Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cine vrea guvern mondial?

Cine vrea guvern mondial?

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 15.05.2009
Citit de: 256 ori
Conţine: 1865 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=119


POPOARELE LUMII CER UN SINGUR GUVERN MONDIAL?

Suprabancherii internaţionali încurajează, finanţează şi înarmează ambele părţi ale conflictelor armate, realizând profit din vărsarea de sânge a popoarelor manipulate de ei şi furnizând un argument în plus în favoarea Noii Ordini Mondiale.

Acest argument este: "Naţionalismul este principala cauză a războaielor şi a atrocităţilor. Trebuie ca popoarele lumii să renunţe la naţionalism şi să accepte să trăiască în pace, fără vărsare de sânge, sub un singur guvern mondial".

Dar, vom vedea mai jos că exact aceşti "technocraţi" şi suprabancheri internaţionali, această elită care conduce din umbră prin marionetele pe care le plasează în fruntea guvernelor naţionale, planifică războaiele şi moartea în masă ca să reducă populaţia globului cu cel putin 85%.

Masacrul pe care l-au efectuat trupele americane în Irak ar putea fi doar o repetiţie generală la un masacru mai mare care să atingă ambele scopuri ale guvernului din umbră: să reducă populaţia globului şi să-i convingă pe supravieţuitori să renunţe la naţionalitate şi să devină sclavi benevoli ai elitei conducătoare, care le vor da în schimb mult dorita pace.

După fiecare război mondial, omenirea a fost cu un pas mai aproape de Noua Ordine Mondială. Dupa primul a apărut Liga Naţiunilor, care însă nu cuprindea decât 63 de ţări. Dup

ă cel de-al doilea, au apărut Organizaţia Naţiunilor Unite, care cuprinde 159 de naţiuni, aproape întreaga populaţie a globului, şi pe lângă care au apărut Tribunalul Internaţional, forţele de "pace" ale Naţiunilor Unite, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, UNESCO, UNICEF, şi aşa mai departe.

În momentul în care guvernul din umbră găseşte că a sosit momentul să abolească guvernele naţionale, toate structurile statale care să le înlocuiască pe cele naţionale vor fi deja pregătite, funcţionale şi gata de acţiune.

Una dintre ele este Asociaţia Pentru Constituţia şi Parlamentul Mondial (World Constitution and Parliament Association - WCPA), care a fost organizată ca să funcţioneze deghizându-se într-o mişcare de masă a particularilor doritori de pace şi frăţie între popoare.

La înfiinţarea Asociaţiei pentru Constituţia şi Parlamentul Mondial - WCPA, un rol mare l-a jucat Uniunea Mondială (World Union), al cărei preşedinte, N. S. Rao, este unul dintre cei doi preşedinti ai WCPA.

Celălalt preşedinte, Philip Isely, este şi el membru în Uniunea Mondială şi secretarul general al acestei uniuni, Samar Basu, este ofiţer în WCPA. Dar Uniunea Mondială s-a contopit cu Bunăvoinţa Mondială (World Goodwill), care este o creaţie a trustului Lucis (Lucifer).

Printre membrii trustului Lucifer - Lucis se enumeră: Robert McNamara, care a fost Secretarul Apărării Statelor Unite, Donald Regan, Henry Kissinger, care a fost Secretarul de Stat al Statelor Unite, David Rockefeller, Paul Volker, care a fost preşedinte la Federal Reserve, Ramsey Clark, care a fost Procurorul General al Statelor Unite şi George Schulz, care a avut multe funcţii înalte în guvernul american, inclusiv cea de Secretar de Stat, toţi vârfuri în CFR şi în Comisia Trilaterală şi, în fine, reverendul Jesse Jackson, care dă tonul politic populaţiei de culoare din Statele Unite. O altă asociaţie care colaborează cu WCPA este Consiliul Mondial al Bisericilor, a cărei preşedintă din 1975, Cynthia Wedel, este membră de onoare a Parlamentului Mondial Provizoriu.

Pentru ca să ne facem o idee despre cum este ţesută reţeaua conspiraţiei guvernului din umbră, să-l examinăm pe Philip Isely; el este membru în Asociaţia Internaţională a Educatorilor pentru Pace, Asociaţia Federalistă Mondială, Amnistia Internaţională (Amnesty International), Uniunea Libertăţilor Civile Americane, Academia Americană de Ştiinţe Politice şi Sociale, Asociaţia pentru Educaţia Globală, Prietenii Pământului, Clubul Sierra, Societatea Audubon, Societatea Naturii Sălbatice, Asociaţia Umaniştilor Americani, SANE, Asociaţia Planetară, Institutul pentru Protecţia Lumii, Cetăţenii Planetei, Reţeaua Viitorului Global, şi alte astfel de asociaţii "de mase" - toate finanţate de cineva.

Supraîncărcat de atribuţii cum este, în 1958 Philip Isely, de profesiune "inginer de integrare", a candidat pentru Congresul Statelor Unite. Dar, cele mai strânse legături le are WCPA cu Societatea pentru Viitorul Globului, unde Philip Isely e membru alături de John W. Gardner, fost Secretar al Departamentului de Sănătate, Educatie şi Asistenta Socială, Robert S. McNamara, fost preşedinte al Băncii Mondiale, Glenn T. Seaborg, fost preşedinte al Comisiei de Energie Atomică, şi alţii.

Activitatea acestei societăţi constă din făurirea planului pe care-l urmează guvernele pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Marele public îşi închipuie că şi această Societate pentru Viitorul Globului este, ca diverse alte societăţi şi asociaţii, o mişcare populară cu scopuri de binefacere sau de protejare a naturii. În 1984, la sesiunea acestei societăţi, au participat Asociaţia Umanistilor Americani, secta Baha'i, Institutul Brookins, Clubul de la Roma, CFR, Frăţia Luminii Interioare (termen francmasonic), Proiectul Global al Anului 2000, Asociaţia Internaţională a Educatorilor pentru Pace, Organizaţia Naţională a Femeilor, Iniţiativa Planetară, Proiectul Foametei, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială, Comisia Trilaterală, Societatea pentru Viitorul Lumii şi Y.E.S..

Societatea pentru Viitorul Lumii se află sub egida marilor industrii ca AT&T (telefoanele Statelor Unite), General Electric, General Motors, IBM, Ortho Pharmaceutical, Xerox, şi altele. General Electric, General Motors şi Xerox finanţează şi Comisia Trilaterală. De aceea, când Philip Isely publică noua Constituţie a omenirii deznaţionalizate, şefii de state o iau în serios (GHK, pp. 83-86).

Între 1946 şi 1950, Philip Isely a fost organizatorul Acţiunii pentru Federaţia Mondială, iar între 1954 şi 1958, al Consiliului Americii de Nord pentru Convenţia Mondială a Popoarelor.

Apoi, în 1958-59, a fost şeful Comitetului pentru Adunarea Constituantă a Constituţiei Mondiale, devenind secretarul ei general, pentru a deveni finalmente, în 1966, secretarul general al WCPA. Philip Isely a emis prima circulară pentru convocarea unei adunări constituante mondiale între 1958 şi 1961; mii de înalţi demnitari de stat au aderat la ea, prim miniştri, miniştri de cabinet şi laureaţi ai premiului Nobel.

Lucrările au început în 1965, întâi la Milano, şi apoi la Wolfach în Germania şi au durat până în 1968. În 1977 a avut loc a doua sesiune de lucrări la Innsbruck, cu numele de Adunarea Constituantă Mondială. La Constituţia mondială au aderat 25 de ţări la acea dată.

A treia sesiune a avut loc în 1979 la Colombo, în Sri Lanka; altele trei au avut loc în 1982 la Brighton, în Anglia, în 1985 la New Delhi, în India şi în 1987 la Miami Beach, în Florida. S-au adoptat 11 acte la aceste sesiuni şi la ultima au fost desemnaţi membrii Prezidiului Mondial şi ai Parlamentului Mondial Provizoriu.

Acest guvern provizoriu va fi înlocuit cu un guvern mondial deplin dupa ce 25 de ţări vor ratifica Constituţia mondială. Între 29 aprilie şi 9 mai 1991 a avut loc o altă sesiune la Lisabona, unde s-a lansat procesul de ratificare a Constituţiei mondiale (GHK, pp. 164-165).

Cartea lui Gary Kah conţine în facsimil corespondenţa şi documentele pe care le-a primit el de la Philip Isely pe vremea când acesta credea ca Gary Kah este, ca şi el, devotat cauzei înrobirii maselor şi distrugerii structurii naţionale şi statale a popoarelor. Scrisorile oficiale conţin lista demnitarilor WCPA, care se recrutează dintre membrii proeminenţi politic ai tuturor religiilor - iudaism, creştinism, hinduism, budism, alte religii asiatice, cu preponderenţa religiilor păgâne, pentru că acestea au multe puncte comune cu Noua "Religie" a "Noii Ere".

De asemenea, este de remarcat strânsa legătură dintre ONU şi agentiile ONU, pe de o parte, şi WCPA pe de alta. Dintre 150 membri de onoare, 34 sunt înalţi funcţionari ai ONU; 14 sunt bancheri din marea finanţă 8 sunt laureaţi ai Premiului Nobel (care în ultimele decenii a devenit un for pur politic).

Ca naţionalitate, 26 sunt din India, 10 din Nigeria, 9 din Statele Unite, 9 din Marea Britanie, 8 din Canada, 6 din Pakistan. Deşi aceştia decorează cu renumele lor WCPA, adevăraţii conducători sunt necunoscuţi şi lucrează din umbră. Gary Kah a primit ultima scrisoare la 28 februarie 1991, în care era invitat să participe la sesiunea din Lisabona; pentru ca să fie demn de a participa, trebuia sau să promoveze ideea Noii Ordini Mondiale în afişe publicate în ziare cu circulaţie de cel putin 25.000 de exemplare, sau să adune semnăturile a cel putin 700 de noi aderenţi.

Asta însemna că el trebuia să înceapă să promoveze activ Noua Ordine Mondală cum conştiinţa nu l-a lăsat să facă acest lucru, s-a retras şi s-a grăbit să-şi publice cartea - pe de-o parte din convingerea adâncă a imensului rău pe care Noua Ordine Mondială îl pregăteşte pentru omenire, pe de alta pentru a-şi proteja viaţa şi familia, căci conspiraţia satanică mondială îşi elimină adversarii pe ascuns, nu la lumina zilei, când au devenit cunoscuţi, ca să nu-şi arate adevărata faţă (GHK, pp.169;82).

Câtă vreme americanul nu şi-a pierdut dreptul de a fi purtător de armă, elita conspiratoare se fereşte de a trezi bănuielile publicului pe care îl împinge spre sclavie. În 1787, părinţii naţiunii americane ("our founding fathers") i-au prescris cetăţeanului în Constituţia Statelor Unite dreptul de a purta arme tocmai pentru a se apăra de "abuzurile guvernului".

De aceea, în ziua de azi a început o campanie masivă în mass-media americană pentru a convinge cetăţenii să renunţe la dreptul de a purta arme, concomitent cu o avalanşă de omoruri misterioase şi fără nici un scop aparent; psihopaţi care, sub influenţa drogurilor sau a altor mijloace de alterare a conştiinţei, dau buzna în magazine, în restaurante, în şcoli şi împuşcă la întâmplare, ca apoi sa rămână năuci sau să se sinucidă.

Aceste asasinate absurde, aparent la întâmplare au darul sa convingă publicul că guvernul trebuie să confişte armele de la cetăţeni.

În ultima sa scrisoare către Gary Kah, Philip Isely scrie: "Când se vorbeşte despre Noua Ordine Mondială, se pomeneşte doar despre rearanjarea echilibrului de forţe între naţiuni suverane, graţie concentrării puterii militare în locuri strategice, în timp ce toate naţiunile rămân înarmate în suficientă măsură ca să nu fie expuse agresiunii.

Dar NU aceasta este Noua Ordine Mondială... (ci) o Federaţie Mondială de naţiuni dezarmate sub constituţia unui Guvern Francmasonic Federal Mondial, nici mai mult nici mai puţin. Constituţia e deja scrisă." (GHK, facsimilul scrisorii).

Atât în această scrisoare, cât şi în cea trimisă şefilor de stat, se accentuează nereuşita ONU de a menţine pacea în lume - motiv pentru care este necesară WCPA, care păstrează însă logo-ul (sigla) ONU. Tot aşa, apariţia ONU a fost justificată prin nereuşita Ligii Naţiunilor, de după primul război mondial, de a menţine pacea în lume. Dar, acelaşi grup de persoane au făurit atât Liga Naţiunilor cât şi ONU şi WCPA .(GHK, p.176)

Guvernul României caută să ne convingă că aderarea la Uniunea Europeană şi la celelalte structuri globale ne va aduce nu numai siguranţa atât de mult visată, dar şi o prosperitate nemaiîntâlnită.

Într-adevăr, ne va aduce siguranţa pe care o are sclavul faţă de stăpân şi prosperitatea pe care acest stăpân doreşte să i-o acorde. Îngrozitor tablou, nu-i aşa? Oameni buni, nu v-aţi săturat de atâtea minciuni cusute cu aţă albă? "Tranziţia" parcă nu se mai sfârşeşte, iar noi am ajuns la sapă de lemn.

Noi avem încă un cuvânt de spus, noi am votat "aleşii" neamului care ne conduc, noi avem toate drepturile să le cerem explicaţii. Dar nu prin violenţă, ci pe căile pe care legea le permite (încă). Dacă nu o facem acum, atunci s-ar putea ca mai târziu să spunem, ca un personaj din cartea lui George Orwell numită "1984": "Nu trebuia să avem noi încredere în nenorociţii ăştia...".



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=119

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Medicamente infestate
După ce, de bine, de rău, a reglementat neplăcuta afacere legată de medicamentul anticolesterol Lipobay (care a cauzat moartea mai multor sute de persoane în întreaga lume), renumitul concern farmaceutic BAYER trebuie să facă faţă, în Statele Unite, unor noi şi grave acuzaţii, relatează ediţia on-line a cotidianului francez Le Monde. Despre ce este vorba?
nota 9.92 din 2574 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting