Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Invenţii pentru manipulare

Invenţii pentru manipulare

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 3806 ori
Conţine: 1428 cuvinte
9.58
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=144

Invenţii pentru controlul minţii (din Revista Francmasoneria nr.4. pag.8)

Printr-o simplă apăsare de buton, ?ntreaga populaţie a unui stat poate să devină fericită sau disperată. Există posibilitatea controlului de la distanţă al fiinţei umane şi poate fi modificat comportamentul acesteia folosind diferiţi stimuli exteriori, pornind de la cei perceptibili şi mergând până la cei care nu sunt accesibili simţurilor obişnuite. Lumina şi sunetul modulate ?ntr-un anumit fel pot transforma omul at?t ?n sens benefic, induc?nd stări de fericire şi optimism, cât şi ?n sens distructiv, prin introducerea unor stări depresive care pot să conducă la sinucidere. Aceste lucruri sunt cunoscute ?ncă din cele mai vechi timpuri şi, spre exemplu, de multe ori muzica clasică a fost compusă urmărind ?ncă de la ?nceput inducerea anumitor stări. De asemenea, muzica din filme sugerează chiar mai mult dec?t o face imaginea ?n sine. Ceea ce s-a urmărit ?nsă prin tehnicile de control a minţii a fost ceva şi mai subtil. Prin metode care se adresează ?n special maselor largi de oameni şi care nu pot fi detectate uşor, se vizează o condiţionare mentală totală. De la mijloacele rudimentare ale anilor 60, 70 arsenalul de metode şi dispozitive destinate controlului mental s-a ?mbogăţit foarte mult. Cu toate că majoritatea invenţiilor erau menite să ajute fiinţa umană, fiecare dintre cele pe care le prezentăm aici şi care au fost patentate ?n Statele Unite sunt folosite in programele de cercetare ale CIA pentru Mind Control (controlul minţii):

3951134: aparat şi metodă pentru monitorizarea şi modificarea undelor cerebrale de la distanţă
4858612: o metoda şi un aparat pentru stimularea auzului la mamifere cu ajutorul microundelor;
3773049: aparat pentru tratamentul bolilor neuropsihice şi somatice cu ajutorul căldurii, luminii, sunetelor şi undelor electromagnetice de foarte ?naltă frecvenţă (VHF);
3576185: metodă de inducere a somnului, folosind modularea sunetelor şi a luminii;
5507291: metodă şi aparatul asociat pentru a determina de la distanţă starea emoţională a unei persoane;
4048986: metodă de identificare a unui individ şi de diagnosticare, folosind polarizarea undelor;
5458142: dispozitiv pentru monitorizarea c?mpului magnetic emanat de un organism;
5330414: aparat de inducere a undelor cerebrale;
3884218: metoda de inducere şi menţinere a diferite nivele de somn în fiinţa umană
3837331: sistem şi metodă pentru a controla sistemul nervos al unui organism viu;
5213562: metodă de a modifica stările la nivel mental, emoţional şi chiar fizic ?n fiinţa umană
3712292: metodă şi aparat pentru a produce semnale sonore modulate ?n frecvenţă pentru inducerea somnului;
4335710: dispozitiv pentru inducerea unor forme cerebrale de undă specifice;
4573449: metodă pentru a stimula adormirea şi relaxarea unei persoane;
3835833: metodă pentru obţinerea unor efecte neurofiziologice;
3662758: aparat stimulator pentru organele musculare cu transmiţător extern şi receptor implantabil;
4883067: metodă şi aparat pentru a transforma electro-encefalograma ?n muzică pentru a induce şi controla diferitele stări psihologice şi fiziologice sau pentru a controla un instrument muzical;
5356368: metodă şi aparat pentru inducerea stărilor de conştiinţă dorite.

Lista este mult mai lungă, acestea sunt doar unele din cele care au fost cuprinse în patentele SUA, dar există multe altele ascunse de legea tăcerii.

Pentru a vă convinge, în continuare vă prezentăm unul dintre patentele din categoria "mind control".

Metodă şi sistem pentru modificarea conştiinţei

Patent SUA 5123899 (23 iunie 1992)

Un sistem pentru modificarea stărilor de conştiinţă umană implică folosirea simultană a mai multor stimuli, de preferinţă sonori, având diferite forme de undă şi frecvenţe.

Acest patent face referire la alte patru patente americane: 3576185 (Apr.1971), 3762396 (Oct. 1973), 4227516 (Oct. 1980) şi 4834701 (Mai 1989).

Scopul acestei invenţii este de a induce diverse stări de conştiinţă unui subiect uman, folosind mai mulţi stimuli sonori.

Este deja cunoscut de foarte mult timp (din anii 1960 - 1970) că există o legătură între ritmurile electroencefalografice al creierului uman şi starea de conştiinţă a subiectului. Pentru o stare normală, frecvenţa undelor cerebrale este de 7 - 14 Hz şi se numesc unde alfa. Atunci când o persoană este stresată şi agitată, frecvenţele sunt de 14 - 28 Hz şi au fost numite unde beta. O persoană normală, în timpul somnului are unde cerebrale de 1,75 - 3,5 Hz numite delta. Cercetătorii au evidenţiat şi alte frecvenţe cerebrale asociate cu alte stări normale şi anormale de conştiinţă: theta (3,5 - 7 Hz), gamma (28 - 56 Hz), omega (0,875 - 1,75 Hz), epsilon (56 - 112 Hz) şi zeta (112 - 224 Hz).

Cercetările de până acum (1992) s-au focalizat asupra modificării stărilor de conştiinţă umane folosind unde de tip alfa şi delta, urmărindu-se astfel inducerea unor stări de relaxare şi somn.

În patentul SUA 3762396 din 2 oct. 1973 intitulat "Metodă şi aparat pentru inducerea somnului prin aplicarea de pulsuri electrice pe multiple zone din creier" prezintă un sistem pentru inducerea somnului, tratamentul diverselor maladii psihosomatice precum şi înlesnirea hipnozei la subiectul uman.

Un alt patent SUA, 3576185 din 27 Apr 1971, intitulat "Metodă de inducere a somnului folosind sunete şi lumini modulate" descrie un aparat şi o metodă pentru inducerea somnului folosind două semnale sonore de frecvenţă 40 - 80 Hz modulate în amplitudine. Diferenţa de frecvenţă între cele două semnale este de numai 0,5 - 2 Hz. Se pot folosi şi stimuli optici.

În patentul 4834701 din 30 Mai 1989 intitulat "Aparat pentru inducerea reducerii frecvenţei de undă cerebrală" se folosesc două semnale sonore de frecvenţe beta care diferă între ele astfel încât atunci când sunt aplicate simultan, rezultă o frecvenţă nouă de tip alfa. Se foloseşte pentru creşterea capacităţii de învăţare (sau pentru îndoctrinarea cu anumite convingeri).

În patentul 4227516 din 14 Oct. 1980 se prezintă un aparat pentru stimulare electro-fiziologică. O primă undă este generată cu frecvenţa mai mare decât undele cerebrale, care este însă modulată cu o a doua frecvenţă din gama undelor cerebrale (alfa, beta, etc). O a doua frecvenţă este folosită la fel ca şi prima, pentru a purta (prin modulare) o undă cerebrală. Astfel, folosind trei frecvenţe (din care numai una specifică creierului), aplicate sub forma a două sunete audibile, se obţin efecte de inducere a somnului, a unei stări hipnotice, etc...

Toate aceste patente folosesc aparate complexe. Scopul acestui patent (5123899 din 23 iunie 1992) este de a obţine aceleaşi rezultate şi chiar a le depăşi pe cele amintite mai sus, folosind un aparat simplu, ieftin şi eficient. Tendinţa creierului este de imitare a mediului ambiant: dacă în exterior se aplică sunete de o frecvenţă din gama alfa, atunci creierul va intra şi el în starea de conştiinţă specifică undelor alfa. Cercetările recente au demonstrat că subiectul poate să nu fie conştient de aceste sunete, adică chiar dacă el nu le poate auzi, aceste sunete operează totuşi cu eficienţă, determinând trecerea creierului în zona de frecvenţă dorită.

Patentul acesta ofera un mod de a obţine o mulţime de stări modificate de conştiinţă prin folosirea simultană a mai multor frecvenţe sonore, care vor trebui să fie într-o relaţie de armonicitate specifică. De exemplu, dacă sunetul principal are o frecvenţă de 10 Hz, celelalte frecvenţe vor trebui să fie armonice (o octavă):

arm. frecv. arm. frecv.
______________________________________
-8 2.5 +1 11.892
-7 2.973 +2 14.142
-6 3.536 +3 16.818
-5 4.204 +4 20
-4 5 +5 23.784
-3 5.946 +6 28.284
-2 7.071 +7 33.636
-1 8.409 +8 40
______________________________________


Interesant este că se pot induce stări de conştiinţă complexe folosind mai multe asemenea armonici simultan. Printre aplicaţiile practice posibile amintim creşterea capacităţii de muncă, eliberarea stresului acumulat, etc.

În încheiere, subliniem că această metoda nu necesită aparatură de înaltă performanţă, fiind suficiente sisteme audio de largă răspândire actuală.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=144

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Peste 2000 vizite
Proiectele Operaţiunilor Negre ( Black Ops.) (1)
Asa cum stim cu totii, mass-media (inclusiv canalele Discovery care manipuleaza teribil), aflata inca in mana elitei malefice globale, nu "transpira" niciun cuvant despre tehnologiile deja existente, detinute de aceasta, care ar putea scoate omenirea nu doar din criza, ci din epoca combustibililor fosili si furnizarea energiei in mod gratuit omenirii, facand astfel un salt enorm in evolutia civilizatiei. In continuare va prezint o trecere in revista a proiectelor desecretizate (bineinteles fara voia lor) americane, cu mare impact asupra omenirii.
nota 9.88 din 2505 vizite


Cele mai comentate articole: