Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Manipulare şi masonerie

Manipulare şi masonerie

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 19.05.2009
Citit de: 526 ori
Conţine: 2257 cuvinte
9.33
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=162

Informaţia este valuta forte a societăţii moderne. Cei care conduc din umbră îi cunosc valoarea. De aceea o manipulează cu abilitate pentru a-şi face jocurile. Iată câteva dintre regulile de joc şi strategiile manevrelor informaţionale.

Despre "prima directivă"

Aceasta prevede să nu se acţioneze niciodată direct. Se acţioneaza însă prin recomandări, sugestii, insinuări, într-un cuvânt te fac sa crezi ce vor ei să crezi. Iar în final, dacă pici în această plasă şi iei decizia către care te-au îndrumat, vor spune: e decizia ta liberă, noi nu ţi-am impus nimic. Dacă observaţi cu atenţie evenimentele care se petrec veţi găsi peste tot exemple în acest sens. De pildă se vorbeşte frecvent de Recomandarea Uniunii Europeene nr. X din anul Y, de directiva Consiliului Europei, etc.

Despre o situaţie asemănătoare mi-a spus un student care locuieşte în căminele din Grozăveşti. În timpul celui de-al doilea tur al alegerilor generale (pe 12 decembrie 2004) se organizaseră secţii de votare în căminele studenţesti special pentru studenţi. Numai că la intrarea în secţia de votare se afla un tânăr binevoitor care îi întâmpina pe cei ce voiau să intre cu mesajul: "studenţii votează la Gara de Nord, nu aici". Ştim cu toţii că la Gara de Nord secţia de votare a fost în aşa fel concepută încât să fie neîncăpătoare şi că numeroşi studenţi nu au putut vota, deşi aşteptaseră 4-5 ore la coadă. Dacă erai bine informat ştiai că se anunţase oficial că studenţii au dreptul să voteze la secţiile din cămine şi dacă îi şi spuneai ferm acest lucru cerberului de la intrare, acesta se dădea imediat la o parte îngaimând: "da, intra, aşa este, îmi cer scuze".

Acesta este modul lor de acţiune şi de fiecare data îşi vor găsi oameni slabi şi mai ales oameni neinformaţi care să le faca jocul. Este important de ştiut însă ca oricât s-ar strădui ei să te "ajute" să vezi lucrurile într-un anumit fel şi orice mijloace ar folosi pentru aceasta nu îţi pot impune nimic. În fiecare moment fiecare este liber să aleagă! Ei doar au grijă să creeze toate condiţiile pentru ca oamenii să nu aleaga în cunoştinţă de cauză.

Simbolul francmasonic al piramidei cu ochi prezent pe bancnota de 1 dolarDe ce nu se acţionează direct? Foarte simplu. În primul rând pentru că forţa lor stă în faptul că acţioneaza din umbră: "Cine ar putea răsturna o putere nevăzută? Căci puterea noastră este una de felul acesta. Francmasoneria exterioară, de la suprafaţă, nu serveşte decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul final al acţiunii acestei puteri, ba chiar şi locul organizaţiilor sale, suprem conducătoare, vor rămâne totdeauna necunoscute poporului"(Protocolul 4).

Această strategie a acţiunilor indirecte poate să dea impresia celor care acţionează astfel că ei sunt de neatins. Fals, căci ei nu vor scăpa de consecintele inerente! Manipularea, căci despre manipulare vorbim în ultimă instanţă, este o acţiune profund negativă. Faptul de a acţiona indirect nu numai că nu îi scuteşte în totalitate de aceste consecinţe, dar atrage şi alţi oameni în această cursă, făcându-i părtaşi prin ignoranţă, complicitate pasivă sau indiferenţă. Toţi cei care se lasă manipulaţi vor suporta consecinţe corespunzătoare, chiar dacă nu au făcut decât să spună "nu e treaba mea, nu mă bag".

Controlul informatiilor

Pentru a iesi din jocul prin care se manipulează oamenii, am văzut cât este de important ca oamenii să fie conştienţi că pot alege în orice situaţie. Ori pentru a alege în cunoştinţă de cauză este necesar să fii informat. De aceea controlul informaţiilor a fost una din preocupările de bază ale guvernanţilor din umbră. S-a pus la punct o reţea foarte vastă de mijloace de comunicare în masă. Mass-media este un cuvânt atât de des utilizat încât şi-a pierdut adevaratul sens. În orice act de comunicare exista emiţător, receptor şi o relatie de feed-back. În cazul nostru receptorul este clar definit - masa, nici măcar nu se vorbeşte de un ansamblu de oameni, având o conştiinţă şi liber arbitru. Rămâne să ne punem întrebarea: cine este emiţătorul? Şi cu ce intenţie emite un anumit mesaj?

Contează cine spune primul!

Gustave Le Bon scria în cartea Psihologia mulţimilor: "Am spus că una din caracteristicile generale ale mulţimilor este excesiva lor sugestibilitate şi am arătat cât de contagioasă este o sugestie în rândul oricarei aglomerări umane, care explică orientarea rapidă a sentimentelor într-o direcţie determinată. Oricât de neutră am presupune-o, mulţimea se află într-o stare de expectativă atentă, favorabilă sugestiei. Prima sugestie formulată se impune imediat prin contagiune tuturor creierelor şi stabileşte de îndată orientarea care se transformă în act. Totul va depinde de natura stimulului şi nu - ca în cazul individului izolat - de relaţiile ce există între actul sugerat şi cumpănirea raţională care se poate opune realizării sale". Aşa se formează curentele de opinie, la comandă!

De aceea guvernantii din umbră au construit un sistem foarte bine pus la punct prin care să îsi asigure monopolul si întâietatea asupra informării oamenilor. În prezent ştirile lumii sunt monopolizate de câteva mari agenţii de presă care au în spate mari finanţatori masoni. Ziarele, televiziunile şi radiourile din întreaga lume preiau ştirile transmise de ele şi fac acest lucru cu toată încrederea considerând că aceste instituţii cu recunoaştere internaţionala sunt cele mai credibile surse. Uneori chiar mai credibile decât faptele în sine. Dacă cineva vrea să transmită o informaţie credibilă, "oficială", recunoscută, trebuie să treaca prin aceste agenţii de presă. În aceste condiţii este foarte greu ca cineva să mai spună că Protocoalele Sionului (Planurile Sioniste) nu sunt aplicate, căci iată ce prevăd ele: "Nimic nu va putea fi adus la cunoştinţa lumii fără supravegherea noastră. Acest rezultat este deja atins din zilele noastre prin faptul că toate ştirile şi noutăţile sunt primite de către mai multe agenţii care le adună din toate părţile lumii. Aceste agentii vor fi atunci fără deosebire numai ale noastre şi nu vor publica decât ceea ce le vom îngadui noi." (Protocolul 11)

Când informaţiile apar din surse aşa-zis "neoficiale", adică nerecunoscute de ei pentru că nu se află sub controlul lor, se aplică planul B: informaţiile sunt lăsate să se progage aparent liber, dar sunt distorsionate şi atent monitorizate. Sunt amplificate anumite aspecte într-o direcţie dorită şi minimalizate sau trecute voit cu vederea celelalte. Pe parcurs sunt puse în funcţiune şi mecanismele de feed-back prin sondaje de opinie sau crearea de spaţii în care oamenii îsi pot exprima opiniile referitor la un anumit subiect. Nu vă faceţi iluzia că ele au rolul de a da oamenilor dreptul de a se exprima. Singurul scop cu care sunt construite este de a vedea în ce stadiu se află procesul şi dacă lucrurile s-au orientat pe făgaşul dorit.

E ca şi cum, neputând împiedica apa unui râu să inunde o zonă, tot ce poţi face atunci este să urmăresti care este tendinţa naturală de scurgere a apei şi să sapi făgaşuri prin care ea să se scurgă, astfel încât să nu fii pus în pericol.

Sunt numeroase exemple în acest sens, poate cel mai evident este cel al creştinismului care se manifestă acum în lume în cea mai mare parte sub forma instituţionalizată a Bisericii. De cele mai multe ori instituţia bisericească este pusă înaintea preceptelor spirituale, iar istoria demonstrează că rolul acestei instituţii a fost să monopolizeze, apoi să filtreze şi să distorsioneze învăţăturile pe care Iisus le-a daruit omenirii, şi nu în ultimul rând să vegheze ca orice apariţie de informaţii ce nu corespund cadrelor stabilite să fie blocată sau dicreditată.

Acelaşi rol îl joacă în prezent şi filmele, tot mai numeroase în ultima vreme, care sunt presărate cu idei masonice: Matrix, Al cincelea element, Stapânul inelelor, Harry Potter, Truman Show, Înscenarea, Teoria Conspiratiei, Sim One, pentru a nu da decât exemple mai recente.

Tot mai mulţi oameni încep să se trezească şi să îşi pună întrebări. Oamenii cer răspunsuri, şi din punctul de vedere al guvernului din umbră este mult mai bine să le satisfaci această curiozitate cât mai rapid, dar într-un mod care să nu le permita să descopere adevărul. Astfel ei se asigură că cei curioşi nu vor căuta mai departe, mulţumiţi că au avut acces la informaţii prezentate ca fiind secrete, mulţumindu-se cu jumătăţi de adevăruri sau chiar cu minciuni gogonate. Privite însă din afară şi la nivel de ansamblu, lucrurile se leagă între ele şi scot la iveală Adevarul, un adevăr care este atât de prezent peste tot în jurul nostru încât marea majoritate a oamenilor nici nu îl mai văd.

Reputaţia şi recunoaşterea oficială

Oamenii ajung să creadă automat ca un lucru este real sau adevărat doar pentru că provine dintr-o sursă oficială. Crearea de aşa-zişi experţi, gata să facă jocurile acestui guvern din umbră care îi influenţează, uneori fără ca ei să îsi dea seama, a fost necesară pentru a completa ceea ce s-a vrut a fi un mecanism perfect de control al informaţiilor. Căci atunci când şi această creare de făgaşe eşuează, se apelează la discreditarea sursei sau a informaţiilor respective.

Trăim într-o lume artificială în care credibilitatea este foarte importantă. O persoană agreată şi tolerată de ei trebuie să fie o persoană ireproşabilă din punct de vedere al regulilor acestei lumi. Cei care devin conştienţi că aceste reguli sunt de fapt reguli inventate de oameni sunt exclusi rapid. Se fac mari eforturi de a-i izola, fie fizic acolo unde se găsesc motive, fie social sau economic. Din fericire însă există încă oameni care se conduc după legi mult mai puternice decât cutumele sociale sau eticheta: legile lui Dumnezeu cărora şi masonii trebuie să li se conformeze pentru ca ele sunt universale.

Dan DiaconescuUn exemplu de aplicare a acestor strategii masonice îl gasim în emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV din 2 ianuarie 2005 care l-a avut ca invitat pe masonul Olimpian Ungherea, dar şi în emisiunea de a doua zi cu Lorin Fortuna.

PRO şi ANTI-masonerie la OTV

Dacă cei care conduc din umbră au decis să îşi trimită un mesager, care nu se sfieşte să declare sus şi tare că este mason într-o emisiune cu audienţă maximă şi într-un moment de început de an înseamnă că ceva important se petrece şi era momentul să intervina mai pe faţă decât o fac de obicei. Să ne aducem aminte că imediat după decembrie 1989 ziarele erau pline de articole care prezentau toata istoria României ca pe o înşiruire de succese masonice...

Ce rost a avut emisiunea din 2 ianuarie 2005?

Este vorba de o emisiune în care masonul Olimpian Ungherea se dedă la un familiarism exagerat faţă de Dan Diaconescu şi se plasează pe poziţia superioră a decanului de vârsta care dă lecţii şi îsi permite să facă recomandări! Pretextul emisiunii a fost lansarea unor noi cărţi ale domnului Olimpian Ungherea, ocazie cu care acesta şi-a transmis mesajul: Fosta putere nu mai are puterea, dar actuala putere - da. O astfel de afirmaţie pare un truism dat fiind faptul că noua putere a fost deja recunoscută în 12 decembrie 2004 de electoratul român, singurul capabil să o investească ca fiind Puterea. Pentru cei capabili să "audă", această fraza însă este o dezicere publică de Adrian Năstase şi ai lui, şi o investire, o recunoaştere oficială a noii administraţii. Mai mult ca sigur evenimentele care vor urma vor arăta acest lucru. Mesajul a fost clar: "Noi suntem adevărata putere, nu guvernul, nu preşedintele, şi este necesar ca noi să îi recunoaştem pentru ca ei să existe şi să poată acţiona".

În finalul emisiunii am asistat la o a doua recunoaştere - cea a lui Dan Diaconescu şi a emisiunii sale. Conform paşilor explicaţi înainte, este vorba de o punere în aplicare vădita a planului B: crearea de făgaşe atunci când nu poţi împiedica informaţia să se propage. Chiar dacă rezultatele alegerilor au fost surprinzătoare, credem noi, pentru aceşti manipulatori din umbră, ei vor să creeze impresia că a fost alegerea lor.

Ca fapt divers, din reluarea emisiunii respective, care s-a difuzat în dimineaţa zilei de 3 ianuarie 2005, au fost scoase întrebarile (numeroase şi repetate) primite de la telespectatori referitoare la Gregorian Bivolaru şi M.I.S.A., cele 12 numere ale revistei Francmasoneria, Protocoalele Sionului, etc. în timp ce alte jumătăţi de adevăr şi numeroase piste false au fost păstrate şi re-difuzate spre telespectatori.

Emisiunea din 3 ianuarie 2005

Pe 3 ianuarie a urmat o altă emisiune la OTV, în care invitatul, domnul Lorin Fortuna, a făcut nişte observaţii critice pertinente la adresa francmasoneriei. El a subliniat şi faptul, dureros de real, că cei care participa pasivi (acceptând prin pasivitatea lor) la anumite decizii politice sau sociale negative ale celor care conduc din umbră se fac la rândul lor vinovati de complicitate. Adică noi, cei care stăm pironiţi cu ochii în televizor şi care, chiar dacă suntem nemulţumiti de prestaţia celor pe care i-am ales, nu facem nimic, preferând să ne deplângem singuri situaţia în care ne aflăm.

La reluarea emisiunii care l-a avut ca invitat pe domnul Lorin Fortuna lipseste un pasaj extrem de important. Acela în care domnul Fortuna vorbea despre consecintele karmice ("după faptă - şi răsplată" spune proverbul) ale acţiunilor prin care un popor se face părtaş al conducerii masonice, prin indiferenţă şi acceptare pasivă. În acest context domnul Fortuna a fost prima persoană din afara M.I.S.A. care a afirmat în mod public că momentul declanşării abuzurilor împotriva domnului Gregorian Bivolaru a fost puternic marcat negativ în planurile subtile astrale şi va avea consecinţe negative ample.

De asemenea el a afirmat că motivul real pentru care domnul Gregorian Bivolaru este persecutat acum este activitatea sa anti-masonică eficientă, lucru pe care atât domnul Gregorian Bivolaru cât şi M.I.S.A. l-au sustinut încă de la declanşarea evenimentelor. Surpriză: şi acest pasaj a fost scos din reluarea emisiunii de a doua zi!

(Articol preluat de la www.yogaesoteric.net)

Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=162

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
9 semne ce arată că Illuminati îşi pierd puterea
Iată 9 semne evidente ce arată că stăpânirea celor răi şi puternici descreşte într-un ritm rapid... Cu cât această penibilă "elită" încearcă cu disperare să controleze din ce în ce mai mult umanitatea, cu atât mai mult starea de entropie, de criză se adânceşte.
nota 9.95 din 1559 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting