Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Anti-gripal natural: vitamina D

Anti-gripal natural: vitamina D

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 03.11.2009
Citit de: 4463 ori
Conţine: 515 cuvinte
9.15
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=342

Vitamina D activează sistemul imunitar pentru a vă apăra împotriva viruşilor.

Cercetătorii de la Oregon State University au publicat un studiu important care arată că vitamina D are un rol crucial pentru funcţionarea sistemului imunitar: stimulează funcţia imună şi distruge microorganismele invadatoare (inclusiv viruşii). Vitamina D impulsionează răspunsul imun înnăscut prin activarea unei proteine antimicrobiene.

Acest studiu arată că fără un nivel suficient de vitamina D în sange, viruşii (spre exemplu cei gripali) se dezvoltă în voie în organismul dvs. Daca aveţi lipsă de vitamina D, sistemul dumneavoastră imunitar este slăbit şi nu funcţioneaza eficient. De aceea oamenii care au deficit de vitamina D fac atât de des gripă în sezonul rece.

Genele sistemului imunitar sunt activate specific de către vitamina D. Astfel, aceasta vă protejează de infecţia iniţială cu virus, în plus împiedică organismul să reacţioneze în exces prin inflamare (pneumonie bacteriană, o infecţie a plămânilor).

Este logic să refuzăm vaccinurile (care introduc în sânge viruşii gripei, plus alte substanţe toxice - conform Gripa porcină, motiv pentru vaccinul criminal), şi să ne asigurăm un nivel de vitamina D corespunzător.

De aceea, dacă menţineţi în corp un nivel suficient de vitamina D, viruşii gripali sunt rapid neutralizaţi.

Surse de vitamina D

Principala sursă de vitamină D este învelişul corpului, pielea. În piele se găseşte provitamina D (o grăsime). Sub influenţa luminii, provitamina se transformă în vitamina D care este absorbită apoi în corp prin vasele situate în stratul profund al pielii.

Dacă sub influenţa razelor solare se produce un exces de vitamină D, acest exces este depozitat în ţesuturi şi mai ales în ficat, de unde este eliberat pe măsura nevoilor în perioadele în care sintetizarea vitminei la nivelul pielii nu este posibilă.

Dar ce facem iarna?

Deşi probabil vă gândiţi deja la suplimentele cu vitamine, cel mai la îndemână este însă o alimentaţie adecvată.

Doze mari de vitamina D absolut naturală se găsesc în polenul recoltat de albine, germenii de grâu (atenţie: NU grâu germinat), uleiurile vegetale nerafinate (de floarea-soarelui, măsline, rapiţă, etc. - la prima extracţie). Deoarece această vitamină este foarte sensibilă la căldură, la lumină, la oxigen şi la mediile acide, alimentele gătite la foc sunt foarte sărace în vitamina D.

Deşi ficatul peştelui slab, peştele gras, gălbenuşul de ou, laptele integral şi produsele lactate nedegresate sunt bogate în vitamina D, prin gătire ele îşi diminuează extraordinar de mult cantitatea de vitamină D (chiar şi laptele care este pasteurizat din fabrică - cel UHT este complet inutil).Recomandarea noastră este să consumaţi alimente bogate în vitamina D în stare crudă, fără tratament termic.

Bucură-te de o sănătate de fier asigurându-ţi un nivel suficient de vitamina D, un somn odihnitor, o hidratare adecvată cu apă curată, şi o nutriţie sănătoasă!

Acest tratament (prin alimentaţie) este categoric sigur, ieftin, natural, şi - cel mai important - uşor de realizat. În plus, este şi foarte plăcut!

Un nivel suficient de vitamină D în sânge va face ca sistemul dvs. imunitar să vă protejeze de gripa porcină, gripa aviară, gripa umană, şi de mulţi alţi viruşi. Vitamina D este un adevărat susţinător al sistemului imunitar, un garant al funcţionării şi eficienţei acestuia pentru o sănătate durabilă.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=342

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Redactor Active Information Media

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Peste 2000 vizite
Rio: Cabala a încercat impunerea Guvernului Modial
Lordul Christopher Monckton, consultant-şef la Institutul de Politici Publice şi Ştiinţă, şi fost consultant ştiinţific în cabinetul Margaret Thatcher, dezvăluie întrun interviu adevărul despre discuţiile de la întrevederile de la Rio de Janeiro (Brazilia).
nota 9.99 din 3134 vizite


Cele mai comentate articole: