fumătorul acceptă chiar şi o ţigară al cărei gust şi miros le urăşte decât să nu fumeze deloc (PLĂCERE desigur, nu dependenţă); când oamenii aleg să fumeze chiar dacă asta presupune să rabzi de foame (că n-au bani şi de ţigări şi de mâncare) (PLĂCERE desigur, nu dependenţă); când bucureştenii stau iarna degeraţi de frig pe la intrările în metrou (îi văd în fiecare dimineaţă) ca să fumeze ţigara aia blestemată înainte de a intra în subteran unde nu au voie să fumeze (PLĂCERE desigur, nu dependenţă) etc.

21. Mâncarea din Supermarket e bună de mâncat – FALS! ”Alimentele” din Supermarket-uri reprezintă, în principiu, mâncarea otravă pe care o băgăm în noi ca proştii distrugându-ne sănătatea în fiecare zi. Supermarketurile distrug de asemenea economia locală (elimină micii comercianţi români şi micii producători – fac concurenţă Pieţei agroalimentare tradiţionale) şi SUG banii românilor, bani care ajung la firmele din Vest (o să observaţi că în Supermarketuri nu prea găsiţi produse româneşti…). Detalii în textele din categoria: MÂNCARE OTRAVĂ. Alte lucruri care ne afectează sănătatea aici: Viaţă sănătoasă partea 1. Ah şi dacă vă interesează mâncarea de calitate, citiţi şi asta: Parteneriatele ASAT: hrana sanatoasa de la mici producatori direct la consumatori locali. Supermarketul este pentru oamenii obişnuiţi o “autoritate”. Ei gândesc inconştient ceva de genul “domne’…dacă se vinde în supermarket şi cumpără atâţia oameni…n-are cum să nu fie bun de mâncare…”. Săracii ignoră faptul că legislaţia criminală le permite producătorilor de alimente să adauge OTRAVĂ în produse pentru a le conserva/aroma/păstra timp îndelungat etc (adică E-uri toxice, arome cancerigene, conservanţi nocivi etc) şi oamenii mai ignoră faptul că ÎN ROMÂNIA (şi nu doar la noi) SE DĂ ŞPAGĂ INSPECTORILOR de orice fel. Deci pe lângă faptul că mâncarea este otravă în mod legal, ea este şi mai toxică în mod nelegal – şi mai multe E-uri decât legal, E-uri interzise, hormoni de creştere, chimicale ilegale, marfă expirată sau ţinută-gătită în condiţii infecte etc, pentru că autorităţile statului din domeniul industriei alimentare NU ÎŞI FAC TREABA (iau şpagă şi trec cu vederea otrava toxică din mâncarea pe care ne-o servesc supermarketurile şi/sau producătorii). Poftă bună!

22. Raportarea la majoritate este un criteriu bun pentru a distinge binele de rău – FALS! Dacă majoritatea oamenilor sau foarte mulţi oameni din jurul nostru fac nu ştiu ce, sau chiar şi dacă doar grupul nostru de prieteni face ce facem şi noi, înseamnă în creieraşul nostru că acel lucru e “de bine” (ie dă bine), poţi să îl faci şi tu liniştit, că e benefic şi ţie, şi familiei, şi societăţii – FALS! Faptul că mulţi oameni din jurul nostru, sau cunoscuţii noştri fac ceva anume nu înseamnă că acel ceva este bun! Acesta este un criteriu imbecil pe care îl aplică în subconştient / inconştient oamenii pentru a stabili (tot inconştient) dacă ceea ce fac este bine sau rău. De fapt, pentru a se auto-convinge că ceea ce fac este bine (“Uite, şi restul lumii face asta! Tre’ să fie bine!”). Dacă facem ceva rău pentru noi şi/sau societate, şi realizăm că facem ceva rău, ne vom simţi prost. Aşa ceva nu trebuie să se întâmple sub nicio formă. Motiv pentru care încercăm să evităm orice senzaţie negativă, dar nu prin evitarea comportamentului nociv, ci prin concluzionarea că acel comportament este de fapt benefic sau neutru / nevinovat (un fel de disonanţă cognitivă). Evitarea unui stres psihic are loc prin multiple mecanisme conştiente şi subconştiente. Unul dintre ele este acesta: raportarea la un criteriu imbecil – ce face majoritatea (care, bineînţeles, se comportă ca tine) în loc să te raportezi la criterii reale, la NORMALITATE, la ce e bun şi ce e rău pentru binele tău, al familiei tale şi al societăţii în care trăieşti.

Desigur, oamenii nu conştientizează şi nu verbalizează aceste raportări la majoritate, ci pur şi simplu le fac zilnic fără să-şi dea seama, în mod inconştient, ca să-şi menţină psihicul nestresat. Le-am “verbalizat” eu mai jos ca să explic procesul psihic. Observaţi cum Iluziile românilor sunt validate de această “regulă a majorităţii” – găsiţi detalii despre toate chestiile de mai jos în alte texte de pe acest blog.

Exemple de raportare la majoritate:

– Hai să luăm salam şi parizer din supermarket – ia uite în jur, ia toată lumea, deci “ie dă bine”!

– Să mergem la Mcdonalds/KFC/shaormerie – ia uite câţi oameni mănâncă de acolo, ie dă bine!

– Să cumpărăm şi să bem cola! Ia uite câţi oameni au în coş băuturi d’astea! Ie dă bine!

– Ia uite câţi oameni fumează şi câţi dintre prietenii/cunoscuţii/colegii mei fumează – păi înseamnă că ie dă bine, nu-i nicio problemă! (aţi observat cum fumătorii se ajută între ei cu ţigări / brichetă / bani de ţigări / ies împreună la fumat etc? Este vorba despre păstrarea vie a “majorităţii”. Fumătorii nu suportă să vadă când alţi fumători se lasă de fumat, pentru că ei vor rămâne în final singuri şi fără “regula majorităţii” pe baza căreia să se mai mintă un pic că fac un lucru care nu este nociv lor sau societăţii…)

– Ia uite, toată lumea urcă pe scările rulante la metrou. Hai să o luăm şi noi tot pe acolo! E normal şi ie dă bine!

– Să te uiţi la televizor e ceva bun şi util – toată lumea are televizor deci “ie dă bine”, să ne uităm şi noi non stop!

– Să mergem la muncă şi să muncim. Asta e, viaţa e grea, dar n-ai ce-i face. Ia uite, toată lumea munceşte pe un salariu mic. Asta e situaţia, aşa e lumea în care trăim – să ne conformăm la fel ca toţi ceilalţi (nu interesează pe nimeni că “lumea e aşa” din cauza Sistemului de exploatare în care suntem ţinuţi de către o Elită din umbră ce se lăfăie pe spinarea noastră – atâta timp cât majoritatea se comportă ca noi…înseamnă că “ie dă bine”.)

– Unu: Gheorghe nu şi-a dat copilu’ la şcoală. Ciacă şi-l educă singur acasă hă hă. Altu: Ce-a făcu’ mă? Păi ăsta nu vede că toată lumea îşi dă copilu’ la şcoală? Ăsta e nebun? Schingiuiţi-l! Sigur că da, singurul lucru care contează în educaţia copilului este dacă lumea face şi ea la fel ca tine şi dacă autoritatea îţi spune că Şcoala e minunată pentru copilul tău. Realitatea reală legată de educaţia pentru turme să o ignorăm, aia nu contează!

– Cum doriţi să primiţi salariul, cash în mână sau pe card? Pe card, normal! Că e trend şi cool să fii la îndemâna băncilor şi să fii furat de bănci! Lots of people doing it! Aveţi cumva şi un cip de injectat în mână, vă rog?

– Mă doare capul (sau orice altceva). Ce fac majoritatea oamenilor când îi doare ceva? Se duc la farmacie şi se îndoapă cu pastile toxice! Păi atunci vom face şi noi la fel că înseamnă că ie dă bine şi funcţionează!

– A zis doctoru’ să iau aia şi aia! Normal că le iau fără să clipesc, nu daia merg oamenii la doctor? Toată lumea respectă ce spune doctoru’ orbeşte. Ie dă bine să nu gândeşti cu propriul cap şi să fii perfect obedient faţă de “autoritate”. Super!

– O fi normal să pierd timpul şi să dau bani ca să merg pe stadion unde oamenii urlă, înjură, se bat şi se uită cum “băieţii noştri” joacă un fotbal de foarte proastă calitate? Păi normal că e normal! Nu vezi că e stadioanele pline? Ce, vrei să facă mişto de mine Gicu de la 4 că el s-a dus şi io m-am uitat la televizor?

– Iete-te că nu mai văd bine. Ce fac oamenii când nu mai văd bine? Se duc imediat la oftalmolog şi-şi pun ochelari. Perfect! Aşa voi face şi eu! Negreşit! Să nu cumva să cauţi pe net “cum ne protejăm ochii” sau “exerciţii de vedere”. NU NU! Fă ca toată lumea! E cel mai bine! Pune-ţi ochelari! Complică-ţi viaţa şi distruge-ţi de tot ochii! Detalii AICI.

– Am cancer. Chimioterapie, normal! Nu asta recomandă toţi doctorii? Nu asta face toată lumea împotriva cancerului? Doamne fereşte să căutăm şi să citim detalii despre TRATAMENT REAL ANTI CANCER.

– O fi normal să merg cu maşina personală peste tot, tot timpul, chiar şi când am de mers doar 2 staţii de autobuz şi când am la dispoziţie picioare, bicicletă, transport în comun? PĂI BINEÎNŢELES că e normal, nu vezi că toată lumea s-a născut, trăieşte şi moare în maşină? Maşina personală e VIAŢA şi trebuie folosită non stop pentru orice deplasare! Oamenii superiori (precum tu) merg numai cu maşina peste tot. Deci urcă-te LI NIŞ TIT la volan şi mergi cei 2 metri cu maşina! Să nu cumva să o iei pe jos sau cu transportul în comun! Nu vrei să fii ca muritorii ăia sărăntoci! Doamne fereşte!

etc.

Din cauza raportării la majoritate sau raportării la ceilalţi, oamenii se învârt în cercuri care conţin oameni CA EI. Observarea comportamentului (greşit) pe care noi îl avem, la ceilalţi oameni din jurul nostru (preferabil cât mai mulţi) ne validează inconştient/subconştient faptul că acel comportament pe care noi şi cei din jurul nostru îl facem, e, de fapt, DĂ BINE! Că altfel nu l-ar mai face aşa multă lume, nu? Perfect! Imbecil criteriu de alegere a ce e bun şi ce e rău!

23. Proiectul Roşia Montană RMGC este BUN pentru România – FALS! Mai crede cineva aşa ceva? Detalii aici: Rezumat afacerea Roşia Montană

24. Gazele de şist sunt bune pentru România şi avem nevoie să le exploatăm – FALS! E cineva atât de ignorant şi inconştient să creadă asta? Detalii în textele din categoria Gaze de şist, sau citiţi acest rezumat făcut de mine: De ce sunt împotriva Gazelor de şist.

25. Culturile OMG (modificate genetic) sunt benefice agriculturii româneşti şi industriei alimentare – FALS! În realitate sunt OTRAVĂ toxică şi distrug mediul. Detalii în textele din categoria OMG.

26. Privatizarea companiilor de stat ajută economia României – FALS! Unde aţi trăit în ultimii 23 de ani? Privatizările care s-au făcut au avut ca unic scop distrugerea economiei României, exploatarea resurselor naturale din România, furtul banilor şi producţiei de bunuri din România de către companiile Imperiului Atlantist care au venit ”să facă un ban cinstit” pe spinarea muncitorilor sclavi români în colonia România.

27. Protestele de stradă nu ajută la nimic – FALS -> citiţi aici ce s-a obţinut prin proteste de stradă, deşi numărul participanţilor a fost mic: vezi 2012 sau vezi 2013. Imaginaţi-vă care ar fi efectul protestelor de stradă cu sute de mii/milioane de oameni pe străzi cerând acelaşi lucru… Dar, din păcate imaginaţia ne-a fost distrusă premeditat pentru a nu putea identifica soluţii, pentru a nu putea “vedea” o altfel de lume faţă de cea mizeră în care suntem ţinuţi ca sclavi…

28. Topurile celor mai bogaţi oameni de pe planetă/din România sunt reale – FALS -> acele topuri sunt doar o manipulare, o abureală pentru prostit proşti; în realitate adevăraţii bogaţi ai planetei sunt ASCUNŞI şi conduc lumea din umbră.

29. Este posibil să te refugiezi, tu şi familia ta, de Sistemul de exploatare şi să trăieşti bine – FALS! Aceasta este o iluzie, pentru că pe termen lung este inevitabil să scapi de Sistem fără să îl schimbi/distrugi/înlocuieşti. Foarte mulţi oameni caută o independenţă de Sistemul de exploatare în care suntem sclavi muncitori săraci, printr-o viaţă cât mai autonomă, la ţară, într-o gospodărie tradiţională sau o micro-fermă care consumă puţină energie, îţi asigură apă gratis şi de calitate şi hrană ieftină şi sănătoastă. Într-adevăr, în acest mod devii MAI independent, însă…cât o să ţină figura asta? Chiar credeţi că vă puteţi izola de Sistem şi că el va “funcţiona” în jurul vostru fără să vă afecteze? Ia uitaţi cum încearcă să distrugă Sistemul această posibilitate: Gazele de şist sunt despre poluarea apei pentru a ne face mai dependenţi de Sistem. Să spunem totuşi că aţi reuşi să vă rupeţi de sistem, printr-o mică gospodărie ţărănească izolată undeva la ţară. Foarte frumos! Bravo vouă! Dar copiii voştri? Vor continua în acelaşi mod? Va ţine figura la infint? IGNORAREA/EVITAREA Sistemului oferă nişte avantaje PERSONALE (egosim) DOAR PE TERMEN SCURT/MEDIU. PE TERMEN LUNG, SINGURA ŞANSĂ PENTRU A O OBŢINE BUNĂSTAREA FIZICĂ şi PSIHICĂ REALĂ ESTE SCHIMBAREA SISTEMULUI COTROPITOR. Chiar putem trăi izolaţi, cu capul în nisip, făcându-ne că nu există probleme în jurul nostru, în timp ce ceilalţi fraţi români ai noştri sunt pur şi simplu nişte sclavi muncitori în cadrul Sistemului? Putem avea fericire în curtea noastră când în afara curţii noastre este doar mizerie iar ţara noastră moare? Putem să trăim liniştiţi în gospodăria noastră, fără să ne implicăm în a schimba în bine ţara în care trăim? Înseamnă că suntem egoişti… sau… distruşi mental premeditat când credem că izolarea este o soluţie pe termen lung… Exact asta se doreşte: să nu încercăm să schimbăm Sistemul.

30. Nimic nu se mai poate face pentru a salva/elibera România – FALS! De ce am crede treaba asta? Doar pentru că nemernicii care ne conduc au reuşit să ne distrugă deja atât de mult şi să ne creeze impresia că suntem distruşi iremediabil? Doar pentru că răul este împrăştiat în toată societatea ca un cancer? Păi şi cancerul are LEAC! Iar RĂUL ăsta care căpuşează România nu a distrus complet societatea românească. Și nici pe tinerii români inteligenţi. Și nici economia românească, amărâtă aşa cum e ea. Și nici nu ne-au depopulat total ţara de români (încă) şi nici nu ne-au rupt în bucăţi (încă). România poate renaşte destul de rapid DACĂ LA CONDUCERE AJUNG OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ şi INTELIGENȚI.

Românii abia acum încep să înţeleagă ce se petrece în jurul lor. Până acum, în ultimii 23 de ani doar au răbdat buimăciţi toate nedreptăţile şi relele care s-au întâmplat în jurul lor crezând că de vină sunt ”corupţii ăştia, trădătorii ăştia de politicieni”. Însă abia ACUM încep să înţeleagă FENOMENUL, să vadă ce se petrece de fapt, să identifice ADEVĂRAȚII VINOVAȚI şi mecanismele prin care românii au devenit o colonie, nişte sclavi moderni în propria lor ţară. Și încep chiar să găsească şi să propună SOLUȚII de remediere a situaţiei. NOI SUNTEM ABIA LA ÎNCEPUT DE DRUM ÎN ELIBERAREA ROMÂNIEI! Până acum HABAR N-AVEAM CE-I CU NOI! Abia acum începem să înţelegem şi SĂ REACȚIONĂM! Deci, de ce am concluziona ÎNAINTE să înceapă cu adevărat ”lupta”, că totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminaţi, inteligenţi şi de bună credinţă români patrioţi şi au concluzionat că NIMIC nu se mai poate face? NU! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare în parte (DOAR UN CREIER) că totul este pierdut? Păi pentru că suntem demoralizaţi şi pentru că poate nu vedem (fiecare în parte) LUMINIȚA de la capătul tunelului. ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ EA NU EXISTĂ, ci doar că nu a fost încă identificată şi valorificată. Pentru că treburile astea se întâmplă LENT, nu de pe azi pe mâine! În plus, cei care conduc lumea din umbră şi patronează inclusiv Sistemul de exploatare din România EXACT ASTA ÎȘI DORESC: să fim demoralizaţi, să nu ne unim, să nu gândim, să nu credem că se poate o altfel de viaţă, să ne pierdem speranţa, să renunţăm la luptă ÎNCĂ DINAINTE CA LUPTA SĂ ÎNCEAPĂ! Hai să nu le facem pe plac! De citit şi textul asta: Solutiile pentru problemele noastre vin din conlucrarea mai multor oameni de buna credinta, patrioti si inteligenti. Daca noi, singuri, nu vedem solutia, nu inseamna ca este totul pierdut!

31. Dacă ne vom schimba noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine în România – FALS! Aceasta este o iluzie vehiculată mult şi pe internet pentru că te invită subtil la NONacţiune împotriva Sistemului (exact ce-şi doresc EI). Da, foarte bine, să ne schimbăm fiecare în parte, să facem tot ce putem ca să fim noi nişte oameni mai buni, e foarte bine! DAR ESTE TOTAL INSUFICIENT !!! FĂRĂ SCHIMBAREA LEPRELOR CARE CONDUC ASTĂZI ROMÂNIA, ȚĂRII NOASTRE ȘI POPORULUI ROMÂN NU ÎI VA FI BINE ÎN VECI, INDIFERENT CÂT DE MORAL NE COMPORTĂM NOI, FIECARE DINTRE NOI, PE CONT PROPRIU!!! Înţelegeţi treaba asta! Dacă de mâine toţi românii vor fi buni, nimeni (din popor) nu va mai fura, nu va mai arunca gunoaie pe stradă, nu va mai fi ”şmecher”, nu va mai călca pe cadavrele din jur, va avea grijă de aproapele, va fi plin de iubire şi flower power, ESTE DEGEABA pentru imaginea de ansamblu a României, dacă această ”evoluţie” nu se va traduce în ELIMINAREA CRIMINALILOR MAFIOȚI EXPLOATATORI INFRACTORI de la conducerea României! De acolo, de la Stăpânii din umbră şi de la marionetele lor pleacă toate problemele României!

……………………………..

Foarte mulţi români continuă să creadă în toate aceste ”iluzii” pentru că asupra lor a fost aplicată premeditat o distrugere mentală continuă, despre care puteţi citi aici: Românii sunt distruşi mental premeditat. De ce a fost distrus mental poporul român? Pentru că a demonstrat, chiar şi în istoria recentă, că este capabil de lucruri extraordinare, care se pot interpune şi îngreuna planurile Noii Ordini Mondiale de monopol (bani, energie, resurse) şi control total asupra omenirii. Până la asasinarea preşedintelui patriot Nicolae Ceauşescu în 25 decembrie 1989 (detalii aici pentru cine e dispus să afle adevărul) România devenise independentă POLITIC, MILITAR, ȘI ECONOMIC (după plata datoriei externe din aprilie ’89). În ultimii 24 de ani, România a fost cucerită treptat şi ascuns, colonizată şi exploatată, iar poporul român distrus mental pas cu pas, pentru că un popor care NU PRICEPE ce se întâmplă în jurul lui ESTE MULT MAI UȘOR DE CONTROLAT şi EXPLOATAT. Pe lângă aceste iluzii care continuă să fie considerate adevăruri de mulţi români, alte ”dovezi” de distrugere mentală puteţi citi aici: Exemple de comportamente care denotă distrugere mentală.

Cea mai dură consecinţă a distrugerii mentale este INCAPACITATEA DE A CĂUTA ȘI FACE FAȚĂ ADEVĂRULUI, REALITĂȚII REALE DIN JUR. Din acest motiv, oamenii NU CITESC MAI MULT despre realitatea din jur şi NU LE PASĂ de subiecte precum ”Cine şi cum conduce lumea şi România”, ”sclavia modernă”, ”controlul total al omenirii”, ”guvernul mondial din umbră”, ”noua ordine mondială”, ”România – colonie a imperiului Atlantist”, ”mâncarea otravă din supermarket” etc. Am detaliat acest lucru, această incapacitate de a căuta şi a face faţă adevărului în textul Cea mai mare problemă a omenirii.

Ce putem să facem pentru Eliberarea României?

ÎN PRIMUL RÂND SĂ NE PESE! Să fim mai ALTRUIȘTI! Să ne pese şi de binele celorlalţi, nu doar de al nostru! SĂ NE MENȚINEM SĂNĂTOȘI! (Eliminaţi mâncarea otravă! Cu un popor bolnav nu putem face nimic! Boicotaţi cât puteţi supermarketurile care ne distrug economia şi ne oferă otravă de mâncare! Susţineţi ţăranii români şi micii fermieri! Susţineţi economia locală şi producătorii români!) SĂ NE INFORMĂM! SĂ CITIM MAI MULT! SĂ CITIM INFORMAȚII DE CALITATE, RELEVANTE! SĂ NU PIERDEM TIMPUL CU GUNOAIE MEDIATICE LIVRATE DE MASS MEDIA VÂNDUTĂ special ca să ne piardă timpul şi să ne distrugă creierul! SĂ-I PROVOCĂM LA GÂNDIRE PE APROPIAȚII NOȘTRI (prieteni, rude, colegi) DAR CU TACT (cei mai mulţi vor manifesta REZISTENȚĂ la schimbare şi la aflarea adevărului). Să mediatizăm prin INTERNET (să dăm mai departe) informaţia pe care o considerăm de calitate, importantă şi relevantă pentru viaţa noastră în această realitate dură în care trăim!SĂ NU MAI PUNEM BOTU’ LA POVEȘTILE / MINCIUNILE / DEZINFORMĂRILE de care ne buşim zilnic din partea Școlii, Mass Mediei vândute, Politicienilor. SĂ CĂUTĂM OAMENI DE BUNĂ CREDINȚĂ ȘI SĂ NE ALĂTURĂM CUMVA LOR. SĂ FIM UNIȚI! SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ atunci când se organizează proteste împotriva Sistemului! SĂ IDENTIFICĂM ȘI SĂ SUSȚINEM CUM PUTEM INIȚIATIVELE/MIȘCĂRILE PATRIOTICE DE BUNĂ CREDINȚĂ CARE APAR! Să facem ceva, ORICE pentru binele României! SĂ MIȘCĂM UN BĂȚ pentru Neamul Românesc! SĂ NU NE PIERDEM NICIODATĂ SPERANȚA! O VIAȚĂ MAI BUNĂ ESTE POSIBILĂ! Problema noastră ca ţară nu este că nu avem bani, suntem săraci, suntem leneşi şi alte minciuni manipulatorii de la tv! Problema noastră este CONDUCEREA, care este STRĂINĂ şi ANTI-ROMÂNEASCĂ! Tot ce avem de făcut este să eliminăm infractorii mafioţi de la conducerea României şi să îi înlocuim cu oameni buni, patrioţi! Nu zic că e uşor, dar NU vă pierdeţi speranţa! NU renunţaţi la luptă încă dinainte de a începe!

Preluare de la http://bit.ly/1Ppszx6Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=1030

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://bit.ly/1Ppszx6

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
Flota Stelara exista din timpul presedintelui Reagan
Dupa ce in articolul Proiectele Operatiunilor Negre am publicat informatiile generale privind programele secrete americane, acum va aduc la cunostinta faptul ca programul SOLAR WARDEN, adica flota spatiala a SUA, exista deja din timpul administratiei Reagan, prin anii '85.
nota 9.93 din 1815 vizite


Cele mai comentate articole: