Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Zbor prin efect anti-gravitaţional

Zbor prin efect anti-gravitaţional

Publicat de: recons colaborator AIM
Publicat la: 12.11.2010
Citit de: 4180 ori
Conţine: 1816 cuvinte
9.41
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
979
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
612
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2308
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1145
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
758
Originea democratiei: o poveste cu tilc
436
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1660
Vladimir Putin - agentul trezirii?
5831
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
2528
Se intampla ceva extraordinar in lume
512
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1012
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
823
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
694
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
3692
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
854
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
595
Stalin a inviat din morti
1311
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
1678
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
997
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
840
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:
ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=413

Am citit articolul despre zborul prin efect anti-gravitaţional cavitar publicat recent, şi m-a fascinat. Imediat am pornit pe acelaşi drum, în căutarea de noi informaţii şi detalii despre asta. Am găsit volumul lui Grebennikov care cuprinde capitolul despre zborul cu platforma construită de el.

Deşi mă aşteptam să găsesc detalii despre modul în care el a construit aparatul său de zbor, am constatat că acestea lipsesc cu desăvârşire, astfel că cititorul este invitat să re-descopere la rândul său "roata". Sună incitant şi interesant!

În cele ce urmează voi reda aici acest întreg capitol referitor la zbor din cartea lui Grebennikov, cu menţiunea că imaginile aparţin autorului. Sursa pe care am folosit-o este ScriBD

Zborul pe platforma antigravitaţională
(extrase din jurnalul zilnic)

O zi aridă de vară... Orizontul pluteşte într-o ceaţa maro-albăstruie. Cupola gigantică cerească cu nori pufoşi se înalţă deasupra păduricilor şi poieniţelor. Se pare că norii dorm pe o sticlă străvezie enormă de aceea au margini bine conturate, plate, iar parţile superioare strălucesc scăldate de razele solare încât îţi orbesc ochii.

Zbor cam la 300 m deasupra solului spre un loc îndepărtat, care pare o pată de culoare deschisă în ceaţă. Vârfurile albăstrii cu forme ciudate plutesc lent în urma mea iar între ele sânt câmpurile de ovăz albastre-verzui, de hrişcă sub formă de dreptunghiuri albicioase cu sclipire neobişnuita fracţionată; chiar în faţă este lucerna de un verde cobalt; oceanele verzi de grâu. Această enormă paletă multicoloră pluteşte, pluteşte în urmă...

Cărări se încolăcesc printre câmpuri şi păduri. Ele se întâlnesc lângă drumurile de pietriş, iar acestea pleacă spre şosele ce nu se văd prin ceaţă. Ştiu însă că mai spre dreapta lacului este o dungă dreaptă dreaptă, deschisă la culoare, fără început şi sfârsit, pe care se deplasează automobile ca nişte cutii minuscule.

Deasupra stepei de pădure însorite plutesc umbrele de diferite dimensiuni ale norilor, care sânt albi deasupra mea, albaştri-cenuşii acolo unde sânt padurici şi albaştri de diverse nuanţe deasupra câmpiilor. Acum sânt acoperit de umbra unui nor. Îmi măresc viteza de deplasare, ceea ce este uşor de realizat şi părăsesc umbra.

Mă aplec puţin înainte şi simt un vântişor cald, dens ce adie de jos în sus, dinspre solul şi plantele încalzite de soare. Simt pe corp adierea jetului dens, cu aromă de hrişcă în floare. Un astfel de jet ridică uşor o pasăre de talie mare daca ea îşi deschide aripile: vultur, cocostârc, cocor. Eu însă nu am aripi, ci zbor pe platforma dreptunghiulară, puţin mai mare decât suprafaţa unui scaun, cu o bară verticală şi niste mânere de care mă ţin şi cu care conduc aparatul.

Fantastic? Cum să vă spun...

Acum doi ani Natura, iarăşi prin intermediul prietenelor insecte, mi-a revelat fin şi puţin insistent, dar rapid şi convingător încă ceva. Doi ani Descoperirea mă ţinea lângă ea, cu toate că o studiam cu paşi giganţi.

Când lucrul este nou, interesant, timpul trece repede. Pata de culoare deschisă a lacului din stepă s-a apropiat vizibil, a devenit mai mare, în depărtare şoseaua cu cutiuţele automobilelor, deja clar vizibile de la înălţime. Autostrada trece ~ la 8 km de calea ferată, cu care este paralelă. Dacă priveşti mai atent se pot vedea liniile paralele şi nisipul deschis al căii ferate.

Este timpul să cotesc ~ 20 grade spre stânga. Nu pot fi observat de jos, nu doar din cauza distanţei. Chiar zburând foarte jos nu formez umbră. Totuşi, cum am aflat mai târziu, unii observă rareori pe această porţiune de cer un disc sau o sferă de culoare deschisă, sau ceva asemănător unui nor oblic, vertical, cu margini bine conturate, mobil.

Alţii au observat "un pătrat plat, dens, cu suprafaţa de ~ 1 hectar". Putea fi imaginea iluzoriu mărita a aparatului meu? În general oamenii nu observă nimic şi astfel sânt liniştiţi. Cel puţin nu am stabilit încă de ce depinde starea de invizibilitate - vizibilitate. De aceea evit întâlnirile cu oamenii, zburând departe de oraşe, sate, iar drumurile le intersectez cu viteză mare după ce mă conving de lipsa fiinţelor umane.

În aceste excursii devenite obişnuite pentru mine, care par fantastice cititorului, am încredere doar în insectele reprezentate pe aceste pagini. Descoperirea am folosit-o iniţial în scopuri entomologice: am studiat colţisoare tainice, le-am examinat din zbor, am cautatţari necunoscute mie, populate de insecte, care necesitau ajutor şi protecţie.

Natura mi-a impus de la bun început condiţiile sale dure: priveşte dar nu fotografia. Astfel aparatul nu se închidea ermetic, peliculele (cele din buzunar şi cea din aparat) au fost expuse la lumină. Nu-mi reuşea în zbor să schiţez locurile.

Practic tot timpul mâinile îmi erau ocupate, doar pe câteva secunde puteam elibera una din ele. Imediat după aterizare desenam după memorie, cu toate că nu sânt pictor iar memoria vizuală îmi e slabă...

Nu este o plăcere, ci un lucru, deseori greu şi riscant: trebuie să stai în poziţie verticală, mâinile sânt ocupate, la câţiva cm este graniţa ce separă "acest" spaţiu de "celălalt", exterior; o graniţa invizibilă dar foarte şireată, iar creaţia mea nu este cine ştie ce şi seamana cu un cântar de spital...

Dar este un început! Deseori iese din funcţiune aparatul de fotografiat, ceasul şi posibil calendarul. Coborând pe o poiană cunoscută o găseam deseori în alt anotimp, cu deviere de ~ 2 săptămâni într-o parte sau alta şi nu aveam cum să efectuez o verificare. Astfel mă deplasam deci în spaţiu şi, posibil, în timp!

Nu pot demonstra ultima afirmaţie deoarece ceasul nu arăta corect timpul în zbor (în special la începutul acestuia), ba se grăbeşte, ba rămâne în urmă, dar spre sfârşitul excursiei arată timpul exact, până la secunde. De aceea în timpul excursiilor evit întâlnirile cu oamenii.

Dacă pe lângă gravitaţie este pus în funcţiune şi Timpul, atunci pot să dereglez legături cauză-efect necunoscute de mine şi posibil să sufere cineva! Astfel de suspiciuni le pot motiva. Insectele colectate în eprubete "acolo"... dispar, în general fără urmă; alteori eprubeta a explodat formând cioburi mărunte, altă dată în eprubetă s-a format o gaură ovală cu margini cafenii ("chitinice"), pe care o puteţi vedea în fotografie, deseori prin ţesătura buzunarului aveam senzaţia de arsură sau lovitură de electrocutare în momentul "dispariţiei" prizonierului.

Doar o singură dată am descoperit în eprubetă insecta, însă nu era un exemplar matur de călăreţ Ihneumonide cu inele albe pe mustăcioare, ci pupa acestuia, adică stadiul anterior. Ea era vie, la atingere îşi mişca abdomenul. Cu părere de rău a murit peste 1 săptămână şi s-a uscat.

Cel mai bine este să zbori în zilele de vară senine. Iarna şi pe timp ploios este practic imposibil. Cauza nu este frigul ci faptul că zborurile de iarnă nu sânt valoroase pentru un entomolog.

Cum am ajuns la descoperire?

În vara anului 1988 examinam sub microscop învelişurile chitinice ale insectelor, mustăcioarele pufoase, solzişorii cu o structură foarte fină a aripilor de fluture, aripile cu luciu şi alte minuni ale Naturii.

Am observat o microstructură foarte ritmică a unei părţi destul de mari de insectă. Era o compoziţie foarte regulată, bine calibrată, părea a fi efectuata de un automat foarte complicat pe baza unor scheme şi calcule speciale.

Astfel de structură alveolară nu părea să serveasca nici pentru soliditate, nici pentru frumuseţe. Nu am mai observat astfel de micro-ornament nicăieri în natură, tehnică sau artă. Din cauza multidimensionalităţii sale nu am reuşit să-l reproduc pe hârtie sau fotografie. La ce folosea insectei?

Cu atât mai mult că se situa în partea inferioara a aripilor care practic întotdeauna este ascunsă, cu excepţia zborului, când nimeni nu o poate vedea. Am presupus ca este un emiţător de unde ce poseda ESC [efectul structurilor cavitare] descoperit de "mine"!

În acea vară miraculoasă astfel de insecte erau peste tot. Le prindeam seara, la lumină. Nu am mai observat un număr atât de mare nici "până", nici "după" aceea. Am aşezat pe măsuţa microscopului această plăcuţa chitinică cavă pentru a examina, încă o dată, alveolele sale stelate la mărime mare.

Admiram capodopera de giuvaergiu a Naturii şi inconştient am aşezat cu penseta deasupra o placuţă identică. S-a întâmplat ceva extraordinar: plăcuţa a scăpat din pensă, a atârnat câteva secunde în aer, deasupra celei de pe microscop, s-a rotit puţin în sensul acelor de ceasornic, a alunecat în aer spre dreapta, s-a rotit împotriva acelor de ceas, s-a clătinat şi a căzut rapid şi brusc pe masă.

Îmi este greu să descriu senzaţiile mele din acel moment... Revenindu-mi, am unit cu sârmă câteva plăcuţe, ceea ce am reusit cu greu doar luându-le vertical. Am obţinut un "bloc" chitinic cu câteva straturi. L-am asezat pe masă. O simplă pioneză de cancelarie, aruncată deasupra, nu cadea ci devia în sus şi apoi într-o parte.

Atunci am prins pioneza deasupra "blocului". Timp de câteva clipe aceasta a disparut complet din câmpul de vedere. Atunci am înţeles că nu este un emiţător de unde ci Altceva. Descoperirea m-a surprins aşa încât mi-am pierdut pe o clipă respiraţia iar obiectele din jur pluteau în ceaţă.

Totuşi mi-am revenit cu greu şi peste două ore am continuat lucrul... Iată acesta a fost începutul. Multe detalii trebuie regândite, controlate, experimentate. Am să povestesc cititorului, desigur într-o carte ce va urma, despre tainele funcţionării aparatului meu, principiile de mişcare, distanţe, înălţimi, viteze, utilare etc.

[...]

... Un zbor nereuşit, riscant, am întreprins în noaptea de 17-18 martie 1990, când nu am aşteptat un anotimp favorabil şi nu am plecat dintr-o zonă nepopulată. Noaptea este riscantă pentru lucru. Eşecurile au început de la decolare: bloc-panourile din dreapta nu funcţionau regulat, ceea ce necesita o corecţie imediată dar care nu am efectuat-o.

Am decolat de pe strada orăşelului academic, considerând greşit că la ora două noaptea dorm toţi şi nu mă vede nimeni. Decolarea s-a produs fără incidente, dar peste câteva secunde, când eram ~ la 100 m deasupra solului, mi s-a făcut rău, ca înainte de pierderea cunoştinţei.

Ar fi trebuit să cobor dar nu am facut-o deoarece o putere gigantică mi-a smuls din mâini dirijarea mişcării şi greutăţii şi m-a antrenat spre oraş. Purtat de această putere de nesupus am alunecat deasupra celui de-al doilea cerc de case cu 9 etaje (sânt 2 cercuri mari, de ~ 1 km în diametru, de case cu 9 etaje, în centrul cărora sânt case cu 5 etaje, inclusiv a mea), deasupra unui câmp înzăpezit, am intersectat oblic şoseaua Novosibirsk - orăşelul academiei, casele de locuit de la nord...

Mă apropiam de oraş. Iată deja câteva "buchete" de coşuri ale uzinelor, unele din ele fumegau lent deoarece lucra schimbul de noapte... Era necesar să întreprind urgent ceva. Am reuşit cu greu să reglez bloc-panourile. Mişcarea pe orizontală a devenit mai lentă, dar iarăşi mi s-a făcut rău, ceea ce e de neacceptat în timpul zborului.

După 3 încercări nereuşite am stopat mişcarea pe orizontală şi am rămas să planez în aer deasupra zonei uzinelor Zatulinka. Ţevile continuau să fumege în tăcere şi ameninţator chiar lângă mine. După un repaos de câteva minute, am observat că "energia rea" a dispărut. [continuare în partea a doua]Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=413

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.
Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Colaborator AIM

Recomandări:

Peste 4.000 vizite
Profeţiile lui Sundar Singh
Speriată de perspectiva unui reviriment spiritual care ar putea să se manifeste în poporul român, prin dinamizarea încrederii în resursele sale fabuloase şi prin cristalizarea ideii că românii sunt un popor ales de DUMNEZEU, Francmasoneria mondială şi la ora actuală cea locală au urmărit cu îndârjire şi viclenie să minimalizeze importanţa acestor profeţii, susţinând în nenumărate rânduri că aceste profeţii nu au existat niciodată...
nota 9.79 din 4385 vizite
Supraveghere totală
Cu toate că este un mijloc foarte comod de a comunica, el se poate transforma uluitor de repede într-o modalitate de supraveghere foarte eficientă care să permită celor ce interceptează convorbirile să deţină controlul prin informaţii.
nota 9.91 din 1506 vizite


Cele mai comentate articole: