Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Planul de falimentare a României şi măsuri de contracarare I

Planul de falimentare a României şi măsuri de contracarare I

Publicat de: acondrea colaborator AIM
Publicat la: 17.06.2010
Citit de: 8285 ori
Conţine: 917 cuvinte
9.05
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1050
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
766
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2913
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1304
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
859
Originea democratiei: o poveste cu tilc
479
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1813
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6176
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3075
Se intampla ceva extraordinar in lume
1184
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1087
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
873
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
860
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4742
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
902
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1275
Stalin a inviat din morti
1373
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2256
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1524
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1977
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=382

Vreţi să aflaţi unde au sfârşit-o miliardele de euro luaţi împrumut de la FMI şi care este scopul real al împrumutului? Mesajul merită citit până la capăt - sunt aduse în discutie rezervele de mâncare, aditivii alimentari, vaccinurile şi cum sunt toate acestea folosite împotriva noastră, de către aşa-zisele "elite".

Nu am încredere deloc în petiţiile "online", care doar ne dau impresia că facem ceva în vreme ce lucrurile rămân ne-schimbate şi deci nu recomand semnarea lor. Si împotriva actelor cipate au existat peste 1 milion de semnături, dar "domnii" parlamentari au făcut efectiv ceva pe voinţa noastră.

Conştientizaţi mai bine informaţia şi adunaţi în Dvs. hotărârea de ne-clintit de a schimba ţara în bine. Anul acesta e unul crucial pentru România căci oamenii vor ieşi în stradă cauzând probabil căderea guvernului, iar mânia maselor trebuie canalizată în ceva bun, constructiv şi nu în felul pe care trepăduşii din spatele puterii îl coc deja (violenţe de stradă, acte de vandalism sau extremiste, în mod clar provocări menite să discrediteze o mişcare populară - gen Târgu Mureş, 1990, când trezirea românilor periclita puterea comuniştilor constituiţi în FSN). De data asta realizăm că numai uniţi vom câstiga, nu?

Apoi să ne asigurăm cu ghearele şi dinţii că nici unii dintre cei vechi sau din garda a II-a, (tinerii lupi gen Victor Ponta şi atâţia alţii ca şi el), nu se vor ridica la putere pe spatele poporului. Avem 1989 ca învăţăminte atât pentru ceea ce trebuie făcut, cât mai ales pentru greşeli.

Deocamdată, să lucrăm la conştientizare şi la trezirea altora. Apoi, să ne rugăm pentru ţară în fiecare zi. Dacă suficienţi dintre noi facem asta, restul va decurge în mod firesc. Şi-acum planurile:

În România, băncile austriece au ameninţat că vor falimenta piaţa bancară europeană dacă nu primesc fonduri de la statul român. În consecinţă politicienii autohtoni au fost chemaţi la Bruxelles, unde li s-a cerut ca România sa angajeze acest imprumut.

Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMÂNIA VREODATA!

Ca să vă fie foarte clar că e o conspiraţie:

1. SECRETISM (aflăm din UE, prima oară, ce bani luăm noi)

2. GRABĂ (repede, repede, au şi venit şacalii FMI)

3. NU SE DAU JUSTIFICĂRI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI

4. Nu s-au organizat întruniri mediatizate, cu participarea cremei economiştilor români, unde să se dezbată clar, pe faţă, dacă avem sau nu, nevoie de împrumut

5. Se evită declararea sumei totale! Asta va permite mărirea ulterioară a sumei, la oricît e "nevoie". Unii afirmă, 20 miliarde, dar e puţin probabil, deoarece o ţară, mai mică, ca UNGARIA, împrumută 25 MLRD, iar noi numai 20?

6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date.

7. Dat fiind mărimea sumei şi condiţiile globale deosebit de grave, precum şi faptul ca în final, poporul român va returna împrumutul, ar fi trebuit să fie tratat cu o transparenţă TOTALĂ, în mass media; de asemenea, să se publice o listă cu ce bani se dau şi cui?

Deci, acestea sînt definitorii unei FRAUDE DE PROPORŢII, care i se pregăteşte poporului român.

În Ungaria, au argumentat încă de anul trecut că au nevoie de 25 Miliarde. Au împrumutat şi tot nu au putut evita recesiunea.

Să vedem, în continuare, ce se va face în mod real cu banii. Banii vor intra "virtual" în BNR, iar de aici vor fi daţi în proporţie de 80%, băncilor străine. Aceşti bani, împreună cu banii strînşi de la populaţie, prin dobânzile mari oferite (atenţie români!) vor fi transferaţi în străinătate, la băncile-mamă.

După care vor declara falimentul aici, local. Între timp se vor strădui să reducă şi limita minimă de siguranţă în BNR, ca impactul să fie şi mai devastator (cum a fost şi făcut, de curînd, cu o variaţie mică, e drept, dar s-a făcut ca să se testeze reacţia publicului).

Cu restul de bani, după cum era de aşteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat în ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!

Deci românii, se vor alege cu PLATA ÎMPRUMUTULUI + DOBÎNZII.

Nu numai aceasta, căci imprumutul e condiţionat de acceptarea de către guvern a următoarelor condiţii:

- banii trebuie sa "AJUTE" băncile austrice în dificultate în România

- creşterea taxelor, TVA, impozit pe profit

- reducerea bugetului sănătăţii şi învăţămîntului

- obligativitatea cip-ării (la început în paşaport, după aceea buletine şi permise auto, gradual, şi în final în corpul uman)

- obligativitatea montării camerelor de luat vederi peste tot

- implementarea statului poliţienesc absolut, cum a fost arătat în romanul orwelian "1984" şi în care românii au trăit timp de 50 de ani

- obligativitatea vaccinurilor. Vedeti HPV şi acum vedeţi contaminarea cu Gripa aviară şi porcină în Cehia, Austria şi Germania. (Deocamdată românii au făcut faţă cu bine ameninţării, ambele vaccinuri fiind refuzate în proporţie de peste 90%)

Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7...8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia "firmelor prietene" FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra.

Dacă nu credeţi, aduceti-va aminte de anii '90, ce s-a intimplat in România.

Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:

[citeşte partea a II-a]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=382
Acest articol a participat la CONCURSUL aniversar AIM - 7 ani: vezi anunţul din prima pagină!

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

sursa: EUfrosin

Recomandări:

Protejarea adevărului
După statisticile existente, bogăţia a un miliard de oameni din zonele cele mai sărace ale planetei echivalează cu cea acumulată de către o suta dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei.
nota 9.32 din 1547 vizite
Cea mai dulce otravă
O mulţime de boli fizice şi mentale obişnuite sunt strâns legate de consumul zahărului rafinat, pur. Dr. Martin a clasificat zahărul rafinat ca otravă pentru că această substanţă chimică pură a fost sărăcită de componentele minore care-i asigurau viaţă; este vorba de enzime, vitamine, minerale.
nota 10.00 din 1724 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting