Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Zbor prin efect anti-graviţational 3

Zbor prin efect anti-graviţational 3

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 12.11.2010
Citit de: 3030 ori
Conţine: 2061 cuvinte
9.04
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=411

[urmare din partea a doua]

Nu-mi rămâne decât să vă invidiez. Sper să mă înţeleagă şi să mă ierte şi cei ce au dorit să cunoască descoperirea fără a fi ghidaţi de interese şi gânduri secundare. Oare pot să aleg altceva decât protecţia Naturii Vii? Cu atât mai mult că, m-am convins, aşa descoperiri le-au facut şi alţii. Ei nu se grabesc să le faca publice, dar preferă să zboare noaptea sub formă de discuri neobişnuite, triunghiuri, pătrate, ce strălucesc sidefiu spre uimirea trecătorilor...

[...]

... Aterizând rapid, de fapt cazând în jos, mă orientez dacă nu este nimeni prin apropiere. La 40 m deasupra solului frânez şi apoi aterizez, fără dificultaţi, pe poieniţa rezervaţiei. O veţi găsi pe mapa-schemă. Unele ramuri ale copacilor sânt "retezate", parcă de fulger deoarece zborul vertical şi aterizarea sânt dificile, iar traiectoria este iniţial oblică.

La începutul zborului, nu ştiu de ce, platforma se deplasează în partea opusa Soarelui, iar uneori invers... Pliez aparatul şi îl aşez în rucsac, unde mai adaug mâncarea şi un instrument pentru reparaţia gardului. Apoi, printre copaci şi tufele de măceş, mă deplasez spre Poiana de Mijloc.

La ieşirea din pădure, ca un semn bun, observ o familie de bureţi-pestriţi de-un roşu-aprins, grupaţi sub formă de "inel al vrăjitoarei". De ce "al vrăjitoarei"? Şi apoi, de ce aşa ciupercă frumoasă trebuie lovită cu piciorul, fărâmiţată? Mulţi răspund asa: "Nu este comestibilă!" Nu sânt comestibili nici muşchii, argila, crenguţele, trunchiurile de copaci, pietrele...

Dacă ar creşte în locul bureţilor pestriţi cărămizi, nu cred că ar fi lovite cu piciorul. Deci ciupercile necomestibile sânt lovite pentru că sânt vii, pentru că trebuie ucise! Cum aşa? Oare oamenii au în sânge astfel de comportament: să lovească o ciupercă, să calce un cărăbuş, să împuşte o pasăre, un iepure, un bizon?

Aşa apar mitocănia, sadismul, războaiele... Dacă aş fi un extraterestru în vizită pe Pământ, văzând aşa comportament, aş părăsi cât mai repede aşa planetă. Următoarea vizita o voi întreprinde abia peste vreo 500 de ani pamântesti... Dar tu cititorule?

Mă bucur că familia de bureţi pestriţi este departe de ochii răi şi picioarele crude şi mă încântă în fiecare vară cu viaţa deosebită, pălărioarele umede, roşii aprinse, cu solzi mari albiciosi. Iată şi Poiana. Păşesc pe acest pământ virgin cu strângere de inimă.

Senzaţia este din cauza dorului de natura zonei Isiliculk, de lânga Novosibirsk şi din cauza fricii că vreun "gospodar" o va ara şi din cauza bucuriei că este încă neatinsă... Acum nu are nici o importanţă că am în rucsac platforma ascunsă. Oricum omul va cunoaşte aceasta şi alte taine ale Materiei, Spaţiului, Gravitaţiei, Timpului.

Dar nici o civilizaţie, pe nici o planetă, nu va putea reproduce această Poiană, cu viaţa ei complexă, fină, vibrantă... Unde încă, în care ungher al Universului, poate fi gasit un clopoţel violet-şiniliu asemeni celui de aici, în interiorul semitransparent al căruia dansează dansul iubirii două musculiţe, fremătând din aripile transparente, cu dungi alb-negre?

Pe care planetă se va aşeza pe pajura întinsă un fluturaş pentru a linge cu trompa spiralată ceva sărăţel (caşcaval, cârnat, slănina). Sau va merge puţin pe palmă deschizându-şi şi închizându-şi aripile de atlas gri, cu nuanţa verzuie, iar pe marginea inferioara cu cel mai fin ornament din pete-ochişori!

...De curând oamenii au început să zboare. Iniţial, cu ajutorul balonului, apoi cu avioanele, acum rachetele ne duc pe alte planete... Dar mâine? Mâine vom zbura spre alte stele cu viteza luminii şi totusi chiar galaxia vecină, Andromeda, va fi de necucerit. Umanitatea, cu condiţia că va merita titlul "Înţeleaptă", va dezlega multe taine ale Creaţiei, va păşi şi această graniţă.

Atunci vor deveni accesibile tainele oricărei lumi din toate ungherele Universului, aflate la trilioane ani lumină distanţă. Toate vor deveni posibile pentru că sânt rezultatul Înţelepciunii, Stiinţei, Tehnicii. Însă doar atât. Această Poieniţa poate să dispară dacă nu voi reuşi să o păstrez pentru cei apropiaţi, pentru nepoţi.

Ce este mai preţios pentru umanitate acum?

Rezervaţia sau aparatul construit de mine, din rucsac, care dezvoltă viteză maxim 30-40 km pe minut? Ţie iţi adresez această întrebare, cititorule. Gândeste-te bine, înainte de a da un răspuns înţelept. Priviţi aceste imagini. Aşa arată acest aparat în faza de lucru şi pliat. Cablul îngust din interiorul mânerului stâng transmite mişcarea către structurile gravitaţionale (formate din aripile insectelor). Înalţarea şi aterizarea se efectueaza prin apropierea şi îndepărtarea acestor "aripi".

Odată, în timpul unei coborâri rapide, în regim de cădere liberă, mânerul stâng... a fost smuls. Totuşi nu m-am accidentat. Nu am simţit lovitura iar în faţa ochilor mi s-a aşternut întunericul.

Platforma a săpat în arătură o fântână destul de adâncă, iniţial verticală, apoi cu deviere în partea opusă Soarelui. Am ieşit cu greu din această fântână miraculoasă, atât eu cât şi aparatul, ambii suferinzi. "Fântâna" mi-a produs mici inconveniente deoarece nu avea pante pe margini. Am avut nevoie de multă ingeniozitate pentru a o masca, fiind vizibilă de pe drum.

Altfel ar fi provocat multe întrebari şi careva "detectivi" sârguincioşi ar fi găsit "vinovatul". Orificii asemănătoare s-au format, fără cauze evidente, pe 24 octombrie 1989, pe câmpiile zonei Nvorosteansk, regiunea Cuibasev.

Despre acest fenomen s-a povestit în ziarul "Komsomoliskaia Pravda", din 6 decembrie '89. Reiese că nu sânt unicul. Posibil că "inventez bicicleta"... Nu pot risca să dezvolt o viteză de peste 25 km/minut şi prefer să zbor de 10 ori mai lent... Oare te-am convins, cititorule, că aşa ceva, în scurt timp va fi accesibil practic tuturor?

Natura Vie însă nu va mai fi accesibilă, din cauza dispariţiei ei, dacă nu o vom proteja. Totuşi nu vreau să par avar. Vreau să daruiesc cercetătorilor un alt Brevet al Naturii, legat de Mişcare şi Gravitaţie. Fizicienii afirmă că, crearea unui aparat fără punct de sprijin e imposibilă. Altfel spus, un aparat izolat de mediul extern, nu-şi va lua zborul şi nu va merge.

Nici automobilul fără roţi, nici avionul cu motor şi elice ermetică, nici racheta cu reactoare "închise" ermetic. Excepţia o face doar baronul Munhausen, care s-a extras singur de păr din mlaştină... Acţiunea se petrecea în 1981 lânga Novosibirsk, unde studiam entomofauna lucernei (polenizatori şi dăunatori).

Cu mişcări rapide a plasei pentru insecte "coseam" lucerna, apoi conţinutul plasei (insecte, frunze, flori) îl transferam într-o cutie întunecata, la care fixam un borcan de sticlă. Aceasta este metoda, cam crudă, de studiere a componenţei de specii de insecte pe câmpuri.

Când mă pregăteam să pun capacul şi să introduc o bucăţică de vată impregnată cu eter, la lumină a ieşit o gogoaşă de culoare deschisă... Avea configuraţie ovală, destul de dură, opacă. Cineva din prizonieri a împins-o întâmplator spre suprafaţă, doar nu poate o gogoaşă să sară! Gogoaşa, însă, a mai sărit o dată, lovindu-se de peretele de sticlă şi căzând pe fund.

Atunci am hotarât să cruţ insectele capturate, eliberându-le. Am izolat gogoaşa stranie şi am ascuns-o într-o cutie aparte. Acasă am studiat-o la microscopul binocular. Nu părea nimic deosebit. În lungime 3 mm, în lăţime de 1 mm şi ceva. La palpare pereţii erau solizi, aşa cum trebuie să fie de obicei.

Gogoaşa sărea atunci când era iluminată (sau încalzită?) de soare. La umbră se liniştea. Săriturile ei erau de 30 mm în lungime şi 50 mm în înalţime! După cum am reuşit să percep, gogoaşa se rostogolea fără a se rostogoli, lin, dar este necesară o filmare rapidă pentru precizie. Fără dubii, mişcarea mecanică era produsă de larva sau pupa din interior.

Procesul însă, era complet invizibil. Din gogoaşă a iesit o insectă din familia Ihneumonide, specia Bathyplectes Anulus. Larvele sale sânt utile deoarece parazitează dăunatorul lucernei, Fitonomus. Gogoaşa "zburătoare" avea scopul să ajungă într-un ascunziş răcoros din pământ. Probabil, în plasa mea, a nimerit în timpul călătoriei sale neobişnuite, anume în timpul săriturii.

Acest fenomen semăna mult cu "săriturile" inexplicabile ale obiectelor de uz casnic, cazuri descrise des în presă. Puneam gogoaşa pe sticlă şi o priveam atent de jos. Poate larva, înainte de săritura, "absoarbe" în interior partea inferioara a gogoaşei şi apoi brusc o eliberează? Însă nu era aşa, nu era nici o scobitură. De pe o suprafaţă orizontală, lunecoasă, lua o direcţie orizontală, şi nu verticală.

Lungimea traiectoriei era de 35 mm, înalţimea de aproximativ 50 mm. Gogoaşa se ridica la o înălţime ce depăsea de 30 ori grosimea sa! Să lipsesc această "capsulă zburătoare" de support? Cum? Am să o pun pe un strat de vată! Am aşezat gogoaşa pe un nor de vată pe care l-am pus la soare.

Aştept cu nerăbdare. Lovitura, dacă este produsă de larvă asupra peretelui inferior şi care generează săritura de pe suport, nu va mai putea pe fi efectuată. Vata mătăsoasă va împiedica acest mecanism. Însă nu a fost să fie aşa. Gogoaşa îşi ia zborul de pe suprafaţa vatei, rămasa imobilă, în sus şi lateral.

Săritura a avut o lungime de 42 mm, adică este şi normală. Posibil că insecta lovea suprafaţa superioară sau efectua un alt mecanism. Abia acum m-a emoţionat acest fenomen. Atunci, în 1981, nu vedeam nimic neobisnuit în astfel de sărituri deoarece nu ştiam că, după legile fizicii, nu există mişcare fără punct de sprijin. Altfel as fi cules ~ 200 de astfel insecte, care nu sânt rare şi as fi studiat fenomenul amănunţit.

Să ne imaginăm puţin. Presupunem că Batiplectes-ul şi-ar dori să părăsească Pământul. Cel adult, cu aripi, nu ar reuşi deoarece atmosfera în straturile superioare se rarefiază. Nu însă şi gogoaşa. Ea şi-ar ridica capsula la 5 cm înalţime, apoi încă şi încă... Dacă ar fi fost ermetică, posedând o rezervă de aer pentru pilot, nu ar exista piedici pentru părăsirea atmosferei şi o creştere în continuare a vitezei.

Iată care este preţul atrăgător al aparatelor ce se pot mişca fără punct de sprijin. Acest fenomen nu poate avea loc şi totuşi există... Fizicienii numesc aşa ceva: "contra naturii", "care contravine legilor naturii".

Problema constă în aceea că Bathyplectes Anurus nu cunoaşte asta... Nu ştie de legea fizicienilor, nici a biologilor, care au publicat pe pag. 26 a "enciclopediei academice a insectelor părţii europene a Rusiei" (vol III, partea 3), următoarele: "Gogoaşa sare din cauza mişcărilor bruşte ale larvei din interior". Ideea acestui aparat o dăruiesc ţie, cititorule! Acum culege insectele, inventează, construieste, şi drum bun!

Grăbeşte-te!

Aceasta este tot ceea ce am găsit despre misterioasa platformă de zbor prin efect anti-gravitaţional cavitar. Grebennikov s-a gândit, pe bună dreptate, că nu este cazul să facă publice aceste planuri şi indicaţii de construcţie, pentru simplul motiv că umanitatea nu este încă pregătită pentru aşa ceva.

E clar că s-ar fi găsit, mai devreme sau mai târziu, profitori sau oameni răi care ar fi folosit descoperirea pentru scopuri egoiste, poate chiar criminale. Eu îi dau dreptate rusului. Din lectura textului său, realizez că era un om plin de curiozitate, modestie, conştiinţă şi chiar talent.

Revenind la platforma sa de zbor, din descrierea textuală şi grafică constat că era construită artizanal (manual) din materiale uşor accesibile oricui (scânduri de lemn, ţevi şi cabluri metalice, şuruburi şi piuliţe, etc.). Dar şi mai important este că acest aparat de zbor nu avea o sursă de energie convenţională: nici baterie electrică, nici motor cu combustibil, nimic de genul acesta.

Platforma de zbor se bazează pe efectul structurilor cavitare (ESC). Intuiesc că undeva la baza sa, acoperită de scândurile de lemn exterioare, şi comandată mecanic prin cablurile mânerelor, se află "unitatea centrală", "motorul" acestei construcţii ingenioase.

Grebennikov spune că ascensiunea începea prin apropierea unităţilor cu structuri cavitare, comandate prin cablu, iar coborârea se făcea prin depărtarea lor. Ceva mai simplu nu există! Mai mult, el spune că a descoperit acest efect anti-gravitational, atunci când studiind la microscop structurile cavitare de chitină existente pe o aripă de insectă, a aşezat peste ea structura similară, simetrică de la cealaltă aripă, constatând că aceasta din urmă pluteşte liberă deasupra.

Desigur că experimente ulterioare acestei descoperiri i-au permis să construiască el însuşi structuri cavitare şi să le perfecţioneze pînă când a realizat platforma de zbor.

Dar şi mai interesant decât zborul propriu-zis este efectul de distorsionare a timpului observat de el pe parcursul orelor de zbor. Practic Grebennikov spune că întregul aparat era înconjurat de o energie spaţio-temporală ca o coajă izolantă, ce-i permitea deplasarea silenţioasa nu numai în spaţiu, dar şi în timp!

Mi-a plăcut îndeosebi remarca sa cu privire la similarităţile cu OZN-uri, la care aş adăuga că este posibil ca şi acestea să folosească efectul structurilor cavitare pentru anti-gravitaţie! Rămâne de văzut dacă el a avut sau nu dreptate în această privinţă.



Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=411

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Colaborator AIM

Recomandări:

Pensie de 1500 EUR după numai 1 an de lucru
Aţi observat că politicienii noştri se luptă ca nebunii să intre în administraţia Uniunii Europene? Ştiţi de ce? Pentru că pensionarea la vârsta de 50 de ani, cu 9.000 de euro pe lună, pentru funcţionarii Uniunii Europene a fost aprobată! Cine plăteşte?
nota 9.98 din 1715 vizite
Peste 4.000 vizite
Lista membrilor Bilderberg
Reuniunea din 2011 a grupului Bilderberg a avut loc în staţiunea elveţiană Saint-Moritz, în perioada 9-12 iunie. În presă au apărut deja o parte din numele celor care au participat la această reuniune. Iata lista...
nota 9.87 din 4587 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting