Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Războiul împotriva lui Băsescu (19)

Războiul împotriva lui Băsescu (19)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 650 ori
Conţine: 868 cuvinte
9.71
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=283

[continuare din partea a optsprezecea]

Horia Alexandrescu

A debutat în presă în '71, la Sportul şi încă mai debutează. În '77 s-a mutat la Scânteia iar in '89 a ajuns la secţia Sport a Tineretului Liber. Nu a avut nicio problemă cu regimul şi presa comunistă. Este locul unde l-a prins Revoluţia. Noua echipă de la Tineretul Liber l-a desemnat secretar general de redacţie. După 3 luni a înfiinţat Sport Star, un ziar care a eşuat.

În toamna lui '90, Adrian Sârbu l-a chemat să facă împreună Curierul Naţional. Au fost 6 jurnalişti cu câte 5 procente, iar ca manager şi administrator a fost chemat George Constantin Păunescu, care a primit 5%. În '92 toţi şi-au vândut acţiunile către Păunescu, în momentul în care Sârbu a dat semnalul, nemulţumit de rezultatele financiare.

După Curierul Naţional, Alexandrescu a pus bazele cotidianului Cronica Română şi săptămânalului Ţara. În final a îngropat cele două proiecte şi în ultimii ani a realizat cotidianul Independentul. Alexandrescu a devenit "celebru" pentru servilismul său onctuos şi este cunoscut drept principalul client al avioanelor prezidenţiale din ultimii 15 ani.

Deţine acţiuni în 5 companii legate de domeniul media, însă nu se bucură de acţionari tocmai respectabili. Cea mai veche firmă a sa este "Trustul de presă CROM", se ocupă cu editarea ziarelor, însă are ca acţionari majoritari două benzinării (M&M Oil din Cluj şi Cargo Company din Iaşi).

Mai mult decât atât, la acţionarul majoritar Cargo Company, 3 din cei 5 acţionari persoane fizice au apărut în materiale de presă ca infractori dovediţi cu condamnări penale în domeniul evaziunii fiscale.

O altă iniţiativă privată este Romanian Media, care se ocupă cu editarea cărţilor, şi unde acţionar este Cristian Burci, fost patron al Prima TV şi implicat în diverse scandaluri economice.

Horia Alexandrescu este membru în consiliul de administraţie al Grupului Editorilor şi Difuzorilor de Presă, unde este coleg cu alţi câţiva dinozauri ai presei româneşti. Apostrof Press şi Consulting Press sunt două srl-uri de familie, care au ca obiect de activitate editarea ziarelor.

Mihai Tatulici

A debutat în presă ca elev în 1966, la un ziar din judeţul Suceava. În '68 scria la revista Universităţii Al. Ioan Cuza, Alma Mater, unde a ajuns chiar şi redactor şef. În '70 ajunge la Viaţa Studenţească. În '71, după terminarea facultăţii, este pescuit de Nicolae Stoian la Viaţa Studenţească la secţiunea Reportaj.

Ajunge secretar general de redacţie în '79, dar este dat afară. Nu pentru frondă anticomunistă ci pentru că se află la al treilea divorţ. Pentru puţin timp scrie scenarii pentru studiourile Sahia, scrie cărţi şi colaborează la Radio. În '80 ajunge realizator la TVR, unde lucrează fără întrerupere până în '89. Face parte din cercurile "vesele" ale potentaţilor din cartierul Primăverii. Revoluţia îl prinde făcând emisiuni pentru tineret la TVR.

Are probleme deoarece era etichetat drept prietenul lui Nicu Ceauşescu. Depăşeşte acest gen de probleme, agresându-l pe Nicu Ceauşescu când acesta a fost adus, înjughiat, în studiourile Televiziunii, la "Revoluţie". Tatulici a rămas în istorie pentru aportul său special, aplicat, la megaescrocheria Caritas, slujind ca agent mediatic al patronului circuitului piramidal.

Tatulici pune bazele postului Tele 7 ABC de unde în '95 demisionează pentru a se muta la Pro TV. În '96 fondează Clubul Român de Presă. În acest moment este director de programe la Realitatea TV. Tatulici are câteva companii lansate în domeniul media. Astfel, la revista Privirea deţine majoritatea împreună cu soţia lui. La fel şi în cazul unei firme de producţie cinematografică (N&T Trading).

Deţine apoi împreună cu omniprezentul investitor media, Sorin Ovidiu Vântu, o televiziune rămasă la stadiul de proiect (G TV) şi Mihai Tatulici Production (acţionar majoritar Imola). Tatulici este coleg de Consiliu de Administraţie cu Roşca Stănescu la Grupul Editorilor şi Difuzorilor, şi a investit bani într-o firma de comerţ cu produse zaharoase (MCM Network) şi o asociere cu trustul PRO în firma Mediafest.

Numele lui Tatulici a apărut într-o depoziţie la dosarul de crimă organizată al fraţilor Cămătaru. Ziaristul era acuzat în presă că a participat la o operaţiune de intimidare a unor parteneri de afaceri ai soţiei sale, operaţiune unde au fost folosiţi recuperatori şi unde Tatulici s-a folosit abuziv de calitatea sa de jurnalist.

Corneliu Vadim Tudor

S-a angajat la România Liberă în '72, imediat după terminarea facultăţii. A activat la departamentul Social, având diverse rubrici permanente. În '74 scrie la revista Magazin, unde i se deschide şi un proces de plagiat. În '75 întrerupe cariera jurnalistică pentru că este luat în armată. Nu se mai întoarce la Magazin, ci devine jurnalist la Agerpres, de la sfârşitul lui '75.

Mai bine de 14 ani lucrează în agenţia de presă a statului, pentru că în iunie '89 să-şi depună brusc legitimaţia de agenţie şi carnetul de partid. Revoluţia îl prinde şomer.

Deschide împreună cu scriitorul Eugen Barbu revista "România Mare" în iunie '90. Revista este făcuta cu ajutorul premierului Petre Roman care îi recomandă lui Andrei Pleşu, ministrul culturii la aceea vreme, să pună la dispoziţia lui Vadim hârtia tipografică şi utilităţile necesare.

La numai un an de la înfiinţarea revistei este pornit şi partidul România Mare. Din '92 până în 2000 în paralel mai publică şi revista Politica. În 2004 lansează cotidianul "Tricolorul". Vadim are acţiuni doar în două edituri (România Mare şi Speranţa) şi într-o firmă de distribuţie de presă, Anota Impex.

[continuare în partea a douăzecea]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=283

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la armaghedon-oligarhie.8m.net

Recomandări:

Pericol anti-gripal
Până nu am intrat în băcănia de lângă mine nu am realizat la ce modalităţi penibile se pot deda companiile farmaceutice pentru a-şi face propagandă mincinoasă. Când am ajuns la casa de marcat, o tânără care-mi împacheta cumpărăturile mi-a zâmbit şi mi-a spus: "V-aţi vaccinat antigripal?" Am rămas mut de uimire.
nota 9.64 din 1839 vizite
Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting