Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Interviu cu un extraterestru (6)

Interviu cu un extraterestru (6)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 27.10.2010
Citit de: 1503 ori
Conţine: 1007 cuvinte
9.94
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=399

[urmare din partea a cincea]

Cum aţi putut uita?

Odată am întânit o civilizaţie ce a intrat în contact cu Asociaţia. Într-un târziu, schimbând informaţii unii cu alţii, s-a întâmplat să descriem şi să definim existenţa voastră şi ceea ce facem în timpul interacţiunilor cu voi. Să vedeţi... Vă daţi seama că una din cea mai apropiată formă de dispută pe care am avut-o vreodată cu cineva ? nu în acelaşi sens atribuit de voi disputei, ci fără negativitate, fără emotivitate violentă ? dar cea mai apropiată forma de dispută la care am ajuns noi vreodată cu cineva a fost când ei pur şi simplu refuzau să creadă că ar putea exista vreo expresie a individualităţii undeva în Univers care să nu poată fi conştientă de propria putere, care să uite cu-adevărat că de fapt ea îşi crează propria realitate. Ne-a luat ceva timp să-i convingem deoarece, pur simplu, era dincolo de ce puteau ei concepe.

Asta nu vrea să spună că ar fi în vreun fel mai buni ca voi. Dar vreau să vă arăt cât de multe feluri diferite de a percepe realitatea sunt şi să subliniez faptul că există civilizaţii ce s-au creat în aşa fel încât nici să nu poată în mod firesc concepe capacitatea de a uita că suntem parte din Creaţia Infinită.

Prin urmare, înţelegeţi că pentru ei a fost foarte surprinzător să realizeze că voi eraţi de fapt capabili să vă canalizaţi marea putere în aşa maniera încât să folosiţi chiar acea putere să creaţi în interiorul vostru capacitatea de-a uita faptul că aveaţi acea putere pe care o foloseaţi în acest proces.

În acea zi au învăţat ceva nou despre ei înşişi şi ceva nou despre Univers. I-aţi învăţat, spre marea lor uimire, că acesta era un mod din multele în care Tot-Ceea-Ce-Este se poate exprima pe Sine; iar acum au o înţelegere mult mai amplă despre varietatea de moduri în care Creaţia Infinită se poate manifesta. I-aţi învăţat ceva prin acceptul vostru de a experimenta un asemenea grad de limitare prin focalizare. La rândul lor, au început să experimenteze această idee în anumite grade... nu că ar crea acelaşi grad de uitare. Dar vedeţi voi, această idee a devenit în civilizaţia lor o sursa de distracţie. Au descoperit, aşa cum şi voi aţi descoperit într-un anumit grad, că această capacitate de a-şi impune iluzia uitării asupra lor înşilor, oricât de puţin, le permite să experimenteze lucrurile ca şi cum le-ar experimenta pentru prima oară. Au putut să realizeze că nu mai trăiseră această experienţă.

Astfel au putut să genereze o înţelegere complet nouă a creativităţii prin simpla modificare a perspectivei, a punctului de vedere ? de a crea scenariul de a nu-şi aminti că sunt conectaţi cu experienţele şi cu realitatea pe care o creează.

Prin urmare, fiţi vă rog conştienţi că deşi aţi creat un trecut în aparenţă atât de negativ, alţi indivizi din Univers au beneficiat enorm din consimţământul vostru unic de a crea o astfel de realitate, una ce poate fi împărtăşită în multe feluri ca şi instrument de învăţare de mulţi indivizi din Univers.

Ne-aţi ajutat de asemeni, pe noi să ajutăm alte lumi, deoarece tiparele noastre de gândire ar fi altfel complet străine de ale voastre şi ale voastre de ale noastre. Fără folosirea acestui tip de canalizator fizic, fără să fi trăit experienţa vieţii pe Pământ prin intermediul conexiunii cu el ? într-o viaţă pe care voi aţi considera-o ca fiind o viaţă trecută de-a mea ? nu am fi avut modelul din care să extragem, ca să putem acum să vă asistăm sau măcar să vorbim cu voi în aceeaşi terminologie.

Astfel, folosind marele vostru grad de fozalizare în limitare, am putut şti că dacă modelul nostru funcţionează în lumea voastră, funcţionează minunat în alte lumi ce nu au o focalizare limitată atât de puternică. Pentru că voi sunteţi lacătul principal pentru aproape orice altă civilizaţie ce experimentează limitarea în orice grad.

Astfel că noi vă mulţumim pentru puternica focalizare pe care aţi creat-o, pentru că, apoi, cufundându-ne în fântâna voastră, avem majoritatea instrumentelor necesare pentru a interacţiona cu aproape oricine altcineva. Vă mulţumim că aţi forjat tipul de oţel care ne permite să tăiem prin multe legături ale iluziei pe care le descoperim în multe alte societăţi în afară de a voastră.

Începeţi să unificaţi

Nu îi va lua foarte mult lumii voastre să ia o formă unificată. Ideea în sine, a explorării limitării, înseamnă că lucrurile sunt descompuse în feluri complexe; creează foarte multă complexitate şi foarte multe detalii. Trebuie să le experimentaţi pas cu pas, unul după altul.

Acum că aţi început să reunificaţi la loc lucrurile şi să vă treziţi în integritatea voastră ? starea voastră integrală ? lucrurile pot prinde viteză, se pot accelera. Va fi o stare foarte accelerată, deoarece cu cât vă deschideţi mai repede către idei pozitive, cu-atât mai repede veţi începe să vă acceleraţi în progresie geometrică.

Când începeţi să integraţi, să consolidaţi şi să unificaţi, totul e în interiorul vostru; trăiţi în clipa prezentă în mod spontan. Creaţi la propriu mai puţin timp.

Deci totul se accelerează, lucrurile se întâmplă mult mai rapid. Întreaga voastră lume se va aprinde într-o explozie extatică de extaz, coincidenţă şi sincronicitate ? fiecare lucru curgând din altul, fiind interconectat şi înrudit; întotdeauna în locul şi la timpul potrivit, interacţionând exact cu acei indivizi cu care aveţi nevoie să interacţionaţi. Fără accidente. Nu există accidente. Nu au existat niciodată, nu există şi nu vor există niciodată. Co-incidenţa e doar: co-incidente.

În acest moment dorim să exprimăm întreagă noastră recunoştinţă pentru că ne-aţi permis să experimentăm darul conştiinţei voastre. Vă mulţumim că aţi ales să funcţionaţi ca reprezentanţi sau ambasadori ai lumii voastre, deoarece fiecare dintre voi asta sunteţi în acest moment.

Vă mulţumesc că mi-aţi permis mie să funcţionez ca un ambassador pentru toţi cei care ascultă de partea asta. Încetul cu încetul, cu fiecare zi, prin intermediul acestor interacţiuni ne vom apropia de momentul, în doar câţiva ani de-acum încolo, în care vom putea interacţiona cu voi deschis şi cu bucurie. [continuare în partea a şaptea]



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=399

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Preluare de la http://fymaaa.blogspot.com/2010/09/bashar-download-28092010.html

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1714 vizite
Europa vrea Grecia de vânzare
FMI a amenintat ca nu va debloca transa din iunie, de 12 miliarde de euro, daca guvernul din Atena nu dovedeste ca poate indeplini cerintele financiare pentru urmatoarele 12 luni.
nota 9.17 din 1826 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting