Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Un ocol extraterestru (2)

Un ocol extraterestru (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 20.05.2009
Citit de: 1954 ori
Conţine: 1224 cuvinte
9.93
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=195

[continuare din partea a I-a]

"La început, am avut impresia că o umbră se mişcă în interiorul coridorului, dar apoi am realizat că ceva se mişca în coridor, venind către deschidere. Când am realizat în sfârşit ce se petrece, am început să păşesc înapoi şi am căzut într-un şanţ ce se afla de-a lungul şoselei.

Am sărit înapoi în picioare, continuând să observ ce se petrece. Ceva s-a apropiat de deschidere. Am văzut că era o "masă" închisă la culoare, ce îmi amintea de o pungă sau de un sac. Pe măsură ce aceasta se deplasa, se legăna şi se înclina de pe o parte pe alta, conturul ei având o înfăţişare neclară.

În acel moment o rază de lumină s-a extins de la obiect, s-a înclinat şi a coborât la suprafaţa solului. "Masa" a alunecat pe această rază şi, în timp ce creştea în dimensiune, s-a apropiat de focul produs de grămada de frunze aprinse. Am fost paralizat de frică!

"Masa" a rămas lângă foc pentru o clipă şi apoi s-a reîntors la obiect, luând cu ea cutia de chibrituri. Reîntorcându-se de-a lungul aceluiaşi traseu, aceasta a dispărut în coridor, împreună cu cutia de chibrituri! Doar în acel moment am reuşit în sfârşit să ies din şanţ.

M-am întors pe şosea şi am aruncat din nou o privire înapoi înspre camion. Farurile acestuia m-au orbit, dar cu toate acestea am putut vedea faţa înfricoşată a lui Nikolai, ce era presată de parbriz.

O INVITAŢIE DE A INTRA

Pentru o lungă perioadă de timp, Oleg a rămas nemişcat pe drum, fiind incapabil să îşi recapete simţurile. Realizând faptul că a fost martor la un eveniment ce era posibil să nu se mai repete niciodată, s-a decis să aştepte şi să fie atent la ce se va întâmpla ulterior.

A simţit o dorinţă bruscă de a examina nava mai îndeaproape şi imediat o invitaţie de a intra în navă a apărut pe ecranul ce rămăsese vizibil în faţa lui. După o scurtă pauză, Oleg s-a decis să se apropie de obiect.

Primul lucru care i-a atras atenţia au fost câteva deschideri circulare, cu un diametru de aproximativ 300 mm, pe care l-a început le-a interpretat ca fiind hublouri. În interiorul acestor deschideri, la o adâncime de 300-350 mm, era vizibilă o "reţea" de linii ce se intersectau, având o culoare gri luminoasă. Axa centrală a deschiderii era deplasată cu aproximativ 30 de grade faţă de planul format de către suprafaţa obiectului.

Oleg a examinat unul dintre picioarele de susţinere a obiectului. Piciorul era constituit din două părţi, ce erau unite într-o îmbinare articulată. La baza navei, erau clar vizibile nişte orificii, în care picioarele puteau fi retractate. Oricum, datorită slabei iluminări a zonei în care era situat piciorul navei, Oleg nu a fost capabil să examineze în detaliu modul real de construcţie al acestuia.

Partea îndepărtată a obiectului era sprijinită pe nişte copaci şi era înclinată înspre Oleg, astfel încât partea de jos a deschizăturii era chiar deasupra nivelului capului său. Cu scopul de a stabili materialul din care era fabricat obiectul, Oleg a dorit să îl atingă cu mâna.

Un ax a ieşit din porţiunea de obiect ce era cel mai aproape de el. Părea a fi un tub neted, rotund, cu un diametru de aproximativ 50 mm. Tubul era rece şi la atingere părea a fi din metal. Apoi evenimentele s-au desfăşurat în următoarea manieră: "Am avut dorinţa de a privi înăuntru, dar din moment ce uşa era situată deasuprea capului, m-am decis să mă prind de tub şi să sar.

În momentul în care am apucat tubul, m-am găsit stând în picioare, chiar în interiorul deschiderii. Nu era nimic acolo de genul unui ascensor sau a unor scări. Nu am simţit nici un fel de influenţă externă, totul părând mai degrabă a se produce firesc, prin sine însuşi.

M-am gândit la posibilitatea existenţei unui pericol şi am decis să fiu cât mai atent cu putinţă. În acel moment, am primit un mesaj pe ecran, ce îmi comunica că nu există nimic de care să îmi fie frică, şi că pot să intru. Mai departe, intrând în coridor, am privit pereţii şi am observat că lipseau complet uşile. Coridorul era semnificativ mai spaţios decât deschiderea, podeaua avea o suprafaţă plană, iar pereţii şi plafonul formau o configuraţie ovală.

Am mers de-a lungul coridorului înspre lumina pâlpâitoare şi am simţit că mă deplasez pe o podea plană, metalică. Cumva, am avut sentimentul că pereţii înconjurători nu aveau pur şi simplu un rol decorativ, ci mai degrabă erau structurali, şi era ceva conectat la aceştia, din partea din spate. Acolo, în mod clar era un fel de dispozitiv de consolidare, ataşat de aceştia. Nu am dorit să ating pereţii, astfel că sunt incapabil să spun ce era cu exactitate acel lucru ce servea pentru întărirea lor"

O MULŢIME DE LUMINI

Oleg a trebuit să înainteze pe coridor pe o distanţă de aproximativ 6-8 metri.

La capătul coridorului a observat că a intrat într-o sală mare cu un diametru de aproximativ 18 metri. La periferia sălii, se găseau alte cinci intrări, aparent similare cu cea prin care tocmai intrase. Tavanul sălii avea o formă boltită şi emitea o lumină albastră slabă şi difuză. Între celelalte intrări şi de-a lungul pereţilor, se găseau panouri cu o lumină strălucitoare.

Fiecare panou părea a consta din cinci sau şase elemente verticale. În partea din stânga intrării prin care Oleg venise, doi pereţi nu aveau panouri. În locul panourilor, se găseau nişte nişe orizontale, de culoare închisă. De asemenea, în partea stângă a observat două puncte neclare, închise la culoare, ce arătau ca nişte saci şi care la început erau nemişcate, dar apoi au început să se deplaseze înspre el. Acestea erau identice cu "masa" pe care o văzuse lângă foc.

Oleg se opri şi rămase nemişcat la intrarea în sală. "Imediat ce m-am uitat de jur împrejurul sălii, mi-au apărut în minte anumite întrebări, întrebări la care răspunsul a apărut imediat pe ecran. Dar apoi am observat că răspunsurile apăruseră în mintea mea înainte de a fi capabil să le citesc pe ecran.

Câteva dintre răspunsuri au fost însoţite de demonstraţii ale acţiunilor realizate de acele structuri ce mă interesaseră pe mine. Astfel mi s-a răspuns şi la întrebarea legată de semnificaţia nişelor orizontale, închise la culoare, situate în peretele din stânga mea.

Nişa era un ecran informaţional tri-dimensional, pe care era arătat interiorul unei alte nave soră, cu aceleaşi «mase» în mişcare (în timpul demonstraţiei, cele două «mase» din nava noastră erau imobile). Apoi, mi-au arătat o navă în spaţiu, printre stele, iar la sfârşitul demonstraţiei mi-au arătat prezentatorul unui program de televiziune sovietic numit Vremya.

În partea mea dreaptă, se afla un panoul de control oval, sau un pupitru, situat la aproximativ 1,5 metri distanţă de perete, şi pe care erau multe comutatoare şi lumini. Toate butoanele iluminate aveau o formă pătrată, plană. Unele dintre ele erau înălţate deasupra nivelului panoului de control iar altele erau la acelaşi nivel cu partea de sus a panoului.

Pe suprafaţa superioară a butoanelor iluminate, se găseau nişte simboluri de forma unor figuri geometrice, cum ar fi cercuri, triunghiuri, linii, patrulatere etc., şi combinaţii ale acestora. Comutatoarele închise la culoare de pe panou erau asemănătoare în aparenţă cu nişte comutatoare declanşatoare cu presiune. Pe panoul de comandă nu se găseau deloc instrumente de măsură sau cadrane."

[continuare în partea a III-a]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=195

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
VIDEO: Explozia rachetei ruseşti Proton M a fost provocată de un OZN
Explozia rachetei ruseşti tip Proton M din data de 16 mai 2014 a fost cauzată de un OZN care a lovit-o în cea de-a treia componentă (în partea inferioară). Racheta s-a dezintegrat total în atmosferă, astfel că la sol nu au ajuns nici-un fel de resturi. Ce încărcătură avea racheta?
nota 9.97 din 1853 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting