Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Războiul împotriva lui Băsescu (3)

Războiul împotriva lui Băsescu (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 558 ori
Conţine: 1035 cuvinte
9.67
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=267

[continuare din partea a doua]

Aceste întâlniri prezentau un mare potenţial pentru dezvoltarea francmasoneriei Ruse. Printre participanţii ruşi la aceste întâlniri au fost şi Alexei Kosmarov, Prim Mare Comandor, Consiliul Suprem al Rusiei; George Dergachev, Locotenent Mare Comandor; Alexandr Kondiakov, Mare Ministru de Stat.

Imediat după aşezarea sa într-o postură de vârf în cadrul francmasoneriei, Kondiakov a vizitat România, în 2003, pentru a sprijini candidatura lui Eugen Ovidiu Chirovici în funcţia de lider al francmasonilor români din Marea Lojă Naţională din România.

La întâlnirea cu liderii Marii Loje Masonice din România, Kondiakov a declarat: "Sarcina noastră principală o reprezintă crearea noii elite a Rusiei". "Aprinderea luminii" la Bucureşti de către Kondiakov a însemnat, nu doar la nivel ritualic, subordonarea faţă de Loja Rusiei.

Filiera din România

Chirovici a fost ministru în cabinetul Năstase, iar în 2004 a trecut de partea lui Voiculescu. Marele Trezorier francmason, Ion Tanasie, este una dintre figurile de vârf prinse în organigrama ROMPETROL. Mihaela Chirovici, soţia Marelui Maestru al Marii Loje Naţionale din România, Eugen Ovidiu Chirovici, este director financiar în holdingul patronat de Dinu Patriciu. ROMPETROL este conectat puternic la sfera de interese ruseşti.

În vara anului 2006 (iunie) Kondiakov, Marele Secretar al Marii Loje Naţionale a Rusiei a revenit în România, unde s-a întâlnit cu Eugen Ovidiu Chirovici şi Călin Popescu Tăriceanu. La întâlnirea recentă dintre rus şi premierul Tăriceanu, acestuia i s-a făgăduit sprijin economic (energie, gaze) din partea Rusiei. Nu s-a precizat care va fi preţul şi cine îl va plăti.

Miza militară

Este necesară lărgirea cadrului de analiză pentru a aşeza în contextul potrivit împrejurările ultimelor evenimente. Miza actuală politică are şi componente militare, strategice, de mare importanţă, deoarece bazele americane vor închide linia istmului ponto-baltic şi vor realiza o "împresurare" sau mai degrabă o "îndiguire" a Avanpostului rusesc.

România va deveni un fel de portavion fix de pe care vor putea fi lansate atacuri pe o rază care se întinde de la Caucaz până la munţii Iranului. La proiectele şi mizele de tip militar, comanda "ostilităţilor" este preluată nemijlocit de structurile aferente. Mai exact, de o bună bucată de timp serviciile militare ruseşti sunt cele care "lucrează" prioritar zona noastră.

De altfel, GRU a avut o inserţie mult mai puternică decât KGB în spaţiul românesc. Un mare număr de cadre de comandă ale Armatei au fost recrutate în perioada anilor '60 în timpul stagiilor de pregătire la Academiile sovietice. Aceste cadre au condus mari unităţi şi au avut în legătură un numar important de ofiţeri din sistem. Ulterior, în anii '80, structura informativă şi a agenţilor de influenţă s-a îmbogăţit prin preluarea "disidenţilor", "creşterea" acestora şi plasarea lor în spaţiul politic, după 1989.

Cadre trădătoare în servicii

După Revoluţie şi serviciile româneşti au avut parte de o adevărată inflaţie de cadre provenite din Armată care au fost rotite în aproape toate instituţiile de informaţii. Ceea ce puţină lume a observat în primul interviu acordat de la începerea campaniei de către preşedintele Băsescu este referinţa la cei 28 de generali din SRI daţi afară. Şi mai mulţi au fost eliminaţi din SIE şi MApN.

Un număr important de ofiţeri superiori din sistemul militar şi de informaţii au trebuit să plece deoarece nu corespundeau standardelor NATO şi mai ales celor americane. La comanda instituţiilor s-au perindat ofiţeri cunoscuţi de către serviciile vestice pentru legături mai mult sau mai puţin apropiate cu ofiţeri ai serviciilor speciale estice.

Americanii i-au cerut afară pe cei care au mai rămas în sistem. Până în august anul acesta (2007) vor "zbura" toţi cei care au mai rămas în servicii şi care provin din vechea gardă. Cei care au înlocuit însă Vechea Gardă din Armată şi DSS, actualii şefi de secţii, birouri, etc. au fost recrutaţi, crescuţi şi plasaţi în posturi de control de către "epuraţi".

Războiul nevăzut sub Constantinescu şi Băsescu

Se desfăşoara chiar acum un episod din lupta geopolitică de la frontiera NATO cu CSI-ul şi Rusia, episod care cuprinde şi confruntarea pe "ramură", în cazul de faţă pe "frontul nevăzut". Americanii nu-şi pot permite plasarea bazelor militare şi aducerea ofiţerilor şi a soldaţilor americani într-un mediu nesecurizat. Marea Curăţenie a început imediat după ce Băsescu a ocupat Cotroceniul.

Americanii s-au fript o dată cu Constantinescu, cel care s-a plâns că a fost izgonit de la Cotroceni de Conjuraţia Securiştilor "care l-au învins". O bună parte dintre aceste cadre au fost avansate şi protejate chiar de către Emil Constantinescu. Una dintre cele mai proeminente figuri - totodată un caz scandalos - a fost cea a generalului Gheorghe Aghachi Carp, cel cu care s-a afişat Kondiakov înainte de a trece şi pe la ceilalţi amici ai Rusiei din Guvernul Romaniei şi de la PSD.

"Corbii" KGB şi GRU

În anul 1986, maiorul Gheorghe Carp era comandatul Regimentului 2 Mecanizat din Bucureşti şi era cunoscut pentru foarte bunele sale referinţe (şi relaţii) pe linie de Partid. Gheorghe Carp a fost aghiotant al secretarului C.C. al P.C.R., Ion Coman, iar soţia sa era ofiţer de securitate.

Contraspionajul militar îl avea în atenţie pe Carp, şi numele său a fost vehiculat în dosarul "Corbii" (în Dosarul "Corbii" au fost lucraţi generalii Ion Ioniţă, Nicolae Militaru, Stefan Kostyal, Dumitru Pletosu - legăturile acestuia de la Direcţia Generală a Înzestrării Armatei, generalii Vasile Ionel, Atanasie Stănculescu şi Nicolae Spiroiu, au fost lucrate selectiv sau folosite informativ - Cico Dumitrescu, Gheorghe Logofătu, Constantin Şerb, de la grăniceri, şi legăturile lor politice din activul P.C.R. - Virgil Măgureanu şi Ion Iliescu.

După 1989, în timpul lui Iliescu, generalul-maior Gheorghe Carp a ocupat funcţia de consilier prezidenţial detaşat de la Ministerul de Interne la Preşedinţia României. După 1994, Carp este evacuat de la preşedinţie şi ocupă un deceniu poziţii importante în cadrul Ministerului de Interne, mai ales în guvernarea Constantinescu-CDR. Generalul Carp, Dumitru Iliescu, fost şef la SPP şi actualul General-locotenent Ionel Marin, adjunct al directorului SRI, lucrau cu toţii în Armată şi au fost implicaţi în dosarul cercetării penale a represiunii din 1989.

Ionel Marin, subordonatul lui Carp şi cercetaş diversionist la bază, a devenit secund al grănicerului Radu Timofte, la SRI. Ionel Marin a fost căpitan în Regimentul 2 Mecanizat Bucureşti şi în această calitate a participat la misiunea de represiune. Ionel Marin a fost numit adjunct al Directorului SRI la data de 16 iulie 2001, prin Decretul numărul 624, semnat de Ion Iliescu.

[continuare în partea a patra]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=267

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la armaghedon-oligarhie.8m.net

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
"In PC we trust..." / "... Avem incredere in Calculator"
Ai incredere in computerul tau? in Smartphone-ul tau? In tableta ta? Esti increzator in discretia lor? Sau, altfel intrebat: ai citit Orwell? Sau, se poate chiar si mai rau? Ai citit "Revelatia 13 : 14" ?
nota 10.00 din 1335 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting