Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Referendum planetar (3)

Referendum planetar (3)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 3886 ori
Conţine: 1336 cuvinte
9.26
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=302

[ urmare din partea a doua ]

Dar este un drum lung între dorinţă şi faptă atunci când adevăratele reguli ale jocului nu sunt cunoscute. De această data, nu sunteţi voi cuceritorii. Polarizarea informaţiei este o strategie milenară a fiinţelor umane. Inducerea unor gânduri, emoţii sau organisme care nu fac parte din voi folosind tehnologii ad-hoc este o strategie şi mai veche.

Minunate ocazii de progres sunt acum alături de imense ameninţări de distrugere şi sclavie. Aceste pericole şi ocazii există acum şi sunt reale. Cu toate acestea, puteţi percepe numai ceea ce vi se arată. Terminarea resurselor naturale este programată, în timp ce niciun proiect colectiv de lungă durată nu a fost lansat.

Mecanismele de secătuire a ecosistemelor au depăşit limitele ireversibilităţii. Dispariţia resurselor şi distribuţia lor nedreaptă - resurse ale căror preţ creşte în fiecare zi - va duce la lupte fratricide pe scară largă, dar chiar şi în inima oraşelor şi a satelor.

Ura creşte din ce în ce mai mult, dar şi iubirea. Aceasta vă menţine încrezători în capacitatea voastră de a găsi soluţii. Dar masa critică este insuficientă şi în prezent se desfăşoara acţiuni de sabotare inteligentă.

Comportamentul uman, format de obisnuinţele vechi, are o asemenea inerţie încât această perspectivă vă conduce la un drum fără ieşire. Vă încredinţaţi aceste probleme reprezentanţilor voştri, a căror conîtiinţă a binelui comun dispare în faţa intereselor corporatiste. Ei fac totdeauna dezbateri asupra formei, dar rareori asupra conţinutului.

Exact la momentul acţiunii, vor apare întârzieri aşa încât va trebui să cedaţi în loc să alegeţi. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca niciodată în istoria voastră, deciziile voastre de azi vor avea un impact direct şi semnificativ asupra supravieţuirii voastre de mâine.

Ce eveniment ar putea să schimbe radical această inerţie care este tipică oricărei civilizaţii? De unde va veni această trezire colectivă unificatoare, care va pune capăt acestei curse oarbe?

Triburile, populaţiile şi naţiunile umane s-au întâlnit totdeauna şi au interacţionat unele cu altele. În faţa unor ameninţări atât de serioase, poate este timpul ca să aiba loc o mai largă interacţiune.

Un mare val este pe cale să se producă. În el sunt aspecte foarte pozitive dar şi foarte negative.

Cine este "a treia parte"?

Există două moduri de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizaţie: prin reprezentanţii săi, sau direct, individual, prin fiecare fiinţă, fără distinctie. Prima cale dă naştere la lupte de interese, a doua dă naştere la conştiinţă.

Prima cale a fost aleasă de un grup de rase motivate de a ţine omenirea în sclavie, controlând astfel resursele planetare, diversitatea genetică şi energia emoţională umană.

A doua cale a fost aleasă de către un grup de rase aliate serviciului Spiritual. Noi, la rândul nostru, am subscris la această cauză dezinteresată şi ne-am prezentat în urmă cu câţiva ani în faţa reprezentanţilor vostri care însă au refuzat mâna noastră întinsă, sub pretextul intereselor incompatibile cu viziunile lor strategice.

De aceea, azi voi trebuie să alegeţi fiecare pentru el, fără ca vreun reprezentant să intervină. Ceea ce le-am propus mai înainte acelora care am crezut că au capacitatea de a contribui la fericirea voastră, vă propunem acum... vouă!

Majoritatea dintre voi ignoră faptul că fiinţe non-umane joacă un rol în exerciţiul acelora care centralizează puteri, fără ca ei să fie suspectaţi sau percepuţi de către simţurile voastre. Aceasta este atât de adevărat încât ei aproape au preluat controlul, în mod subtil.

Ei nu se mainfestă în planul vostru material, şi asta îi face să fie extrem de eficienţi şi ameninţători în viitorul apropiat. Totuşi, trebuie să ştiţi că un anumit număr de reprezentanţi ai voştri luptă împotriva acestui pericol! Fiţi conştienţi că nu toate răpirile sunt făcute împotriva voastră! Este dificil de recunoscut adevărul!

În aceste condiţii, cum îţi vei putea exercita liberul arbitru, cu atât de multă manipulare? Cât de liber eşti?

Pacea şi reunificarea popoarelor voastre ar fi un prim pas către armonia cu alte civilizaţii din afara voastră. Asta este exact ceea ce vor să evite cei care vă manipulează din spatele scenei, cu orice preţ.

Pentru că, prin divizare, ei conduc! Ei îi conduc de asemenea şi pe cei care vă guvernează. Puterea lor stă în capacitatea lor de a răspândi neîncrederea şi frica în fiecare dintre voi. Asta răneşte însă foarte mult natura voastră cosmică.

Acest mesaj nu ar prezenta niciun interes dacă manipulatorii voştri nu ar fi atins un maxim, şi dacă criminalele lor planuri de dezinformare nu se vor materializa în câţiva ani de acum încolo. Termenele lor limită se apropie, iar omenirea va trece prin chinuri neimaîntâlnite în următorii zece ani.

Pentru a vă apăra singuri de aceasta agresiune care nu are faţă, trebuie ca măcar să dispuneţi de suficiente informaţii pentru a găsi soluţia.

Aşa cum este cazul întotdeauna cu oamenii, există rezistenţă în cadrul raselor dominante. Din nou, aparenţa nu va fi de ajuns pentru a discerne între dominator şi aliat. La nivelul actual de percepţii extrasenzoriale, este extrem de dificil pentru voi să discerneţi între ei. În plus faţă de intuiţia voastră, este necesar un antrenament atunci când va veni timpul.

Fiind conştienţi de valoarea nepreţuită a liberului arbitru, vă invităm la o alternativă.

Ce oferim noi?

Noi vă putem oferi o viziune mai integratoare a universului şi a vieţii, interacţiuni constructive, experienţa relaţiilor sincere şi fraterne, eliberarea cunoştinţelor tehnice, eradicarea suferinţei, exerciţiul controlat al puterilor individuale, accesul la noi forme de energie şi, în final, o mai bună înţelegere a conştiinţei.

Nu vă putem ajuta să vă depăşiţi fricile individuale şi colective, nici să vă aducem legi pe care nu le-aţi ales, nu putem să lucrăm noi asupra voastră în locul vostru, nu vă putem aduce efortul individual sau colectiv pe care trebuie să-l depuneţi pentru a construi lumea pe care o doriţi, şi nici spiritul de curiozitate în descoperirea unor noi zări.

Ce primim noi?

Dacă veţi decide că un astfel de contact să aibă loc, ne vom bucura foarte mult că am reuşit să aducem un echilibru fratern în această regiune a universului, vom câştiga schimburi diplomatice fructuoase şi imensa bucurie de a vă şti uniţi în a obţine ceea ce sunteţi capabili să aveţi. Starea de bucurie este intens căutată în univers pentru că energia sa este divină.

Care este întrebarea la care trebuie să răspundeţi?

Întrebarea este: "DORIŢI ÎNTRADEVĂR SĂ APĂREM PE CERUL PLANETEI VOASTRE?"

Cum puteţi răspunde la această întrebare?

Adevărul sufletului poate fi văzut prin telepatie. Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi pui interior singur, în mod clar, această întrebare şi să răspunzi tot interior, de unul singur, sau în grup, după cum doreşti.

Fie că te afli în inima oraşului sau în deşert, nu are importanţă asupra eficienţei răspunsului tău, care poate sa fie DA sau NU, imediat după ce ai pus întrebarea. Fă-o ca şi cum ai vorbi către tine însuţi, gândindu-te serios asupra mesajului.

Aceasta este o întrebare universală, iar aceste câteva cuvinte, puse în context, au o însemnătate puternică. Ezitarea nu are ce căuta aici. De aceea cel mai bine este să te gândeşti dinainte serios la toate astea, în linişte. Pentru ca răspunsul tău să fie asociat cu întrebarea, este recomandat ca să răspunzi clar şi liber, după ce ai pus întrebarea.

Nu te grăbi să răspunzi. Respiră calm şi imaginează-ţi că odata cu aerul pe care-l inspiri, în tine creşte şi puterea liberului arbitru care difuzeaza gradat în toată fiinţa ta. Fii mândru de ceea ce eşti.

Uită de toate problemele pe care le ai, măcar pentru câteva minute, şi fii tu însuţi! Simte puterea care creşte gradat în tine, calm şi liniştit. Simte cum tu decizi asupra ta!

Un singur gând, un singur răspuns poate schimba drastic viitorul apropiat, întrun fel sau în celălalt.

Decizia ta pesonală de a-ţi întreba sufletul dacă vrei ca noi să aparem fizic în planul material la lumina zilei este foarte importantă pentru noi, şi esenţială.

Cu toate că tu poţi alege modul în care vei răspunde, ritualurile sunt fără valoare. O cerere sinceră făcută din toată inima şi din propria voinţă liberă va fi întotdeauna percepută imediat de către aceia dintre noi cărora le este destinată.

În cabina secretă de vot a voinţei tale, tu vei determina viitorul.

[ citeşte în continuare ]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=302

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Microcipul peRFID din paşapoarte şi abonamente
Este interesant şi înfricoşător în acelaşi timp să urmărim evenimentele din ultimii ani. Ştiu, unii vor sări că e vorba de "teoria conspiratiei" (a se citi: baliverne), dar îi rog cel puţin să aibă răbdare şi să citească ce am de spus.
nota 8.88 din 2787 vizite
Peste 2000 vizite
Dezvăluirile unui renumit actor roman: masoneria infiltrată în cultură
Un renumit actor mărturiseşte: cultura româneasca e sufocată de masoni şi neaveniţi. Dezvăluiri zguduitoare despre acţiunile francmasonilor în teatrele româneşti.
nota 9.77 din 2189 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting