Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Noua ordine reală

Noua ordine reală

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 18.05.2009
Citit de: 2577 ori
Conţine: 1772 cuvinte
9.59
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=145

Conducători mondiali şi personalităţi faimoase promovează Noua Ordine Mondială şi un Guvern Unic

de Wes Penre

Adevărul iese la lumină

Preşedinte al SUA, Franklin D. Roosevelt, într-o scrisoare către colonelul E. Mandell House din 21 Nov. 1933: Adevărul este că, dupa cum bine ştiţi, elementul financiar din marile centre deţine controlul guvernului SUA încă din zilele lui Andrew Jackson.

Tatăl lui John Fitzgerald Kennedy, Joseph Kennedy, declara într-un articol din New York Times, în 26 Iul. 1936: 50 de oameni au condus America, şi asta e un număr mare.

Winston Churchill, într-o declaraţie de presă la Londra, în 1922: Din zilele lui Spartacus, Weishaupt, Karl Marx, Troţki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg şi Ema Goldman, conspiraţia acestei lumi a luat amploare. Această conspiraţie a jucat un rol recunoscut în Revoluţia Franceză. A fost izvorul fiecărei mişcări subversive în secolul 19. Şi acum, în sfârşit, această bandă de personalităţi extraordinare din lumea interlopă a marilor oraşe din Europa şi America i-a tras de păr pe ruşi şi au devenit conducătorii acelui enorm imperiu.

Judecătorul Felix Frankfurter de la Curtea Supremă a SUA: Adevăraţii conducători ai Washingtonului sunt invizibili şi îşi exercită puterea din spatele scenei.

Woodrow Wilson: Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comerţului şi producţiei, se tem de ceva. Ei ştiu că undeva există o putere atât de organizată, atât de subtilă, atât de atentă, atât de completă, de perseverentă încât nu au curajul să o vorbească de rău sau să o condamne, decât în şoaptă.

Senatorul George W. Malone (Nevada), vorbind în faţa Congresului în 1957: Cred că dacă oamenii acestei naţiuni ar fi înţeles cu adevărat ceea ce le-a facut Congresul, ar porni imediat înspre Washington; nu ar mai aştepta noi alegeri... Este vorba de un plan bine pus la punct de a distruge independenţa economică şi socială a Statelor Unite!

Bill Clinton, în revista USA Today din 11 Mar. 1993, pag 2A: Nu trebuie să fim chiar atât de fixaţi în dorinţa noastră de a păstra drepturile americanilor.

Alte exemple, în ordine cronologică:

Despre Clubul Jacobin:
După deconspirarea lor recentă în Bavaria, grupul Iluminaţilor au ajuns îi mai departe, luându-şi diverse nume, cum ar fi Clubul Revoluţionar Francez. Pe masură ce numărul membrilor radicali a crescut, a fost nevoie de o sală de întruniri mai mare. Sala Conventului Jacobin a fost închiriată, astfel că numele lor (Clubul Jacobin) vine de la această sală.
Clubul Jacobin s-a întâlnit în secret şi au reuşit să recruteze în randurile lor (1300 membri) pe cei mai influenţi oameni din Franţa. Jacobinii scandau distrugerea monarhiei, ca şi a altor instituţii existente, şi caută să stabilească ceea ce ei numesc Noua Ordine Mondială, sau Republica Universală.
Faimosul magician si ocultist, Cagliostro, a fost primit în ordinul Iluminaţilor în 1783. Mulţi ani mai târziu, el a povestit preoţilor catolici despre iniţierea sa în acest ordin. Iniţierea a avut loc într-o cameră de la subsol, de langă Frankfurt, Germania.
(William T. Still, Noua Ordine Mondială, 1700)

Nicholas Murray Butler, într-o adresă către Liga Uniunii din Philadelphia, 27 Nov. 1915:
Vechea ordine a lumii s-a schimbat când acest război a început. Vechea ordine internaţională a decedat atât de subit, atât de neaşteptat şi atât de complet, ca şi cum ar fi fost ştearsă, eliminată de o inundaţie imensă, de o mare furtună, sau de erupţia unui vulcan. Vechea ordine a lumii a murit odată cu apusul soarelui din acea zi şi o nouă ordine se naşte în chiar acest moment, cu dureri atât de teribile încât pare incredibil că din astfel de suferinţe înfricoşătoare şi tristeţe să rezulte viaţă.

M.C. Alexander, secretar executiv al Asociaţiei Americane pentru Conciliere Internaţională, într-o cerere de abonare la revista International Conciliation (1919):
Conferinţa de pace s-a întrunit. Va lua cele mai importante decizii al momentului, pe care se va fundamenta stabilitatea noii ordini mondiale şi pacea lumii.

Dr. Augustus O. Thomas, preşedinte al World Federation of Education Associations, citat în cartea Înţelegere internaţională - Agenţii care educă pentru o Nouă Lume:
Dacă există cineva care-şi imaginează că vom trece imediat la o nouă ordine mondială, prin înţelegere mutuală şi iubire frăţească, ei vor fi profund dezamăgiţi. Când vom fi în pragul acela, vom fi ajuns datorită unui efort perseverent şi de lungă durată. Situaţia internaţionala prezentă, bazată pe neîncredere şi teamă, poate fi corectată numai printr-o formulă de egalitate, aplicată continuu, la fiecare fază de contacte internaţionale, până când ultimile rămăşiţe ale vechii ordini sunt spulberate din mintea popoarelor.

Victime colaterale: generaţii şi popoare

H. G. Wells, în cartea sa, Noua Ordine Mondială, tipărită în 1939:
Când lupta pare să încline balanţa în favoarea democraţiei sociale mondiale, vor fi încă lungi întârzieri şi dezamăgiri până când acest nou sistem va deveni eficient.
Nenumăraţi oameni... vor contesta şi vor ur? noua ordine mondială... şi vor muri protestând împotriva ei. Când încercăm să-i evaluăm promisiunile, trebuie să fim conştienţi de nefericirea unei întregi generaţii, sau mai multe, de oameni nemulţumiţi, mulţi dintre ei oameni buni şi corecţi.

Adolf Hitler, în timpul celui de-al II-lea război mondial:
Socialismul Naţional se va folosi de propria revoluţie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale.

Albert Einstein, scrisoare deschisă către Adunarea Generală a ONU, 1947:
Pentru a atinge scopul final - care este o singură lume, nu două lumi ostile - un astfel de Guvern Mondial Parţial nu trebuie niciodată să acţioneze ca o alianţă împotriva restului lumii. Singurul pas adevărat către un guvern mondial, este Guvernul Mondial însuşi.

James Paul Warburg, declaraţie în faţa Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.
James Paul Warburg este "îngerul" organizaţiei United World Federalists, fiul lui Paul Moritz Warburg, nepotul lui Felix Warburg şi al lui Jacob Schiff, de la banca Kuhn, Loeb & Co. care a pompat milioane de dolari în Revolutia Rusă prin Max, fratele lui James, bancher al guvernului german.

Patriotismul şi Dumnezeu, arme redutabile împotriva Noii Ordini Mondiale

Bertrand Russell, 1953:
Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului... Deşi acestea vor fi studiate în sistemul de educaţie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populaţia nu va cunoaste felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generaţii de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populaţie în mod eficient şi sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliţie... Propaganda educaţională, cu ajutorul guvernului, va putea să obţină rezultate într-o singură generaţie.
Există însă două puternice forţe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul... O societate ştiinţifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.

Chester Ward, Amiral şi fost judecător în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani:
Scopul principal al CFR (Council of Foreign Relations) este slăbirea suveranităţii SUA şi a independenţei naţionale şi supunerea ei unui guvern unic mondial.

Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), într-un articol intitulat "O chemare la construirea unei noi ordini mondiale" - New York Times, Feb. 1962:
Naţiunile Unite, nu au fost şi nu sunt capabile să aducă o nouă ordine mondială, cerută de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA să preia conducerea tuturor popoarelor şi să pună în practică conceptele şi aspiraţiile de suveranitate naţională printr-o viziune federală.

Papa Paul VI, 26 Mar. 1967:
Cine nu poate vedea necesitatea şi importanţa unei astfel de autorităţi mondiale capabilă de acţiuni eficiente în plan juridic şi politic? Delegaţi ai organizaţiilor internaţionale, personalităţi oficiale, oameni de presă, profesori şi educatori, cu toţii trebuie să vă daţi seama că aveti de jucat fiecare rolul lui în edificarea noii ordini mondiale.

Robert F. Kennedy, 1967:
Cu toţii vom fi judecaţi după măsura efortului de a contribui la construirea Noii Ordini Mondiale.

Richard Nixon, Oct. 1967:
Dezvoltarea unei gândiri coerente a regiunii Asiei este reflectată în dispoziţia de a considera problemele în termeni regionali şi de a trece apoi la necesităţile de dezvoltare a unei Noi Ordini Mondiale.

Suveranitatea Naţională este învechită

Zbigniew Brzezinski:
Această regionalizare se desfăşoară conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenţa gradată a Estului şi Vestului către un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Naţională nu mai este un concept viabil.

David Rockefeller:
Suntem într-un proces de transformare globală. Mai avem nevoie doar de o criză majoră necesară şi toate naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială.

Mihail Gorbaciov, 1988:
De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.

George Bush, Ian. 1991:
Dacă nu vom continua, vom pune în pericol pacea şi democraţia noii ordini mondiale pe care acum o putem vedea, această realitate atât de mult visată la care ne-am adus contribuţia noi toţi.

George Bush, 6 Mar. 1991:
Acum vedem o nouă lume... O lume în care putem clădi noua ordine mondială. O lume în care Organizaţia Naţiunilor Unite poate acum să-şi ducă la bun sfârşit viziunea istorică a fondatorilor săi.

O criză mondială majoră forţează Noua Ordine Mondială

Henry Kissinger, la conferinţa grupului Bilderberg din Evian, Franta, 1991:
Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va mulţumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o ameninţare externă [o invazie extraterestră, sau de ordin terorist], fie ea reală sau doar declarată, care ar ameninţa existenţa Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga să îi scăpăm de această nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării şi a siguranţei de către Guvernul Mondial.

Gen. Colin Powell, 9 Sept. 1993:
În legatură cu problema rămânerii trupelor americane în Somalia, ca parte a operaţiunii Naţiunilor Unite, el a declarat:
O retragere ar fi devastatoare pentru speranţele noastre într-o nouă ordine mondială şi în puterea noastră de a participa în organizaţii multinaţionale pentru a rezolva probleme ca acestea.

David Rockefeller, la Consiliul de Afaceri al Naţiunilor Unite, 14 Sept. 1994:
Dar această fereastră de ocazii, în care putem construi o ordine mondială interdependentă, nu va fi deschisă pentru mult timp. Deja sunt forţe puternice care lucrează şi ameninţă să distrugă toate speranţele şi eforturile noastre de a ridica o structură rezistentă de interdependenţă globală.

Henry Kissinger:
NAFTA este o piatră de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.

Arthur Schlesinger Jr., în revista Foreign Affairs, Aug. 1995:
Nu vom obţine o nouă ordine mondială fără a plăti cu sânge, ca şi cu bani.

George Soros, miliardar, la Forumul Economic de la Davos, Elveţia, 27 Ian. 1995:
Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială şi vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume.

Gary Hart, la o întâlnire televizată organizată de CFR în Washington, 14 Sept. 2001:
Preşedintele SUA are acum şansa de a folosi acest dezastru [11 Septembrie] pentru a instaura o nouă ordine mondială.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=145

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Marea iluzie
În mod cert, aceşti şobolani practic controlează băncile, guvernul, mass-media, o mare parte a tehnologiei şi mintea majorităţii oamenilor. Nu pare a fi drept, nu-i aşa? Acesta este punctul în care credinţa şi dreptatea trebuie să devină lumina noastră călăuzitoare.
nota 9.71 din 2253 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting