Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Războiul împotriva lui Băsescu (21)

Războiul împotriva lui Băsescu (21)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 852 ori
Conţine: 832 cuvinte
9.90
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=285

[continuare din partea a douăzecea]

Presa lui Vântu şi Luca

Ziarul Gardianul şi Agenţia "Rusia la zi" a lui Mircea Popa sunt legate prin firma Crown Gate Alliance. Maricel Păcuraru a devenit patron al ziarului Gardianul prin intermediul off-shore-ului CROWN GATE ALLIANCE INC. din Insulele VIRGINE BRITANICE. Acest off-shore deţine 90% din acţiunile SC Best Media Press SRL, societatea care editează ziarul Gardianul.

Ulterior Maricel s-a certat cu Vântu şi s-ar fi retras din societate. Evidenţele oficiale de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului arată că acţionarii Best Media Press SRL sunt Crown Gate Alliance Inc. (90%) şi Management Fulcrum SRL - 10%.

"Gardianul" este editat de firma Best Media Press SRL, din Bucureşti, care la rândul ei este controlată (90%) de un offshore din Tortola, Insulele Virgine. Crown Gate Alliance Inc. este asociată cu Steluţa, soţia lui Sorin Roşca Stănescu, la rândul său angajat al companiei Petromservice pe post de director al cotidianului "Ziua" prin Fulcrum, firmă de management editorial al publicaţiei.

Roşca Stănescu mai controlează şi afacerea "Acces Press" - constituită în septembrie 2002 de câteva zeci de editori de presă (persoane fizice sau juridice) reuniţi în acţionariatul companiei Grupul Editorilor şi Difuzorilor de Presă (GEDP) SA.

Roşca a reuşit în 2005 să căpuşeze GEDP SA prin intermediul unor persoane fizice, "bidoane", şi al unor căsuţe poştale din paradisuri fiscale cipriote - GM Invest - 7,69%, Fercell Limited - 6,57%, Radoway Ltd. - 9,9%, Stonecom Tld - 9,9%, Stonitec Ltd. - 9,9%, Delta Asigurări - 9,9%.

Roşca a reuşit atunci un prim "tun" - a pus mâna pe o sumă de peste 2.300.000 euro (plus TVA) din fonduri publice prin intermediul unui contract cu Compania Naţională Poşta Română, caz clasic de creditare mascată a afacerii "Acces Press" şi a plimbării de bani de la stat în buzunare private.

Oamenii Securităţii şi firmele lui Vântu din Cipru

Acţionariatul Comac Limited, societate off-shore cu sediul în Cipru, controlată de Liviu Luca şi Sorin Ovidiu Vântu, e compus din Fercell Limited (50%) şi Elbahold Limited (50%).

Fercell Limited are un singur acţionar unic, şi anume pe LMNT Nominees Limited, care însă, la rândul său, are ca acţionari alte două offshore-uri: A.T.S. Nominees Limited (99%) şi A.T.S. Trustees Limited (1%).

Elbahold Ltd. (Cipru), "mama" Comac Limited, este acţionar majoritar (49,3508%) la Petrom Service înfiinţată de sindicaliştii din Petrom (FSLI), aflaţi sub conducerea lui Liviu Luca, devenind un canal de externalizare a unor profituri uriaşe.

Petromservice controlează trustul de presă "Ziua".

Elbahold Limited apare printre actionarii Expresiv SA care deţine licenţa pentru Radio Total, prin intermediul COMAC LIMITED. Astfel, conform ONRC, Comac Limited (off-shore din Cipru) deţine 51% din Expresiv SA, alături de FSLI Petrom (39%), Cornel Nistorescu (7%), Andrei Dan Anghel, Călin Ionuţ Anghel şi Alina Tudora Mantea (ultimii trei cu câte 1%).

Elbahold Limited are un acţionar unic, pe A.T.S. Nominees Limited, un alt offshore în spatele căruia (la fel ca în A.T.S. Trustees Limited) se regăsesc la vedere trei ciprioţi, fraţi, avocaţii Antis, Georgios şi Stelios Triantafyllides.

Cei trei ciprioţi sunt doar nişte paravane, ei fiind doar împuterniciţi să reprezinte interesele adevăraţilor proprietari ai căsuţelor poştale menţionate. Comac Ltd, este acţionar majoritar (51%) al firmei Expresiv SA din Bucureşti care deţine licenţa FM pentru postul Radio Total şi al firmei de imagine Red Apple Communication International SRL.

Comac Ltd. mai controlează şi 50% din firma Conservil SRL, în care este asociată direct cu FSLI, organizaţia sindicaliştilor din Petrom. Conservil are sediul chiar în clădirea Petrom, sucursala Ploieşti (Păltânea a fost naş în toate combinaţiile de aici). Administratorul firmei este Gheorghe Raţiu, fostul şef al Direcţiei I din cadrul Securităţii.

Trecut în rezervă, Raţiu a fost preluat de Vântu şi a devenit unul dintre oamenii fideli ai lui Sorin Ovidiu Vântu, lucrând pentru acesta în Gelsor, numele său fiind implicat şi în cumpărări de acţiuni la Banca Religiilor. Gheorghe Raţiu împreună cu Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Andronic au fost, la un moment dat, asociaţi cu Ion Cristoiu în Editura Ion Cristoiu.

Comac Ltd. deţine şi 80% din participaţii la Accent Travels & Events SRL. Lucian Boronea, directorul general al acestei firme a fost manager al sucursalelor din SUA şi Canada ale companiei Tarom, de unde a plecat la agenţia de turism patronată de Vântu: Gelsor Travel & Tour. Comac Ltd. mai este acţionar la GM Invest, ai cărui cenzori şi administratori provin din Gelsor.

Dupa ce Gelsor a fost suspendată de CNVM şi declarată falimentara, GM Invest, profilata pe activităţi de brokeraj, a fost aruncată de Vântu pe piaţa de capital. Comac Ltd. controlează şi firmele CGR Media SRL şi Print Multicolor SRL. CGR Media SRL editează revista "Bilanţ" asociată direct cu soţii Carmen şi Constantin Rudniţchi.

În Print Multicolor SRL, Comac Ltd. îl are partener pe Daniel Condurache, fondatorul revistei ieşene "Opinia Studenţească". Comac este asociată şi cu X-Oil, care aparţine lui Nipomici Ghenadie, "consultant financiar" din Republica Moldova.

Administrator al X-Oil este Publipetrosport, firma lui Florin Bercea, preşedinte al Ligii Asociaţiilor Sportive din Petrom şi unul dintre locotenenţii credincioşi ai lui Liviu Luca. Ghenadie este aghiotantul lui Vântu, fiind prezent în toate dintre afacerile legate de FNI.

[continuare în partea a douăzecişidoua]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=285

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM a preluat acest articol de la armaghedon-oligarhie.8m.net

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Revoluţie în genetică
Cele mai recente cercetări ruseşti explică fenomene ca intuiţie, clarviziune, vindecări miraculoase spontane, autovindecări, influenţa mentalului asupra climei, etc.
nota 9.70 din 3682 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting