Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Referendum planetar (4)

Referendum planetar (4)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 02.06.2009
Citit de: 3945 ori
Conţine: 1316 cuvinte
9.42
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1051
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
768
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
861
Originea democratiei: o poveste cu tilc
480
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1814
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6178
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3076
Se intampla ceva extraordinar in lume
1185
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1088
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
863
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4746
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
903
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1276
Stalin a inviat din morti
1375
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2257
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1978
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=303

[ urmare din partea a treia ]

Care este efectul de pârghie?

Această decizie va trebui să fie luată de un număr cât mai mare dintre voi, chiar dacă asta ar părea doar o minoritate. Este recomandat să răspândiţi acest mesaj, în toate modurile posibile, în mai multe limbi, către cei din jurul vostru, indiferent dacă ei par a fi sau nu receptivi la această nouă viziune asupra viitorului.

Dacă asta te poate ajuta, fă-o cu un ton umoristic sau în derâdere. Poţi chiar să râzi de asta, chiar şi public, dacă asta te face să te simţi mai bine, dar nu fii indiferent pentru că în felul acesta îţi exerciţi liberul arbitru.

Uită de falşii profeţi şi de credinţele care ţi-au fost transmise despre noi. Această cerere este una dintre cele mai personale şi intime. Luarea unei decizii pentru tine personal, ca individ, este dreptul şi responsabilitatea ta!

Pasivitatea duce doar la absenţa libertăţii. De asemenea, indecizia nu este niciodată eficientă. Dacă vrei să rămâi la credinţele tale, ceea ce înţelegem, mai bine spune NU. Dacă nu ştii ce să alegi, nu spune DA doar din curiozitate. Ăsta nu e un spectacol, este viaţă adevărată, NOI SUNTEM FIINŢE VII! Trăim!

Istoria voastră are numeroase episoade când bărbaţi şi femei hotărâţi au putut influenţa viitorul majorităţii; un număr mic dintre voi puteţi schimba radical soarta voastră ca răspuns la atât de multă inerţie. Puteţi uşura naşterea umanităţii ca Frăţie.

Unul dintre gânditorii voştri spunea: "Daţi-mi un punct de sprijin şi voi ridica Pământul." Răspândirea acestui mesaj este un sui-generis punct de sprijin, noi vom fi pârghia lungă de ani-lumină, iar voi veţi fi lucrătorii care ... vor ridica Pământul ca urmare a venirii noastre.

Ce consecinţe ar avea o decizie pozitivă?

Pentru noi, consecinţa imediată a unei decizii colective favorabile va fi materializarea a multe din navele noastre pe cerul vostru şi pe Pământ.

Pentru voi, efectul direct va fi abandonarea multor certitudini şi credinţe.

Un simplu contact vizual de netăgăduit ar avea influenţe uriaşe asupra viitorului vostru. Foarte multe cunoştinţe vor suferi schimbări definitive. Organizarea societăţii vostre va evolua foarte mult în toate sferele de activitate. Puterea va deveni individuală pentru că aţi vedea voi înşivă că noi suntem reali. În mod concret, vă veţi schimba scara valorilor!

Cel mai important lucru pentru noi este că omenirea va forma o singură familie în faţa acestui "necunoscut" pe care noi l-am reprezenta!

Pericolele vor dispare treptat din căminele voastre pentru că voi veţi forţa pe cei indezirabili, aceia pe care noi îi numim "a treia parte", să se arate şi să plece. Cu toţii veţi avea acelaşi nume şi aceleaşi rădăcini: Omenirea!

Mai târziu, schimburi paşnice şi respectuoase vor fi posibile dacă aceasta va fi şi dorinţa voastră. Acum, cel care e flămand nu poate surâde, cel care e înfricoşat nu ne poate accepta. Suntem întristaţi să vedem bărbaţi, femei şi copii suferind aşa de mult atât în corpul fizic cât şi în inima lor, cu toatecă dispun de o lumină interioară.

Această lumină poate fi viitorul vostru. Relaţiile noastre pot fi progresive. Mai multe stadii de câţiva ani sau zeci de ani vor fi necesare: apariţia demonstrativă a navelor noastre, apariţia fizică lângă fiinţele umane, colaborarea în evoluţia tehnică şi spirituală, descoperirea a noi părţi din galaxie.

De fiecare dată, vă vor fi oferite noi posibilităţi de alegere. Atunci veţi putea decide pentru voi înşivă să treceţi la stadii superioare dacă consideraţi asta necesar pentru bunăstarea voastră exterioară şi interioară. Nu va exista nicio interferenţă decisă unilateral. Vom pleca de îndată ce veţi decide colectiv să facem asta.

În funcţie de viteza cu care acest mesaj se va răspândi în lumea voastră, vor fi necesare câteva săptămâni sau câteva luni înainte de "apariţia noastră măreaţă", dacă asta va fi decizia luată de majoritatea celor care îşi vor folosi capacitatea de a alege, şi dacă acest mesaj găseste un suport suficient.

Principala diferenţă între rugăciunile voastre zilnice îndreptate spre entităţi de natură strict spirituală şi această decizie este extrem de simplă:

NOI SUNTEM PERFECT ECHIPAŢI TEHNIC PENTRU A NE MATERIALIZA!

De ce există această dilema istorică?

Noi ştim că "străinii" sunt consideraţi inamici atâta timp cât ei poartă pecetea "necunoscutului". Ca un prim pas, emoţia creată de apariţia noastră va intensifica relaţiile dintre voi la scara întregii voastre lumi.

De unde aţi putea şti că venirea noastră este consecinţa alegerii voastre colective? Pentru simplul motiv că altfel deja am fi fost vizibili aici de mult timp, la nivelul vostru de existenţă! Încă nu ne vedeţi aici pentru că nu aţi luat o decizie explicită în acest sens.

Unii dintre voi aţi putea gândi că v-am face să credeţi întro alegere deliberată din partea voastră doar pentru a ne legitima venirea, dar asta nu ar fi deloc adevărat. Ce interes am avea să vă oferim în mod deschis ceea ce înca nu aveţi, şi asta în beneficiul celor mai mulţi dintre voi?

Cum aţi putea fi siguri că asta nu este încă una dintre manevrele subtile ale "celei de a treia părţi" pentru a vă înrobi şi mai mult? Pentru că totdeauna lupta împotriva unui inamic vizibil este mult mai uşoară decât atunci când inamicul nu este vizibil. Oare te_ro;rismul care vă macină nu este un exemplu perfect?

Cu toate acestea, tu eşti singurul judecător în inima şi în sufletul tău. Oricare ar fi alegerea ta, aceasta trebuie şi va fi respectată! În absenţa reprezentanţilor umani care vă pot induce în eroare cu privire la intenţiile noastre ca să ignorati toate faptele despre noi ca şi despre cei care vă manipulează fără acordul vostru.

În situaţia voastră, principiul prevăzător care constă în a nu încerca să ne descoperiţi, nu mai poate prevala. Deja vă aflaţi în cutia Pandorei pe care "a treia parte" a creat-o în jurul vostru. Oricare ar fi decizia voastră, va trebui să iesiţi din ea.

În faţa unei astfel de dileme, o ignoranţă împotriva alteia, va trebui să vă întrebati intuiţia. Vreţi voi oare să ne vedeţi cu proprii voştri ochi, sau continuaţi să credeţi ceea ce spun formatorii voştri de opinie? Asta este adevărata întrebare!După mii de ani, întro zi această alegere se anunţa ca inevitabilă: alegerea între două necunoscute.

De ce să răspândiţi un astfel de mesaj printre voi?

Traduceţi şi răspândiţi acest mesaj cât mai larg posibil. Această acţiune vă va modifica viitorul întrun mod ireversibil şi istoric la scară de mii de ani, altfel, va amâna o nouă ocazie de a alege cu cel puţin câţiva ani mai tarziu, cel puţin cu o generaţie, dacă va supravieţui.

A nu alege înseamnă a accepta alegerea altora. A nu-i informa pe alţii înseamnă a accepta riscul de a obţine un rezultat contrar aşteptărilor. A rămane indiferent înseamnă a renunţa la liberul arbitru.

Este vorba despre viitorul tău. Este vorba despre evoluţia ta.

Este posibil ca această invitaţie să nu primească asentimentul colectiv şi, datorită lipsei de informare, va fi ignorat. Cu toate acestea, să ştiţi că nicio decizie individuală nu este trecută cu vederea în univers.

Imaginează-ţi sosirea noastră chiar mâine. Mii de nave. Un şoc cultural unic în istoria de azi a umanităţii. Atunci va fi însă prea târziu să regreti că nu ai ales şi că nu ai răspândit acest mesaj pentru că această descoperire este ireversibilă.

Insistam ca să nu te grăbeşti, dar gândeşte-te! Şi decide!

Marile corporaţii mass-media nu vor fi interesate în a răspandi acest mesaj. De aceea, este responsabilitatea ta, ca simplu anonim dar şi ca fiinţă iubitoare şi gânditoare, să îl transmiţi.

Încă va puteţi construi propriul destin...

"DOREŞTI CA NOI SĂ APĂREM PE CERUL PLANETEI TALE?"

Concluzii

Mesajul de mai sus nu a fost deloc modificat prin traducere, el fiind în acceaşi formă şi conţinut ca cel original.

Importanţa lui este deosebită, mai ales acum, şi ar trebui tratat cu toată seriozitatea. Trăim vremuri istorice, şi fiecare dintre noi, chiar şi tu, avem ceva de făcut pentru o lume mai bună. Mesajul spune foarte clar ce poţi face: răspunde sincer, interior, cu o mare putere, la întrebarea pusă în mesaj. Răspunsul tău, alături de celelalte, va determina evenimentele ce vor urma.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=303

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactia AIM

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Raport special: francmasoneria
Viaţa nu este ceea ce vrea societatea să fie si nu poate fi închisă la infinit într-o structură arbitrară şi rigidă de către şcoală, familie, societate. Ieşirea din aceste lanţuri rigide se face prin evoluţie spirituală, prin ridicarea nivelului de conştiinţă, prin dorinţa fiecărei fiinţe umane de a se autodepăşi şi...
nota 9.52 din 2380 vizite
Peste 4.000 vizite
Monitorizarea VIDEO a cipurilor RFID
Fie că este vorba de microcipul RFID din paşaport, carnet de conducere sau buletin, sau chiar de celebrul implant RFID uman (localizat sub piele, pe braţ), există sisteme de urmărire care se bazează pe aceste microcipuri. Vă prezentăm un foarte scurt documentar are arată monitorizarea în timp real a persoanelor care poartă asupra lor obiecte ce conţin cipuri RFID.
nota 9.70 din 4554 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting