Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » SARS, o nouă armă

SARS, o nouă armă

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 15.05.2009
Citit de: 294 ori
Conţine: 1480 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=115


Pneumonia atipică - virusul SARS - prezis de către Jan van Helsing încă din 1996

"Cel puţin patru miliarde de paraziţi inutili vor fi eliminaţi până în anul 2050 prin războaie locale, prin epidemii organizate sau prin provocarea în masă a unor boli fatale, cum ar fi SIDA, ori prin alte boli şi mai rapide..." dr. John Coleman

În noiembrie 2002, într-un orăşel industrial din provincia Guangdong, situată în sudul Chinei, un om de afaceri s-a îmbolnăvit de o formă de pneumonie neÎntâlnită până atunci. Ceea ce părea un caz izolat, s-a transformat în cea mai mediatizată epidemie a secolului.

În mai puţin de patru luni, cinci mii de oameni din întreaga lume s-au îmbolnăvit de Sindromul Respirator Acut Sever. Alertaţi de viteza uluitoare cu care se răspândeşte boala, oamenii de ştiinţă au încercat să repereze virusul pneumoniei atipice care a ucis deja peste 300 de persoane. Primele rezultate ale cercetărilor au arătat că este vorba despre un coronavirus (un virus al grupei, cu acţiune pe căile respiratorii).

Rapoartele ulterioare prezentate de OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) nu au făcut decât săs amplifice teama oamenilor, deoarece specialiştii au mai descoperit două tipuri de virusuri care acţionează împreună cu coronavirusul. Presupunerile potrivit cărora ar putea fi vorba de unul sau mai multe virusuri pentru fiecare bolnav în parte i-au adus pe locuitorii Hong Kong-ului şi ai altor ţări învecinate, grav afectate de SARS, pe culmile isteriei.

Nu este prea îndepărtată trista experienţă cu boala numită SIDA, boală despre care numeroşi cercetători au demonstrat pe baze ştiinţifice că este cauzată de un virus produs în laboratoarele criminale ale francmasoneriei. La fel, sute de africani continuă să moară în fiecare an de Ebola, boală cere se pare că a fost proiectată tot în laborator.

De pe acelaşi continent a migrat, în 1999, la New York, un tip de gripă (febră cu manifestări la nivelul sistemului nervos central), necunoscut până atunci americanilor, cauzat de virusul Nilului. Niciunul dintre aceste virusuri nu are antidot.

Cea mai contagioasă boală

"Fişa tehnică" a Sindomului Acut Respirator Sever este relativ simplă. Simptomele, semnele bolii şi modul ei de manifestare seamănă mai degrabă cu o banală gripă, decât cu o boală mortală. SARS este o boală infecţioasă asemănătoare pneumoniei, care se transmite de la o persoană la alta în urma unui contact foarte strâns, prin intermediul salivei.

Nimeni nu ştie ce cauzează această boală, extrem de contagioasă. Perioada de incubaţie este de trei până la zece zile. Pneumonia atipică debuteză cu febră foarte mare, dureri de cap, dificultăţi la înghiţit, tuse şi respiraţie greoaie. Pentru SARS nu există tratament specific.

De la izbucnirea epidemiei, oameni de ştiinţă din întreaga lume au încercat să descopere virusul misterios. De fiecare dată când credeau că sunt aproape de rezultat, testele scoteau la iveală alte şi alte virusuri. Mulţi au motivat această neputinţă prin noutatea bolii.

De obicei, durează ani întregi până când experţii reuşesc să izoleze şi să caracterizeze un virus. Alţii au tras deja concluzia: este vorba despre un virus mutant. Afirmaţia nu pare departe de adevăr.

Analizând teste prelevate de la bolnavi diferiţi, medicii au observat că la fiecare caz sunt prezente, pe lângă virusul gripei, unul sau două virusuri în plus. SARS este cea mai contagioasă şi gravă boală pe care omenirea a cunoscut-o în ultima jumătate de secol. Canada este, în afara Asiei, ţara cea mai afectată de SARS.

Până acum au murit 21 de canadieni. 333 de persoane au murit de SARS, din noiembrie anul trecut până la sfârşitul lunii aprilie (2003). Ceea ce este interesant, nici un copil cu vârstă între 4 şi 12 ani nu a murit până acum de SARS. Medicii au tras concluzia că boala este mortală doar în cazul adulţilor. Mai mult de jumătate dintre bolnavii cu vârste peste 60 de ani mor. SARS este cea mai letală dintre afecţiunile respiratorii.

Strănutul fatal

În mult încercatul Hong Kong persistă, alături de virusul SARS, una dintre cele mai morbide glume: dacă vrei să-ţi faci loc pe stradă sau în autobuz, strănută! Rapiditatea cu care se transmite pneumonia atipică i-a uluit pe oamenii de ştiinţă. Pentru că este anaerob, virusul SARS ajunge în organismul uman prin intermediul căilor respiratorii.

În principiu, nu este nevoie de o distanţă mai mare de 30-50 cm. Altfel spus, vecinul de bloc care a trecut pe lângă tine şi ţi+a dat "Bună ziua" de la o distanţă respectuoasă, te poate îmbolnăvi fără să-ţi dai seama. Virusul este conţinut în nucleele-picătură pe care oricine "le emite" atunci când vorbeşte.

În cazul unui strănut sau al unui acces de tuse, lucrurile stau cu totul altfel, deoarece nucleele-picătură pot parcurge o distanţă mult mai mare. De aceea, în Hong Kong şi în alte ţări, în care epidemia a atins deja cote înspăimântătoare, oamenii poartă măşti pe faţă.

Din cauza gradului ridicat de răspândire, nu puţini sunt aceia care se tem că epidemia s-ar putea transforma într-o pandemie (răspândirea bolii pe întregul glob). Studiind cu atenţie lanţul contaminării, specialiştii au descoperit că există aşa-numiţii "super-contagioşi", care, din motive necunoscute, pot transmite virusul unui număr foarte mare de persoane.

Astfel, după o analiză atentă a statisticilor, s-a ajuns la concluzia că în Guangdong, unde a fost semnalată prima dată pneumonia atipică, o singură persoană a contaminat peste 100 de indivizi.

Poliţiştii din China îi opresc pe şoferii auto pentru a controla starea lor de sănătate. Ofiţerii chinezi care stau de gardă în faţa spitalelor sunt obligaţi să poarte măşti şi mănuşi chirurgicale. Milioane de persoane care lucrau în Hong Kong înainte de izbucnirea epidemiei s-au retras în zonele rurale ale Chinei, răspândind boala în zone care până atunci înregistraseră puţine cazuri de îmbolnăviri.

Într-un sat din Cambodgia a apărut un zvon potrivit căruia un amestec între fasolea verde fiartă şi sucul din frunze de palmier ar putea fi leacul misterios împotriva pneumoniei atipice. Dar, pentru ca poţiunea să-şi facă efectul, oamenii au fost sfătuiţi să-l consume exact la miezul nopţii.

China, Singapore, Taiwan, Filipine şi Vietnam sunt ţările care au înregistratcel mai mare număr de bolnavi şi de morţi. Ceea ce la început părea o boală a continentului asiatic, s-a răspândit şi-n alte colţuri ale lumii. Cazuri de infestare cu virusul misterios au foast anunţate în 27 de state, printre care Canada, SUA, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania şi Suedia.

Ravagiile pe care le-a făcut pneumonia atipică nu sunt cuantificabile doar în numărul de bolnavi şi de morţi. Întreaga economie mondială este afectată de viteza cu care se întinde valul infecţiei. În China, Vietnam, Singapore şi alte zone care au înregistrat un număr mare de îmbolnăviri, au fost închise şcoli, instituţii publice, firme private, restaurante şi magazine.

În această perioadă China a încetat să mai fie una dintre cele mai mari forţe economice ale lumii. Umbra falimentului s-a lăsat şi peste marile cartiere chinezeşti din marile oraşe ale Statelor Unite, unde au fost confirmate 193 de cazuri de SARS. În vreme ce vracii din cartierele chinezeşti vând licori binefăcătoare, oamenii de ştiinţă de pe tot globul se folosesc de întregul arsenal al tehnologiei moderne pentru a descoperi un vaccin împotriva noii maladii.

Cu toate că specialiştii au reuşit să spargă codul genetic al pneumoniei atipice, pentru virusul necunoscut nu a fost găsit antidotul. Aflarea codului genetic nu a explicat nici modul în care ar putea fi stopată răspândirea lui. De altfel, medicii au anunţat că va fi nevoie de cel puţin un an (În cel mai fericit caz) până va fi fabricat un vaccin. Chiar dacă cercetătorii au spus ferm că este vorba despre un virus care provine de la animale, niciunul dintre ei nu a putut să răspundă de la ce animal anume.

Probabil nu vor putea spune aceasta niciodată, deoarece este foarte probabil ca în urma unor cercetări mai amănunţite să se descopere surprize, ca şi în cazul bolnavilor de SIDA, harta primilor subiecţi care prezentau această boală coincizând într-un mod foarte straniu cu harta vaccinurilor din perioada premergătoare realizate "Împotriva hepatitei B".

Iată un fragment din cartea "Cine conduce lumea" de Jan van Helsing, în capitolul dedicat bolnavilor de SIDA, în care se arată foarte clar că SIDA a fost creată în laborator şi apoi răspândită prin intermediul vaccinurilor "împotriva hepatitei B" cu concursul tacit al OMS.

"SIDA merge însă prea încet (În acţiunea de a elimina cât mai mulţi oameni). În toamna anului 1994, m-am întâlnit în Honolulu cu un cunoscut de-al meu, dr. John Coleman, autorul cărţii "Comitetul celor 300", fost agent MI6 (serviciile secrete britanice), care mi-a povestit atunci că "noul" virus a fost testa un an de zile într-un stat sud-american şi că urma să fie lansat în primăvara anului 1995.

Acesta trebuia să aibă efectul: "Dimineaţa infectat - seara mort". Acest virus se transmite prin salivă. Să vedem cât de repede se va răspândi." Să fie o simplă coincidenţă, ca numeroasele alte coincidenţe fatidice remarcate până acum în cazuri asemănătoare?



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=115

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Nave extraterestre deasupra oraşului Vaslui, 30 iunie 2013 COMPLETARE
Active Information Media are privilegiul să vă ofere relatarea documentată VIDEO a unui eveniment OZN excepţional: cel puţin 15 nave extraterestre au fost filmate la Vaslui în noaptea de 29 - 30 iunie 2013 (mulţumim Ancăi pentru material). COMPLETARE 14 iulie 2013
nota 9.94 din 3308 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting