Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cea mai dulce otravă

Cea mai dulce otravă

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 01.06.2009
Citit de: 1728 ori
Conţine: 867 cuvinte
10.00
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=223

Zahărul rafinat (alb) - cea mai dulce otravă

de William Dufty

O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur.

De ce zahărul este toxic pentru corp?

În 1957, dr. William Coda Martin a încercat să răspundă la întrebarea "În ce condiţii alimentul este otravă?". El a definit otrava: "medical - orice substanţă care este introdusă în corp, ingerată sau dezvoltată în corp, care determină sau poate cauza boală; fizic - orice substanţă care inhibă (blochează) activitatea unui catalizator (acesta fiind o substanţă prezentă în catitate mică ce activează o reacţie - de exemplu enzimele)". Dicţionarul oferă o şi mai largă definiţie, şi anume "acela de a exercita o influenţă vătămătoare, sau de a perverti".

Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale. Corpul nu poate folosi această substanţă chimică în lipsa factorilor vitali (enzime, vitamine, minerale - de origine organică, vie).

Natura a făcut ca în fiecare plantă aceste elemente vitale să fie prezente în cantităţi suficiente pentru a ajuta la metabolizarea (asimilarea) formelor de zaharuri prezente în acea plantă. De aceea, lipsa acestor enzime determină insuficienta asimilare a respectivelor zaharuri. Astfel se formează acid piruvic şi alte substanţe anormale din grupa zaharurilor (cele cu 5 atomi de carbon).

Acidul piruvic nu se elimină total şi se acumulează la nivelul creierului şi al sistemului nervos, iar zaharurile anormale ajung în celulele roşii din sânge. Aceşti metaboliţi toxici deranjează procesul de respiraţie al celulelor, astfel că acestea nu reuşesc să obţină suficient oxigen pentru a funcţiona normal. Ca urmare, ele mor. Aşa apar bolile degenerative.

Zahărul alb este mortal pentru oameni pentru că nu aduce decât calorii "goale", după cum se exprimă nutriţioniştii. Lipseşte paleta de enzime, minerale şi vitamine naturale organice care s-au pierdut în procesul de rafinare a zahărului. Mai mult, consumul zahărului este mai rău decât dacă nu s-ar consuma nimic, pentru că goleşte corpul de aceste enzime, vitamine şi minerale care sunt cheia metabolizării zaharurilor, dar sunt necesare şi în procesele de eliminare a componenţilor toxici paraziţi.

Corpul uman este atât de "obsedat" de echilibrul substanţelor din el, încât "forţează" păstrarea acestui echilibru prin consumarea rezervelor normale de enzime, vitamine şi minerale organice, prezente în corp (de exemplu calciu este luat din oase).

Zahărul pur, consumat zilnic, provoacă şi menţine o stare super-acidă în corp, astfel că din ce în ce mai multe minerale sunt extrase din depozitele sistemului osos pentru a "forţa" metabolizarea zahărului, în final ajungându-se la decalcifieri osoase şi carierea dinţilor.

Zahărul alb afectează însă fiecare organ din corp. La început, zahărul este depozitat în ficat sub forma glicogenului. Dar, capacitatea ficatului fiind limitată, consumul zilnic de zahăr alb duce la umflarea ficatului ca un balon. Atunci când ficatul este plin până la refuz, surplusul de glicogen se întoarce în sânge sub formă de acizi graşi care ajung în fiecare zonă a corpului şi se depun în cele mai inactive părti: abdomen, şolduri, piept.

Dar, când aceste zone sunt pline, acizii graşi ajung să fie depozitaţi şi în zonele active ale corpului, cum sunt inima şi rinichii, care încep să-şi reducă din activitate. Astfel că întregul corp are de suferit din acestă cauză: creşte tensiunea arterială, sistemul nervos parasimpatic este afectat. Organele care sunt guvernate de acesta (cum este creierul mic) devin inactive sau paralizate.

Sistemul circulator şi limfatic au de suferit, iar calitatea celulelor roşii scade. Apare astfel o abundenţă anormală de celule albe iar procesul de anabolizare, de creare a celulelor, scade. Puterea de imunizare (luptă împotriva factorilor agresivi) şi de toleranţă a corpului se reduce dramatic, astfel că cele mai normale situaţii (frig, caniculă, microbi, ţânţari) provoacă stări grave.

Zahărul alb excesiv are un efect devastator asupra creierului. Secretul unei funcţionări optime a creierului este acidul glutamic, o componentă vitală prezentă în foarte multe vegetale. Vitaminele din grupa B ajută la divizarea acestui acid în componente complementare (antagonice) care asigură funcţia de control a activităţii creierului.

Vitaminele B sunt fabricate şi de bacteriile simbiotice aflate în intestine. Când apare zahărul rafinat, aceste bacterii mor, astfel că "fabrica" internă de vitamine B produce mult mai puţin decât ar fi necesar corpului.

În anul 1793, un vas plin cu o încărcătură de zahăr a pierdut controlul şi plutea în derivă. Cei 5 marinari au supravieţuit hrănindu-se 9 zile doar cu zahăr şi rom. Când au fost salvaţi, se aflau într-o stare aproape de leşin. Fiziologul francez Magendie a fost inspirat de acest incident şi a realizat o serie de experimente cu animale, ale caror rezultate le-a prezentat în 1816.

El a hrănit câţiva câini numai cu zahăr, ulei de măsline şi apă. Toţi câinii au murit. Ca dietă zilnică, zahărul este mai rău decât nimic. Adică, un consum simplu de apă menţine corpul în viaţă mult mai mult timp decât dacă s-ar fi consumat zahăr.

Experimentul francezului Magendie a avut şi o altă urmare. Industria zahărului s-a auto-sesizat şi a înţeles pericolele cercetării ştiinţifice independente. Din acea zi, industria zahărului a investit milioane de dolari în "cercetare ştiinţifică" sponsorizată. Au fost angajate cele mai mari nume care puteau fi cumparăte cu bani, cu scopul că se va "produce" o demonstraţie (pseudo-ştiinţifică) care să laude zahărul.

[continuare în partea a doua]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=223

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol din Nexus Magazine

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (23a)
Multe dintre civilizaţiile ce fac parte din Federaţia Galactică a Luminii există într-o dimensiune superioară a realităţii, în special 5D, dar există şi membri ce aparţin densităţilor 3D (fizică) şi 4D (eterică).
nota 9.79 din 2003 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting