Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru II

Vaccinul obligatoriu anti-gripa-porcină e un dezastru II

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 08.09.2009
Citit de: 3102 ori
Conţine: 1027 cuvinte
8.87
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=324

Urmare din partea a I-a

Vaccinul impotriva gripei porcine e ineficient si creste riscul de astm

Exista numeroase argumente care arata ca vaccinurile impotriva gripei nu functioneaza dupa cum s-a si aratat in privinta celebrului vaccin impotriva pandemiei de gripa aviara, care vaccin inca nu a fost produs. Virusul gripei se modifica rapid - chiar si fara ajutorul ingineriei genetice si in special cu ajutorul unei industrii zootehnice intensive - iar vaccinul tinteste tulpini specifice.

De asemenea, vaccinarea anti-gripala nu asigura protectie permanenta si trebuie repetata anual; vaccinurile sunt dificil de produs in masa iar unele tulpini nu cresc deloc in laborator.

Numeroase studii arata ca vaccinurile anti-gripale protejeaza putin sau deloc si nu exista motive sa credem ca vaccinul impotriva gripei porcine va fi diferit. O revizie a 51 de studii separate implicind peste 294 000 copii au aratat ca la copii peste 2 ani vaccinurile prin spray nazal continind virusuri de virulenta redusa si vaccinurile injectabile continind virusuri moarte previn intre 59 si 82 % din imbolnaviri.

Prevenirea altor boli asemanatoare gripei a fost de numai 33-36 %. La copiii sub 2 ani eficienta vaccinurilor de tip inactiv a fost similara cu efectul placebo. Efectele asupra sanatatii ale utilizarii vaccinurilor au fost imposibil de analizat deoarece studiile nu contin suficienta informatie si lipsesc standardizarile necesare pentru putina informatie prezenta.

Un raport publicat in 2008 a aratat ca vaccinarea anti-gripala a copiilor de virsta mica nu reduce numarul vizitelor la doctor sau la spital cauzate de gripa.

Pe de alta parte un studiu pe 800 copii suferind de astm a aratat ca cei care au fost vaccinati anti-gripal au efectuat un numar ridicat de vizite la doctor si la camera de urgenta datorita problemelor cauzate de astm. Acest studiu a fost confirmat de un raport din 2009 care arata ca copii cu astm care au fost vaccinati cu FluMist au prezentat un risc de 3 ori mai mare de spitalizare.

Vaccinurile de gripa sunt la fel de nefolositoare pentru adulti si batrini, dand protectie redusa sau deloc impotriva unei game de imbolnaviri, inclusiv a pneumoniei.

Adjuvanti toxici in vaccinurile anti-gripale

Vaccinurile in sine pot fi periculoase, in special vaccinurile din germeni atenuati sau noile vaccinuri recombinate din acizi nucleici (10), acestea avand potential de a genera tulpini virulente prin recombinare, acizii nucleici recombinati putand cauza boli autoimune.

O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie adjuvantii, substante care au menirea sa amplifice imunogenicitatea vaccinurilor. Literatura de specialitate dedicata toxicitatii adjuvantilor este foarte vasta. Cele mai mlte vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decit mercurul insusi.

O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj.

Institutul de Medicina a aratat ca sugarii, copiii si femeile insarcinate nu trebuie injectate cu thimseoral, dar cu toate acestea cele mai multe vaccinuri contin 25 de micrograme din aceasta substanta. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzeaza alergie, soc anafilactic (...).

La pisici acesta cauzeaza fibrosarcom (o forma de cancer) la nivelul injectarii cu vaccin. Numerosi adjuvanti noi nu sunt mai buni, dimpotriva, ar putea fi mai rai. Conform unei noi recenzii a publicatiilor stiintifice si farmaceutice, cei mai multi adjuvanti noi incluzind MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt (...) mai toxici decit hidroxidul de aluminiu.

Statutul curent al vaccinului anti-gripa porcina

Cinci companii la nivel global au contracte pentru a produce vaccinul. Baxter International, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofis-Aventis si AstroZeneca (16). Cu toate ca situatia a fost deja impinsa dincolo de orice limita, exista intentia de a produce doze tot mai mici de vaccinuri cu ajutorul unei serii de noi adjuvanti (17), totul petrecindu-se cu "binecuvintarea" OMS (vezi mai jos).

Vaccinurile de gripa sunt produse traditional din virusuri non-virulente (atenuati sau slabiti) (vezi descrierea virusului in chenar). Pentru ca vaccinurile sa fie eficiente trebuie sa contina virusul care afecteaza populatia, dar in forma non-virulenta. Vaccinul actioneaza prin faptul ca sistemul imun este activat prin expunerea la forma non-virulenta (ne-patogena) a virusului si ca urmare produce anticorpi care protejeaza organismul de forma patogena a virusului.

Producerea de virusuri ne-patogene implica mai intii identificarea si producerea a doua proteine care intra in alcatuirea suprafatei virusului: hemaglutinina (H) si neuraminidaza (N), care proteine determina virulenta tulpinii virale si abilitatea sa de a se raspindi.

Virusul gripal

Exista 3 tipuri de virusuri gripale: A, B si C. Virusul de tip A este cel care cauza majoritatea imbolnavirilor la om pasari si mamifere. Genomul sau contine 8 segmente de ARN codificand 11 proteine. Virusurile sunt clasificate pe subtipuri pe baza celor 2 glicoproteine majore de suprafata: hemaglutinina (H) si neuraminidaza (N) (18).

Prin segmentarea genomului, virusul are capacitatea de a-si rearanja segmentele genomice si de a se recombina ca urmare crescind rata de evolutie si generare de noi tulpini. Recombinarea este utilizata larg in laborator in procesul crearii de noi vaccinuri. Pina la ora actuala au fost identificate 16 subtipuri H si 9 subtipuri N care in circula la pasari sub forma a numeroase combinatii (19).

Virusurile sursa sunt utilizate pentru producerea pe scara larga a tulpinilor virale non-virulente. Virusurile sursa au fost aprobate de OMS si de catre Administratia SUA pentru Alimente si Medicamente.Metoda principala de producere a virusurilor sursa este recombinarea (vezi chenar). Oua de gaina fertilizate sunt injectate cu tulpini virale non-patogene standard care se dezvolta bine pe oua.

Totodata ouale se injecteaza cu tulpina patogena care prezinta genele pentru proteinele H sau N care se doresc sa se introduca in vaccinuri.Cele doua tulpini virale se multiplica si segmentele lor genomice (8 segmente / tulpina) se rearanjeaza rezultind 256 combinatii posibile. Virusurile recombinati sunt selectionati si sunt alese tulpinile care contin cele 6 segmente de genom care permit virusului sa se dezvolte pe oua si care totodata contin genele pentru proteinele H sau N ale virusului patogen (virus care circula in populatie).

Virusul sursa astfel obtinut este apoi injectat in milioane de oua pentru productia de masa a vaccinului. Metoda convetionala descrisa mai sus necesita una sau doua luni pentru productia de vaccin (20).

Continuare in partea a III-a



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=324

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Seria a fost preluata de la www.razbointrucuvant.ro

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite
Substante toxice in haine de marca - gen Armani, H & M, Zara, Gap...
Stii ce contine garderoba ta de lux, dobandita pe bani foarte multi? Ei bine, iata cele mai socante dezvaluiri despre imbracamintea de lux, si influentele ei asupra sanatatii umane...
nota 9.70 din 1753 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting