Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Cercurile din lanuri, un ghid pentru viitor (2)

Cercurile din lanuri, un ghid pentru viitor (2)

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 18.09.2009
Citit de: 4029 ori
Conţine: 1235 cuvinte
9.82
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=329


Urmare din prima parte

Textele sumeriene anticipează pozitiv apropierea planetei: "Marea Planetă / Când apare ea are culoarea roşu închis / Cerul ea îl împarte în două şi ea este Nibiru (...) Când culminează Nibiru / Ţările vor fi în pace, iar împăraţii certaţi se vor împăca / Iar zeii vor auzi rugăciuni şi imnuri de slavă".

Pe seama legendarei Nibiru - denumită şi Marduk, Nemesis, Hercolubus, planeta Zeilor, Globul cu Aripi, Steaua Albastră - au fost puse două dezastre petrecute pe Terra: potopul lui Noe, şi dispariţia Atlantidei. În consecinţă, cu asemenea bilanţ, ar trebui să-i acordăm o mai mare atenţie.

Şi, potrivit unor calcule, Nibiru va deveni vizibilă în anumite zone terestre chiar din acest an, pentru ca, din mai 2011, să poata fi văzută de pe întreg Pământul. Cei care se gândesc la ea cu teamă susţin că, la fiecare trecere a sa prin sistemul solar, produce mari perturbaţii ale câmpurilor electromagnetice şi gravitaţionale ale planetelor din apropiere, deplasarea plăcilor tectonice (generând cutremure puternice), modificarea vitezei de rotaţie şi de revoluţie a planetelor, inversarea polilor magnetici, etc.Reprezentată pe plăcuţele sumeriene sub forma unui glob cu aripi - transfigurat ulterior într-o acvilă - Nibiru ar avea, se crede, o viteză orbitala mai mare decât cea terestră. Sunt şi voci care susţin că, la trecerea lui Nibiru prin preajma Terrei, aceasta se roteşte mai repede pe orbita solară.

Ciudat este că desenele păstrate de mii de ani arată fiinţe ciudate purtând ceva pe cap (un coif sau o cască) şi altceva la mână (un ceas sau un sistem de comunicare). Scrierile sumeriene mai descriu că, la începuturi, un satelit al lui Nibiru a lovit planeta Tiamat, din care s-au format "Cerul" (centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter) şi planeta Pământ.

În anul 1983, National American Space Agency - NASA - a lansat un satelit care a detectat un obiect de mărimea planetei Jupiter. Noua planetă a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are în centru o stea de tip pitică roşie. Se pare că în 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar şi va interacţiona cu acesta, producând efectele despre care vorbesc profeţiile Maya (şi altele asemănătoare).

Acest fenomen este ciclic; se repetă la fiecare 3.600 de ani; s-au emis ipoteze că aceste treceri ale lui Nibiru au provocat scufundarea Atlantidei şi Potopul lui Noe. Profeţiile vechilor Maya şi alte scrieri vorbesc despre evenimente importante care vor avea loc în 2012.

Pe de altă parte, calculele arată că Nibiru va deveni vizibilă în anumite părţi ale Pământului în acest an 2009, urmând ca din luna mai 2011 să fie vizibilă de pe întreg Pământul. Atunci, Nibiru va fi perceput ca un al doilea soare, de mărimea Lunii.

Deşi internetul abundă în fotografii pe această temă, marea majoritate sunt falsuri sau trucaje. Pe 5 ianuarie 2008 a fost postată o imagine pe http://www.spaceweather.com care surprinde Aurora Boreală desupra peninsulei Scandinavia ca rezultat a recentei activităţi solare care s-a intensificat. Numele fotografului şi locaţia exactă a fotografiei nu sunt cunoscute.

Pentru a putea fotografia aurora, expunerea camerei foto a durat cca. 15 minute, iar la final, observând cu atenţie fotografia, s-a descoperit că aceasta arată şi ceva care nu este observabil cu ochiul liber. Acest punct de culoare mov se crede ca este Nibiru (Planeta X).

După cum se poate observa şi în detalierile mărite, pixelizarea inerentă unei camere foto digitale este constant şi corect prezentă şi în jurul punctului mov, ca şi în jurul Lunii (care arată foarte strălucitoare datorită timpului mare de expunere). Aceasta sugerează că punctul mov există cu adevărat în sectorul optic capturat pe fotografie, şi nu este deloc o distorsiune a camerei foto.

Merita menţionat şi faptul că planeta pare să aibă doi sateliţi care se pot vedea destul de clar.Mai multe detalii despre cercetările lui Zecharia Sitchin aveţi în articolul Planeta X, locul de unde au venit zeii.

Se pare că ameninţarea apropierii planetei X sau Nibiru este luată în serios de cercurile elitei oculte care manipulează din umbră finanţele, economia şi politica de pe planetă. Astfel, un articol din Wall Street Journal sfătuia oamenii să înceapă stocarea de alimente, iar un reportaj difuzat de televiziunea ABC News arăta că unii americani încep să-şi formeze un stoc de provizii. Recent, se pare că şi guvernul SUA a luat exemplu, construind in mod oficial stocuri alimentare.

Dar nici Europa nu stă degeaba. Elita globalistă a construit depozite subterane adânci pentru eventualitatea ca viaţa la suprafaţa planetei nu va mai fi posibilă timp de câţiva ani.

O ştire care a fost trecută cu vederea, anunţa încă din 2007 că guvernul norvegian a început punerea în aplicare a planului de construire a unui uriaş depozit subteran în care vor fi conservate seminţe de plante agricole. Silozul se află la o adâncime de 120 de metri în interiorul unui munte de pe insula Spitzbergen, din arhipelagul Svalbard, situat la 1.000 km nord de coasta norvegiană.Construcţia a debutat în luna martie 2007, iar "banca" de seminţe a devenit operaţională în 2008. Guvernul norvegian a alocat suma de cinci milioane de dolari pentru siloz, ce are suficient spatiu pentru a adăposti trei milioane de eşantioane de seminţe.Amplasamentul a fost ales după ce specialiştii au analizat nivelul radiaţiilor din munte şi structura geologică, dar şi prognozele privind posibilele modificări climatice din următorii 200 de ani. Ei au luat în calcul topirea calotelor glaciare şi a gheţii din Groenlanda pentru a se asigura că silozul va rămâne deasupra nivelului apei. Totodată, permafrostul va continua să asigure temperaturi scăzute în depozit în cazul în care sistemul de refrigerare cedează.

O scrisoare a unui politician din Norvegia dezvăluie că elita mondială dispune deja de un complex subteran imens în care poate rezista câţiva ani - orice s-ar întâmpla afară, la suprafaţa planetei - astfel încât scurtă ştire cu depozitul uriaş de seminţe devine mult mai interesantă. Detalii în articolul Un politician din Norvegia avertizează: pregătiri secrete - dezastre planetare.

Revenind la cercurile din lanuri, un alt "desen" recent a apărut pe 8 august 2009 în Olanda şi înfăţişează un om înaripat ca un fluture. Având o dimensiunde de 530 m / 450 m, este cel mai mare "desen" apărut vreodată.

Fluturele este simbolul procesului de evoluţie şi este folosit în multe culturi şi tradiţii pentru a simboliza sufletul. De la stadiul de "omidă" (când omul este preocupat de viaţa trupească, de satisfacerea trebuinţelor fizice), se trece la stadiul evolutiv superior de "fluture" (care dispune de aripi, adică anumite capacităţi ce-i permit omului să "zboare" în tărâmurile superioare).

De menţionat şi că în picturile crestine, Fecioara Maria cu pruncul este înconjurată de fluturi care simbolizează grija Fecioarei Maria şi a lui Iisus pentru sufletele oamenilor.

Dar aceasta grijă nu a rămas numai la nivel de picturi. Este deja cunoascută seria de apariţii ale Fecioarei Maria la Fatima, o mică localitate în Portugalia. Aceste apariţii au avut loc în anul 1917.

Secretul de la Fatima

La 13 mai 1917, fraţii Jacinta (7 ani) şi Francisco Marto (11 ani), însoţiţi de fetiţa Lucia dos Santos (10 ani) se aflau cu oile la păscut în apropiere de Fatima, în locul denumit "Cova da Iria" ("Grota Sfintei Irina").

La un moment dat, ei au văzut un fulger, după care a apărut o lumină puternică. Apropiindu-se, copiii au observat în mijlocul luminii conturul unei femei ("Doamna din Lumină"). Ea i-a îndemnat pe copii să se roage şi să revină în acelaşi loc în ziua de 13 a fiecărei luni.

Continuare în partea a treiaActive Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=329

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Peste 2000 vizite
Windows 7 şi spionii guvernului
Microsoft afirmă că nu a pus în Windows 7 o portiţă secretă de intrare special pentru Agenţia Naţională de Securitate a S.U.A. (care a participat la elaborarea sistemului de operare). Aţi avea încredere într-un sistem de operare la care a "contribuit" şi SRI?
nota 9.51 din 3233 vizite


Cele mai comentate articole: