Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Dispozitivele orgonice, o certitudine? - Partea II

Dispozitivele orgonice, o certitudine? - Partea II

Publicat de: Sebi colaborator AIM
Publicat la: 04.06.2009
Citit de: 2243 ori
Conţine: 1084 cuvinte
9.20
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1053
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
862
Originea democratiei: o poveste cu tilc
482
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3079
Se intampla ceva extraordinar in lume
1186
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1089
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=315

[ continuare din prima parte ]

Cristalele de cuarţ au o foarte mare adaptabilitate privind rezoluţia de frecvenţă, putând fi proprii atât utilizării la frecvenţe reduse (ELF) cât şi la frecvenţe extrem de înalte, cu mult peste undele radio, cum ar fi vibraţiile energiilor subtile. S-a gândit cineva la posibilitatea ca aceste orgonite să poată lucra şi în alt spectru? Ar putea prelua aceste rezonatoare o parte din trăirile negative ale celor din preajma lor pentru a le amplifica în straturile energetice superioare urmând ca mai apoi să le materializeze în planul fizic?

Ce s-ar întâmpla dacă, radionic, s-ar utiliza aceste orgonite sub formă de relee de retranslaţie a diferitelor informaţii cu caracter subliminal? Aplicaţiile pot fi fantastice. Atâta timp cât nu suntem în stare să programăm cristalele de cuarţ pentru a realiza doar ceea ce dorim de fapt să facă, cred că ar fi bine să le ocolim, deoarece utilizarea lor iraţională poate crea probleme serioase. De obicei, după achiziţionare şi purificare, între cristalul de cuarţ şi operator se stabileşte o relaţie intimă, apropiată.

Operatorul comunică cu cristalul şi vice-versa. Fiecare cristal are un nume şi o personalitate. Fiecare cristal are un scop şi o menire. Dar, orice cristal poate fi utilizat deopotrivă atât în slujba binelui cât şi în slujba răului. Cristalul este ca un copil, face ceea ce îi spui. Dacă ştii să-l înveţi şi să-i arăţi diferenţa dintre bine şi rău cristalul te poate asculta şi poate face ceea ce trebuie.

Dacă îl iei din mediul lui mineral şi îl închizi într-o cochilie de răşină epoxidică, lăsându-l prin diferite locuri pe care le consideri "poluate", cristalul va lucra în consecinţă, în funcţie de natura mediului cu care acesta intră în contact. Cristalele, de orice fel, nu doar cristalele de cuarţ, sunt entităţi individuale. Nu le subestimaţi calităţile, nu le consideraţi simple pietre strălucitoare, cu valoare echivalentă în bani. Atenţie! Cristalele nu se cumpără la bucată sau la pungă ca bomboanele! Cristalul se alege de către operator, individual, pe baza compatibilităţii energetice.

V-aţi gândit vreodată la faptul că SUA a realizat şi încă mai realizează experimente cu diferite echipamente orgonice pentru modificarea climei în vederea utilizării acestora ca arme de uzură? V-aţi gândit la faptul că pentru a eradica o boală este mult mai eficient să-i descoperim şi să-i tratăm cauzele şi nu efectele? De ce să ne jucăm cu echilibrul destul de precar între curenţii telurici (energiile subtile care străbat străfundurile Pământului) şi curenţii orgonici care străbat atmosfera?

Eu cred că toate pe lumea asta au fost create cu un rost, cu un scop, bine definit şi bine întemeiat. înainte de a ne apuca de treabă cred că ar trebui mai întâi să încercăm să ne revizuim conduita aberantă de stăpâni supremi ai lumii pentru a putea să înţelegem şi să desluşim natura.

Cine a studiat hermetismul şi alchimia cred că înţelege ce spun. Postulatul de bază al hermetismului spune că: "ceea ce este sus este asemeni cu ceea ce este jos" simplu şi cuprinzător. Vă vine să credeţi? Principiul este simplu şi trimite la o meditaţie profundă asupra naturii noastre şi a universului. Privindu-ne în interior, vom observa că suntem alcătuiţi din organe, care la rândul lor sunt alcătuite din îngrămădiri de celule, care la rândul lor sunt alcătuite din îngrămădiri de atomi, atomi care sunt formaţi din electroni, ce orbitează în jurul unui nucleu consistent. Cred că am privit destul de înăuntrul nostru.

Acum să privim în afară: trăim într-un sistem solar, pe o planetă care orbitează, împreună cu alte opt, în jurul unui soare. O multitudine de sisteme solare, în jurul nostru, gravitează, asemeni sistemului nostru solar, în jurul unui quasar, formând o galaxie. Mai multe galaxii relativ apropiate, cel puţin din punctul nostru de vedere, în calitate de observatori, formează un roi stelar. Multitudinea acestor "organe cosmice", formează la rândul lor un tot unitar: universul. Elocvent?

Revenind la natura care ne înconjoară, aş vrea să vă întreb: Câţi dintre voi pot spune că o înţeleg şi îi ştiu tainele? Câţi dintre voi se duc pe vârful dealului să asculte poveştile purtate de vânt ale silfilor? Câţi se adâncesc în străfundurile pădurii pentru a comunica în linişte cu elfii? Câţi dintre voi au coborât în măruntaiele pământului pentru a-i cunoaşte pe gnomi şi pe goblini?

Câţi dintre voi intră în mare pentru a vorbi cu ondinele sau cu sirenele? Interesant nu-i aşa? Nu-s aberaţii, este, din păcate, reflecţia "încuierii" de care dăm dovadă. De obicei, în căutarea răspunsului la întrebări, ne hazardăm în explicaţii simple şi fără fundament, explicaţii şi teorii care nu ies foarte mult, sau de loc din cotidian, dar care ne sunt la îndemână şi ne satisfac nevoia grăbită de informare.

Aşa cum am mai spus-o şi în articolul precedent, Isteria încălzirii globale, haideţi să privim planeta pe care trăim cu alţi ochi, să încercăm să intrăm în consonanţă cu ea şi să descoperim şi să înţelegem ce ar dori ea de fapt, nu ce credem noi că ar fi mai bine din punctul nostru de vedere, deoarece noţiunea de bine este foarte relativă, în funcţie de aprecierea fiecărui individ.

Privind discuţiile aprinse de pe forum, referitor la dezvoltarea "Proiectului Orgon", sincer, nu cred că merită să ne avântăm în polemici defăimătoare şi sfidătoare faţă de unul şi altul. [ Nota redactiei: Este vorba de comentarii realizate de utilizatorul Corina; acesta a fost motivul pentru are am renuntat la Forum. ] Haideţi să încercăm calm, să reflectăm mai adânc asupra existenţei noastre şi asupra condiţiilor noastre existenţiale.

Haideţi să încercăm să cumpănim mai mult faptele şi să nu transformăm şi noi România într-o Americă a experimentelor meteorologice, a tornadelor, a cicloanelor, a uraganelor, a cutremurelor devastatoare, a inundaţiilor diluviene, etc, etc. Cumpăniţi bine dezvoltarea "Proiectului Orgon" şi când veţi fi convinşi întru totul că aceasta este calea cea mai bună, acţionaţi în consecinţă. Gândiţi-vă la Atlantida. Civilizaţia care a dus utilizarea cristalelor pe culmi nebăniute şi a căzut apoi pradă propriei tehnologii.

La ora actuală, încercând să ne limităm la cunoştinţele pe care le avem, cred că este prematur să ne avântăm orbeşte în arta utilizării cristalelor, mai ales a cristalelor de cuarţ.

Cred că ar fi mult mai sigur să încercăm să ne concentrăm pe dezvoltarea elementelor pasive ce utilizează undele de formă, elemente care nu au manifestări greu controlabile în planurile spirituale superioare şi al căror efect nu se repercutează amplificat şi necontrolat asupra planului fizic în care vieţuim. Natura este o forţă mult prea puternică pentru minusculitatea noastră spirituală în care ne închistăm premeditat.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=315

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

sebi

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Anti-gripal natural: vitamina D
Vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge micro-organismele invadatoare (inclusiv viruşii).
nota 9.15 din 4478 vizite
Calmaţi-vă fără tranchilizante
Sunteţi cuprins de o nervozitate excesivă? Preocupările cotidiene vă stăpânesc şi după ora stingerii şi nu vă lasă să dormiţi? Nu este nevoie să apelaţi la medicamente, există metode mult mai eficiente.
nota 9.87 din 1379 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting