Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)

Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 20.01.2016
Citit de: 2355 ori
Conţine: 4322 cuvinte
9.20
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
996
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
638
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2355
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1158
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
775
Originea democratiei: o poveste cu tilc
449
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1684
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5861
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2609
Se intampla ceva extraordinar in lume
526
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1033
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
841
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
710
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3737
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
862
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
611
Stalin a inviat din morti
1323
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1730
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1028
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
860
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1031

Iluzii anesteziante în care cred românii, şi care blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României

Preluare de la http://bit.ly/1Ppszx6

Iluziile în care credem (sau cred mulţi din jurul nostru) sunt o consecinţă a tehnicilor şi metodelor de distrugere mentală premeditată ce au fost aplicate pe români mai ales după Lovitura de stat din 1989 când a fost eliminat un regim naţionalist şi o ţară SUVERANĂ şi România a fost transformată pas cu pas într-o colonie săracă şi distrusă a Vestului.

Sigur că iluziile în care cred românii sunt valabile şi pentru multe alte popoare, pentru că distrugerea mentală premeditată se practică pe scară largă, la nivel mondial. Aceste iluzii în care suntem menţinuţi PREMEDITAT blochează accesul la ADEVĂR, blochează conştientizarea realităţii reale din jurul nostru, blochează evoluţia şi dezvoltarea poporului român, a societăţii româneşti, a României. Detalii în continuare:

Iluzie = Percepţie falsă, denaturată a realităţii; aparenţă înşelătoare din cauza perceperii deformate a realităţii.

Iluziile care ASCUND adevărul ni se impun/ni se strecoară/ne sunt trimise în creier ÎNCĂ DE MICI COPII – foarte sugestivă imaginea pusă la începutul textului (click pe ea pentru a o mări). Cei care nu sunt convinşi că lucrurile de mai jos sunt iluzii, trebuie să citească mai mult ca să înţeleagă.

Iată mai jos o listă cu iluzii/falsităţi în care se încăpăţânează poporul român să creadă în continuare (pentru că nu îi pasă, pentru că nu are timp să citească mai mult, dar nici nu-şi face, pentru că nu pricepe ce se întâmplă în jur etc). Atenţie: aceste iluzii nu sunt toate gândite/verbalizate/conştientizate de oameni, ci unele sunt pur şi simplu trăite/simţite/aplicate în viaţa de zi cu zi de românii noştri dragi (bineînţeles că nu de toţi, dar de MULȚI, de mult prea mulţi!) ).

ILUZII / FALSITĂȚI / MINCIUNI / NEADEVĂRURI / MANIPULĂRI (ordine aleatorie):

Update: În urma citirii iluziilor de mai jos cineva a comentat pe un forum că “nu ma pot abtine sa nu remarc un aer de extrema stanga…”. Menţionez că mă doare în cot de doctrine, ideologii, stânga, dreapta, socialism, capitalism şi alte chestii de genul acesta. Pe mine mă interesează dreptatea şi adevărul.

Dacă observ că SUA şi UE sunt “moartea” pentru România, fiind puterile care au distrus în ultimii 24 de ani ţara noastră, asta nu înseamnă că sunt comunist/extremist de stânga sau ceva de genul ăsta, ci doar că m-a dus capul să observ aceste realităţi…

Dacă aş fi observat că entităţi/ţări/instituţii din zone declarate ca fiind “socialiste” distrug ţara noastră, aş fi zis la fel de bine că ACELE puteri străine sunt moartea pentru România. Dar…nu e cazul în prezent. În prezent CANCERUL României este reprezentat de Imperiul Atlantist – SUA+UE+mai ales stăpânii lor din umbră. Dar, mulţi oameni încă mai trăiesc cu iluzia că SUA şi UE sunt “de bine”. Asta e…

Update: Iluzia 0: Iluzia vieţii – Suntem suma gândurilor şi a credinţelor noastre. Credinţe care au fost plasate în mintea noastră de părinţi, şcoală, prieteni, filme, societate, de obicei fără acordul nostru, sau mai precis fără să fim conştienţi de asta.

Toate aceste credinţe şi condiţionări formează tiparul. Tiparul care repetat la nesfârşit ne va crea iluzia vieţii. Spun iluzia, pentru că Viaţa începe cu-adevărat în momentul în care ieşim în afara tiparului. Și primul pas pentru a evada dintr-o închisoare, este să recunoaştem şi să înţelegem că suntem prizonieri. Altfel, nici măcar nu vom încerca să evadăm. (Paul Adam, sursa AICI) De citit şi asta: Credintele noastre si tiparul inconstient ne modeleaza si influenteaza comportamentul. Cum sa evoluam? Prin constientizarea credintelor si tiparelor daunatoare, nocive noua si societatii.

1. Suntem LIBERI – o mare iluzie! În realitate suntem neo-sclavi muncitori (click pt detalii, si AICI);

2. Știm cum funcţionează lumea în care trăim – FALS! În realitate, marea majoritate a românilor HABAR N-AU ce se întâmplă în jurul lor. Dar nici n-ar fi în stare să facă faţă psihic adevărului – detalii aici: Cea mai mare problemă a omenirii. şi aici: Ierarhia nivelurilor cunoaşterii lumii.3. Suntem conduşi de oamenii politici pe care îi vedem la televizor şi la ştiri – FALS! În realitate suntem conduşi din umbră, de oameni din afara ţării noastre (cu centre de comandă în SUA, UE, Israel, Vatican etc) iar cei pe care îi vedem la televizor şi care ocupă anumite funcţii în stat sunt doar INSTRUMENTE în sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbră îl gestionează şi în care noi ne trăim vieţile de sclavi. (e prea dur termenul de sclavi? asta e, dacă suntem sclavi, ce vrei să zic, că nu suntem sclavi? Înfruntă adevărul chiar dacă e dur! E singura noastră şansă!); toţi conducătorii din Europa de Vest care apar pe la TV sunt INSTRUMENTE în mâna celor care conduc lumea pe bune, din umbră.

Toate problemele pe care noi românii le avem SUNT CAUZATE DE ACEASTĂ CONDUCERE DIN UMBRĂ care are interese OPUSE intereselor neamului românesc. Ceva detalii aici: România 2014 – peste 100 de probleme, o singură cauză. Din păcate românii se îmbată cu speranţa/iluzia că NU există un Guvern Mondial din Umbră, deşi acţiunile şi deciziile lui le simţim zilnic pe pielea noastră. Însă… nu toată lumea face conexiuni şi fiecare pricepe cât poate din lumea din jur.4. România este un stat SUVERAN – FALS! În realitate suntem din ’90 încoace o colonie a Imperiului Atlantist (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondială şi criminalii din spatele acestor entităţi) şi suntem conduşi din umbră;

5. În România există Stat de drept – FALS! Când politicul căpuşează toate instituţiile publice; când corupţia este la maxim; când nu există transparenţă în gestionarea fondurilor publice; când se fură la greu din bani publici; când justiţia nu funcţionează ca lumea; când poporul NU mai este suveran (2 referendumuri naţionale NErespectate în ultimii 5 ani – în 2009 poporul a zis la referendum naţional să fie MAXIM 300 de parlamentari şi acum avem peste 600, iar în 2012 poporul a zis să moară (politic) criminalul Băsescu, însă CIA+UE au decis să rămână ”guvernator” în colonia România împotriva voinţei poporului român, cică ”suveran”); când deciziile importante se iau în spatele uşilor închise (chiar în afara graniţelor ţării); când Statul este condus din umbră, NU transparent de către conducătorii instituţiilor democratice (Preşedinte, Parlament, Guvern); când populaţia este formată din SCLAVI muncitori săraci, bolnavi, fără trai decent; când bogăţia produsă (muncită) de popor este acumulată în mâinile unor câţiva indivizi – marea majoritate INFRACTORI MAFIOȚI îmbârligaţi cu politicienii, atunci => ÎN ROMÂNIA NU EXISTĂ STAT DE DREPT! E doar o iluzie, un gunoi mestecat pe la televizor ca să prostească proştii că trăim în normalitate.

6. Intrarea în NATO a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în NATO a însemnat distrugerea definitivă a propriei armate şi eliminarea oricărei şanse de a ne mai apăra singuri ţara. Adică ADIO independenţă militară, independenţă a teritoriului ţării. Intrarea în NATO a însemnat creşterea riscului faţă de un atac extern în România – din partea unui duşman al SUA. A însemnat soldaţi români morţi în teatre de operaţiuni pornite de Stăpânii SUA cu scopul de a COLONIZA NOI TERITORII. Redau ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO (nu e citat exact):"NATO este o forţă a răului – face crimă organizată sub haină militară"

7. Democraţia SUA – o mare iluzie! NU EXISTĂ DEMOCRAȚIE ÎN SUA! În SUA există SCLAVIE – mase de oameni care muncesc în sărăcie pentru a ţine în spate câteva ”Elite” putred de bogate. (vezi cine deţine averea şi bunăstarea în SUA apăsând AICI) În SUA forţele represive plătite din bani publici sunt de un trilion de ori mai bine pregătite, violente şi ferme în DISTRUGEREA oricărei iniţiative de schimbare a Sistemului (vezi câtă forţă are poliţistul american şi cum este el folosit în SUA).

Ororile pe care le-am văzut noi la Pungeşti cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toată comparativ cu ce se întâmplă în SUA. Mulţi spun că acolo e FASCISM. Eu mă limitez la ”un alt sistem de sclavie”, mult mai bine pus la punct ca cel din România. Acolo Statul (Sistemul) chiar ştie TOT despre TOT ce faci/spui în timp real! Totul este informatizat şi centralizat. Cunoaşterea, manipularea şi controlul populaţiei americane sunt la cote inimaginabile. Acolo deja a început CIPAREA oamenilor şi imbecilii distruşi mental se duc de bună voie să-şi implanteze cipul RFID în corp.

Dar…desigur, toată treaba asta complexă (nu neapărat complicată) nu poate fi înţeleasă de cei care nu realizează că sunt conduşi din umbră şi care nu pricep cum funcţionează lumea în care trăim. Și lor, ca şi nouă, li se livrează un Matrix frumos în care să creadă. Păcat că este doar o ILUZIE. Vezi videoclipurile de aici: Compilatie VIDEO – mesaje trezirea la realitate in film – V for Vendetta si Matrix. Sistemul de sclavie moderna prezentat in filme.

8. Europa de Vest este civilizată -> FALS! Țările aşa zis ”civilizate” din occident, pe care le pupăm noi în fund că uite ce bine e acolo, s-au dezvoltat PE SPINAREA ţărilor sărace, inclusiv PE SPINAREA ROMÂNIEI (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar şi aşa bine şi civilizat cum e în Vest, TOT DESPRE SCLAVIE VORBIM ȘI ACOLO. Să nu aveţi ILUZIA că europenii din occident sunt liberi! NU NU! Sunt tot sclavi, ca şi noi, doar că regimul lor de sclavie e puţin mai „soft”. La noi e varianta mai dură (colonizare-exploatare la sânge-distrugere). Detalii în textul Sclavia modernă.

9. Intrarea în UE a fost de bine pentru România – FALS! Intrarea în UE a însemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul şi pierderea şi mai accentuată a independenţei economice, a suveranităţii, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a forţei de muncă, a creierelor inteligente etc etc etc. Legile se decid la nivelul UE, preţurile se decid la nivelul UE, viaţa noastră este gestionată de la nivelul UE etc.

Intrarea în UE s-a făcut după distrugerea industriei româneşti şi privatizarea a ce a mai rămas, ca să nu cumva să producem ceva ce ar putea face concurenţă firmelor din Vest. În felul ăsta produsele româneşti sunt pe cale de dispariţie, deci, implicit economia românească. Intrarea în UE a însemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de COLONIE al României!La schimb, pentru acceptarea de către populaţie a intrării în UE, fără să aibă habar în ce se bagă, ni s-au oferit doar ILUZII:

a. ILUZIA intrării într-o familie ”civilizată” unde sunt floricele pe câmpii şi totul e roz

b. ILUZIA că Europa ne vrea binele şi vrea să ne ajute să îi prindem din urmă pe ăia ”civilizaţii”, când în realitate ESTE FIECARE PENTRU EL şi ei ne-au acceptat în UE DIN INTERES – piaţă de desfacere 20 mil locuitori, RESURSE de exploatat pe 2 lei, CREIERE inteligente de folosit în multinaţionalele din Vest pentru a produce şi mai mulţi bani etc

c. ILUZIA unei bunăstări ”ca în vest” (CARE NU A VENIT de 23 de ani);

d. ILUZIA unei libertăţi de mişcare şi decizie pentru popor (”poftim, mişcaţi-vă! călătoriţi, munciţi, supravieţuiţi şi cheltuiţi unde vreţi voi! oriunde veţi face asta, noi tot vom SUGE din munca voastră, noi tot pe spinarea voastră vom trăi, noi tot vă vom exploata şi voi tot sclavii noştri veţi fi, indiferent de ţara aleasă ca destinaţie! fraierilor!”)

e. ILUZIA unor fonduri europene, care într-adevăr au ajutat pe mulţi, dar dacă vedem imaginea de ansamblu, o să realizăm că România A COTIZAT LA UE MAI MULT DECÂT A ACCESAT! (”Din 2007 si pana în 2012, Romania a varsat in conturile Uniunii Europene aproape 7 miliarde de euro, şi a incasat doar putin peste 1 miliard de euro. Astfel, avem un sold deficitar de aproape 6 miliarde de euro” – sursa AICI); în plus, O GRĂMADĂ din fondurile accesate s-au dus la băieţii deştepţi, deci nu în economia reală a României sau la cetăţenii de bună credinţă din România, ci … la infractorii din mediul economic îmbârligaţi cu infractorii din mediul politic;

f. ILUZIA că în Vest nu e corupţie, când de fapt am văzut cu toţii ce fac parlamentarii europeni pe mii de euro banii cetăţenilor europeni (detalii aici: VIDEO dedicatie impotriva iluziei ”Europa civilizata din Vest”. Poze imagini foto parlamentarii europeni iau mii de euro din banii munciti de cetatenii Europei ca sa stea degeaba in plen sau chiar fara sa vina la serviciu)

g. ILUZIA că o să primim DEMOCRAȚIE, ca ideal în viaţă al fiecărei naţiuni – ce cretinitate. Cum să fie democraţie/normalitate/bunăstare într-un sistem de exploatare care îi ţine pe oameni drept sclavi muncitori? Cum să fie democraţie când masele de oameni muncesc ca să ţină în spate nişte infractori paraziţi care nu ştiu decât să exploateze munca sclavilor şi să trăiască în lux de pe urma ei… Cum să fie democraţie cu atâta corupţie? Cum să fie democraţie atâta timp cât nu există transparenţă în “afacerile publice”? Cum să fie democraţie cu atâta sărăcie în jur? De citit şi textele astea cine vrea: Sărăcia în România ; Lipsa de transparenţă.

h. ILUZIA că FMI, CE, BANCA MONDIALĂ sunt instituţii serioase care ne vor binele şi vin să ne ajute cu bani – AHAHAHA :))))) ce glumă sinistră – în realitate îndatorarea statelor este metoda modernă de colonizare/însclavizare. Detalii despre ce a însemnat FMI în România aici: Recapitulare experimentul FMI şi aici: România – colonie a imperiului Atlantist)

etc.

Pentru informaţii despre iluziile SUA şi UE am pus câteva texte în categorie dedicată: ILUZIA UE+SUA (click!)

De citit şi asta:

7 iunie 2014: România – o cetate asediată – Asediul la care este supusă ţara noastră este analizat în amănunţime (pe componenta sa economică) de profesorul Mircea Coşea, în lucrarea ”România după 20 de ani” (apărută la Editura Business Adviser, în 2011). Autorul ajunge la următoarele concluzii îngrijorătoare: ”Structura economiei a devenit de tip neo-colonial, în sensul manifestării pe planul relaţiilor economice externe prin unidirecţionare (peste 70% spre UE), prin exces de export de forţă de muncă ieftină, materii prime slab prelucrate şi produse industriale manufacturate pe bază de licenţe şi prin exces de import de alimente şi bunuri de consum.” (…) ”Economia se află sub ocupaţie străină, ponderea capitalului străin în total capital investit fiind de peste 80%, iar la nivelul sectorului bancar depăşind şi acest nivel.” (…) ”Aderarea României la UE nu a reprezentat un factor de creştere economică şi dezvoltare a industriei şi agriculturii naţionale, ci, din contra, un factor de decădere a acestora, prin presiuni concurenţiale.” (…) ”Corupţia politică a transformat în douăzeci de ani statul român într-un stat capturat”.

Supermarket-urile (companii străine) distrug economia României.

Continuăm cu alte iluzii în care trăiesc românii zi de zi:

10. Presa / mass media spune adevărul – FALS! Presa MINTE, MANIPULEAZĂ, DEZINFORMEAZĂ şi ASCUNDE ADEVĂRUL! Principalele canale media sunt deţinute de infractori îmbârligaţi şi vânduţi politic. Ce livrează trusturile lor de presă publicului larg este GUNOI MEDIATIC şi DEZINFORMARE! Cel mai bine s-a văzut că presa este vândută pe 1 septembrie 2013 (detalii AICI, punctul 1).

11. Televizorul ne informează – FALS! Televizorul mimează informarea! Televizorul manipulează! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevărului, de dezinformare, de distrugere mentală, de inducere în eroare, de trunchiere a realităţii, de falsificare a istoriei, de îndobitocire şi pierdere de timp. Cine vrea cu adevărat să se informeze despre ADEVĂR, despre realitate reală din jur va căuta singur informaţii pe internet (chiar dacă nici internetul nu este perfect). Recomand citire acestui text pentru detalii: Ce “invatam” de la televizor. Programe si emisiuni TV care distrug mental popoarele lumii. Televiziunea – metoda eficienta de manipulare si distrugere a creierului uman.

12. Ceauşescu a fost un dictator nenorocit care şi-a asuprit poporul – FALS! În realitate, Ceauşescu a fost un patriot, un naţionalist adevărat care a luptat până la moarte pentru binele României şi al poporului român. Tot ce ştim noi (mai ales ăştia mai tineri) despre Ceauşescu SUNT MINCIUNILE pe care ni LE-A LIVRAT PRESA VÂNDUTĂ ȘI CONTROLATĂ DE OCCIDENT (UE+SUA) în ultimii 23 de ani. Cei care sunt interesaţi să afle adevărul despre Ceauşescu trebuie să citească. Eu am un text dedicat despre asta aici: Despre economia Romaniei in comunismul ultra nationalist al patriotului Nicolae Ceauşescu. Plata datoriei externe.

13. Politicienii corupţi care ne conduc astăzi sunt TRĂDĂTORI – FALS! Cei mai mulţi nu sunt trădători! Ei nu au fost niciodată de partea României sau a românilor ca să trădeze cauza neamului românesc! Ei sunt şi au fost dintotdeauna ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI (din tată în fiu), sunt şi au fost instrumente ale DUȘMANILOR, controlaţi din umbră pentru a sluji interesele străine anti-româneşti. Ei nu au trădat deloc, niciodată, ei au făcut EXACT ce au fost puşi să facă (DE STRĂINI!). EI NU SUNT AI NOȘTRI, AI ROMÂNILOR! EI SLUJESC ALTCUIVA! ALTOR INTERESE! MULȚI DINTRE EI NICI NU SUNT ROMÂNI, ci indivizi DE ALTĂ ETNIE, dar cu numele românizat ca să ne prostească că sunt de-ai noştri (caută originile următorilor indivizi ca să te convingi: Ion Iliescu, Petre Roman, Radu Berceanu, Horia Roman Patapievici etc etc etc – ĂȘTIA NU SUNT ROMÂNI! SUNT INFILTRAȚI LA CONDUCEREA ROMÂNIEI ȘI SERVESC INTERESELE ALTOR PUTERI! Ei şi mulţi mulţi alţii. Cică la un anumit nivel în SRI nu se vorbeşte româna…pentru că cei care sunt acolo şi gestionează SRI-ul nu sunt români şi nu cunosc limba română! Perfect!).

Update – adăugare în urma unui comentariu – mai multe detalii pe acest subiect:

TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. = A înşela în mod voit şi perfid încrederea cuiva, săvârşind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu duşmanul etc. ♦ A fi neloial faţă de cineva sau de ceva.

EI, politicienii corupţi care au distrus România NU AU FĂCUT ACTE CARE LE SUNT POTRIVNICE (opuse lor) CI AU FĂCUT EXACT CE AVEAU EI DE FACUT, EXACT CE TREBUIA faţă de ei şi faţă de stăpânii lor (cei care conduc lumea din umbră). EI NU AU FĂCUT UN PACT CU DUȘMANUL, pentru că pentru ei, ”duşmanul” era prietenul lor. Duşmanul este duşman doar pentru poporul român. Pentru ei, este un prieten. Deci au făcut un pact cu un prieten. Dacă făceau pact cu românii şi luptau pentru interesele României, abia atunci am fi putut spune că au trădat interesele celor care i-au pus acolo (adică cei care conduc lumea din umbră). Aceşti politicieni care conduc astăzi România NU AU FOST ȘI NU SUNT LOIALI ROMÂNIEI ȘI POPORULUI ROMÂN. Doar au mimat acest lucru. Deci ei, au acţionat precum nişte trădători, dar de fapt ei NU SUNT TRĂDĂTORI, EI NU NE-AU TRĂDAT pentru că nu avea cum să se cheme treaba asta TRĂDARE! Asta zic! Poate e prea subtil sau nu explic eu suficient de clar.

Nu poţi să ai pretenţia de la nişte alogeni (străini) de neamul tău şi de interesele neamului tău, care vin şi sunt puşi la conducerea neamului tău de către forţe străine, să se considere ai poporului în lupta pentru binele poporului, sau poporul să-i considere de-ai lui. E absurd! Ei NU sunt ai noştri, chiar dacă s-au născut unii dintre ei în România. NU AU NICIUN FEL DE APARTENENŢĂ LA NEAMUL ROMÂNESC! NU simt româneşte, nu iubesc România, NU LE PASĂ DE ROMÂNIA şi de români ABSOLUT DELOC şi NU le-a păsat NICIODATĂ!!! Atunci…ce să trădeze ei distrugând România? Au trădat interesele ţării în care s-au născut? Faptul ca te-ai născut într-un teritoriu şi ai trait acolo 50 de ani este SUFICIENT să te numeşti ~de-al nostru~? NU! Noi i-am votat şi ei au ajuns la putere pentru ca noi am fost proşti orbiţi, iar ei PUŞI acolo de forţe străine. CE LEGATURĂ ARE TOATĂ TREABA ASTA CU TRĂDAREA SAU NU A INTERESELOR NEAMULUI ROMÂNESC? Niciuna… Dacă însă un român, să zicem ţăran din tată în fiu, cu tot neamu’ românesc crescut născut murit în România, ajunge cu greu la putere, susţinut cu sacrificii de popor care şi-a pus nădejdea în el, şi el se dă cu duşmanu’, ATUNCI DA, AIA E TRĂDARE. Însă marionetele astea, găinarii ăştia politici care sunt la putere acum ”au tradat” (dacă vreţi) încă DINAINTE SĂ SE NASCĂ… La fel cum tu vrei să lasi mai departe un copil bun, aşa şi oamenii răi vor să lase mai departe o odraslă care să le continue ”munca”, mai exact, să ducă mai departe Sistemul de exploatare în care trăim noi astăzi…sistem care e foarte avantajos pentru ei, că d’aia l-au implementat, însă distructiv pentru noi. Există şi alogeni (străini) care nu distrug România. Cu ei nu avem nicio problemă, de ce am avea? Însă criminalii ăştia fără scrupule trebuie ELIMINAŢI de la conducerea ţării. Concluzie: Exprimarea corectă este, după părerea mea: ”AU ACȚIONAT ÎMPOTRIVA INTERESELOR ROMÂNIEI ȘI POPORULUI ROMÂN” / ”AU DISTRUS ROMÂNIA” etc. NU ”au trădat” sau ”sunt trădători”! (chiar dacă avem poate şi români trădători…însă sunt în minoritate la conducerea României, zic ei, comparat cu străinii infiltraţi)

UPDATE: Uitaţi ce am găsit aici pe tema străinilor de la conducerea României:

Secretele lui Mugur Isarescu şi multe alte chestii interesante despre cine NU ne lasă să trăim liniştiţi în România – Frecvenţa cu care apar alogenii în asemenea funcţii trebuie să respecte oarecum „algoritmul” demografic. Regula nu poate fi decât una: în mod obişnuit, în asemenea funcţii ajung cel mai des reprezentanţi ai etniei majoritare! A avea un preşedinte al României cu origine românească incertă nu este în regulă. A avea trei preşedinţi la rând numai pe jumătate români dă deja de gândit! Nu pare a fi o întâmplare! Iar când cealaltă jumătate este la toţi trei aceeaşi, adică evreiască, suspiciunea că ni se ascunde ceva este şi mai îndreptăţită. Ce ni se ascunde? Dacă sub oblăduirea a trei preşedinţi numai pe jumătate români, iar pe cealaltă parte evrei, Țara ar fi prosperat, dacă am fi progresat sau măcar am fi avut o evoluţie obişnuită, în limitele normalităţii, atunci totul putea intra sub beneficiul coincidenţei întâmplătoare, al aleatorului. Am fi consemnat această coincidenţă la rubrica de curiozităţi. Împrejurarea însă că în această perioadă de douăzeci de ani România a cunoscut cea mai rapidă şi mai severă involuţie din istoria sa, o veritabilă prăbuşire!, ne obligă să căutăm o legătură între acest dezastru şi componenta alogenă a etniei celor vinovaţi de acest dezastru şi să ne întrebăm deschis: există vreun interes sau amestec evreiesc în decăderea României, în dezastrul din România? Cu o asemenea întrebare nu facem propagandă anti-semită, cum vor exclama imbecilii, ci facem un gest de auto-apărare! Nimic mai mult! Faptul că în trecut, un trecut nu prea îndepărtat, în anii 1944-64, România a suferit de pe urma unor alogeni evrei, care au activat făţiş în slujba unor puteri străine şi vrăjmaşe, întăreşte motivele pentru care să ni se pară nefirească, chiar suspectă evreitatea atât de excesivă, de debordantă statistic vorbind, a conducătorilor noştri de azi, a clasei politice…

Continuăm cu alte iluzii ale românilor:

14. Poporul român este RĂU – FALS! Românii sunt printre cei mai buni oameni de pe planetă! Infracţiunile pe care le vedem SUNT EXCEPȚII dacă gândim procentual raportat la întreaga populaţie. Apoi, din acele infracţiuni blamate de occident, majoritatea sunt făcute de ţigani (populaţie migratoare, deci NU români/daci sedentari şi buni la rădăcină). Relele pe care le vedem noi la mulţi români sunt doar la suprafaţă, sunt doar chestii superficiale, care au apărut DIN CAUZA SISTEMULUI DE EXPLOATARE ÎN CARE SUNTEM ȚINUȚI DE 23 DE ANI! Sistemul ne-a DISTRUS MENTAL şi i-a forţat pe mulţi dintre români să aplice legea junglei pentru a supravieţui. De aici s-a dezvoltat egoismul şi tot ce ţine de el. Sistemul ne-a învăţat că BANUL este SCOPUL şi de aici s-a dezvoltat ”manelărismul” şi tot ce ţine de el, călcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc. Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, dacă românii sunt puşi într-un Sistem CU ADEVĂRAT PENTRU BINELE POPORULUI, unde să se poată re-dezvolta COOPERAREA, COLABORAREA, ARMONIA, ÎMPĂRȚIREA RESURSELOR, IUBIREA DE SEMENI etc. Deodamdată vedem efectele unui Sistem care INTENȚIONAT ne îndreaptă unii împotriva altora pentru a fi dezbinaţi şi a nu avea vreo şansă să schimbăm Sistemul. Și vedem toate relele pentru că sunt scoase în evidenţă de duşmanii româniei prin instrumentele pe care le deţin – mai ales MASS MEDIA. Dar poporul român, la rădăcină, nu este deloc aşa! Duceţi-vă la ţărani, la adevăraţii români, să vedeţi acolo bunătatea poporului român încă vie!

15. Școala ne educă şi ne informează – FALS! Școala ÎN PREZENT doar mimează educaţia şi ne înregimentează, ne educă să fim obedienţi şi să respectăm Autoritatea. Adevărata informare trebuie în prezent să o facem singuri, pe cont propriu. Informaţiile cu adevărat importante pentru viaţa noastră NU le aflăm NICI DIN ȘCOALA, NICI DIN FACULTATE, NICI DE LA MASS MEDIA (în niciun caz de la TV). Informaţia adevărată trebuie să o căutăm pe internet şi la oameni liberi mental. Detalii despre cum acţionează şcoala împotriva poporului găsiţi în textul meu de aici: Românii sunt distruşi mental premeditat sau aici: Educaţia pentru turme. UPDATE în urma unui comentariu: bineînţeles că este vorba de Școala din PREZENT (distrusă premeditat de cei care conduc România pentru că un popor needucat e mai uşor de controlat). Ideea pe scurt este că SE PIERDE PREA MULT TIMP DIN VIAȚA UNUI COPIL (12 ani de zile până la terminarea liceului) ca acesta să ştie ATÂT DE PUȚINE LUCRURI DESPRE LUMEA ÎN CARE TRĂIM, SĂ AIBĂ ATÂT DE PUȚINE ABILITĂȚI şi SĂ ȘTIE ATÂT DE PUȚINE LUCRURI UTILE PENTRU VIAȚA DE ADULT. Vorbim comparativ cu un SISTEM IDEAL/NORMAL, nu cu sisteme din alte ţări (care pot fi chiar şi mai proaste decât al nostru). Mai nou, foarte mulţi tineri români termină liceul şi NU ȘTIU NICI MĂCAR SĂ SCRIE CORECT ROMÂNEȘTE. Asta spune multe despre un sistem de învăţământ. În plus, şcoala după părerea mea, înregimentează şi învaţă copilul încă de mic să fie OBEDIENT ”Autorităţii”, fapt care e o mare problemă a societăţii. În mod normal copilul/omul trebuie să pună la îndoială cam TOT ce i se livrează, dacă vrea să ajungă în final la informaţia corectă/adevărată (detalii în textul cu Educaţia pentru turme şi Top 10 – cele mai important lucruri despre lumea reală). Citeste continuarea in partea a doua...

Continuare in partea a doua...
Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=1031

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://bit.ly/1Ppszx6

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3653 vizite
Gândul vindecă
Medicina occidentală disocia, în Evul Mediu, mintea de trup, când exista o diferenţă de opinii între matematicianul şi filosoful francez Rene Descartes, care susţinea că lumea materială reprezintă baza a tot ce ne înconjoară, şi Biserica Catolică care insista asupra puterii morale ca fiind creaţia sufletului.
nota 9.91 din 1924 vizite


Cele mai comentate articole: