Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Gripa aviară (3)

Gripa aviară (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 22.05.2009
Citit de: 413 ori
Conţine: 1534 cuvinte
9.65
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=213

[continuare din partea a II-a]

Totuşi, dincolo de minciunile care se vehiculeaza, este necesar să ne dăm seama că un vaccin cu adevărat eficace nu ar fi putut fi preparat decât prin realizarea mutaţiei genetice a acestui virus, împlinindu-se astfel cea mai mare frică a întregii lumi. Daţi-mi voie să explic... Pentru a realiza cu adevărat un vaccin uman specific pentru virusul H5N1 mutant, (care a fost realizat în secret în laborator) trebuie să se pornească de la acest virus mutant, care însă nu există, cu excepţia laboratoarelor biomedicale-farmaceutico-militare în care el (virusul respectiv) este produs în secret la ordinul francmasonilor.

De fapt, pot să afirm că în urma informaţiilor pe care le deţin am descoperit astfel că este vorba de exact ceea ce se prepară în mod secret. Pentru a produce un virus transmisibil la om, este înainte de toate necesară cultivarea virusului gripei aviare îndeajuns de mult timp, amestecându-l cu culturi de celule umane. Acesta trebuie injectat mai apoi maimuţelor, apoi fiinţelor umane, pentru a verifica dacă aceste subiecte vor prelua acest virus fabricat în laborator.

Astfel, acest nou virus de care toată lumea se teme atât de mult, fie este în curs de fabricare în unele laboratoare secrete care au fost şi sunt finanţate în secret de către francmasoni şi de către anumiţi industriaşi care sunt puternic motivati să lase ca acest virus să se răspândească "într-un mod care în aparenţă este accidental", fie el a fost deja fabricat în mod ilegal în aceste laboratoare secrete, de unde urmează să fie apoi răspândit pentru a se profita totodată de panica mondială actuală.

Aceste planuri diabolice care au fost puse la cale de francmasoni prevăd profiturile financiare enorme ce vor apare pentru unii dintre francmasoni prin aşa-zisa luptă împotriva acestui virus (care în prealabil a fost creat în laborator la ordinul francmasonilor). Trebuie ştiut încă de pe acum că pentru a fi cu adevărat eficace împotriva unui virus, un vaccin eficient trebuie să fie specific. Noile virusuri care au fost fabricate de om fiind create în laborator, asemenea acelora care sunt fabricate la ora actuala pentru prepararea unui vaccin, sunt cel mai adesea mult mai instabile decât cele care au evoluat în mod natural de-a lungul miilor de ani. Tocmai din acest motiv, toate eforturile actuale care se vor realiza pentru prepararea unui aşa-zis vaccin nu sunt în realitate altceva decât praf aruncat în ochii celor naivi sau ignoranţi. Dincolo de toate acestea, motivaţiile reale ale planurilor diabolice ale francmasonilor rămân ascunse.

De asemenea este necesar să ştim că eficacitatea unui vaccin necesită ani de cercetări precum şi mai multe luni de controale atente şi de verificări care se fac în mijlocul populaţiei vizate. Toate informaţiile referitoare la efectele secundare sau accidentele terapeutice care sunt în unele situaţii provocate de acest vaccin trebuie să fie apoi adunate cu multa grijă. Credeţi că într-adevăr guvernul francmason al SUA sau industria farmaceutică vor putea strânge după aceea laolaltă toate aceste informaţii necesare, în contextul isteriei ce va fi provocată de această "pandemie" (epidemie generală) care în realitate va fi declanşata de aceia care au creat acest virus în laborator?

Vorbesc aici despre un dezastru sigur care va fi provocat în felul acesta de francmasoni, pentru că au mai existat anterior unele precedente. Este lunga listă a vaccinurilor care au fost produse în fugă, şi care, de îndată ce au început să fie comercializate, au avut o mulţime de consecinţe oribile asupra oamenilor. Putem aminti aici primul vaccin împotriva pestei (ciumei) porcine, vaccinurile contra poliomelitei, vaccinurile contra variolei, vaccinurile contra antraxului, vaccinurile contra hepatitei B, şi cel mai recent, vaccinul împotriva maladiei Lyme, care a provocat invaliditate la aproape 750.000 de persoane în câteva luni, până să fie scos de pe piaţă de către autorităţi. În realitate toate aceste acţiuni criminale care s-au încheiat cu milioane de morţi urmăresc punerea în aplicare a sinistrelor planuri diabolice ale francmasonilor. Toate acestea vizează reducerea populaţiei acestei planete cu peste cinci miliarde de oameni.

Majoritatea oamenilor sunt suficient de naivi şi ei ignoră faptul că toate vaccinurile conţin o mulţime de ingrediente secrete (care sunt intenţionat incluse în ele pentru a provoca moartea) care pot fi foarte nocive pentru sănătate şi chiar mortale. Putem aminti printre aceste ingrediente (care sunt în mod intenţionat introduse în ele) unele produse chimice foarte toxice cum ar fi mercurul, aluminiul, formaldehida şi formolul (care sunt folosite pentru conservarea cadavrelor).

Astfel de vaccinuri mortale conţin în secret unele produse de natură genetică ce îi sunt străine omului, unele proteine cu un mare grad de risc care provin de la anumite specii de bacterii, de la unii viruşi sau de la unele animale despre care cercetătorii ştiinţifici corecţi şi cinstiţi afirmă că ele pot conduce la declanşarea anumitor afecţiuni grave ale sistemului imunitar sau pot provoca apariţia anumitor forme de cancer. Este evident că astfel de accidente mortale sunt în avantajul planului diabolic al francmasonilor de a reduce populaţia planetei cu peste cinci miliarde de oameni.

Dispunem la ora actuală de tot mai multe probe ştiinţifice indubitabile care demonstrează că adeseori vaccinurile duc la declanşarea şi manifestarea multor boli grave, cum ar fi autismul, oboseala cronică, fibromialgia, lupus-ul, scleroza în plăci, artrita reumatoidă, astmul, răceala plămânilor, felurite infecţii cronice ale urechii, diabetul de tip 1 şi multe alte boli.

Revista Business Week este de părere că achiziţionarea masivă de către guvernele care sunt penetrate în întregime de francmasoni a vaccinurilor nu face altceva decât să aducă profituri fabuloase feluritelor societăţi farmaceutice (care sunt controlate de francmasoni), cum ar fi Sanofi-Pasteur, Sanofi-Aventis sau Chiron.

S-a declarat în mod repetat că Tamiflu, un aşa-zis medicament antiviral care este produs de societatea farmaceutica La Roche, ar fi eficace contra gripei aviare. Totuşi revista Business Week, care este şi ea controlată de francmasoni, a trecut sub tăcere faptul că nici eficacitatea şi nici caracterul benign ale medicamentului Tamiflu nu au fost până în prezent dovedite. Trebuie menţionat de asemenea că acest medicament despre care nu se ştie cât este de eficient provoacă totodată multe efecte secundare printre care amintim: greaţă, vărsături, diaree, bronşită, dureri gastrice, ameţeli, dureri de cap, etc.

În anul 1999, s-a descoperit ca laboratoarele La Roche, (Hoffman-LaRoche) erau vinovate de înşelătorii în ceea ce priveşte furnizarea de vitamine pe piaţa mondială. Este de asemenea semnificativ faptul că firma La Roche (care este controlată de francmasoni) aparţine unei societăţi petrochimice şi farmaceutice care provine din firma I.G. Farben, care a fost unul dintre pilonii industriali ai Germaniei naziste, ea fiind unul dintre partenerii industriali ai lui Sanofi-Aventis şi ai Societatii Merck.

Această întreprindere a preluat cea mai mare parte din rămăşiţele economiei naziste, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Cifra de afaceri a Societăţii Merck a scăzut puternic anul trecut, când ea a fost nevoită să-şi retragă de pe piaţă unul dintre medicamentele sale împotriva artritei, care s-a dovedit extrem de nociv, numit VIOXX, care a avut efecte devastatoare asupra acelora care şi l-au administrat.

Firma farmaceutică Merck este de asemenea "celebră", într-un mod trist, mai ales din cauza producerii primului vaccin contra hepatitei B, care ulterior s-a descoperit că este responsabil de declanşarea unei mari epidemii SIDA. Acest aspect cutremurator este conform cu rapoartele ştiinţifice pe care deja le-am publicat într-una dintre cărţile mele.

În cursul lunilor ce au urmat atacului de la 11 septembrie în Statele Unite, am reuşit în final să demonstrez că scrisorile care conţineau virusul anthraxului proveneau de fapt de la întreprinderile care produc arme bacteriologice, care încheiaseră contracte cu CIA şi care aveau de asemenea anumite legături cu serviciile secrete engleze, cât şi cu aceeaşi societate farmaceutică anglo-americană care a fost deja amintita de noi anterior.

Acele scrisori care conţineau în ele virusul anthraxului au provocat în întreaga Americă o imensă stare de groază faţă de terorismul bacteriologic, spre mai marele profit al fabricanţilor de vaccinuri şi de produse farmaceutice, aceiaşi care sunt asociate astăzi tuturor celor care profitaăcu o imensă neruşinare de pe urma epidemiei de gripă aviară.

Confruntaţi cu astfel de stări de teroare care le sunt induse în mod artificial (prin intermediul campaniilor de presă şi televiziune) pentru a fi manipulaţi, majoritatea oamenilor nu ezită să renunţe la drepturile lor civile şi la libertăţile lor proprii. În America, votarea scandaloasei legi referitoare la aşa-zisa securitate naţionala (Home Security Act) cât şi a unei legi similare în Canada, sunt exemple clasice ale acestei stări de derivă sociala şi ale acestei manipulări care este realizată în secret de francmasoni la scara mare pentru a conduce la o legislaţie forţată...

Despre autor:

Dr. Leonard Horowitz este un faimos expert internaţional în materie de sănătate publică, ştiinţe ale comportamentului, noi maladii şi terorism bacteriologic. Licenţiat la Harvard, el este membru al echipei de cercetători ai acestei Universităţi.

El este cunoscut pentru mai multe cărţi, dintre care una este deja best-seller. Titlul ei este: "Virusuri emergente, SIDA şi Ebola ? boli accidentale sau intenţionate?". Această carte a permis deschiderea unei anchete oficiale în Statele Unite pentru verificarea adevărurilor zguduitoare pe care ea le conţine. Lucrările sale referitoare la riscurile grave care sunt asociate vaccinărilor au determinat deja cel puţin trei state din Lumea a Treia să-şi modifice politicile în ceea ce priveşte vaccinarea. El a avut ocazia să depună o mărturie memorabilă în faţa Senatului Statelor Unite cu privire la crearea virusului SIDA în laborator la ordinele francmasoneriei mondiale.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=213

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la www.yogaesoteric.net

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Inversarea polilor magnetici ai Soarelui
La sfârşitul unui ciclu de 11 ani (cu aproximaţie), Soarele nostru trece printr-un proces remarcabil de inversare a polilor săi magnetici: polul care a fost negativ devine polul pozitiv, şi invers.
nota 9.67 din 1339 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting