Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Efectul structurilor cavitare - experimente

Efectul structurilor cavitare - experimente

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 06.11.2010
Citit de: 3571 ori
Conţine: 940 cuvinte
9.49
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
961
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
594
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2207
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1132
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
747
Originea democratiei: o poveste cu tilc
427
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1632
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5809
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2469
Se intampla ceva extraordinar in lume
498
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
998
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
801
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
683
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3637
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
841
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
583
Stalin a inviat din morti
1301
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1658
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
985
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
819
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=410

Voi începe prin a insera aici un foarte scurt text scris de Mircea Meiţă şi publicat la EnergiiAlternative.NET

Viktor Stepanovici Grebennikov este un nume care nu mai necesită vreo prezentare: realizările sale ştiinţifice de excepţie sunt binecunoscute în întreaga lume datorită internetului.

Victor Stepanovici Grebennikov - savant naturalist, entomolog profesionist, pictor şi om de o cultură generală deosebita, cu diverse interese. Este cunoscut pentru descoperirea efectului structurilor cavitare (ESC). Puţini însă sunt cei ce cunosc si o alta descoperire a sa.

Realizarea sa cea mai celebră - si de necontestat - este platforma antigravitaţională pe care savantul entomolog a construit-o şi a folosit-o în secret.

În 1988 pentru el devine evidentă existenţa efectelor de antigravitaţie a învelişului de chitină a unor insecte. Mult mai impresionant este fenomenul ce apare concomitent cu astfel de efecte, anume fenomenul invizibilităţii parţiale sau totale sau percepţiei deformate a obiectului material aflat în zona gravitaţiei compensate.

Pe baza acestor descoperiri şi principiilor bionice autorul a construit o platformă antigravitaţională, şi practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteză de până la 25 km/min. Din 91-92 platforma a fost utilizată de autor ca mijloc de deplasare rapidă.

Descoperirea efectului cavitar (efectul de formă) i-a fost oferită de insectele pe care le studia cu pasiune, mai exact de cuiburile de albine salbatice (galicte, halicte) şi în 1983 a făcut cunoscută această descoperire la o şedinţă a Societăţii Academiei de Ştiinţe a URSS, secţia Entomologie. Referatul se numea: "Zone biofizic active la cuiburile de albine, percepute de oameni şi experiente de reproducere a lor în dispozitive artificiale".

Desi studiile şi lucrările savantului nu pot fi contestate de nimeni datorită seriozităţii cercetărilor desfăşurate de el în mediul ştiinţific academic din care făcea parte, atunci când a vrut să publice in extenso rezultatele cercetărilor sale în cartea "Lumea mea" (această carte poate fi descărcată accesând http://www.mediafire.com/?obe6jeabhaw9qme sau aici http://www.scribd.com/doc/12925574/Lumea-Mea-Zborul-V-S-Grebennikov Lumea mea, zborul) cenzura l-a obligat să scoată orice fel de precizări referitoare la platforma antigravitaţională.

Aşa încât nu apare nicăieri vreo documentaţie privitoare la formele cavitare care produceau levitaţia sau alte amănunte constructive, şi invenţia nu poate fi reprodusă.

Se pare că au existat două astfel de platforme, dar au dispărut ambele. Probabil că uzina unde Grebennikov şi-a construit (în secret) platforma avea meseriaşi destul de inteligenţi care ştiau totuşi ce fac acolo, astfel că însuşi Grebennikov a constatat că mai erau şi alţi "zburători" cu platforme prin zonă şi nu numai la Krasnoobsk ci şi în Belgia, exact în aceeaşi perioadă.

Cert este că platforma nu putea fi văzută de pe pământ, nu prezenta fenomenul de inerţie mecanică, era supusă influenţei fenomenelor meteo şi de altă natură (poate orgonică), prezenta importante distorsiuni temporale şi nu putea fi prea complicată din punct de vedere constructiv deoarece a putut fi proiectată şi construită de un entomolog (inteligent ce-i drept, dar fără nici-o specializare în domeniul ingineriei).

Efectul cavitar (similar efectului de formă), efectul morfogenetic şi probabil mai sunt si alte denumiri, poate fi studiat de fiecare pasionat acasă deoarece nu presupune echipamente complicate şi se realizează cu materiale cât se poate de obişnuite: hartie, carton, lemn, etc.


Acest text m-a făcut foarte curios şi am început prin a căuta detalii despre Grebennikov; deloc surprinzător, nu am găsit prea multe. Însă am găsit suficiente pentru a porni hotărât spre a afla mai multe despre asta. Am găsit astfel un fragment din cartea lui Grebennikov, şi anume chiar partea în care autorul descrie experienţele sale pentru a pune în evidenţă efectul cavitar.

Aşa încât, în încheiere, vă propun să faceţi personal trei experimente absolut simple care vă permit să evidenţiaţi efectul de cavitaţie şi energia undelor de formă care apare atunci...

Efectul cavitar produs de hârtie

6 foi de hârtie vor fi tăiate în lungime, în jumătate, şi pliate sub formă de armonică: câte 10 unghiuri şi 20 suprafeţe fiecare. Armonicile vor fi pliate până vor deveni pătrate, apoi se vor încleia una de alta, fiecare cu un unghi orizontal de 30 grade faţă de cealaltă, în direcţia acului de ceasornic.

Va fi folosită hârtie de culoare întunecata (care nu reflectă căldură) pentru construcţia acestei "flori" conice pluristratificate. "Petalele" vor fi bine răsfirate. Se va testa cu mâna, deasupra corolei şi sub "armonica" agăţată. Apoi se atârna deasupra capului persoanei aşezate pe un scaun, cu înregistrarea senzaţiilor apărute şi stării generale.

Efectul cavitar la cărţi

Se ia o carte groasă, veche, citită (pentru a exclude foile încleiate) care se pune pe marginea mesei, orientată spre soare. De exemplu noaptea: spre nord. Se deschide şi se răsfoiesc puţin foile. Apoi se construieşte un veier din foile îndoite.

Peste câteva minute (ESC apare mai tardiv şi la fel dispare) se poate simţi cu palma, limba, ceafa, lângă foile întredeschise, senzaţiile descrise mai sus. Fenomenul este accesibil şi la 2-3 metri distanţă. "ESC-ul carţii" nu poate fi ecranat.

Efectul de formă la alte obiecte

Se ia o bară de lemn de 16 cm lungime, pătrată la secţiune (cu baza de 4 cm), iar la vârf 1,5 cm). Pe vârful îngust sânt făcute 13 tăieturi adânci, de forma "armonicii". Apoi se ia o sârmă de Cu, de 2-3 mm grosime. Se fixează de bară prin 2 spire (cu diametrul de 5 cm) transversale, iar apoi continuă liber sub forma de spirală plată cu 3-4 spire (diametrul 10 cm).

În total, lungimea barei şi sârmei, este 41 cm. De fapt, "sceptrul" lucrează şi fără mânerul de lemn, doar cu orice sârmă.

Este mai buna o sârmă acoperită cu câteva straturi de panglică de izolaţie. Astfel efectul e mai puternic. Dacă sceptrul va fi luat aşa cum e reprezentat pe desen, atunci emanaţiile sumare din centrul spiralei mari, perpendiculare suprafeţei ei orizontale, vor fi bine percepute cu palma sau de un alt om, bilateral.Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=410

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Articol realizat in colaborare cu EnergiiAlternative.net

Recomandări:

Peste 2000 vizite
Un mason recunoaşte
Autorul Stephen Knight a scris în 1983 o carte despre masonerie intitulată "Frăţia". În decursul cercetărilor sale realizate pentru a scrie cartea, i-a fost prezentat un om numit "Cristopher", un mason de grad 33. În Cafe Royal din Londra, Cristopher i-a aratat actele care atestau autenticitatea gradului său masonic şi i-a spus că abia aşteptă să "oprească putrefacţia" în care a intrat francmasoneria.
nota 9.36 din 3158 vizite
Peste 2000 vizite
Chemtrails : mijlocul de decimare a populatiei mondiale - destainuirile unui biolog american
Un om de stiinta american, care a lucrat in structurile secretizate din domeniul biologiei si virusologiei, si care nu-si declina identitatea de frica represaliilor asupra sa sau membrilor familiei sale, rupe tacerea. Chemtrails sau "darele chimice" lasate de avioane pe cerul planetar, si vaccinarile, sunt mijloacele prin care cabala isi duce la indeplinire planul de reducere a populatiei planetare pentru a fi mai usor de supus scopurilor malefice ale lor. Prin aceste mijloace se pulverizeaza in atmosfera virusi, metale grele (aluminiu, bariu, etc.) si agenti patogeni pentru a provoca epidemii la scara planetara.
nota 9.71 din 2031 vizite


Cele mai comentate articole: