Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Ministerul propagandei

Ministerul propagandei

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 173 ori
Conţine: 1039 cuvinte
6.67
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=143

Ministerul propagandei

Sub acest titlu am preluat articolul lui Gabriel Andreescu despre implicarea mass-media în cazul MISA. Gabriel Andreescu activează la APADOR-CH (Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România - Comitetul Helsinki).

Campania împotriva MISA are caracterul campaniilor comuniste din anii '40

de Gabriel ANDREESCU

Propun să separăm tema Gregorian Bivolaru de cazul MISA. Pe Gregorian Bivolaru l-am cunoscut la mijlocul anilor '70. Am făcut cu el doi ani de Hatha Yoga la Clubul studenţilor de lângă Politehnică. L-am vizitat de câteva ori şi acasă. Puteai găsi la el literatură Yoga, atât de rară pe atunci. Deţinea de asemenea şi cărţi de Tantra, reviste sexy, pe care le folosea pentru exerciţii. În micul său apartament am întâlnit aproape de fiecare dată şi un securist. Aceasta arată că activităţile yoghinului erau supravegheate cu o atenţie excepţionala de Securitate.

După terminarea facultăţii am rupt orice legatură cu Bivolaru. Am auzit vag de arestarea lui pentru activităţi mistice, deţinerea de materiale pornografice şi, apoi, de internarea într-un spital psihiatric. Prezentarea lui Bivolaru ca fost deţinut de drept comun este indecentă.

Despre Gregorian Bivolaru am auzit din nou după revoluţie: despre crearea MISA, succesul ei, dar şi lucruri antipatice. Bivolaru ar fi răspândit vestea ca a evadat din inchisoare folosind "puterile lui miraculoase". Mai târziu, membrii MISA se vor concentra pentru evitarea ciocnirii unui meteorit care tocmai se apropia de Pământ. Am descoperit apoi propaganda lui anti-francmasonă. Un apetit ieftin pentru bătălii obscure. Ce avea asta cu Yoga? Nu avea nimic. În sfârşit, sărbătorirea zilei lui de naştere de către fideli într-o devoţiune colectivă mi s-a părut şi ea discutabilă.

Toate acestea nu mi-l fac pe Gregorian Bivolaru un personaj simpatic. Felul în care interpretează el Yoga poate fi subiectul unor discuţii ori critici publice. Dar asta nu pune în discuţie dreptul lui de a fi iniţiat şi de a fi activat în MISA.

Acţiuni şi intoxicări relativ la MISA au loc de zece ani. Însă intervenţia Parchetului, jandarmilor şi Servicului Român de Informatii din aceste zile nu a atins niciodată asemenea proporţii. Ea este una dintre cele mai grave încălcări ale democraţiei de după mineriade încoace. Am văzut în aceste zile că la zece ani de la căderea regimului comunist, nimeni nu poate fi în siguranţă. Urmaşii foştilor securişti pot lovi cu aceeaşi forţă astăzi, în 2004, cum o făceau pe vremea meditaţiei transcedentale.

Brutalitatea acţiunii începută la 18 martie a depăşit tot ceea ce era imaginabil. Peste 300 de jandarmi însoţiţi de procurori au atacat simultan 16 imobile în care se aflau membri MISA. Au spart uşile şi geamurile în ciuda faptului că intrarea în clădiri se putea face fără obstacole. I-au lovit şi trântit pe cei găsiţi in imobile şi i-au ţintuit la pământ sub ameninţarea armelor. Obţinerea semnăturilor pe declaraţiile dictate de procuror s-a făcut ameninţându-se rezidenţii cu bătaia. Au fost ridicate bunuri personale fără consemnarea în Procesul Verbal de percheziţie a tuturor obiectele ridicate. După reţinere, apărătorii au fost împiedicaţi să ia legătura cu clienţii lor.

Tot ce este înşirat mai sus constituie negarea celor mai elementare reguli din Codul de procedură penală. Dar brutalitatea nu a fost totul. Una dintre cele mai respingătoare acţiuni a constat în filmarea de către personalul de intervenţie a celor găsiţi sumar îmbrăcaţi şi punerea persoanelor cercetate în situaţii penibile. Imaginile au fost apoi trimise presei şi folosite în actiuni de manipulare a opiniei publice. Seringa unei doctoriţe a fost arătată pe post, sugerându-se că aceasta se droghează. Iată şi un alt caz expus în plângerea sa de victimă (P.N.E): "În jurul orei 9 dimineaţa în timp ce mă aflam la toaleta... Nici nu am apucat să mă ridic de pe WC, că m-am trezit cu trupe de jandarmi mascaţi şi înarmaţi care au deschis brusc uşa la baie. M-au ridicat de pe toaletă fără să-mi permită să-mi trag chiloţii şi cu "pantalonii în vine", m-au dus cu forţa în zona de birouri, în tot acest timp fiind filmată de cameramanul care însoţea Procurorul. M-au forţat să mă întind pe jos cu mâinile la spate, în continuare nepermiţându-mi-se să îmi trag chiloţii şi continuînd să mă filmeze. Alături de mine fusese deja culcat şi şoferul firmei, I.M...."

Imaginile cu cei doi au fost trimise apoi la televiziune.

Mass media şi mai mult decât oricine, televiziunile, au fost folosite intens pentru intoxicarea opiniei publice. Au făcut-o direcţionate dar s-a văzut, deseori, cu plăcerea hăituirii vânatului. Multe imagini, în primul rând fotografiile unor persoane găsite în arhiva MISA erau protejate prin lege. Comentariile au făcut din yoghini şi din Bivolaru niste monştri. Susţinerea - şi asta falsă - că Bivolaru a fost dus la Poliţie de către un grup de persoane era o invitaţie clară făcută populaţiei să acţioneze. Imaginile obsesive cu atacul trupelor de jandarmi intercalate cu declaraţiile incendiare împotriva MISA nu-şi pot găsi comparaţie decât cu campaniile lansate de comunişti la sfârşitul anilor '40.

Ce era imputabil, în fond, membrilor MISA? Yoga? Folosirea de către unii a urinoterapiei? Penibil. Eventual folosirea sexului în Tantra Yoga, de către unii dintre ei? O chestiune privată. Nici una dintre imaginile deocheate de pe post nu întrece în exhibitionismul sexual ceea ce se întâmplă zi de zi pe ecranele româneşti. Faptul că au fost arestate trei persoane pentru delicte minore (dacă se vor dovedi) demonstrează cel mult ridicolul acuzelor.

În sfârşit, povestea uluitoare prin care Gregorian Bivolaru a fost arestat, că a încercat să treacă "pe sens invers" graniţa la unguri pare să trateze pe spectatori drept cretini.

Mai mulţi ziarişti din presa scrisă au luat distanţă faţă de ceea ce se întâmplă după ce grotescul întregii poveşti devenise evident. Intersectarea "cazului Bivolaru", cu fuga politicianului PSD, Gabriel Bivolaru, a început să trezească lumea la realitate. Ne aflăm probabil de abia la mijlocul evenimentelor. Marţi, demonstratia a circa 10.000 de membri MISA cu lozinci: "Salvaţi libertatea de conştiinţă!" şi "Nu calomniei!" a arătat că astăzi oamenii nu mai sunt doar miei pentru sacrificat de Paşte. Totul arată grotesc, confuz şi inexplicabil. Suficient de mulţi au perceput că ne aflăm în faţa unui spectacol pus la cale de alţii. Care, o spune Rodica Culcer în articolul ei din ultimul număr al revistei "22": "Trăim, de fapt un imens show Big Brother - dar nu acela de la Prima TV, ci acela imaginat de George Orwell în "1984"".



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=143

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Peste 2000 vizite
Dezvăluirile unui renumit actor roman: masoneria infiltrată în cultură
Un renumit actor mărturiseşte: cultura româneasca e sufocată de masoni şi neaveniţi. Dezvăluiri zguduitoare despre acţiunile francmasonilor în teatrele româneşti.
nota 9.77 din 2190 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting