Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name

Planul Habsburg

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 420 ori
Conţine: 1646 cuvinte
9.58
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=134


Sferele de influenţă. Cavalerii de Malta, sprijiniţi de Serviciul German de Informaţii (BND) au pus în aplicare crearea "Confederaţiei Dunărene"

În ultimul său număr, săptămânalul belgrădean "Argumenti" publica un inedit material documentar intitulat "Planul Habsburg", descoperit într-o geantă diplomatică. Redacţia ziarului "Argumenti" subliniaza că este vorba de un întreg plan geopolitic, care prevede crearea, treptată, a unei largi Confederaţii în Europa Centrală, care s-ar plasa între graniţele fostului imperiu austro-ungar, iar ţesătura acestei comuniuni s-ar constitui pe baza catolicismului, ceea ce presupune o influenţă decisivă din partea Vaticanului.

Planul, incluzând mai multe etape - unele dintre ele fiind, practic, deja realizate - îi are în spatele său pe Cavalerii de Malta, despre care se ştie doar "atât cât intenţionează ei să se ştie". Înfăptuirea planului este asigurată de Serviciul German de Informaţii (BND), în cooperare cu Ministerul Afacerilor Interne din Germania, susţinut, de asemenea, de oameni politici cheie din interiorul şi exteriorul Germaniei.

Printre susţinătorii planului se află şi organizaţia INTER MARIUM, creată în 1920 la Paris cu concursul Vaticanului, în prezent acesta aflându-se sub controlul total al Cavalerilor de Malta. "Nucleul" acestui veritabil imperiu al Confederaţiei Dunărene urmează a fi alcătuit din Austria, Slovenia, Croatia, Ungaria şi Voivodina, cu perspectiva atragerii şi altor ţări (ca Cehia) ori regiuni.

Punctul cel mai sensibil al planului, în opinia creatorilor săi, ar fi ceea ce se defineşte drept "Poarta de Sud", respectiv localitatea Srem, ceea ce sugerează că arhitecţii viitoarei Confederaţii Dunărene presupun că desprinderea Voivodinei de Serbia să se poata face mai uşor decât obţinerea controlului localitatii Srem. "PLANUL HABSBURG" mai presupune şi revenirea "volksdeutscher-ilor" (populaţia de origine germană) şi a descendenţilor acestora pe teritoriul fostei Iugoslavii, mai exact în Voivodina, întrucât se ştie că majoritatea acestor etnici germani au trăit în Voivodina.

Aceasta ar putea fi calea desprinderii Voivodinei de Serbia, în modul cel mai sigur, deoarece, dupa cum prevede planul, după strămutarea etnicilor germani în Voivodina, sub presiunea comunităţii internaţionale, s-ar putea realiza un referendum, al cărui rezultat nu e greu de presupus. PLANUL HABSBURG se constituie pe baza a paisprezece puncte. Unele dintre ele realizate în forme care, la început, păreau să semene cu nişte inocente colaborări economice între ţările "regionale". Mai târziu, însă, acestea s-au transformat în legături subterane politice, această etapă culminând cu destrămarea Iugoslaviei şi Cehoslovaciei. Aşadar, iată cele paisprezece puncte care marchează "etapele PLANULUI HABSBURG".

Prima etapă se referă la crearea organizaţiei ALPI-ADRIA care, în momentul formării şi ulterior al activităţii ei pe teritoriul fostei Iugoslavii, a fost privită cu o deosebită încredere şi simpatie de către iugoslavi, luându-se de bune intenţiile declarate ale acestei organizaţii, de a atrage Iugoslavia în Comunitatea Europeană.

Amintim totuşi că "echipa iugoslavă din organizaţia ALPI-ADRIA era, paradoxal, constituită doar din sloveni şi croaţi. Astfel încat Slovenia şi Croaţia colaborau chiar din acel moment, în mod independent, cu diverse alte state. Deci, încă din această primă etapă se sconta pe independenţa statală a Sloveniei şi Croatiei.

A doua fază a planului Confederaţiei Dunărene prevede dobândirea poziţiilor cheie din economia Ungariei. Prin promisiuni ferme de intrare în Comunitatea Europeană, şi chiar atragerea suportului unor politicieni, conducerea statului ungar se va afla în situaţia de a începe o nouă reformă a legislaţiei care să permită acest control economic absolut, necesar derulării în continuare a PLANULUI HABSBURG.

În faza a treia, creierul colectiv al operaţiunii Habsburg a dispus desprinderea Sloveniei şi Croaţiei din RSF Iugoslavia. Acţiunea a fost concepută a se desfăşura în mod paşnic, printr-o combinaţie de presiuni şi promisiuni asupra Belgradului. Dar ceea ce arhitecţii planului n-au prevăzut a fost reacţia sârbilor de cealaltă parte a Drinei (sârbii bosniaci).

Planul prevedea în detaliu şi destrămarea Armatei Naţionale Iugoslave, cu sprijinul conducătorilor nationalişti din Slovenia şi Croaţia, care în acea perioadă asigurau conducerea politică federală în Iugoslavia, cu toate că nimeni nu se aştepta la o reacţie atât de puternică şi la o rezistenţă atât de tenace din partea sârbilor din celelalte foste republici iugoslave, Croaţia şi Bosnia-Herţegovina.

A patra fază, a cărei realizare a devansat-o pe a treia, se referă la destrămarea Cehoslovaciei şi se prevedea că se va încheia fără mari probleme, ceea ce s-a şi întâmplat.

Astfel, primele patru etape ale PLANULUI HABSBURG s-au finalizat, cu toate câ în Croaţia lucrurile n-au mers aşa cum s-a prevăzut. Mai bine de un sfert din teritoriul Croaţiei se află încă sub controlul sârbilor, care nu au încetat să se apere în faţă asaltului vechii conduceri din Zagreb.

În analiza Cavalerilor de Malta, acceptată, de altfel, şi de Ministerul Afacerilor Interne al Germaniei, se susţine că "Jocul cu Tudjman", omul deciziilor pentru acest spaţiu, a fost doar parţial bine planificat, întrucât acordarea unei depline puteri de decizie şi de evaluare a situaţiei din zona lui Tudjman - în scopul consolidării statului croat - s-a dovedit o măsura eronată.

Asta, potrivit Cavalerilor de Malta şi Ministerului de Interne German, fiindcă Tudjman a apelat la emigraţia ustaşă, însuşindu-şi şi o parte însemnată a fondurilor, iar un sfert din Croaţia nu se află totusi sub controlul său, încurcând astfel proiectele celor care, din umbră, intenţionau să croiască viitorul acestui spaţiu.

De aceea, este de aşteptat, în viitorul foarte apropiat, un proces de înlăturare a lui Tudjman de la putere - proces proiectat în afara graniţelor Croaţiei - şi aducerea la putere, la Zagreb, a acelor forţe politice care n-ar mai provoca sârbilor reacţiile de până acum. Situaţia pare asemănătoare cu cea din ajunul alegerilor din 1990, căci se contează din nou pe rolul decisiv al bisericii catolice.

De fapt, doar la prima vedere pare o reiterare a situaţiei, în realitate fiind "o oprire din mers", o schimbare a tacticii în scopul realizării ţelului - şi nimic mai mult.

A cincea etapă prevede incitarea Ungariei de a cere unele zone ale României, inoculându-le maghiarilor din România ideea desprinderii de actualul stat român şi alipirii la "matca ungară". Suntem martorii acestei faze, aflate în plin curs de desfăşurare, urmarită cu o precauţie maxima şi luându-i-se zilnic pulsul.

Al şaselea punct al PLANULUI HABSBURG prevede secesiunea Voivodinei, despre care s-a mai pomenit, şi care urmează să se petreacă în paralel cu a şaptea etapă, care presupune un proces de secesiune similar, însa în alt stat - Italia. Planul prevede aşadar, independenţa Tirolului de Sud, până la o totală autonomie în interiorul Italiei, după care va urma un referendum prin care locuitorii regiunii (fiind vorba de austrieci şi germani) vor opta şi vor decide în ce ţară doresc să trăiască. Ajungându-se aici, rezultatul poate fi dinainte stabilit.

A opta etapă include secesiunea Istriei, la care se va ajunge prin consumarea etapelor anterioare "pregătitoare", în timp ce a nouă etapă a planului prevede un alt val de "Volkdeutsch-eri" de aceasta dată în Slovenia şi Croaţia, întrucât se presupune că până atunci majoritatea acestora vor fi intrat în posesia fostelor lor proprietăţi din Voivodina.

A zecea etapă este crearea Confederaţiei Dunărene, prin unirea statelor mai sus pomenite, în frunte cu Austria.

A unsprezecea etapă este indirect legată de cea anterioară şi presupune formarea unor ţări asociate ţărilor Confederaţiei Dunărene, de această dată cu Germania ca stat conducator. Din acest punct, începe să se configureze Germania mare, din perspectivă economică, politică, dar şi ca o mare forţă militară a Europei.

În acest context trebuie observată decizia guvernului german - şi aceasta pentru prima oară după cel de-al doilea război mondial - de a-şi trimite soldaţi peste graniţă, în război, chiar în Balcani. A fost prevăzută şi crearea unui program nuclear german, şi de înarmare, prin care Germania ar urma să devină o superputere nucleară.

Ultimele cinci etape prezintă un interes special, mai ales pentru Serbia, întrucât acestea prevăd o apropiere treptată a Confederaţiei Dunărene de Serbia, în scopul realizării unei breşe în Răsărit, dar şi pentru a-i folosi resursele, îndeosebi cele miniere, apoi folosirea căii fluviale a Dunării. Atragerea Serbiei într-o "îmbrăţişare economică" va însemna şi controlarea riguroasă a Dunării.

Numeroase personalităţi, mai mult sau mai puţin celebre, sunt cooptate la realizarea PLANULUI HABSBURG, însă un singur nume este deocamdată pus în circulaţie. Este vorba de o persoană care, evident, nu a pomenit de acest plan ca atare, dar care este preocupată vădit de existenţa unei "puternice Europe Centrale" formată din state catolice.

Această personalitate este Otto von Habsburg, fiul ultimului monarh austriac, şi care este preşedintele grupului interparlamentar pentru Europa Centrală şi Răsăriteană din cadrul Parlamentului European. În 1991, Otto von Habsburg a fost desemnat cetăţean de onoare al orasului croat Karlovac şi vizitează Croaţia de câteva ori pe an, tot atâtea prilejuri cu care vorbeşte în public despre "legăturile ce au la bază catolicismul, ca şi despre memoria istoriei, nostalgia faţă de fosta monarhie austro-ungară".

De altfel, atât mass-media scrisă cât şi cea audiovizuală din Croaţia acordă de fiecare dată ample spaţii opiniilor lui Otto von Habsburg, care nu o dată a avut cuvinte denigratoare la adresa popoarelor ortodoxe, în primul rând la adresa sârbilor, ruşilor şi grecilor, pe ultimii numindu-i chiar "teroriştii din Parlamentul European" iar pe sârbi, pur si simplu, "fascişti".

Cu prilejul unei vizite efectuate în oraţul croat Zadar, Otto von Habsburg a pledat pentru crearea unei "armate catolice" care, chipurile, ar putea apăra Europa de ortodocşi şi musulmani.

Chiar o succintă trecere în revistă a PLANULUI HABSBURG ridică temeri serioase, cu atât mai mult cu cât câteva din punctele sale au fost deja înfăptuite. Nu trebuie pierdut din vedere faptul că planul prevede şi captarea Bosniei-Herţegovina, dar, după un război îndelungat şi după o stare tensionată, constant întreţinută, până când, în final, sârbii din Bosnia ar fi înfrânţi.

Numai că acum, când planul a fost oarecum deconspirat, se aşteaptă elaborarea unui contra-plan, cel puţin în privinţa Serbiei.

Desigur că se pot ridica numeroase întrebări în privinţa credibilităţii acestui plan, care a fost găsit accidental într-o geantă metalică diplomat. Acest context n-ar trebui însă să pună la îndoială veridicitatea documentului, confirmată de evoluţia din zona Europei Centrale şi Balcani.

Tocmai de aceea, redacţia ziarului "ARGUMENTI" consideră că acest text ar trebui să constituie obiectul unei atenţii speciale.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=134

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
VIDEO: Ocupaţi sistemul financiar global - Benjamin Fulford
Arestati cabala criminala care manipuleaza piata financiara globala! Noul sistem echitabil este 99 % realizat: primele tranzactii istorice din cadrul noului sistem financiar tocmai au avut loc!
nota 9.87 din 3959 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting