Salut, Guest

roaim.co.nr   |   roaim.de.vu   |   roaim.net.tf Free Domain Name
Active Information Media : Romania » Planurile SUA pentru un atac militar global prompt

Planurile SUA pentru un atac militar global prompt

Publicat de: redactia.aim colaborator AIM
Publicat la: 13.11.2010
Citit de: 2251 ori
Conţine: 2921 cuvinte
9.67
Apreciază acest articol cu o notă,
în  zona galbenă  de la final.
Noutăţi:
1054
Noul tau Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta.
769
Spionaj in casa ta: o noua tehnologie foloseste sunete inaudibile pentru a transmite informatii despre telefonul, calculatorul, televizorul sau tableta ta!
2915
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (1)
1306
Iluzii anesteziante in care cred romanii, si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei (2)
863
Originea democratiei: o poveste cu tilc
483
Poluarea electromagnetica dauneaza grav sanatatii
1815
Vladimir Putin - agentul trezirii?
6179
Mega-dezvaluiri de documente si dovezi despre Programele Spatiale Secrete si Extraterestri vor avea loc in 2016?
3080
Se intampla ceva extraordinar in lume
1187
«Eu cuget, deci exist» a fost precedat de «eu cuceresc, deci exist» şi mai ales de «eu extermin, deci exist»
1090
Sfaturi practice pentru a rezista manipularilor
875
Recviem pentru un vis - un rocker despre muzica rock
866
Fungii provoaca Alzheimer - infesteaza creierul
4748
VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
904
Desteapta-te, romane! Pe tine insuti!
1277
Stalin a inviat din morti
1377
Vladimir Putin, catre elita occidentala: Timpul jocului s-a terminat...
2258
Generator Free Energy inspirat din textele sacre ale Indiei
1528
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (prima parte)
1981
Tehnologii sinistre ale controlului mental ce sunt aplicate umanităţii (partea a doua)
mai multe noutăţi...
sau Top 100
Comentate recent:




ŞTIRI PE SCURT (selecţie - mai multe în Prima Pagină):

12 ianuarie 2016

Un oras din Italia a inchis reteaua WiFi pentru a nu deteriora sanatatea locuitorilor: Primarul Livio Tola a transmis scolilor din oras ca sa inlocuiasca tehnologia wireless si sa revina la cabluri, dupa ce s-a informat si a aflat ca routerele wireless emit radiatii electromagnetice care sunt daunatoare mai ales copiilor si adolescentilor. "Nu poate fi vorba ca suntem impotriva tehnologiei, masura a fost adoptata pentru a proteja sanatatea", a declarat acesta, adaugand: "Nu putem spune cu certitudine nici ca aceste unde electromagnetice sunt daunatoare pentru copii, si nici ca nu sunt", din lipsa unui consens al expertilor. Citeste continuarea in Prima Pagina.

1 decembrie 2015



THE EXPANSE este un nou serial SF transmis de canalul TV Syfy, despre care Corey Goode spune ca arata uluitor de multe realitati: de la coloniile de sclavi de pe Marte si dispozitivele "glass-pads" (terminale audio-video portabile similare unei simple bucati de plastic plexiglass ce sunt permanent conectate la un depozit informational urias) si pana la diferitele centre de putere grupate in jurul programelor spatiale. Episodul pilot a fost deja difuzat, urmand ca serialul sa continue pe 15 decembrie 2015. Desi, in mod evident ca nu toate aspectele prezentate in serial ar trebui considerate adevarate, pentru cei care au urmarit dezvaluirile pe care Corey Goode le publica inca de anul trecut, serialul este ULUITOR de asemenator cu acestea. Se pot avansa opinii diferite relativ la scopul difuzarii acestui serial acum: de la minimalizarea dezvaluirilor lui Corey care ar putea fi catalogate ulterior ca simple "inspiratii" avand ca sursa acest film, si pana la unul care este mai probabil - filmul ar fi inca un pas pe calea unei dezvaluiri semi-oficiale care va fi doar partiale si atent "administrate" de catre cei aflati "la butoanele" puterii. Urmareste trailer-ul in Prima Pagina.

19 noiembrie 2015

Keshe Foundation Manufacturing Bulgaria a fost inregistrata in Bulgaria si incepe fabricarea unitatilor generatoare Magrav Power, a anuntat azi Mehran Keshe in cadrul seminarului transmis LIVE online pe canalul YouTube al Keshe Foundation SpaceShip Institute. Tot in cadrul acestui seminar, Mehran Keshe a prezentat fiecare dintre cele doua modele de generatoare Magrav Power (unul destinat folosirii casnice, si celalalt destinat folosirii intr-un autovehicul), in cele doua variante (varianta europeana al carui container are culoarea albastra, si varianta americana de culoare alba).

Multe alte ştiri de interes general - în Prima Pagină.


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=414

de Rick Rozoff
Centre for Research on Globalization, Montreal, Canada

Dominatie militara mondiala fara arme nucleare

Exista doar o singura tara care are potentialul militar si stiintific de a lansa un atac instantaneu, nedetectabil, coplesitor si devastator impotriva unui adversar vulnerabil, si care si-a proclamat deschis intentia de a dobandi aceasta capacitate. Aceasta natiune a fost definita in decembrie anul trecut de catre propriul ei sef de stat drept "singura superputere militara a lumii".

SUA aspira sa ramana singurul stat din istorie care poate exercita o dominatie militara completa, pe uscat, in aer, pe mare si in spatiu, si care poate sa isi mentina si sa isi extinda bazele militare si trupele, grupurile de lupta ce transporta avioane si bombardierele strategice, aproape la fiecare latitudine si longitudine. Pentru a face toate aceste lucruri, SUA are un buget record al apararii pentru anul viitor de 708 miliarde $. Castigandu-si acest statut in mare parte datorita faptului ca a fost prima tara care a dezvoltat si utilizat arme nucleare, SUA isi consolideaza acum dominatia militara globala, prin inlocuirea optiunii nucleare.

Statele Unite au condus trei razboaie majore in mai putin de patru ani, impotriva Iugoslaviei, Afganistanului si Irakului. In toate aceste cazuri, SUA a dislocat (dupa lovituri aeriene si atacuri cu rachete) zeci sau sute de mii de soldati. Pentagonul a stabilit baze militare in toate aceste 3 zone de razboi si, desi contaminarea cu uraniu saracit si bombele cu dispersie sunt inca prezente in toate aceste trei zone, trupele americane nu au trebuit sa se confrunte cu un peisaj iradiat.

Lansarea unui atac nuclear, atunci cand un atac conventional serveste aceluiasi scop, ar fi de prisos si mult prea costisitor dintr-o multime de motive. La 8 aprilie 2010, presedintele american Barack Obama si cel rus ? Dmitri Medvedev ? au semnat la Praga "Noul tratat strategic de reducere a armamentului nuclear" (Noul START), prin care se urmareste reducerea reciproca a arsenalului nuclear si a sistemelor de livrare (sub rezerva ratificarii de catre Senatul SUA si Duma de Stat).

Anterior, in aceeasi saptamana, SUA a lansat noul Nuclear Posture Review (NPR), in care, pentru prima data pare a se renunta la utilizarea armelor nucleare pentru un atac initial surpriza. Norul nuclear intunecat care a plutit deasupra omenirii in ultimii 65 ani pare a se disipa. Cu toate acestea, Statele Unite pastreaza inca 1550 focoase nucleare desfasurate in diferite zone, inca 2200 (dupa unii 3500) in depozite si o triada de transportoare submarine, terestre si aeriene. Un aspect si mai amenintator este acela ca Washingtonul avanseaza cu planul sau de inlocuire a "sabiei si scutului" nuclear ? folosite pentru santaj si in scop de descurajare ? cu un model non-nuclear, care ar putea tulbura precedentul "echilibru al terorii", echilibru care timp de sase decenii a fost un adevarat cosmar, insa nu a dus la declansarea nici unui razboi masiv.

Noua sabie, sau sulita, presupune planuri pentru un atac initial bazat pe sisteme de arme conventionale, ce implica aceeasi triada de componente terestre, aeriene si maritime, scutul fiind de fapt o retea mondiala de rachete de interceptare.

Pentagonul intentioneaza sa fie capabil sa loveasca primul, si in deplina siguranta. Arsenalul non-nuclear folosit pentru a dezactiva si distruge sistemele de aparare aeriene si strategice, si la modul potential toate fortele militare majore ale altor natiuni, va consta din rachete balistice intercontinentale, rachete balistice adaptate pentru a fi lansate de pe submarine, rachete de croaziera hipersonice si bombardiere strategice super-invizibile, capabile sa evite detectarea prin radar si sustragandu-se astfel sistemelor de aparare aeriene si de la sol.

Toate rachetele cu raza scurta, medie si lunga de actiune, ramase in functiune in tara vizata, vor fi (teoretic) distruse dupa lansare, de catre rachetele de interceptare. In cazul in care rachetele astfel neutralizate contin focoase nucleare, caderile radioactive vor avea loc in tara care le lanseaza, deasupra unei ape, sau deasupra unei alte natiuni aleasa de catre SUA.



Un comentariu rus de acum trei ani a descris astfel interactiunea dintre primele rachete lansate si sistemele de rachete de interceptare: "Se poate investi in dezvoltarea unui sistem ABM [sistem anti-balistic] si a unor arme de prima lovitura cu adevarat eficiente, cum ar fi de exemplu sistemele de armament conventionale de inalta precizie. Scopul final este dezvoltarea capacitatii de a lansa un prim atac dezarmant (fie el nuclear, non-nuclear sau mixt) asupra potentialului nuclear strategic al inamicului. ABM va elimina apoi tot ceea ce supravietuieste primei lovituri."

Mult intarziatul raport asupra situatiei nucleare (de la inceputul lunii aprilie 2010) sustine planurile Pentagonului pentru "mentinerea unui factor credibil de descurajare nucleara si consolidarea arhitecturii securitatii regionale cu sisteme de aparare anti-racheta..." (pag. VI)

De asemenea, confirma faptul ca "adaugarea de sisteme non-nucleare la obiectivele regionale ale SUA, cu rol de descurajare si de reasigurare, va fi protejata prin evitarea limitarii doar la sisteme de aparare anti-racheta si pastrarea optiuni de utilizare a bombardierelor grele si a sistemelor de rachete cu raza lunga de actiune in roluri conventionale" (pag. 25).

In data de 6 aprilie, la o conferinta de presa pe tema raportului asupra situatiei nucleare, la care a participat secretarul apararii Robert Gates, amiralul Michael Mullen, Seful Comitetului Sefilor de Stat Major, secretarul de stat Hillary Clinton si secretarul pe probleme de energie Steven Chu, Gates a declarat: "vom mentine triada nucleara a ICBM [rachete balistice intercontinentale], aeronave capabile de a transporta incarcaturi nucleare si submarine dotate cu rachete balistice" si "vom continua sa dezvoltam si sa imbunatatim capabilitatile non-nucleare, inclusiv sistemele de aparare regionale anti-racheta".

Mullen a vorbit despre "apararea intereselor vitale ale Statelor Unite si cele ale partenerilor nostri si a aliatilor prin intermediul unui amestec mai echilibrat intre mijloacele nucleare si non-nucleare, fata de ceea ce avem la dispozitie la ora actuala".

Raportul Pentagonului privind revizuirea sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice (Ballistic Missile Defense Review Report)5 din 1 februarie 2010, prevede: "Statele Unite vor urmari o abordare gradual-adaptativa la apararea anti-racheta" si "vor dezvolta capabilitati care sunt mobile si reamplasabile"(pag. VI).

Raportul Quadrennial Defense Review din data de 6 februarie, vorbeste si el de planuri similare. Raportul "...avanseaza doua obiective clare. Primul este acela de a reechilibra capabilitatile fortelor militare ale SUA de a prevala in razboaiele actuale, in timp ce se construiesc capacitatile necesare pentru a face fata amenintarilor viitoare" (pag. III).

Acesta afirma ca "SUA ramane singura natiune in masura sa planuiasca si sa sustina operatiuni la scara mare, pe distante extinse" (pag. IV) cu un personal militar american de "400000 de oameni... dinainte stationat sau desfasurat prin rotatie, in intreaga lume" (pag. XIV), "fapt care este posibil datorita capabilitatilor spatiale si informatice si datorita capacitatii Americii de a proteja obiectivele vizate de catre adversari prin intermediul sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice" (pag. V).

Unul dintre obiectivele cheie al SUA este acela de a-si "imbunatati pe viitor capacitatea de administrare a unor lovituri cu raza lunga de actiune" (pag. 33) si de a promova "cresterea rapida a capabilitatilor terestre si maritime de aparare impotriva rachetelor balistice" (pag. 39). SUA isi intensifica de asemenea programele de lupta in spatiul informational si in spatiul cosmic, ce au potentialul de a intrerupe complet sistemele militare de comanda, comunicatiile, calculatoarele si sistemele informationale ale altor natiuni", lasandu-le complet lipsite de aparare.

Atacul global conventional prompt

Programul prin intermediul caruia Washingtonul isi dezvolta armele conventionale pentru a completa strategia sa nucleara anterioara poarta numele de "atac global prompt" (Prompt Global Strike ? PGS), sau "atac global conventional prompt" (CPGS). Global Security Newswire a scris la data de 2 aprilie in legatura cu propusul START II: "Membrii elitei politice a Rusiei sunt ingrijorati de ceea ce spune sau mai exact nu spune acordul in legatura cu sistemul de aparare impotriva rachetelor balistice si cu sistemul american de administrare a unui ?atac global conventional prompt?".



In fapt, succesorul lui START I nu spune nimic despre rachetele americane de interceptare sau despre politicile referitoare la un prim atac conventional si, ca atare, spune totul despre ele. Noul tratat nu le va limita si nu le va afecta in nici un fel.

Dupa ceremonia de semnare de la Praga, din data de 8 aprilie, Departamentul de Stat al SUA a emis un document referitor la "atacul global prompt" care prevede: "Noua tratat START nu contine nici o constrangere cu privire la capacitatile curente sau planificate ale SUA de a administra un ?atac global prompt?".

Pentru a oferi un cadru pentru strategia militara americana actuala, se adauga: "Cresterea de neegalat a capacitatilor militare conventionale ale SUA a contribuit la abilitatea noastra de reducere a rolului pe care il au armele nucleare in descurajarea atacurilor non-nucleare... Departamentul Apararii (DoD) exploreaza in prezent tehnologiile ce fundamenteaza capacitatea de administrare a unui ?atac global conventional prompt? (CPGS), care ar putea oferi presedintelui optiuni tehnice mai adecvate si mai credibile pentru a face fata noilor amenintari."

Descriind elementele constitutive ale PGS, declaratia de presa a Departamentului de Stat constata de asemenea ca: "Eforturile actuale examineaza trei concepte: tehnologia vehiculelor hipersonice, atacul conventional cu rachete si armamentul hipersonic avansat. Aceste proiecte sunt administrate de catre Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), USAir Force Space and Missile Center si de catre Army Space and Missile Defense Command... START II va ajusta planurile dezvoltate de catre Statele Unite pe parcursul duratei de viata a prezentului tratat, pentru a disloca focoase conventionale asupra rachetelor balistice."

Intr-un limbaj clar, specific Departamentul de Stat, declaratia adauga: "Noul START protejeaza capacitatea SUA de a dezvolta si implementa capacitatea CPGS. Tratatul nu interzice in nici un fel Statelor Unite sa construiasca si sa implementeze rachete balistice... "

Rachetele non-nucleare mentionate, sunt concepute pentru a lovi orice loc de pe Pamant intr-un interval de maxim 60 de minute, desi sustinatorul principal al PGS, vice-presedintele statului major al marinei, generalul James Cartwright, se lauda la inceputul lunii iunie 2009 ca, "la nivelul cel mai de varf", loviturile armate ar putea fi executate in "300 milisecunde".10 Cartwright a declarat de asemenea ca bombardierele actuale sunt "prea lente si prea intruzive" pentru multe "misiuni de atac la nivel global".

La 21 ianuarie, secretarul adjunct al Apararii, William Lynn, a solicitat plasarea Departamentul de Aparare intr-o stare de alerta permanenta pentru a mentine pozitia dominanta la nivel aerian si capacitatea de a lovi orice obiectiv de pe Pamant, in orice moment... Urmatoarea prioritate militara aeriana pentru Pentagon este dezvoltarea unei capacitati de atac specifica noii generatii, adanc penetranta, care sa poata depasi o aparare aeriana avansata...

Intr-o analiza a Global Security Network din 15 martie 2010, intitulata "Costul testarii rachetelor americane de atac global ar putea ajunge la 500 milioane $", Elaine Grossman scrie: "Administratia Obama a cerut 239,9 milioane $ in anul fiscal 2011 pentru cercetarea si dezvoltarea abilitatii de a declansa un atac global prompt... In cazul in care nivelurile de finantare raman asa cum au fost anticipate, Pentagonul va cheltui aproape 2 miliarde $ pentru a finanta capacitatea de a declansa o lovitura globala prompta pana la sfarsitul anului fiscal 2015... "

Componenta terestra a PGS ? rachetele balistice intercontinentale Minuteman, cu o sarcina utila conventionala ? "se vor ridica initial in spatiu, ca niste rachete balistice, si vor lansa apoi un ?vehicul de incercare hipersonic?, ce va plana si va manevra inspre o destinatie programata, care va putea fi actualizata sau modificata de la distanta in timpul zborului".

Planurile Pentagonului cu privire la armele de inalta precizie

La 22 martie 2010, Defense News a publicat un articol intitulat "Arme americane de precizie pentru razboaiele secolul 21", care a inclus si acest fragment: "Pentru a contracara... sistemele de aparare antiaeriene, Pentagonul doreste sa construiasca o serie de arme de precizie, care pot lovi orice tinta de la mii de kilometri departare. Cunoscute drept o familie de sisteme, in cadrul lor poate fi inclusa orice tip de arma: un nou bombardier, un nou set de rachete de croaziera si, intr-o zi, chiar si arme hipersonice dezvoltate in cadrul programului Pentagonului de administrare a unei lovituri globale prompte care vor oferi viteza si raza de actiune a unui ICBM cu focos conventional".



Un raport din Washington Post referitor la PGS, din data de 8 aprilie, l-a citat pe ministrul rus de externe Serghei Lavrov care a avertizat: "Statele lumii vor accepta cu greu o situatie in care armele nucleare incep sa dispara, insa arme ce nu sunt mai putin destabilizatoare emerg in mainile anumitor membri ai comunitatii internationale."16 Aceeasi sursa a adaugat "administratia Obama vede... rachetele ca pe o simpla rotita dintr-o serie intreaga de arme defensive si ofensive, care ar putea inlocui in cele din urma armele nucleare".

Este citat de asemenea si Cartwright care a afirmat: "Nu mai pot fi folosite doar armele nucleare in scopul descurajarii inamicilor. Gama de arme folosite trebuie sa fie mai larga."

In ziua urmatoare, publicatia Independent din Marea Britanie a publicat un articol pe aceasta tema. Urmatoarele citate extrase din acest articol, ar trebui sa deschida ochii oricui crede ca "lumea post-nucleara" a Washingtonului va fi una mai sigura. Referindu-se la rachetele balistice intercontinentale PGS dotate (cel putin in teorie) cu focoase conventionale, publicatia a avertizat: "...Odata ce acestea sunt lansate, ar putea exista dificultati in a distinge incarcaturile lor conventionale de cele nucleare. Acest lucru ar putea declansa accidental represalii nucleare din partea Rusia sau a unei alte puteri militare. Un alt pericol este acela ca daca armele nucleare nu mai constituie o problema, comandantii militari americani ar fi mai tentati sa ordone o lovitura nucleara. Si daca informatiile obtinute despre inamic nu sunt complet sigure, sansele de a lovi un obiectiv gresit sunt mari."

Oficialii americani au discutat despre perspectiva lansarii unor astfel de rachete, la o altitudine mai mica decat cea la care sunt lansate ICBM nucleare, dar ar fi necesar un grad aproape nelimitat de incredere sau credulitate din partea oficialilor militari chinezi si rusi, pentru ca acestia sa se bazeze pe asigurarea ca ICBM-urile care se deplaseaza inspre sau prin apropierea teritoriului lor, nu transporta de fapt arme nucleare, indiferent de distanta (de la suprafata Pamantului) la care zboara.

Reactii la initiativa atacului global prompt

In 2007, la un an dupa ce Pentagonul si-a anuntat planurile de atac global prompt, un analist rus, Andrei Kislyakov, scria: "In ciuda amenintarilor evidente la adresa civilizatiei, Statele Unite s-ar putea sa dobandeasca in curand arme orbitale in cadrul proiectului atacului global prompt. Astfel SUA va avea capacitatea de a executa o lovitura conventionala practic oriunde in lume, in interval de o ora."

Elaine Grossman a scris la data de 1 iulie, anul trecut: "Odata ce este construita, este de asteptat ca racheta conventionala de atac sa combine o racheta auxiliara cu un vehicol de zbor rapid, capabil sa poarte o incarcatura utila ce poate lansa un proiectil impotriva tintei. Pe masura ce se va apropia de tinta finala, proiectilul se va scinda in zeci de fragmente potential letale, capabile sa actioneze impotriva oamenilor, a vehiculelor si a diverselor structuri, potrivit oficialilor apararii ... "

Un scenariu ingrozitor, comparabil cu cel anterior, cu privire la efectele unui atac PGS, a aparut in publicatia Popular Mechanics, in ianuarie 2007.21 La 7 aprilie 2010, fostul Sef de Stat Major al Fortelor Armate ruse, generalul Leonid Ivashov, a semnat un articol intitulat "Surpriza nucleara a lui Obama".

Referindu-se la discursul presedintelui SUA de la Praga, cu un an in urma ? in care a afirmat ca "existenta a mii de arme nucleare este cea mai periculoasa mostenire a Razboiului Rece" ? si la semnarea de catre acesta a acordului START II, in acelasi oras, in data de 8 aprilie, autorul a declarat : "In istoria SUA din ultimul secol nu poate fi gasit nici macar un singur exemplu de sacrificiu al elitelor SUA pentru omenire sau pentru popoarele din alte tari. Ar fi oare realist sa ne asteptam ca aparitia unui presedinte afro-american la Casa Alba sa schimbe filosofia politica a tarii, care in mod traditional urmareste dobandirea unei dominatii globale? Cei care cred ca asa ceva este posibil, ar trebui sa incerce sa inteleaga de ce SUA ? tara a carui buget militar este deja mai mare decat bugetele militare ale tuturor tarilor din lume luate impreuna ? continua sa cheltuiasca sume enorme de bani pentru pregatirile de razboi."



Referindu-se in special la PGS, Ivashov a oferit acest detaliu: "Conceptul atacului global prompt preconizeaza un atac concentrat, desfasurat pe o perioada de 2-4 ore, in cadrul caruia se folosesc mii de arme conventionale de precizie, care vor distruge complet infrastructurile critice din tara tintita si o vor forta astfel sa capituleze..." Conceptul atacului global prompt este menit sa sustina monopolul SUA in sfera militara si sa largeasca prapastia dintre ea si restul lumii.

Combinat cu desfasurarea de sisteme de aparare anti-racheta, care ar trebui sa faca SUA imuna la represaliile Rusiei si a Chinei, initiativa atacului global prompt va transforma Washingtonul intr-un dictator global al erei moderne... "In esenta, noua doctrina nucleara americana este un element al noii strategi de securitate a SUA, care ar fi mai adecvat descrisa drept o strategie de impunitate totala. SUA isi mareste bugetul militar, lasand frau liber NATO-ului, in postura sa de jandarm mondial, si planifica exercitii reale in Iran, pentru a testa in practica eficienta initiativei atacului global prompt. In acelasi timp, Washingtonul vorbeste despre o lume complet denuclearizata."

Despre autor:
Rick Rozoff contribuie frecvent la GlobalResearch.ca, divizia de internet a "Centrului de Cercetare asupra Globalizarii" cu sediul in Montreal, Canada. Vizitati blog-ul sau la adresa: http://rickrozoff.wordpress.com/. Rick este managerul de lista pentru Stop NATO, o lista de emailuri de stiri internationale, care analizeaza extinderea NATO (http://groups.yahoo.com/grup/stopnato).
Textul complet al acestui articol, intitulat initial America?s Imperial Design: Prompt Global Strike, este disponibil la adresa: http://tinyurl.com/2g82bds

[Articol extras din , Anul VI, Numarul 16 (august - septembrie 2010)]


Active Information Media este in curs de modernizare, vizitati-ne la adresa aim.eu5.org

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media.

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=414

• Recomandări

Vezi mai jos şi alte articole recomandate.

Vă rugăm să apreciaţi acest articol cu o notă, în  zona galbenă  de mai jos. Arătaţi-le celorlalţi vizitatori aprecierea dvs. pentru acest articol.




Alege o notă de mai jos:
Articolele originale publicate de AIM se află sub incidenţa licenţei tip "Creative commons", adică:

• Preluarea materialelor este permisă (chiar şi pe forumuri) dar trebuie să fie însoţită de menţionarea sursei (http://roaim.co.nr);
• Preluarea materialelor în scopuri comerciale este permisă doar cu anunţarea şi aprobarea prealabilă a AIM.
• Dacă alteraţi, transformaţi sau reconstruiţi un alt material pe baza informaţiilor furnizate, puteţi distribui munca rezultată doar ?n condiţiile unei licenţe identică cu prezenta.

Despre autor

Articol extras din Nexus Magazine, Anul VI, Numarul 16 (august - septembrie 2010)

Recomandări:

Faţa ascunsă a terorismului
În lumea modernă, adevărurile neconfortabile sunt de obicei respinse, în favoarea ficţiunilor. O astfel de ficţiune este şi ideea că teroriştii sunt disidenţi lipsiţi de drepturi care îşi obţin în mod independent fondurile şi resursele necesare pentru actele lor atroce.
nota 9.25 din 1640 vizite
Peste 4.000 vizite
Profeţie: Vanga despre misiunea planetară a României
Profeţia a fost ?nregistrată pe bandă de magnetofon. Vanga i-a indicat nepoatei sale, Diana, să dezvăluie această profeţie la data de 24 ianuarie 2005 şi mesajul să ajungă ?n Rom?nia.
nota 9.43 din 7373 vizite


Cele mai comentate articole:

Free Web Hosting