Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Războiul împotriva lui Băsescu (5)

Războiul împotriva lui Băsescu (5)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 621 ori
Conţine: 1017 cuvinte
9.83
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=269

[continuare din partea a patra]

Firul roşu şi frontul din umbră

Am făcut un excurs oarecum aleatoriu, pornind de la întalnirea dintre ofiţerul rus şi generalul Carp punctând câteva nume şi cazuri tocmai deoarece există un fir roşu care îi uneşte pe toţi cei pomeniţi mai sus. Aceşti ofiţeri cu poziţii extrem de puternice, vreme de aproape două decenii, sunt pe de o parte oameni foarte bogaţi, pe de altă parte sunt cunoscuţi pentru "atingeri" cu capitalul rusesc.

O parte dintre aceştia sunt sub ancheta Parchetului Militar. Pedepse grele i-ar aştepta dacă s-ar ajunge să fie finalizate dosarele. Aceste personaje şi reţeaua lor de suport alcătuiesc "frontul din umbră" care l-a adus pe Băsescu în pragul operaţiunii de anihilare. Se vorbeşte şi s-a vorbit deja de "lichidarea" politică a preşedintelui. Unii însă şi-ar dori mai mult.

Un mare număr de cadre, acoperite sau nu de "umbrele" francmasonice, cu dosare penale sau cu averea strânsă prin trădare, îşi văd primejduite şansele de acces la pârghiile de putere pe care le-au controlat atâta vreme.

Basescu le stă în cale. Când ofiţerii români, fie ei şi cadre superioare în rezervă, se întâlnesc cu ofiţerii unor alte Puteri şi discută despre politică, rezultatul nu poate fi decât unul spectaculos. Se dau mesaje şi se marchează poziţii de-o parte şi de alta a războiului invizibil, din spatele faţadei jocului politic.

Monarhia îngroapă România

Scoaterea, recent, de la naftalină, a spectralului Mihai I cu al său Duda şi ventilarea publică, dar şi "underground" a perspectivei unor alternative de tip monarhic, de către oamenii puterii, probează încă o dată controlul deplin al lui Dinu Patriciu asupra aparatului guvernamental. Într-un interviu recent acordat Corinei Drăgotescu, şeful ROMPETROL a afirmat că va vota pentru răsturnarea lui Băsescu "pentru ca sper să se facă cvorumul care să permita trecerea, în linişte, către o republică parlamentară sau poate către o monarhie".

Ieşirea la rampă a lui Patriciu este un semnal care confirmă încercările unor politicieni din PNL şi PSD în special de a-l contrabalansa pe Băsescu prin varianta reinstaurării Monarhiei. Răfuiala lui Patriciu cu Traian Băsescu, cel care şi-a permis să dea liber dosarelor de cercetare penală a celei mai mari fraude din istoria României - cazul ROMPETROL - se apropie de apogeu. Patriciu l-a comparat cu Lukaşenko - dictatorul bielorus şi l-a mai numit pe Băsescu "maimuţă", "gorilă", "cioban", "frână în calea progresului ţării".

Reţeaua Patriciu a Noii Orânduiri Oligarhice

Patriciu este un exponent ilustrativ, este expresia unei tipologii a oligarhiei româneşti. Apariţia sa recentă la rampă, cu un interviu în care a şocat opinia publică susţinând că Justiţia ar trebui să fie o afacere privată şi că reprezentanţii statului ar trebui să slujească oligarhia, arată conţinutul aproape patologic al reprezentărilor despre lume şi viaţă ale acestui reprezentant de frunte al cleptocraţiei.

CES - Cartelul Patronatelor şi sindicatelor pe mâna lui Patriciu

Lupta investitorilor autohtoni pentru menţinerea controlului economic la nivel naţional, în contextul integrării României în Uniunea Europeană, a dus la crearea unor coaliţii intre oamenii de afaceri, greu de imaginat în alte condiţii. Deşi lupta internă dintre patronatele din România nu trebuie neglijată, în următoarea perioadă, acestea intenţionează să se coalizeze, în cadrul Consiliului Economic şi Social (CES), "împotriva ingerinţelor nedorite ale investitorilor din Vest", după cum a afirmat public unul dintre membri.

Ideea constituirii unei grupări de afacerişti care să controleze mediul de afaceri la scară macro şi să negocieze cu Guvernul, are la origine ideile lui Arkadie Volski, un apropiat al lui George Păunescu. Volski a fost adus în România, în anii '90 şi i s-a pus la dispoziţie banca Unirea, care a devenit ulterior Nova Bank. Banca a devenit un culoar de manipulări financiare din şi dinspre spatiul CSI, iar Volski, devenit consilier al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a trecut între timp la cele veşnice.

Emulii săi, însă, au perseverat. La ora actuală, în România, există trei mari asociaţii patronale. Una este Alianţa Confederaţiilor Patronale din Romania (ACPR), al cărei preşedinte este omul de afaceri Dinu Patriciu. Entitatea condusă de acesta are ca membri asociaţii şi confederaţii patronale conduse, la rândul lor, de George Constantin Păunescu, Lucian Boghiu, Mihai Cârciog, şi, din umbră, de Dan Voiculescu şi Dan Ioan Popescu.

A doua este Uniunea Generală a Industriaşilor din România - 1903 (UGIR - 1903), iar a treia, Confederaţia Patronală a Industriilor din Romania (CONPIROM). Pe plan naţional, între cele trei asociaţii există o luptă pentru supremaţie în CES, însa ACPR se bucură de susţinerea Guvernului, prin relaţii de prietenie, de afaceri şi politice ale conducătorilor săi.

Miza CES-ului

Consiliul Economic şi Social este organul consultativ al Parlamentului şi Guvernului pe probleme sociale şi de muncă. Rolul membrilor săi este extrem de important pentru economia naţionala, ţinând cont de faptul că, prin legea sa de organizare, CES avizează proiecte de hotărâri şi de ordonanţe ale Guvernului, proiecte de lege ce urmează a fi prezentate Parlamentului, avizează proiecte de programe şi strategii economice la nivel naţional.

Concret, orice proiect privind un anume segment din economie, trece mai întâi pe la CES, care, după o analiză atentă, poate oferi aviz favorabil, sau poate bloca o iniţiativă legislativă. CES-ul reuneşte majoritatea patronatelor şi sindicatelor din România, din toate domeniile economiei naţionale. Din acest motiv, controlul total al unei asociaţii asupra CES este atât de contestată de ceilalţi membri ai instituţiei.

Figurile cheie: Patriciu, Voiculescu, Păunescu

În prezent, cele mai importante patronate care se bat pentru a obţine majoritatea celor 15 locuri destinate lor din CES-ul care urmează a se constitui sunt: ACPR, UGIR-1903 şi CONPIROM. Potrivit legii, CES-ul nu poate fi constituit decât prin consensul părţilor, în vreme ce, dacă o asociaţie membră detine 3/4 din numărul total de votanţi în cadrul instituţiei, are drept de VETO - adică are şi pâinea, şi cuţitul.

ACPR-ul lui Patriciu intenţionează să obţină 11 locuri în CES (deşi semnează doar patru contracte colective de muncă la nivel naţional), astfel că UGIR-1903 şi CONPIROM (care semnează împreuna 15 contracte) ar urma să primeasca doar două locuri. Celelalte două locuri ar urma să fie distribuite "altor organizaţii patronale" (cu două contracte semnate) care pot fi oricând "racolate" de ACPR. Dacă acest calcul se va materializa, asociaţia condusă de Dinu Patriciu ar avea rolul de judecător suprem în CES.

[continuare în partea a şasea]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=269

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la armaghedon-oligarhie.8m.net

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Peste 4.000 vizite
Motivul real al prezenţei reptilienilor - catastrofa a fost evitată
O perspectivă galactică asupra motivului real al prezenţei aici a reptilienilor şi pe alte 20 de planete, dintre care două sunt foarte asemănătoare cu Terra
nota 9.75 din 4668 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting