Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Profetul din Balcani (2)

Profetul din Balcani (2)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 1298 ori
Conţine: 1132 cuvinte
9.83
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=252


[continuare din prima parte]

"Cel care stă pe tronul regatului va fi ucis. Va lăsa văduvă şi orfani. O rudă îi va urma la tron, va încerca să să domnească cu înţelepciune şi va avea grijă de copii celui ucis. Insă poporul nu-l iubeşte şi va fi dat jos de pe tron şi întemniţat de soldaţi, însă viaţa-i va fi salvată de regele şi regina Engliterei.

Pe tron va urca fiul regelui ucis, dar va domni numai câteva zile. Tânărul rege va fi dus de soldaţi peste mări pentru că ţara va fi invadată de o armată străină. Toată Europa va ajunge sub domnia crucii cu braţe îndoite". (La 9 octombrie 1934, un terorist macedonean îl asasinează pe regele Alexandru aflat în vizită în Franţa. Fiul regelui ucis, Petar al II-lea, devine rege al Jugoslaviei. Consiliul Regent este condus de vărul regelui ucis, prinţul Pavle Karageorgevici, care însă este arestat şi exilat în Anglia. In 1939 izbucneşte al Doilea Război Mondial. In aprilie 1941, Iugoslavia este invadată de armata germană, însă tânărul rege şi guvernul reuşesc să părăsească ţara la timp. Cea mai mare parte a Europei cade sub ocupaţia nazistă.)

"La început, Rusia nu vrea război, însă după ce este atacată, loveşte şi ea. Pe tronul Rusiei se află un ţar roşu." (După ce armata nazistă a declanşat cel de al Doilea Război Mondial, Uniunea Sovietică şi-a păstrat neutralitatea. Când, la 22 iunie 1941 peste 3 milioane de soldaţi germani invadează URSS, Armata Roşie ripostează sub conducerea lui Iosif Stalin.)

"Iată,vor apărea oameni cu stele pe frunte. Ei vor stăpâni Uzice şi locurile din preajmă precis 73 de zile dar, alungaţi de duşmanii lor, vor fugi peste râul Drina. Astea sunt vremuri de foamete şi nenorocire. Sârbii se vor bate şi măcelări între ei. Un om cu ochi albaştri călare pe un cal alb va veni în mijlocul poporului nostru."

"O stea îi va străluci pe frunte. Duşmanul îl va urmări prin toată ţara, prin păduri, peste râuri şi pe mare, dar fără folos. Acel om va strânge o armată puternică şi va elibera Belgradul de sub ocupaţie, va goni duşmanul din ţară, iar regatul nostru va fi mai mare ca niciodată."

"Rusia va face prietenie cu celelalte imperii de peste mări, vor înfrânge crucea îndoită şi vor elibera toate popoarele din Europa de sub robie." (Partidul Comunist din Iugoslavia condus de croatul Iosip Broz Tito ? omul cu ochi albaştri călare pe un cal alb - începe războiul de partizani împotriva germanilor, italienilor şi naţionaliştilor extremişti sârbi şi croaţi. Simbolul Partidului Comunist era o stea roşie purtată pe caschete. Primul teritoriu eliberat a fost regiunea din jurul oraşului Uzice unde partizanii au rezistat 73 de zile fiind siliţi să se retragă peste râul Drina în Bosnia. Războiul de gherilă izbucneşte în toată Iugoslavia. In mai 1945, trupele germane sunt înfrânte de către alianţa dintre SUA, UK şi URSS, iar până la sfârşitul anului 1945, Iugoslavia este unită. Tito intră în Belgrad pe un cal alb şi se instalează în palatul regal. Se naşte Iugoslavia comunistă care anexează teritorii de la ţara vecină, Italia.)

Spre deosebire de notările anterioare, în jurnalul preotului Zaharici conversaţiile sale cu Mitar Tarabici sunt prezentate la persoana întâia. (Reamintim cititorilor faptul că Mitar Tarabici a murit în 1899!)

"Mitar mi-a mai povestit că omul cu ochi albaştri şi stea pe frunte va rupe lunga prietenie cu fraţii noştri creştini ortodocşi, ruşii. Şi pentru că nu le va fi recunoscător pentru că se afla pe tronul ţării noastre, o mare ură se va isca între noi şi ruşi. Amândouă popoarele vor vărsa sânge din această pricină. Rănile se vor vindeca repede şi vom fi iarăşi prieteni cu ruşii, dar nu din inimă, ci numai de ochii lumii."

(În 1948, Tito refuză să accepte ordine de la liderul sovietic Stalin ? omul care l-a format politic în anii 20' şi l-a trimis în Iugoslavia pentru a organiza un partid comunist. URSS îl denunţă pe Tito acuzându-l de abateri majore de la politica comunistă "ortodoxă". Tito îi elimină pe acei membri ai partidului său care s-au opus ruperii relaţiilor cu PCUS. După moartea lui Stalin în 1953, relaţiile cordiale sunt reluate. Relaţiile bune dintre Iugoslavia şi ţările capitaliste au generat neîncredere din partea URSS.)

"Serbia o va duce cel mai bine atâta timp cât va fi la putere omul cu ochii albaştri călare pe cal alb, cel care va aduce în Serbia un fel de nouă religie. El va urca pe tronul nostru, va fi puternic şi sănătos şi va trăi o viaţă lungă până aproape de 100 de ani. Ii va plăcea mult vânătoarea şi, într-o zi, pe când va fi la vânătoare va cădea de pe cal şi-şi va pierde un picior. De la acea rană va muri şi nu de bătrâneţe."

(Conducerea lui Tito a adus în Iugoslavia comunism şi prosperitate economică. Tito a trăit 87 de ani /1892-1980/. Nu a avut nici un accident însă era pasionat de călărie şi vânătoare. Cauza reală a decesului a fost diabetul, iar o rană la picior a necesitat amputarea.)

Prezentăm, în continuare, o serie de profeţii referitoare la viitorul proxim şi mai îndepărtat al omenirii pe care Mitar Tarabici le-a povestit naşului său preotul Zaharia Zaharici, cel care le-a consemnat pentru posteritate:

"Vezi, naşule părinte, când, după cel de al Doilea Mare Război, lumea va începe să trăiască în pace şi belşug toate acestea vor fi doar o amăgire pentru că mulţi îl vor uita pe Dumnezeu şi vor preamări doar omeneasca lor deşteptăciune.. Şi, mai ştii naşule părinte, ce înseamnă deşteptăciunea omului faţă de puterea şi înţelepciunea lui Dumnezeu? Nici măcar cât o picătură în ocean."

"Oamenii vor plăsmui o cutie cu un soi de maşinărie cu poze mişcătoare, însă ei nu vor fi în stare să vorbească cu mine care voi fi mort pe atunci, chiar dacă această maşinărie cu poze va fi mai aproape de cealaltă lume. Cu aşa o maşinărie omul va putea să vadă tot ce se întâmplă oriunde în lume."

"Oamenii vor găuri pământul în adâncuri şi vor scoate aur, care le va da lumină, iuţeală şi putere, iar pământul va plânge pentru că va fi secătuit şi din pricina acestor răni deschise. In loc să trudească pe câmp, oamenii vor face găuri în tot locul, în locuri bune dar şi în locuri rele. Cu toate acestea, adevărata putere se va afla pretutindeni în jurul oamenilor fără să le poată spune "Veniţi de mă luaţi; nu vedeţi că sunt aici, pretutindeni jurul vostru?" Abia după ce multe primăveri se vor fi petrecut, oamenii îşi vor aminti de această putere adevărată şi atunci îşi vor da seama cât de proşti au fost săpând toate acele găuri în pământ."

(Aurul negru ? petrolul - este aurul de care vorbeşte Mitar Tarabici. Experţii în petrol au estimat că până în 2050 rezervele mondiale vor fi epuizate).

[continuare în partea a treia]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=252

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 2000 vizite
Islanda arestează bancherii vinovati de criză
Islandezii au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, au pus bazele unei Constituţii corecte şi au arestat bancherii... iată că se poate!
nota 9.98 din 3414 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting