Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Imperiu financiar

Imperiu financiar

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 15.05.2009
Citit de: 220 ori
Conţine: 2179 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=118


Imperiul financiar mondial

Puterea banului a ajuns să controleze toate sferele societăţii. Banul dictează, ucide, distruge şi înrobeşte. Printr-o propagandă abil utilizată, banul s-a transformat dintr-un mijloc într-un scop în sine. Iar ceea ce este mai important şi mai important este faptul că întreg capitalul a ajuns să fie acumulat în câteva mâini care dictează totul.

Interese politice şi financiare

În deceniile anilor 1970 şi 1980, băncile mici locale au fost cumpărate de către bănci mari în cadrul fiecărui stat din Statele Unite: apoi acestea au fost la rândul lor cumpărate de suprabănci din New York, astfel încât o mână de bănci deţine absolut toată averea. În 12 state, de exemplu, de la New England până la South Carolina, 3 suprabănci din New York deţin 85% din toată averea băncilor.

Dar toată averea naţiunii este controlată de Banca de Rezervă Federală (Federal Reserve Bank). Opt dintre principalii proprietari ai acestei suprabanci care stapâneşte America sunt: Băncile Rothschild din Londra şi Berlin; Banca Fraţii Lazard din Paris; Banca Israel Moses Seif din Italia; Banca Warburg din Hamburg şi Amsterdam; Banca Fraţii Lehman, Banca Kuhn Loeb, Banca Chase Manhattan şi Banca Goldman Sachs, toate din New York. Banca Chase Manhattan îi aparţine lui Rockefeller; restul aparţin celor al căror nume îl poartă, adică lui Rothschild, Kuhn, Loeb, etc.

Aceste bănci particulare (cuvântul "federal" din numele băncii este o minciună de aruncat praf în ochii publicului) deţin sistemul monetar al Statelor Unite prin acţiunile pe care le deţin cei aproximativ 300 de acţionari, proprietarii băncilor sus-numite, care toţi se cunosc între ei şi sunt uneori înrudiţi.

Cea mai mare influenţă asupra vieţii economice americane o are, prin mecanismul acesta, familia Rothschild care, începând ca telali si cămătari de cartier la Frankfurt, prin asocierea cu societăţile oculte (francmasoneria) au devenit în decurs de două secole stăpânii bogăţiilor lumii şi promotorii Noii Ordini Mondiale.

Pe la 1820 cinci fraţi Rothschild stăpâneau sistemul bancar din Franţa, Anglia, Austria, Italia şi Germania, şi bancherii asociaţi lor au prosperat, iar cei nealiniaţi au dispărut din aceste ţări.

Spre sfârşitul secolului XIX, bancherii Rothschild au intrat în finanţele Statelor Unite, prin bancherii Warburg din Germania, care erau partenerii băncii Kuhn şi Loeb din New York. Paul Warburg a fost primul preşedinte la Federal Reserve System. J. P. Morgan li s-a asociat, căci familia lui sprijinise conspiraţia masonică şi guvernul mondial încă din anii 1770, când ruda lui Morgan, Alexander Hamilton, devenise primul secretar al Trezoreriei Statelor Unite.

Familia Rothschild a finanţat şi înscăunat dinastii financiare ca Rockefeller (monoplul petrolului), Carnegie (monopolul oţelului), Harriman (căile ferate).

Căsătorindu-se între ei, aceştia formează de-acum o unitate atât biologică cât şi financiară. Prin 1970, băncile controlate de Rockefelleri deţineau un sfert din avutul ce-l deţin băncile din America şi 30% din tot ce deţin societăţile de asigurare.

Încercările de a-i împiedica pe aceştia să acapareze toată industria şi finanţele Statelor Unite (în 1911, în 1966, în 1975) au eşuat şi i-au costat viaţa pe oamenii lucizi şi cinstiţi ca reprezentantul Louis McFadden, otrăvit la New York sau reprezentantul Larry McDonald, asasinat în avionul coreean 007, la 31 august 1983, deasupra spaţiului aerian sovietic; sau senatorii John Heinz şi John Tower, amândoi decedaţi în misterioase accidente de avion particular.

Motivaţii ascunse

Urmărind filiera de înrudire şi de finanţare schiţată sumar aici, se cristalizează elita bancherilor internaţionali care, în strânsă colaborare cu conspiraţia societăţilor oculte, creeaza Noua Ordine Mondiala (GHK, pp. 12-18).

Ce-i motivează pe membrii acestei elite bancare în distrugerea planificată a culturii, economiei, religiei, spiritualităţii, vieţii turmelor de oameni, a "celorlalţi"? Raspunsul îl dă Rockefeller însuşi: întrebat de ce doreşte să candideze la preşedinţia Statelor Unite, el a răspuns cu candoare: "Ce altceva mi-a mai rămas de dorit, când am totul?"

Dar unii autori cred că Rockefeller nu e decât o marionetă în mâinile altora, ca şi francmasonul Clinton sau oricare alt preşedinte american; căci de două ori era sigur că va fi preşedinte şi totuşi corupţia electorală şi orchestraţia mass-mediei n-au fost dirijate astfel încât să fie el "cel ales".

Familia Rothschild are căile ei misterioase; Meyer Amschel, telalul şi cămătarul care a fondat imperiul Rothschild la Frankfurt delapidând cele circa 3 milioane plătite de guvernul britanic landgravului de Hesse-Cassel, pentru tinerii germani trimişi să suprime revoluţia americană, avea şi funcţia de rabin (vezi "Jewish Encyclopedia - Enciclopedia iudaică", vol. X, p. 499 şi următoarele, după George Armstrong, "Rothschild Money Trust - Trustul Monetar Rothschild", 1940, p. 21).

La congresul din 16 iulie 1782 al Lojei Masonice de la Wilhelmsbad, care fusese complet infiltrat de "iluminaţii" lui Adam Weishaupt, s-a hotarât să se mute cartierul general al francmasoneriei contopite cu "iluminaţii" din Bavaria la Frankfurt, care de-acum era fortăreaţa lui Rothschild, şi din acel oraş aceste două forţe par să fi început să colaboreze, subordonate aceloraşi stăpâni.

Statele Unite ale Americii par să fi fost de la începuturi bastionul acestei subversiuni subterane, în ciuda repetatelor avertismente ale preşedinţilor şi patrioţilor americani ca George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, care se bănuieşte că a fost asasinat tocmai pentru că se opunea planurilor Noii Ordini Mondiale.

Bineînţeles, poveştile despre asasinarea lui Lincoln, date publicităţii pentru consumul maselor şi predate în şcoli sunt la fel de "adevărate" ca şi istoria românilor scrisă de Mihai Roller. Colonelul Edward Mandell House, care era creierul preşedintelui american Woodrow Wilson, era, după părerea lui Gary Kah, un agent al "cartelului Rothschild-Warburg-Rockefeller" (GHK, pp. 24-30).

"Toţi - o apă şi-un pământ"

Gary Kah face o paralelă între conspiraţia subversivă a "iluminaţilor" francmasoni şi Consiliul pentru Relatii Externe, CFR-ul, care-l duce la concluzia că ambele organizaţii lucrează în acelaşi mod, cu aceleaşi mijloace, în acelaşi scop: pentru a instaura dominaţia unei elite asupra tuturor popoarelor lumii pe care le vor degrada, aducându-le la rangul de vite umane.

Cu acest scop se infiltrează în guvernele şi structurile administrative şi statale ale popoarelor, lucrând în cel mai mare secret şi punând accentul pe siluirea minţii victimelor.

La pagina 182 din raportul anual al CFR-ului pe anul 1990 se accentuează faptul că membrii CFR-ului n-au voie "să publice spusele cuiva indicând sursa în ziare, să le repete la radio sau televiziune sau de pe un podium sau în cadrul unei lecţii sau să le scrie în afara unei comunicări interne între ei cu circulaţie limitată, în nici o publicaţie... participanţii la şedinte n-au voie să transmită spusele cuiva vreunui reporter... sau unde există vreun risc să fie larg distribuite sau publicate" (GHK, p. 35).

Gary Kah arată că CFR s-a infiltrat în partidul democrat al Statelor Unite în anii 1920-30 şi în Partidul republican în anii 1940, astfel încât cele două partide sunt de fapt filialele aceleiaşi organizaţii; şi, odată cu cel de-al doilea război mondial, s-a infiltrat şi a preluat funcţiile guvernului în America.

La înfiinţarea Organizatiei Naţiunilor Unite (ONU) în 1945, din 14 membri ai comitetului fondator, 10 erau membri în CFR.

Terenul pe care s-a construit sediul ONU, aşezat la New York, a fost donat de John D. Rockefeller, Jr. Secretarii generali ai ONU au caziere ciudate: Alger Hiss a fost spion sovietic în guvernul american; U. Thant îl lăuda pe Lenin mai presus decât pe oricine; Kurt Waldheim a fost soldat nazist.

Dar despre Hitler, care avea un bunic evreu şi o amantă evreică (Eva Braun), se spune că, alarmat la gândul că ar putea fi şantajat cu acel bunic evreu, i-a ordonat lui Hans Frank să-i studieze genealogia.

Circula zvonul că bunica lui Hitler, Maria Anna Schickelgruber, din Waldvietral în Austria, ar fi rămas gravidă cu tatăl lui Hitler, Alois, pe când era servitoare în casa baronului Rothschild din Viena şi că acesta din urmă era tatăl adevărat a lui Alois şi bunicul lui Adolf Hitler.

Hans Frank i-a raportat lui Hitler că bunica lui Hitler l-a conceput pe tatăl lui Hitler, Alois, pe când era servitoare la Graz, în casa unui evreu. Alois n-a fost niciodată recunoscut drept copil al celui cu care bunica lui Hitler s-a măritat ulterior.

S-a discutat mult dacă într-adevăr era Hitler nepotul nelegitim a lui Rothschild sau al altui evreu; faptul cert este că el credea că este, şi că bancherii Rothschild i-au acordat un sprijin imens ca să acapareze puterea în Germania.

Hitler a început războiul invadând Austria, unde s-a grăbit în primul rând să distrugă toate urmele descendenţei tatălui lui. Dar principalul sprijin l-a primit Hitler de la I. G. Farben, cartel care sprijinea socialismul şi era în strânsă cooperare cu Standard Oil din America, compania lui Rockefeller (RE, pp. 266-267).

Comunitatea Europeană, Rusia şi ONU

Cum pe la jumătatea secolului nostru naţiunile se opuneau încă integrării totale în unica gloată mondială, conducătorii din umbră au înfiinţat în 1954 grupul Bilderberg cu scopul de a realiza integrarea economică a Europei, lucru dorit aşa de fierbinte de români, care în majoritatea lor nu ştiu că integrarea economică a Europei nu înseamnă nimic altceva decât întinderea comunismului şi în Europa Occidentală şi permanentizarea structurilor comuniste în Europa Răsăriteană.

Grupul Bilderberg cu cei aproximativ 100 de membri ai săi, recrutaţi din vârfurile puterii financiare, a fost finanţat masiv de către fundaţiile Rockefeller şi Ford. Prima lui realizare a fost Piaţa Comună Europeana, care se preconiza să devină o uniune politică, la 31 decembrie 1992 (GHK, pp. 38-39).

Dar, cum zice Douglas Reed, unul dintre cei mai talentaţi, mai inimoşi şi mai lucizi scriitori ai secolului nostru: la mare pericol Dumnezeu le dă popoarelor câte o scânteie de inspiraţie. Tot anul 1993 a fost punctat de zvârcoliri ale naţiunilor europene prinse în capcană, care se împotrivesc unificării Europei. Practic, toţi americanii care participa în Grupul Bilderberg sunt sau au fost membri în CFR.

O alta organizaţie-soră este Clubul de la Roma, înfiinţat în 1968, care numără mai puţin de 100 de "oameni de ştiinţă, educatori, economişti, umanişti, industrialişti, şi oameni care ocupă funcţii în guvernul naţional şi internaţional" cum zic chiar ei, fără să explice unde sunt birourile guvernului internaţional, şi unde ei sunt "international civil servants" ("funcţionari ai guvernului internaţional").

Participanţii americani din acest club includ membrii CFR-ului şi ai familiei Rockefeller. Sarcina clubului de la Roma este unificarea întregii lumi, deci s-ar părea că acest club este deasupra grupului Bilderberg. La 17 septembrie 1973 un raport al acestui club arată că globul pământesc a fost împărţit în 10 regiuni administrative, care se află deocamdată în stare de flux şi nu corespund cu nici un fel de graniţe naţionale. În 1973 aceste regiuni se chemau "regate" ("kingdoms").

În 1974 a fost republicat acelaşi raport, dar cuvântul "regate" a fost omis. Ceea ce îl alarmează pa Gary Kah în raportul acestui club despre activitatea guvernului internaţional este fundamentul lui satanic-ocult, adică faptul că se bazează pe religia "New Age - Noua Eră".

La pagina 42 a cărţii sale, Gary Kah redă harta lumii cu cele 10 regiuni formulate de Clubul de la Roma, unde se vede clar că regiunea numarul cinci ocupă întreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice cu toate ţările socialiste satelite înglobate în ea; adica România nu este o ţară ci o parte din regiunea 5, Rusia.

Aşa arăta harta lumii la ora aceea. Graniţele regiunilor sunt în stare de flux, după cunoscutul model sovietic, care mută graniţele republicilor unionale astfel încât să fie întotdeauna vărsare de sânge şi suferinţă între armeni şi musulmani, între români şi ucrainieni, şi aşa mai departe.

Aceste continui deplasări ale graniţelor naturale îndeplinesc un dublu scop: pe de o parte îmbogăţesc bancherii internaţionali care fabrică şi vând armamentul, reducând populaţia globului, care este, zic ei, prea numeroasă pe de altă parte conving oamenii că naţionalismul şi patriotismul sunt cauza tuturor relelor şi numai renunţarea la suveranitatea naţională va aduce pacea în lume, sub un guvern mondial, într-o nouă ordine mondială.

"Trebuie să dezvoltam o "conştiinţă globală" care va obliga fiecare individ să-şi accepte rolul de membru în comunitatea globală... Fiecare individ trebuie să-şi dea seama că unitatea de bază a cooperarii umane şi a supravieţuirii s-a mutat de la nivel naţional la nivel global", scrie comitetul executiv al Clubului de la Roma în cartea sa "Mankind at the Turning Point - Omenirea la Răscruce", p. 147.

În încheierea acestei cărţi, la pagina 206, se întrevede adevărul despre clubul de la Roma şi toate organizaţiile surori: "scopul este schimbarea fundamentală... în distribuirea averii şi venitului" ("fundamental changes... in the distribution of wealth and income") (GHK, pp. 43-44).

Căci distribuirea averii şi-a venitului nu va mai fi pe baza liberului schimb, unde producătorul îşi vinde munca şi produsele la preţul pieţii şi este plătit după cât valorează oferta lui pe piaţa liberă.

În Noua Ordine Mondială omul va fi sclav total şi perpetuu al guvernului francmasonic mondial care-i cere maximum de efort şi în schimb îl hrăneşte, îl îmbracă şi-l cazează câtă vreme este productiv, după baremele stabilite de guvern pentru vita umană iar când nu mai este productiv, urmează eutanasia, adică eliminarea lui "cu blândeţe" dintre cei vii.

Românii care văd cum foştii activişti comunişti fac pe naţionaliştii se dezgustă de naţionalism şi se aruncă în braţele guvernului mondial ca vitele duse la tăiere - neştiind că aceşti foşti activişti comunişti sunt finanţaţi ca să facă pe naţionaliştii tocmai pentru ca trecutul lor comunist să arunce o pată asupra simţirii naţionaliste şi a patriotismului în general.

Cine are urechi de auzit, să audă!



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=118

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Adevărul şi timpul liber: o privire lucidă asupra propriei vieţi
Viaţa zilnică a omului obişnuit este parcă "programată" astfel încât timpul liber aproape că a dispărut complet, alungat de numeroasele griji care ne sunt "puse în spate"... O privire atentă arată valoarea timpului liber de care ar trebui să beneficiem fiecare dintre noi.
nota 9.96 din 1284 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting