Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Interviu cu un extraterestru (1)

Interviu cu un extraterestru (1)

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 27.10.2010
Citit de: 5321 ori
Conţine: 941 cuvinte
9.18
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=404

Pământul trece, ca civilizaţie, prin schimbări rapide care se accelerează. Ne aflăm întrun vârtej de informaţii atât de bogat încât aproape că ne copleşeşte. Între profeţii şi preziceri, pe de o parte, şi extratereştri, pe de altă parte, tema centrală actuală este şi rămâne timpul schimbării, al transformării, al ascensiunii. Fiinţa umană terestră e chemată să se transforme, să evolueze în adevăratul sens, cel spiritual.

Bashar este un extraterestru care ne vorbeşte prin intermediul lui Daryl Anka şi care a stârnit un interes deosebit. Avem ocazia să vă prezentăm un interviu cu acesta, în traducerea Danielei Grigore (preuată de la http://fymaaa.blogspot.com/2010/09/bashar-download-28092010.html).

Ne bucurăm de această traducere, mai ales pentru că românii au un apetit recunoscut pentru idei prezentate de un strain, ca în cazul celebrei Vanga din Bulgaria ale cărei profeţii despre Romania sunt uimitoare, şi despre care v-am prezentat câteva teme întrun articol anterior.

De data aceasta un extraterestru ne vorbeşte despre situaţia actuală a civilizaţiei pământene, despre timp, şi despre modalităţi (concrete şi aplicabile de fiecare dintre noi) de a reuşi o transformare pozitivă pe această planetă.

Ceea ce transmite Bashar poate fi rezumat în doar câteva cuvinte, aşa cum spunea Teilhard de Chardin: "Noi nu suntem fiinţe umane care au o experienţă spirituală; noi suntem fiinţe spirituale care au o experienţă umană".

Interviul cu Bashar - "BluePrint for Change" (Schiţă pentru schimbare)

- Care e scopul venirii tale aici, Bashar?

- Întâi de toate, daţi-mi voie să vă spun, că deşi în aparenţă, percepeţi o singură identitate, eu reprezint sute de mii, poate chiar milioane de conştiinţe ce alcătuiesc Asociaţia Lumilor. În propriul lor fel ? aţi putea spune, tele-empatic ? se conectează în constiinţa mea pentru fiecare dintre interacţiunile pe care le avem cu voi. Deci, înţelegeţi că în timp ce de partea voastră ar putea fi o adunare de indivizi pentru aceste interacţiuni, şi de partea noastră e, de asemeni, o adunare de indivizi.

Am interacţionat cu multe alte civilizaţii care trec prin transformări că a voastră, civilizaţii care sunt în etape de transformare în care nu şi-au îngăduit încă să realizeze că ar putea să interacţioneze cu alte lumi într-un mod deschis. Acei dintre noi care vă asistăm în transformarea voastră, o facem într-un mod neforţat ce vă permite să ştiţi că voi sunteţi responsabili pentru aceasta transformare, nu noi.

Fiţi, totuşi, conştienţi că avem o directivă de non-interferenţă ce este în vigoare. Aceasta înseamnă că orice civilizaţie nouă e lăsată singură dacă se află într-un stadiu evolutiv în care nu exprimă neapărat o recunoaştere conştientă absolută cum că există alte civilizaţii cu care ar putea comunica. Ideea existenţei noastre nu e forţată niciunei lumi până când acea lume nu îşi manifestă dorinţa de a comunica, în feluri pozitive, pline de iubire.

Folosind acest format, din acest motiv şi din multe altele, noi stăm astfel un pas înapoi (în aşteptare). Întâi de toate, realizăm că aveţi o predilecţie pe planeta voastră ? cel puţin în trecut aveaţi această înclinaţie ? de a urma mesagerul şi nu a asculta mesajul.

Prin urmare, de vreme ce informaţia e mai importantă decât cine suntem noi, pentru moment rămânem în umbră, permiţând astfel informaţiei să aibă întâietate în minţile voastre. Pentru că dacă ar fi să apărem noi înşine în formă fizică şi să rostim aceste fraze, lumea se va prosterna în stânga şi-n dreapta.

Decât să ne plasaţi pe noi deasupra voastră cu un fel de veneraţie, noi dorim să va asistăm în a vă recăpăta puterea înapoi, ajutându-vă să vă treziţi şi să vă asumaţi din nou responsabilitatea pentru crearea vieţilor voastre.

- De ce te afli aici, în acest moment al istoriei noastre?

- Am interacţionat întotdeauna cu fiecare civilizaţie ştiind dincolo de orice umbră de îndoială că acestea sunt egale cu orice altă civilizaţie de care suntem conştienţi. Dacă, totuşi, voi etichetaţi alte civilizaţii ca fiind mai avansate decât a voastră, să ştiţi că asta nu e doar o chestiune de etichetare; e, de asemeni, o chestiune de perspectivă.

Însă asta vă oferă acum ocazia să realizaţi că civilizaţia voastră se schimbă şi se extinde, poate că în feluri asemănătoare cu cele în care s-a mărit civilizaţia noastră. Realizăm că lumea voastră explorează idei şi nivele de constiinţă pe care noi deja le-am explorat unele care pentru noi au funcţionat.

Pe măsură ce creaţi această explorare în constiinţa voastră, luăm la cunostinţă faptul că radiaţi o anumită frecvenţă. Am recepţionat această frecvenţă şi am acceptat-o ca pe o invitaţie, în sensul de a interacţiona cu voi.

Comunicăm ca să vă reflectăm câteva dintre aceste modalităţi în care aceste idei au funcţionat pentru noi, astfel că, dacă vreţi, puteţi adapta şi adopta câteva dintre ele în propria voastră realitate ? DACĂ găsiţi că funcţionează pentru voi.

Acest tip de metodă funcţionează întotdeauna cel mai bine, pentru că vă permite să decideţi voi singuri ce înseamnă informaţia [respectivă] şi dacă funcţionează sau nu pentru voi.

Ne aflăm în aceste interacţiuni cu dorinţa de-a rămâne fără activitate. Cea mai dragă dorinţă a noastră e ca să vină o zi pe planeta voastră în care să nu mai aveţi deloc nevoie de noi. Şi în acea zi vom putea interacţiona cu voi pe picior de egalitate. Totuşi, pentru un asemenea nivel de interacţiune, voi trebuie să ne deschideţi uşa. E planeta voastră.

Felul în care deschideţi acea uşă nu e prin dorinţa ca noi să interacţionăm cu voi, nu doar având acestă dorinţă, ci prin exprimarea mai mult a dorinţei ca voi să interacţionaţi unii cu alţii ca egali. Doar când veţi face aşa între voi, veţi crea vibraţia ce va face posibil ca noi să putem trece în dimensiunea voastră şi să ne vedem faţă în faţă. [continuare în partea a doua]Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=404

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Interviu preluat de la http://fymaaa.blogspot.com/2010/09/bashar-download-28092010.html

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Protejarea adevărului
După statisticile existente, bogăţia a un miliard de oameni din zonele cele mai sărace ale planetei echivalează cu cea acumulată de către o suta dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei.
nota 9.32 din 1517 vizite


Cele mai comentate articole: