Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Călătorie întro lume invizibilă (1)

Călătorie întro lume invizibilă (1)

Publicat de: ionut_mihai.aim redactor AIM
Publicat la: 28.04.2010
Citit de: 4171 ori
Conţine: 838 cuvinte
9.22
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=377



Marcel Forhan a investit peste 12 ani de experimente pentru a se perfecţiona în atingerea scopului propus: să realizeze la voinţă călătorii în lumile invizibile (non-fizice). Acest gen de călătorie are şi un nume consacrat: proiecţie astrală, sau dedublare astrală. Termenul astral nu are nicio legătură cu astrele cosmosului fizic, ci aici are semnificaţia faptului că universul non-fizic în care se face călătoria este perceput cu ajutorul corpului astral al fiinţei umane (un corp mai subtil decât cel fizic).

Marcel Forhan a trecut repede peste jocurile clasice în care s-au cantonat alţi cercetători în domeniu: trecerea prin ziduri, vizitarea prietenilor îndepărtaţi, sau simpla plimbare liber prin spaţiu - pentru plăcerea de a te bucura de această stare extraordinară. El îşi descrie experienţele sale cu multă acurateţe, reuşind să le sistematizeze, în pofida uriaşei diversităţi. Mai mult, el propune o metodă simplă şi eficientă de perfecţionare în această abilitate, care este acum la îndemâna oricui.

Yram (căci acesta este pseudonimul sub care a publicat volumul "Tehnica completă de dedublare") afirmă că pentru a realiza proiecţii astrale reuşite sunt necesare câteva condiţii importante: o sănătate fizică bună, o pregătire psihologică (ceea ce implică a avea o viaţă liniştită şi capacitatea de a se relaxa fizic şi psihic), şi o pregătire psihică specifică.

Iată cum îşi începe el volumul redactat:

"Este extrem de greu să-ţi formezi, cu ajutorul cunoştinţelor generale ale epocii noastre, o părere raţională asupra existenţei proprii. Această ignoranţă atrage o sumedenie de erori în toate celelalte domenii. Pentru multă lume, progresul social reprezintă singura realitate, şi politica actuală constă în a imagina un sistem în care fiecare va putea face ceea ce îi place."

"Această utopie, întreţinută cu grijă de profitori de toate categoriile, a determinat cristalizarea unui anumit fel de gândire aşa-zis modernă. Progresul ştiinţei, religiei, filozofiei, nu este un progres real. Se scrie mult, se gândeşte puţin. Şi, de îndată ce o lucrare tratează chestiuni care cer un efort de gândire, este aruncată în fundul unui sertar."

"Astăzi toată lumea este grăbită. Fiecare vrea să obţină rezultate imediate, fără a se îngriji de cauzele care le determină. Şi totuşi, în istoria omenirii, niciodată momentul nu a fost mai favorabil unei reforme a ideilor, pentru un real progres şi spre fericirea socială."

"Religiile nu mai sunt la înalţimea sarcinii lor. Cei mai mulţi oameni sunt lipsiţi de bunul simţ cel mai elementar. Iar în ceea ce priveşte argumentele filozofiei ştiinţifice, ele ne întorc la vârsta cavernelor, exaltând principiul originii noastre animale."

"Raţionamentul, pur şi simplu, nu mai ajunge. Cu toată aşa-zisa perfecţiune a civilizaţiei noastre, gândirea modernă duce lipsă de "hrană". Bazele moralei sunt necunoscute şi sufletul omenesc rătăceşte în golul iluziilor şi al speranţelor himerice."

După o asemenea radiografie scurtă dar cuprinzătoare a stării actuale a societăţii umane, Yram arată că problema nemuririi este centrală pentru orice fiinţă umană, sugerând că o cunoaştere a ceea ce devenim după moartea corpului fizic ar duce la o adevărată transformare definitivă.

El continuă: "Eu am să vă dau aici mijloacele pentru a obţine acest fapt, această certitudine, această cunoaştere. Nu este necesar să aveţi credinţă. Nu vin ca misionar însărcinat să răspândesc o idee nouă. Eu vă expun simplu rezultatele obţinute, zicându-vă: "Ceea ce am făcut eu nu are nimic misterios. Iată chipul în care am procedat: repetaţi experienţa în aceleaşi condiţii şi veţi obţine aceleaşi rezultate".

Cu alte cuvinte, din punct de vedere al ştiinţei actuale, demersul lui se încadrează perfect în condiţiile cercetării ştiinţifice, şi metodele expuse de el pot fi numite ştiinţifice. Iată de ce metodele de dedublare propuse de Yram au un succes atât de mare.

Avertizări şi condiţii

El îşi pune problema - adesea amintită de necunoscători - periculozităţii unei asemenea călătorii întro lume necunoscută. "Iată concluzia la care am ajuns: prin experienţă, am aflat că răul nu-i poate atinge decât pe cei dinainte înclinaţi spre rău. Apoi, eforturile necesare pentru a realiza experienţa pretind un anumit echilibru psihologic şi psihic, din care răul este exclus. În fine, dacă, în mod excepţional, vreo fiinţă rău intenţionată ar ajunge la vreun rezultat, ea va fi repede victima faptelor sale, căci în mod deliberat nu voi da în aceasta lucrare informaţii prea precise."

Acesta este un adevărat avertisment pentru cei care ar inţentiona să folosescă dedublarea astrală pentru a face rău: vor cădea ei înşişi în capcana întinsă chiar de ei.

Dar cât de eficientă este metoda? Yram afirmă că timpul necesar perfecţionării se reduce proporţional cu intensitatea elanului şi a dăruirii investite. "De exemplu, cel care îşi va pune în această acţiune toată fiinţa, fără restrictii de nici un fel, cel care îi va consacra bogăţia, prieteniile, gândurile cele mai scumpe, viaţa chiar, dacă va trebui, va ajunge mai repede la ţintă decât unul care va păstra în sine înclinaţii interesate."

Despre conditţile sănătăţii fizice, el avertizează că persoanele care suferă de vreo boală de inimă trebuie să se abţină. De asemenea, dacă cineva este fricos, supus la tulburări nervoase, trebuie să înceapă prin a se îngriji, obţinând calmul înainte de a realiza ceva. Temperamentele limfatice par a fi cele mai potrivite, căci se stapânesc mai uşor.

Continuare în partea a doua



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=377

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Ionut Mihai este redactor AIM

Recomandări:

Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite
Peste 2000 vizite
Etapa următoare: "invazia extratereştrilor"!
Ce ne pregăteşte Cabala pentru 2013? Ca de obicei, conform vechilor planuri, de care se "ţin" foarte bine, urmează... invazia extraterestră! Tot mai multe "semne" arată că o înscenare de invazie extraterestră se pune la cale cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondială, ce va avea un singur conducator planetar şi o singură religie...
nota 9.75 din 2044 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting