Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Tehnologie extraterestră pentru teleportare. Cazul dr. Jonathan Reed

Tehnologie extraterestră pentru teleportare. Cazul dr. Jonathan Reed

Publicat de: marian_apostol.aim redactor AIM
Publicat la: 22.07.2010
Citit de: 3841 ori
Conţine: 1409 cuvinte
9.17
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:


ATENŢIE: Acest articol este un original AIM şi se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", detaliată la final.
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=395

15 octombrie 1996. În timpul unei plimbări prin pădure împreuna cu Suzy, câinele său, dr. Jonathan Reed a fost martorul unuia dintre cele mai importante evenimente de tip extraterestru din istoria recentă a umanităţii. A reusit să filmeze câteva scene elocvente şi să descopere un extraterestru. Urmează să aflaţi adevărul despre existenţa vieţii extraterestre pe Pământ!

Spre deosebire de orice alt eveniment similar, cazul fascinant al dr. Reed ne arată în detalii vii prin ce experienţe traumatizante a trecut el, dar şi minunatele descoperiri şi realizări interioare pe care el le-a obţinut astfel.

Faptele şi probele FIZICE ale acestui eveniment unic sunt aici şi oricine doreşte le poate vedea. Dr. Reed a reuşit să intre în posesia unei brăţări pe care probabil extraterestrul o purta la mână. În timp ce extraterestrul zăcea inconştient, a reuşit să ia o probă ADN pe care ulterior a trimis-o la analiză în Japonia, la Universitatea Osaka.

Acest caz este atât de important încât ar trebui discutat public, în mod deschis, la televiziune. De ce nu auzim nimic?

"Trăim întro lume compusă din realitate şi ne-realitate. Trebuie să învăţăm să discernem între cele două. Trebuie să învăţăm că există cu mult mai mult decât anumiţi oameni ar vrea să credem. Am trăit această experienţă, cu greu, şi sunt aici pentru că am o obligaţie faţă de cei care m-au ajutat pe parcursul ei, pentru că nu am altceva să vă spun decât adevărul. Voi aveţi obligaţia să aflaţi despre toate acestea cu o minte deschisă, altceva nu vă cer" spune dr. Jonathan Reed întro conferinţă publică din 2009.

"În lume există mai mulţi oameni care au avut experienţe mai interesante decât cea prin care am trecut eu. De ce nu auzim despre ei? Pentru că există cineva care face orice să nu se petreacă asta. Asta face parte din pericolele din viaţa noastră. Nu este adevărul, ci îngrădirea posibilităţii de a alege singuri pentru voi înşivă, în cunoştinţă de cauză" continuă Jonathan.

Dr. Reed: "Venind aici, nu mă aşteptam să pot vorbi în faţa dvs., pentru că mulţi dintre cei pe care îi întâlnesc continuă să refuze toate realităţile din experienţa mea. A trebuit să învăţ că nu toţi îmi sunt prieteni, chiar şi în fiecare sistem, în fiecare grup, dar gradat, cu ajutorul unor prieteni de nădejde şi al unor oameni oneşti, pot spune că dacă întradevăr cauţi atunci vei vedea adevărul; dar trebuie să cauţi."

"Am parcat maşina afară, în parcare, şi sunt acolo doua furgonete cu numere de înmatriculare guvernamentale. Îmi sunt ei prieteni? Sau doar se joacă?" punctează Reed.

Cazul dr. Jonathan Reed a fost prezentat public la emisiunea TV "Otro rollo" din Mexic, în 26 iunie 2001. De atunci, emisiunea a fost reluată de 14 ori în 21 de ţări din lume.

Robert Raith, un prieten al dr. Reed, povesteşte în emisiune ce s-a întâmplat atunci când a încercat brăţara extraterestră. El spune: "Dintro dată mă aflam întro încăpere albă foarte luminoasă, a durat numai câteva secunde; am văzut ceva atât de extraordinar... absolut incredibil. Dar mi-am dat seama că această entitate extraterestră nu dorea ca eu să mă aflu acolo în acel moment; entitatea m-a trimis imediat înapoi şi apoi m-am simţit foarte rău, foarte bolnav timp de peste o săptămână... atât de rău încât i-am cerut lui Jonathan să îmi ia viaţa din cauză că durerile erau atât de mari, insuportabile. Dar am învăţat din această experienţă că acest dispozitiv (brăţara) este un lucru minunat şi extraordinar pentru că nu este o jucărie, este ceva ce merită respect; de aceea o să îl arătăm şi dvs. aici."

Moderatorul emisiunii continuă: "Din discuţiile avute cu Jonathan în studio, înainte de emisiune, reiese că acest dispozitiv nu funcţionează continuu, de fiecare dată, este ca şi cum există o conexiune, o legătura, dispozitivul nu funcţionează de unul singur. Este adevărat, dr. Reed?"

Dr. Jonathan Reed: "Odată ce este plasat pe braţul utilizatorului, nu este doar o situaţie cu o singură fază. Sunt două faze. Imediat ce este plasat pe braţ, dispozitivul pune o întrebare în sistem - Am rezervare? Sunt acceptat? - şi dacă nu eşti acceptat, atunci nu se întâmplă nimic. Am folosit acest dispozitiv de trei ori cu succes şi o dată când nu s-a întâmplat nimic. Deci este foarte selectiv, şi ei (extratereştrii) controlează acest sistem de selecţie. Aş spune că este aproape un organism viu electric. Este nanotehnologie pe care noi abia acum începem să o înţelegem; asta este în prezent foarte departe de ceea ce cunoaştem noi... nu putem face comparaţie. Este cu adevărat o foarte interesantă piesă de inginerie."

Moderatorul: "Aş vrea să vă întreb: aţi analizat această piesă la Universitatea Osaka din Japonia; la ce concluzii au ajuns experţii în legătură cu acest material din care este făcută piesa?"

Jonathan Reed: "În primul rând, există un grup de oameni pe care am să-l numesc Alianţa, acest grup de oameni vor să creeze anumite schimbări în viaţa noastră şi să ne arate că există viaţă inteligentă atât în Univers cât şi aici, pe Pământ, împreună cu noi, acum. Acest grup Alianţa au spus că mă vor trimite să duc acest dispozitiv la analiză în Japonia. Am luat obiectul cu mine în Japonia şi ei au avut grijă să controleze tot procesul pas cu pas, ştiinţific, cu răbdare, ca să afle cum este făcut. Dl. MacEvoy (aflat în studio) are toate aceste concluzii şi le poate prezenta."

La întrebarea "Unde este extraterestrul acum?", dr. Reed răspunde: "În timpul celor nouă zile care au urmat întâlnirii şi care au durat pînă când eu am coborât in subteran, această creatură a revenit la viaţă în faţa ochilor mei! Era vie! Şi înainte de asta i-am luat probe ADN pe care le-am trimis în altă parte din teama de a nu pierde toate mărturiile fizice pe care le aveam; este vorba de acea probă de ADN extraterestru pe care prietenul meu Gary o păstrase pentru mine."

Dr. Reed detaliază: "În legătură cu extraterestrul, în cea de-a noua zi când am venit acasă, mi-am găsit casa devastată, găsind mai târziu găuri prin pereţi, prin podea, toaleta era smulsă de pe podea... au căutat totul, am găsit găuri în curte pe gazon... Apoi am ajuns la garaj, unde se afla congelatorul, în care Freddy (extraterestrul) îi plăcea să stea fiindcă era foarte rece acolo, el adeseori mergea singur în congelator pentru că îi plăcea acolo. Am mers la garaj şi uşa era scoasă din perete, cu cadru cu tot, am ajuns la congelator dar creatura dispăruse, şi am văzut atunci mici urme de zăpadă şi gheaţă pe podea care veneau de la congelator, de aceea cred că Freddy pur şi simplu a plecat singur. De atunci l-am mai vazut pe Freddy, si am fost în contact cu el şi cu ai lui, şi acum ştiu că el este acasă la el. A supravieţuit cu bine, nimeni nu l-a capturat, şi mă bucur foarte mult! Noi, oamenii, suntem cei periculoşi! De noi trebuie să ne fie teamă, nu de creaturile şi copiii din stele" conchide Jonathan cu lacrimi în ochi.

Moderatorul continuă: "Acum ne va prezenta obiectul, artefactul cu care a venit şi ne va da detalii".

Obiectul se află întrun container special, sub atmosferă protectoare, sigilat ermetic.

Dr. Reed explică cum a intrat în posesia acestui dispozitiv (brăţara): în timp ce câinele său se lupta cu extraterestrul, Jonathan s-a apropiat şi l-a lovit doborându-l, ulterior observând brăţara strălucitoare pe jos, lîngă extraterestru. Este posibil să o fi pierdut în timpul luptei cu câinele, sau atunci când Jonathan l-a doborât.

Odată ajuns acasă împreună cu brăţara şi extraterestrul, Jonathan şi prietenul său Gary, au pus brăţara pe braţul extraterestrului care era încă inconştient şi imediat brăţara s-a închis singură, automat, în jurul încheieturii braţului. Şi a devenit neagră, la fel ca şi culoarea costumului pe care îl purta. "Iar cand am pus după aceea brăţara pe încheietura mâinii mele s-a închis singură şi a devenit foarte rece, ca o sticlă congelată, dar nu a devenit neagră" conchide Jonathan.

Robert Raith continuă: "Este o mare onoare pentru noi să vă putem oferi acest obiect, atât de valoros, ce reprezintă o inteligenţă cu mult peste ceea ce ne putem închipui noi acum... este o bucurie să mă aflu aici cu voi, am fost martorul a ceea ce i s-a întâmplat lui Gary care a suferit mult, şi în cele din urmă a murit, el a fost dus apoi de către prietenii sai întrun loc special, şi am văzut cum Jonathan i-a chemat pe ei ca să-l ajute..."

[continuare în partea a doua şi VIDEO]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=395

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Marian Apostol este redactor AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Peste 2000 vizite
Misterul lumilor astrale
"Lumea de dincolo" este un termen generic care cuprinde, de fapt, tot ceea ce există în realitatea non-fizică. Sunt foarte multe exemple de experienţe la graniţa dintre viaţă şi moarte care ne aduc informaţii despre lumea de dincolo. Şi totuşi, putem dobândi abilitatea de a călători în această lume non-fizică, la voinţă, fără a pune în pericol corpul fizic.
nota 9.59 din 3404 vizite


Cele mai comentate articole: