Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Dr. Greer prezintă Proiectul Dezvăluirea

Dr. Greer prezintă Proiectul Dezvăluirea

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 23.09.2009
Citit de: 6438 ori
Conţine: 746 cuvinte
9.49
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=338

?n 1993, medicul american Steven M. Greer a demarat proiectul "Disclosure" (Dezvăluirea). Acest proiect a convins sute de persoane cu responsabilităţi, inclusiv cu rang ?nalt din armată şi din CIA, să semneze declaraţii privind ?ntâmplări, aspecte senzaţionale şi documente relevante legate de fenomenul OZN, aparent ţinute secret de oficialităţi.

La 9 mai 2001, ora 9 dimineata, la National Press Club din Washington DC, a avut loc ?n acest sens o conferinţă de presă. Circa 250.000 de persoane s-au conectat să urmărească conferinţa de presă ?n direct, prin internet, un număr considerat fără precedent. Majoritatea mărturiilor au fost ?nsă parţiale.

Pentru detalii, martorii ar fi trebuit să aibă permisiunea să vorbească, permisiune care le-a fost ?nsă REFUZATĂ, pe motiv ca s-ar divulga secrete militare, sau de stat. Dr. Greer a cerut Congresului S.U.A. să le permită acestor oameni să spuna ce ştiu; cererea sa a rămas ?nsă fără răspuns şi, din păcate, evenimentele din 11 septembrie 2001 au eclipsat preocupările legate de fenomenul OZN.

El e convins că dacă aceste informaţii s-ar desecretiza, noi am putea intra ?n posesia unor tehnologii care să schimbe viaţa tuturor locuitorilor planetei. ?ntre altele, nu am mai avea nevoie de combustibili fosili şi nici măcar de centrale nucleare pentru a produce energie. Această situaţie ar duce ?nsă la pierderea averilor şi a poziţiilor unor persoane care controlează din umbră destinele omenirii, deci care sunt interesate ca lucrurile să rămână aşa cum sunt.

Greer a dat informaţiile de care dispunea unei importante reţele de televiziune. A aflat cu această ocazie că emisiunea nu poate fi difuzată decât cel mult la o oră imposibilă, deoarece "ei" nu permit. S-a gândit să le trimita lui Bill Clinton, printr-un prieten apropiat al acestuia. Conform acestuia, preşedintele de atunci avea bunăvoinţa şi dorinţa să dezlege mai multe enigme de acest tip, dar a fost repede convins că e mai bine pentru el să urmeze politica lui "nu ?ntreba şi nu spune".

Greer a recunoscut că s-a ?ntalnit el ?nsuşi de câteva ori cu un OZN. Prima dată, la ?nceputul anilor 60, cand avea opt sau nouă ani şi era ?ntr-un grup de prieteni, a văzut un obiect discoidal, cenuşiu. ?n 1990, ?n Belgia, Greer şi echipa de investigatori cu care lucra au avut sansa să se ?ntâlnească cu un triunghi masiv care a coborât chiar peste maşina ?n care se aflau. Vibra totul de un bâzâit profund, "ca un transformator enorm". Apoi, ?n 1992, ?n Anglia, a văzut ?n faţa lui, plutind la circa 3 metri deasupra solului, un disc cu diametrul de 30 de metri. Aparent, semnaliza, comunica, şi avea persoane la bord.

Greer deţine mărturii conform cărora guvernul SUA ar poseda câteva zeci de vehicule extraterestre şi zeci de fiinţe nepământene decedate, din rase diferite. Unele sunt păstrate ?ntr-o construcţie subterană, ?n Arizona. După declaraţiile a zeci de martori ar fi ?n desfăşurare programe acoperite (secrete) pentru a pune ?n evidenţă energiile care stau la baza propulsiei OZN-urilor.

Ar fi vorba de o fizică de un tip complet nou, care ar putea ajuta omenirea să genereze energie din ceea ce se numeşte "vid cuantic", o energie fundamentală care se găseşte peste tot ?n spaţiul ?nconjurator. S-a estimat că fiecare centimetru cub de spaţiu ar conţine energie suficientă pentru ?ntregul glob timp de o zi. Dacă informaţia privind noile tehnologii ar deveni publică – spunea Greer – ?n cel mai scurt timp oamenii nu ar mai avea nevoie de ţiţei, cărbune sau centrale nucleare.

Greer spunea că el ?nsuşi a văzut un dispozitiv lucrând cu energie din vidul cuantic. Există deja aparate de ordinul a câtorva sute de wati – ceea ce e suficient pentru câteva dispozitive pe care le ai ?n casă; dar nu există ?ncă produse destinate vânzării. Dr. Eugene Mallove, care a lucrat ?n acest sens ?mpreuna cu Greer, a fost asasinat ?n mai 2004. Astfel de acte se datorează dorintei de a menţine dinamica actuală a macro-economiei mondiale şi a balanţei de putere.

Greer mai spune că are informaţii că sistemele de ?naltă tensiune au efecte anti-gravitaţionale. ?n cadrul anumitor experimente controlate, se poate reduce greutatea lucrurilor. Ar exista deja şi nave, fabricate pe ascuns de firme cunoscute, care străbat cerul propulsate de forţa antigravitaţiei.

Iată mai jos prima parte:Redăm ?n continuare adresele acestui documentar tradus şi preluat de la Dincolo de limite:

Disclosure Project, tradus RO, partea 1/24

Disclosure Project, tradus RO, partea 2/24

Disclosure Project, tradus RO, partea 3/24

Disclosure Project, tradus RO, partea 4/24

Disclosure Project, tradus RO, partea 5/24

Vom continua publicarea aici a noilor părţi pe măsură ce sunt traduse.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=338

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la Dincolo de limite

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Peste 2000 vizite
Sfârşitul democraţiei
Adevăraţii stăpâni ai lumii nu mai sunt guvernele ţărilor, ci conducătorii grupurilor multinaţionale financiare sau industriale şi ai unor instituţii internaţionale "opace" (FMI, Banca Mondială, OCDE, OMC, băncile centrale). Prin urmare, cei care conduc lumea nu sunt aleşi în mod democratic, în ciuda impactului deciziilor lor asupra vieţii populaţiei.
nota 9.32 din 2061 vizite


Cele mai comentate articole: