Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Revoluţie în cunoaştere (3)

Revoluţie în cunoaştere (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 01.06.2009
Citit de: 692 ori
Conţine: 1490 cuvinte
9.85
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=228

[continuare din partea a doua]

Comentarii:

- Interesant articol, minunată teorie, câteva nelamuriri...

Mi-a placut foarte mult articolul. Cel mai bine este că sunt oferite multe exemple şi argumente care să-i ofere credibilitate şi să-i faciliteze oricărui cititor înţelegerea fenomenului. Exemplele referitoare la şoareci şi maimuţe m-au convins parţial. Adică, aş mai dori nişte lămuriri.

Aţi afirmat că surprinzător, comportamentul sau mai exact obişnuinţa de a spăla fructele în apă de către maimuţe a fost învătat foarte repede de către generaţii de maimuţe, puţine în 30 de ani de observări, şi mai mult decât atât, s-a transmis şi în alte ţări, locuri, la alte maimuţe, care bineînţeles au deprins acelaşi obicei, fără a fi intrat în contact cu maimuţele ce ştiau lucrul asta, ci prin aceste câmpuri morfice.

Hm...aici e nelămurirea mea. De ce trebuie ca maimuţele din alte locuri să fi învăţat spălatul fructelor prin aceste câmpuri morfice de la maimuţele iniţiale? Poate că şi ele şi-au dat seama că numai aşa pot mânca fructe curate?

Sau, de exemplu, de unde se ştie în mod clar că nu au învăţat de la maimuţele iniţiale lucrul ăsta, adică de unde se ştie că nu au intrat în contact cu această deprindere în mod direct de la alte maimuţe sau poate au aflat de la alte surse? Încă, mărturisesc, mi se pare puţin incredibil faptul că să zicem maimuţele b (cele care au învăţat asta şi erau altundeva) au conştientizat brusc printr-o revelaţie sau mă rog printr-o influenţă a câmpurilor morfice această deprindere.

Asta ar putea explica şi că copiii nu ar mai trebui învăţaţi anumite lucruri pentru că în cele din urmă, le vor învăţa siguri datorită existentei acestor câmpuri morfice. Magie sau nu, cine ştie, însă e foarte greu de crezut.

Şi încă o nelămurire. Se spune că oamenii dinainte erau mult mai dezvoltaţi şi capabili din punct de vedere intelectual şi spiritual. Aveau puteri pe care noi nu le mai avem azi. Telepatie, memorie fantastică etc. Oare noi acum suntem mai profesionişti decât ei datorită acestor câmpuri morfice?

Nu mai există aceste lucruri astăzi. E perfect adevărat că se poate acţiona asupra organizmelor vii (nu şi asupra lucrurilor, eu sincer nu cred că fiecare obiect are conştiinţă) transmiţând o vibraţie, un val de energie benefică chiar de la distanţă. Însă de aici până la a crede că prin dorinţe şi gânduri ne trasăm inconştient destinul, e puţin cam mult. La fel şi faptul că destinul nostru e ghidat şi desenat de ceea ce numim karma, bagaj anterior. Unde e liberul arbitru? Mai există, şi în ce fel dacă da? Multumesc, şi felicitări pentru articol!

- Întrebarile sunt foarte bine puse şi am să urmaresc să le dau nişte răspunsuri cât mai complete:

În legătură cu experimentul de pe insula Koshima, 30 de ani a fost durata integrală a cercetării, timp în care s-au făcut şi alte studii. Maimuţele au învăţat să spele fructele pe durata a aproximativ 6 ani. În cazul câmpurilor morfice nu trebuie neapărat să se transmită informaţia de la o generaţie la alta, ci este posibil ca ele să acţioneze şi în cadrul aceleiaşi generaţii.

Conteaza doar intensitatea lor ca efectele să fie vizibile. Este ca în cazul unei bombe atomice, în care pentru a se declanşa reacţia nucleară trebuie să existe o anumită masă de combustibil nuclear, numita "masă critică". Dacă exista mai puţin combustibil decât această "masă critică", atunci reacţiile nucleare nu vor putea să se produca în lanţ.

Putem admite că într-una sau două zone (insule) au existat transmiteri de informaţie de la maimuţă la maimuţă, dar nu prea este probabil ca într-un timp foarte scurt multe insule înconjurătoare plus colonia de bază de pe continent să fi fost vizitate de maimuţele de pe Koshima, mai ales că acestea erau ţinute sub supraveghere. Acest aspect apare mai clar în cazul experimentului cu şoricei. E practic imposibil ca un şoricel de la Harvard să fi ajuns la Edimburgh şi să-i înveţe pe ceilalţi despre labirintul respectiv. Deci în acest caz trebuie să ne gândim la alte metode de transmisie.

Într-adevăr, în privinţa copiilor umani, există tot felul de idei că generaţiile actuale învaţă mai prost decât cele trecute, calitatea învăţământului decade, etc. Aici trebuie însă ţinut cont de faptul că nu întotdeauna notele de la şcoală reflectă nivelul intelectual al elevului sau capacitatea lui de a asimila ceva.

Discuţia e mai complicată şi ar trebui să ţină cont de cât de mult sunt interesaţi copii moderni de ce se predă la şcoală, calitatea învăţământului şi a materiei predate, etc. Pe de altă parte copii moderni de la vârste mici sunt foarte buni în tot felul de domenii în care mulţi dintre adulţi nu sunt nici măcar începători, gen calculatoare, electronică şi telecomunicaţii, etc.

Dacă teoria că generaţiile moderne ar fi mai proaste decât cele anterioare este adevărată, atunci adulţii ar fi trebuit să poată manevra mult mai uşor un calculator sau un telefon mobil decât un copil, sau cel puţin să se obişnuiască mult mai repede cu ele. Realitatea este însă inversă şi de fapt valideaza TM. Într-adevăr, după unele teorii, în trecutul îndepartat al Pământului au existat anumite civilizaţii mult mai avansate decat cea actuală, dar nu despre ele vorbim acum.

Câmpurile morfice nu au o conştiinţă asociată, deci nu constituie ceea ce s-ar putea numi "suflet". Ele reprezintă mai degraba un fel de matriţe care generează anumite forme sau comportamente sau, ca în exemplul cu pământul şi apa, acele şanţuri care s-au format în timp şi prin care apa s-a "obişnuit" să curgă.

Deci ele se aplică oricaror aspecte din Creaţie, nu doar fiinţelor vii. Aici trebuie ţinut cont doar de următorul aspect: cu cât ceva este repetat de mai multe ori, un timp mai îndelungat şi de mai multe fiinţe, cu atât câmpul morfic generat va fi mai intens şi mai extins.

Problema liberului arbitru şi a destinului este mult mai complicată şi cuprinde şi alte aspecte, pe lângă cele morfogenetice. Din start trebuie spus că în Creaţie nu există nicăieri libertate absolută, nici măcar de conştiinţă. Prin inducţie asta ar însemna că nici măcar Dumnezeu nu ar putea să comande conştiinţei, chiar dacă ar vrea să o facă, ceea ce nu este adevărat. Deci există anumite legi pe care trebuie să le respectăm.

De exemplu, dacă băgăm degetul în foc avem toate şansele să ne ardem, fie că vrem sau că nu vrem. Sau fiecare va trebui să moară fizic la un moment dat, fie că vrea fie că nu vrea. Câmpurile morfice în destinul nostru intervin sub forma unor obişnuinţe atât individuale cât şi colective, care ne fac să acţionăm într-un anumit fel, deci ne structurează o parte din acţiuni.

În funcţie de puterea acestor câmpuri, de unele putem trece foarte uşor, la altele ne trebuie o anumită voinţă, iar la altele foarte puternice nu prea avem ce face prin mijloace umane obişnuite. Un exemplu: dacă cineva fumează de mai multă vreme, şi-a creat deja o obişnuinţă destul de puternică în acest sens, ceea ce se traduce şi printr-un câmp morfic asociat.

În acest CM intră toate aspectele care sunt legate de actul de a fuma: mişcările mâinilor, senzaţia pe care o produce ţigara în plămâni şi în gură, timpul în care fumează, atenţia pe care o acordă actului de a fuma, etc.

Să presupunem că la un moment dat acel om şi-a dat seama de efectele nocive ale fumatului şi doreşte să se lase. El va avea de luptat şi cu dependenţa psiho-fizică pe care şi-a creat-o, dar şi cu câmpul morfogenetic asociat fumatului.

Unii vor avea voinţa necesară să se lase, deci au putut să-şi modeleze în bine destinul mai negativ care era legat de menţinerea fumatului, alţii nu au voinţa necesară să facă asta şi deci liberul lor arbitru nu este suficient de puternic. În acest din urmă caz obişnuinţa negativă practic se transformă într-o parte a destinului lor.

Un alt exemplu ar fi dacă cineva se îndrăgosteşte de o fiinţă care face parte din altă clasă socială, relaţie cu care părinţii nu sunt de acord. În acest caz putem spune că există nişte câmpuri morfice (obişnuinţele sociale) destul de puternice care îi condiţionează primei persoane necesitatea de a se însura doar cu fiinte din aceaşi clasă socială şi deci în destinul ei există o tendinţă puternică în acest sens. Unele persoane vor avea voinţa necesară să facă aşa cum le spune inima şi deci să fie mai puternice decât acele obisnuinţe sociale, pe când altele vor ceda şi vor renunţa la relaţia respectivă.

Conform celor de mai sus destinul reprezintă de fapt o sumă de tendinţe pe care diverse câmpuri morfice o imprimă individului, tendinţe care pot fi atât exterioare cât şi interioare.

Pentru a transforma aceste tendinţe în bine, nu este necesar doar să avem puterea de alegere, ci şi voinţa şi capacitatea de acţiune necesare. Dacă aceste condiţii sunt îndeplinite atunci putem, prin diverse metode, să generăm alte câmpuri morfice mai favorabile nouă, care să le anuleze pe cele vechi şi care să ne structureze viaţa într-un fel mai benefic.

Articol şi comentarii preluate de AIM de la Kambox.net



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=228

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la Kambox.net

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 4.000 vizite
Motivul real al prezenţei reptilienilor - catastrofa a fost evitată
O perspectivă galactică asupra motivului real al prezenţei aici a reptilienilor şi pe alte 20 de planete, dintre care două sunt foarte asemănătoare cu Terra
nota 9.75 din 4668 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting