Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Notele informative ale Securităţii (2)

Notele informative ale Securităţii (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 19.05.2009
Citit de: 971 ori
Conţine: 1479 cuvinte
9.33
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=184

[continuare din Ocultă]

PANEM ET CIRCENSES (iunie 1990)

24 iunie 1990. Notă. Domnule Director, raportez că diviziunea noastră a intrat în posesia unei casete audio conţinând discuţii de interes operativ purtate de persoane necunoscute în camera 4260 a Hotelului "Bucureşti". Înregistrarea a fost efectuată de un fost lucrător de securitate care, în prezent, este încadrat ca şef de serviciu la Palatul Telefoanelor şi care a participat la instalarea telefoanelor respective. Cu ocazia furnizării casetei, acesta ne-a informat că postul de ascultare în cauză s-a aflat în atenţia unităţii de informaţii externe a securităţii.

Raportez că din verificarile efectuate a rezultat că, pentru ziua de 20 iunie a.c., când a avut loc discuţia, camera 4260 era rezervată de către un înalt personaj guvernamental, actualmente senator de Buzău (domnul Gelu Voican Voiculescu). Întrucât noi nu l-am putut aborda, vă rugăm să ordonaţi măsurile de rigoare.

Vă prezentăm, alăturat, conţinutul casetei în traducerea şi redactarea cadrelor din diviziunea noastră.

BAZA1: - De acum, trebuie să mă susţii!...N-ai altă şansă!
BAZA2: - Depinde de concurenţă!...Am auzit că Leon Goldenberg se bucură de sprijinul marelui consiliu!...
BAZA1: - L-am mutat la Oslo!...A ieşit din joc!...În locul lui te vom iniţia pe tine!...
BAZA2: - Chiar înainte ca Rabi să ajungă în sânul lui Avram?
BAZA1: - Eli, Eli!...Eu încerc să execut testamentul lăsat de Rabi!...Pot reuşi numai împreună cu tine şi cu şeful oficiului de la Praga.
BAZA2: - El a fost iniţiat?
BAZA1: - Da, dar numai până la gradul 20! Stie că eu am gradul 31!...Se va supune!...
BAZA2: - Mie ce grad îmi daţi?
BAZA1: - Oricum, de la 14 în sus!...Depinde de tine!...Cred că au venit şi ceilalţi doi!...
(Între timp, în încăpere pătrund alte două persoane, dintre care una foloseşte salutul "Şalom". Apoi, discuţia continuă. Noii veniţi vor fi marcaţi cu indicativele BAZA3 şi BAZA4).
BAZA3: - Fericit în veci, Rabi!...Acum stă pe muntele lui Moise, la sfat cu Ilie şi Estera!...
BAZA1: - E în drum!...Trebuie să treacă apa neagră. În ultimul moment s-a ridicat în mijlocul flăcărilor şi ne-a binecuvântat!... În urna albă odihneşte cenuşa lui!... Închină-i-te şi învaţă!
BAZA4: - Puteam să ne punem de acord prin FAX. De ce aţi riscat să ne întâlnim în România?
BAZA2: - Avem probleme!... Iar problemele sunt aici!...
BAZA4: - Şi noi avem probleme, în Germania de Est!... Enorme!... Iar fondurile întârzie!...
BAZA1: - S-auzim!...
BAZA4: - Am documentat complet cazul teroristului Carlos!...Stăpânii lui de la STASI, au vorbit!...
BAZA1: - Dar Carlos era al vostru!...
BAZA4: - Asta ştim si noi!... Ei cred că era numai al lor şi, uneori, al ruşilor!... Sunt trei atentate majore pe care nu le-au controlat est-germanii!... Nici Moscova şi nici noi!...
BAZA1: - Atunci cine?
BAZA4: - Nu ştim!... Alţii, mai tari decât noi!... Asta căutam!...
BAZA1: - Pierdeţi vremea!... Preluăm noi cazul!... Din Carlos va trebui să facem o legendă a Estului!... Să aiba ce mesteca!... Dacă pâine nu avem, să le dăm, deocamdată, puţin circ!... Apoi, mai vedem, funcţie şi de directivele centrului!... Voi vă ocupaţi de documentarea atentatului de la Lockerbie!...
BAZA4: - Da, îl ştiu!... Aeronava Pan Am, doborâtă în decembrie 1988, cu 270 de morţi!... Dar, la Lockerbie au fost implicaţi libienii lui Gadafi!...
BAZA1: - Nu numai!... au condus cei de la STASI!... Luaţi-i urma colonelului Silvian Becker şi vă veţi convinge!...
BAZA2: - Începem?
BAZA3: - Te grăbesti să fii iniţiat? De altfel, voi cunoaşteţi integral cele 24 de protocoale!...
BAZA2: - Da, dar numai pentru decriptarea telegramelor!...
BAZA1: - Astăzi vei afla şi tainele ordinii universale!... Te-ai întâlnit cu Rabi pe muntele lui Moise?
BAZA2: - Da!...
BAZA1: - Care e mesajul?
BAZA2: - România va fi spaţiul de pace al poporului ales!... Sunt însă multe lucruri care ne împiedică. Pâinea şi circul nu i-au amagit decât pe bătrâni!... Tinerii nu s-au lasat păcăliţi!" (de FRANCMASONI)... Ei îl revendică pe general, fără să o spună, aproape inconştient!... Trebuie să-l lichidăm!...
BAZA1: - Generalul va pieri!... Unde am ajuns?
BAZA2: - În protocolul francmasonic nr.3!...
BAZA1: - Poţi să-i citeşti taina?
BAZA2: - "Flecari neobosiţi au transformat şedinţele parlamentare şi adunările publice în lupte de vorbărie. Abuzurile puterii vor pregăti în cele din urmă prăbuşirea tuturor instituţiilor şi apoi totul va fi răsturnat sub loviturile mulţimii, devenită nebună!..."
BAZA3: - Corect!... Protocolul francmasonic nr. 12!...
BAZA2: - "Nimic nu se va face cunoscut societăţii fără controlul nostru (al FRANCMASONILOR)!"... Cu taina plasată în Protocolul 13: "În curând vom propune prin presă concursuri de artă, sport, divertisment; aceste preocupări le vor abate definitiv atenţia de la problemele în care ar trebui să ne luptăm cu ei!... (IATĂ CĂ LA ORA ACTUALĂ ACESTE CONCURSURI ABUNDĂ, DELOC ÎNTÂMPLĂTOR). Cu fondurile primite de la Londra pentru marile trusturi de presă, acest mister este îndeplinit!...
BAZA1: - Just!... Taina Protocolului francmasonic nr.15.
BAZA2: - Începe în Protocolul francmasonic secret nr.18: "Când va fi necesar să se întărească poliţia, vom stimula crearea dezordinii. Abia apoi, urmează Protocolul francmasonic secret nr.15: "În rândul membrilor lojilor noastre (FRANCMASONICE) vor fi multi agenţi ai poliţiei naţionale şi internaţionale!"...
BAZA1: - Cum de ai pătruns singur misterul?
BAZA2: - La asta lucrăm, nu?!...
BAZA3: - Mi se pare exagerat!... Din afară se vede foarte urât ceea ce faceţi voi aici, în ROMÂNIA. Dacă ar fi să mă refer la compoziţia guvernării şi tot ar fi de ajuns!... O minoritate de nici zero virgulă unu la sută din populaţia ţării deţine puterea în peste şaptezeci la sută din posturile guvernamentale!..."
BAZA1: - Dacă e chiar atât de vizibil, o să-i mai rărim!... Îl scoatem de la naftalină şi-l propulsăm pe agentul "Brukner"!...
BAZA2: - Nu ne-a ajuns gafa de anul trecut! Pe BAZA informaţiilor lui, centrul a hotarât sacrificarea lui Ceauşescu în favoarea lui Gorby!... Era mult mai eficient invers!... Acum, Gorbaciov ne încurcă mai mult decât ne-am fi imaginat!...
BAZA1: - Ai dreptate!... Vom scăpa de el!... Să continuăm testarea!... Planul economic!...
BAZA2: - În Protocolul francmasonic secret nr. 20, apare taina tainelor: "Crizele economice vor fi produse de noi (FRANCMASONII), cu scopul de a retrage banii din circulaţie. Statele vor veni cu mâna întinsă la bancherii noştri (F.M.I.) pentru a cerşi credite. Împrumuturile externe sunt lipitori care nu se pot desface. Noi (FRANCMASONII) vom cumpăra persoanele care ne trebuie pentru ca, prin împrumuturi externe, bogăţiile lor să se verse în safe-urile noastre şi ei să ne plăteasca un bir de robi. Forţa naţiei va pieri în urma acestei luări de sânge de bunăvoie!"...
BAZA1: - Corect!... Just, dar incomplet!...
BAZA2: - Lasă-mă să termin!... Din Protocolul secret francmasonic nr.20: "Impozitele vor fi percepute fără sfială!", dezlegăm Protocolul secret francmasonic nr.3: "Nu va trece veacul şi vom crea peste tot dezordini, speculaţii şi circuite financiare frauduloase."
BAZA1: - Perfect!... Iată că deja au început să se organizeze aproape fără să-i obligăm noi!... Nu-i credeam atât de proşti încât să accepte ideea că, în numai câteva luni, banii lor se vor înmulţi de zeci de ori!... (SECRETUL CIRCUITELOR TIP "CARITAS")
BAZA2: - Ce vrei? Tâmpiţi!... Nişte maimuţe, ceva mai evoluate!... Dacă nu ne-ar împiedica fantoma Generalului şi alţi câtiva HOMO SAPIENS, am putea împlini mult mai repede testamentul lui RABI!... Pământul făgăduinţei!" (în ROMÂNIA , pentru FRANCMASONI)...
BAZA3: - Aici, la voi! La mine, la Praga, lucrurile s-au simplificat!...
BAZA1: - Cum?
BAZA3: - Vârfurile au înţeles interesele Germaniei de a avea în jur state cât mai mici şi cât mai slabe!... Ruperea Cehoslovaciei în două e doar o problema de timp!... Mai greu va fi cu Polonia!... Walessa se opune!...
BAZA1: - Va fi strivit între Moscova şi Berlin!...
BAZA2: - Între Bonn şi Kiev!... Aici se va naşte o republică imensă, Ucraina, care n-a existat niciodată!... Tampon pentru Polonia, Ungaria, Cehoslovacia şi România, de la care U.R.S.S. a luat teritorii fără nici o ruşine!... Pe atunci, erau conduşi de noi!... Acum, încearcă să se conducă singuri!...
BAZA1: - Daca se obrăznicesc, le trimitem câteva comandouri!
BAZA3: - Bine ca mi-am adus aminte!... În spaţiul meu am câţiva rătăciţi din Legiunea Străină, rămaşi pe acolo de la revolutia de catifea!... Ce facem cu ei!
BAZA2: - Şi aici avem destui!... Va trebui să-i neutralizăm!
BAZA3: - Cum? Care e protocolul?
BAZA1: - Gata!... Iniţierea s-a încheiat!... Nu mai aveti voie să evocaţi tainele protocoalelor!...
BAZA2: - Prin metoda clasică!... Convoacă-i pentru a le face plata serviciilor!... Eu aşa am să fac!...
BAZA3: - Mi se pare corect!... Mergem?
BAZA1: - Da!... Începem retragerea!... Pe noi trei ne aşteaptă partea cea mai grea a zilei: ritualul!... (Din acest moment a încetat orice zgomot, iar, la scurt timp, la verificarea efectuată de cadrele noastre, camera de la hotelul "Bucureşti" era goală, fără urmele inerente întrunirii a patru persoane).

Rezoluţie. Domnule colonel, de ce permiteţi amestecul rezerviştilor (ca acest inconştient de la Telefoane, care a făcut înregistrări fără aprobare) în munca informativă? Distrugeţi imediat acest material şi ştergeţi casetele întrucât nu prezintă importanţă operativă. Aici s-a consumat un ritual strict religios. Noi nu urmărim credincioşii, indiferent de cult, ci pe aceia care atentează la siguranţa statului. Să vă fie clar. În plus, vă reamintesc că noi nu avem nimic în comun cu fosta securitate. Semnează, director V.M. şi expediază şeful de cabinet, căpitan H.P.

Pentru referinţă, Active Information Media vă pune la dispoziţie faimoasele Protocoale masonice.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=184

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Atinge fericirea prin 28 de metode (1)
Fericirea poate şi trebuie să fie starea noastră normală, zi de zi. Şi totuşi, imensa majoritate a oamenilor caută încă fericirea... Haideţi să vedem câteva modalităţi utile de a ne face viaţa mai fericită.
nota 9.71 din 3195 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting